Nyårslöfte!

Och till nyår så hör nyårslöftet! Jag har klurat lite och kommit på det tråkigaste nyårslöftet. Men det är ett svårt! Mycket svårt för min del. Såhär lyder det: Träna minst 2 ggr / vecka. Jag gillar inte att träna. Tycker att det är tråkigt. Slöseri med tid typ. Men innerst inne så vet jag ju hur viktigt det är! Och så ska jag kanske till Thailand i februari och till Magaluf i sommar och då vill man inte va ful och fet. Så därför ska jag verkligen försöka hålla mitt nyårslöfte.

NYÅR!

Ikväll smäller det! Yes, äntligen är det efterlängtade nyåret här! Fram till igår hade jag stora problem med nyårsoutfitten, hittade absolut ingenting i affärerna, sen när jag kom hem rotade jag lite i garderoben och hittade den perfekta nyårsoutfitten. Okej, den är inte perfekt, men den duger. Drickan är fixad, inte heller perfekt. Men den duger den med. Snart ska jag hoppa i duschen och börja fixa mig. Sen kommer gästerna vid 6. Det blir Liza, Anna, Mickan, Tova och Julia. Sen är min familj hemma också. Men det är inga problem, för mamma bjuder på skumpa och oxfilé. Sen har vi lite olika festaltenativ, vi får se hur vi gör. Blir nog så att vi splittar på oss senare. Jag är supertaggad inför ikväll! GOTT NYTT ÅR!

image223

onödig information

lalalala...

jag är hos emma nu, vi ska kolla film :)
Vi va i kista idag och jag köpte ett jävla armband för 200 kr som ja ska ha imorn - onödigt som fan...
vi ska gå och köpa nått onyttigt att äta till filmen nuuuuu. puss


Slapp Fredag

Nu sitter jag här hemma hos Mickan på Ekerö och kollar Sjätte sinnet. Mysigt! Det blev en lång natt igår så vi kände att utgång inte var ett altenativ, trots att det är Fredag kväll och allt. Första Fredagen på hur länge som helst som jag inte är ute och röjer, haha. Snart ska vi bada bastu och så kommer Krille hit lite senare.

James Marsden

image222

                                                Bangar inte!

Ligger och skräpar

Ligger här hos Danni och chillar i hennes säng :) Vi va inne i stan med lite folk och kollade den värdelösa mellandagsrean. Bara en massa skit! Dom tar fram 3 år gamla kläder och försöker sälja. Nej, det borde  jag ha förutsett. Den "riktiga" rean börjar ju inte förrän efter nyår. Det enda jag köpte var lite smink som inte ens var på rea.

Det var jättemysigt igår hos mig. Det  var Walle, David, Joshie, Matilda, Mickan och jag, sen kom också Davids nya ragg hehe. Jag säger bara: Det som händer i Bubbel, stannar i Poolen.

Vad ska man hitta på ikväll då? Får se om det händer nått, annars chillar vi nog bara hemma. Och inget STG tack, haha. Inte för att jag är välkommen...... (:

Me like

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Sylt - Ketchup
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik

Dans-Sång
På gröt: Socker - Kanel
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - lakritsbåt
Idol-Amanda - Idol-Marie
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox
- Serien på TV

mmmm

Åt nyss middag och blev sådär sockersugen som jag altid blir efter maten så jag kastade mig över en av alla dyra chokladaskar som ligger i köket. Hoppas verkligen inte det gjorde nått att jag öppnade en! Det är sånna där sjöfrukter i choklad. Min absoluta chokladfavorit, gillar egentligen inte choklad, men det här är verkligen chokladorgasm. Pappa ska på krogen med sina kompisar ikväll haha så jag ska ha över några kompisar och bada bubbelpool. Längesen jag badade, ska bli myspys.


image221

HAHA

En tjej går in på ICA för att handla. Hon kommer fram till kassan, där det sitter en väldigt söt och stilig man. Hon börjar lägga upp sina varor:

1 banan.
1 äpple.
1 apelsin.
1 liter mjölk.
1 tandborste.
1 tub tandkräm.
1 kringla
1 burk sylt.


Mannen frågar med ett stort leende:
- Du är singel va?
Tjejen som blev lite smått generad ler snällt tillbaka och svarar:
- Ja, hur kunde du gissa det?
- För du är så jävla ful!

Juldagen

Det var en lyckad julafton. Jag fick typ allt jag önskade mig, jag önskade mig iof bara pengar och lite smågrejer. Även fast man inte gör något speciellt på julafton som tar energi så var jag helt sänkt när vi kom hem vid 12-tiden på kvällen. Jag och Malin var ju jultomtar hos farmor, var väll det som var jobbigt ;)
Jag fick min älskade prärievarghalsduk av min farbror Pehr <3 Och så fick jag en massa pengar, nu behöver jag knappast jobba ihop mer pengar till Magaluf. Jag fick parfymen D&G "The one" som jag önskade mig och lite smycken.



haha, mest bilder på mig. Men jag var ju trots allt jultomte!

God jul

Woho! Idag är det julafton (för alla er som missat det) Jag älskar julafton, då tar man det bara lugnt, äter gott och får en massa saker! Och så får man se hur glada dom andra blir för sina julklappar.
Jag har fått lite julklappar, men mest pengar! Snart ska vi åka till farmor och äta julmiddag och öppna ännu mer julklappar. Jag berättar sen vad jag fick :) GOD JUL!

image210

TomteNisse hälsar!

Bilderna som gud glömde




komiska bilder! och alla har en intressant historia bakom sig...

Seeeeg

Kom nyss hem från jobbet. Jag kom hem vid 4 igår och sov till halv 9, sen jobba i 9 timmar. fyfan, det var riktigt tungt idag. Men nu är jag iaf rikare..
Det var riktigt trevligt igår! Folk som man inte träffat på länge. Har också lagt märke till att jag har en tendens att typ somna medans jag går hem. Alltså jag sluter ögonen medan jag går och typ halsover. kooonstigt ;) någon som har samma problem? haha
Nu ska jag äta köttbullar och stuvade mackisar!


Tonight

Ska snart kila bort till David som har lite fekke hos sig. Emma är där och det va verkligen längesen vi festade med varann, ska nog bli trevligt :) Mickan ska med hon också, som vanligt ;)  Jenny <3 Mickan
imorn blire jobb och jag kommer antingen vara död redan innan, men det är morgondagens bekymmer.

image192



"I party like a rockstar, look like a moviestar, play like an allstar, fuck like a pornstar, baby im a superstar"

Jag är kriminell

betó säger:
vad gör du?
jenny säger:
jag laddar ner lite musik
beto´ säger:

men det är ju olagligt

jenny säger:

haha ja?

beto´ säger:

det betyder väll att man inte får göra det ?

beto´ säger:

:S
jenny säger:

mm


Julafton?

Shit! Kan ni tänka er att det är julafton om 2 dagar? Det har gått så himla fort. Och vi har knappt julpyntat hemma. Inte ens en riktig gran har vi, en liten skruttig silvrig bara.

Jag ser fram emot nyår! Jag ska kanske ha middag hemma, mys. Sen blire paaaarttyyyy!

Vilket meningslöst inlägg. men men :)

Om Fredagen

Jag hade jättekul igårkväll. Det blev iof kaos i slutet när alla skulle ha sina jackor som låg huller om buller på golvet. Polisen kom och det var tydligen en tjej som blev våldtagen på toaletten! Fyfan! Jag märkte inget, men såg nyss artrikeln på Aftonbladet.se
Det är ju hemskt att sånt här ska hända. Och så vare småtjejer som gick runt i bara BH och trosor. Dräggigt vare...


"Flicka våldtagen i festlokal

En flicka i övre tonåren har anmält att hon våldtagits i en festlokal i Bromma i västra Stockholm under natten till lördagen.

Våldtäkten ska ha skett inne på en toalett i lokalen strax efter midnatt.

Enligt Stockholmspolisens läns-kommunikationscentral var ingen gripen för brottet tidigt på morgonen, men det finns uppgifter om gärningsmannens signalement.
TT Publicerad: 2007-12-22"


Morden i Midsomer

Efter julfekken ska jag och Liza sova hos mig, och kanske Sandra också. Sen imorn så ska jag och Liza ha Morden i Midsomer dag! Fan va coola vi e. Vi ska baka scones och dricka te till, även fast jag inte ens gillar te. Det ska liksom va riktig English feeling. Jag har laddat hem hela säsong 8 så det blir perfekt!

Nu är jag och Liza hos mig, snart ska vi till henne och fixa oss och vid 7-8 tiden kommer julfestgänget till Liza. Sen bär det av mot Bromma industriområde! Riktigt Schteeek.... Ses ikväll, kanske. Om du e så cool att du får komma in på Shervins fest. hehe.

Fredag

Ååh va skönt det är att skolan är slut! Och att solen skiner. Och att julfesten är ikväll. Jag har längtat efter den jättelänge faktist, så nu fan måste det bli kul också!
Igår var jag först i skolan, sen jobbade jag till kl 8, sen gick jag på bio med Mickan, David och Jombe. Vi såg American gangster. Den va asbra! Fast väldigt lång, typ 3 timmar. Nu ska jag bara chilla och sen kanske in till stan :)

Dagens


Dagens humör: Jo jag är faktist på rätt så bra humör idag! Lite trött bara.
Dagens mående: Jag mår bra!
Dagens borde: Jag borde jobba, vilket jag ska göra efter skolan.
Dagens frisyr: Mittbena, hehe
Dagens klädsel: Strumpbyxor, svart klänning, mörkblå t-shirtkofta och brun kofta
Dagens planer: Skola, jobb, va med mickan
Dagens materiella vill ha: En 32tums LCD i mitt rum och ett par svarta stövlar fråpn Novita
Dagens längtan: Lite sovsällskap skulle inte skada, men det får jag ju av Liza och Sandra imorn
Dagens fundering: På hur jag ska få ordning på mitt liv och mitt beteende
Dahgens beroende: Tuggummi
Dagens tråkigaste: Att vi fortfarande går i skolan! och har 2 lektioner kvar :(
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Den på min blogg

Mer jul!

"Ge mig meeeeer jul, jag vill ha meeeer jul! Tusen stjärnor som tindrar".... Ja nu börjar man verkligen få lite julstämning! Men vi har inte tagit ner vår schteekiga plastgran än från vinden, damnit! Funderar på att inte gå på avslutningen på fredag, Fast det kanske e synd att missa. Eller? Hörde nått om att vi skulle dansa runt i hela skolan i ett långt jävla led. Låter inte upphetsande... hmm.





Jag och Liza a long time ago :) lägg märke till att jag är brunare, muhaha!

Tjeeeena smulan!

Shoppingen idag gick bra till slut. Lyckades köpa de flesta av julklapparna, har bara ett par stycken kvar! Vi mötte upp David, Jombe, Ian och Engelbrekt och gick på stan och åt med dom, trevligt, trevligt :) Jag och Mickan pratade med två lumpenkillar som hade roliga uniformer på sig, dom bjöd på Blackdevil. Blackdevil, de va tider de! chokladsmak och grejer.

På fredag blir det Shervins julfekke. Det blir lyckat hoppas jag. Nästan alla spettor och ovannämnda ska med och även en massa andra sköningar  så det ser ut att bli ett jävla drag, haha! Spetta = party! Har dock inga kläder och har inte köpt nått än. Får försöka lösa det.

idag hade jag mittbena. Det var annorlunda, men dom flesta sa att det va fint så då vare väll de. Ska nog ha det imorn me :)

Det var Curarefinal i skolan idag också. Hovet vs. Ninja turtles. Tyvärr förlorade Hovet som vi hejade på. Curare 08 säger jag bara!

Chillin, killin

Nu sitter jag i skolan i biblioteket med mina gruppkamrater Cassandra och Anna. Mickan ligger på soffan halvdöd. Nu kom Gustis och Hampan (han ville kalla sig det) in :)

Cassandra och Anna jobbar med vår produkt, men jag orkar inte hjälpa till. Ska snart hjälpa till......

Jag och liza ville gå på nya elementars avslutning imorron för vi trodde att Daniella skulle sjunga. Men fick reda på att det bara är Nina som ska sjunga. Då går man ju inte dit frivilligt direkt. haha! Om man inte vill tortera sig själv.
Fan Daniella, jag såg ju fram emot att höra din vackra sångröst <3

Efter skolan ska jag och Mickan in till stan och julhandla woho!

Pappa betalar

Sitter och diggar snooks hitlåt "pappa betalar"... Riktigt schteeeeek!  "Ska glida i Januari månad i ett par nya armanibågar".. thats my plans.. not.

Tjenna

Idag hade jag lite onödig skola till 12 och sen jobbade jag i godisaffären. Vi körde lite "doppboll" och badminton på idrotten, det va skitkul! Jag som är en riktig tävlingsmänniska var taggad till 1000. Dessutom  vann såklart mitt lag allt... inte för att skryta eller så... ;)
 
Imorgon ska jag och Mickan till stan och julshoppa :D Jag har knappt köpt några julklappar så de e väll på tiden att man tar tag i det också. Såklart så blir de shopping till mig själv också.


Föresten så har jag skaffat mig en pojkvän. Han heter Gunnar. Vad tycks?
image182

                                                       Jag och Gunnar <3

hej

Usch jag är riktigt trött nu, och det är ju bara början på veckan. Hur ska detta gå? Filmkvällen igår var supermysig, fast jag kom hem vid 12 och skulle upp tidigt så jag tog sovmorron....  Har ett NK-arbete som ska va inne imorn som jag ska skriva klart det sista på nu. Min kommer bli ca 4 sidor lång, det kändes som en bra längd, tills jag hörde att Hampus hade skrivit 11 sidor. Shit, va e grejen?. Hur kan man dra ut på något så mycket? Jag blir bara irriterad på min överambitiösa klass. Jag hatar den här jävla sista onödiga veckan i skolan!!!! JAG VILL HA JULLOV NU!

Soendag

Igår var jag tyvärr för otaggad för att ha en trevlig kväll. Eller lite trevlig var den väll. Väldigt otippade folk kom till festen i hässelby som jag, mickan och tova va på. väääääääldigt obekvämt där ett tag. Det låg liksom "beef" i luften. Alla kände det, allra mest jag. Jag blev inryckt på toan ett antal gånger av dessa människor där vi talade igenom saker som hände i somras. Jag var inte så bekväm med situationen men det kändes bättre när vi hade pratat om saken. Skulle mer än gärna förklara allt i minsta detalj här, men det skulle nog inte vara så smart. haha ingen annan än Mickan som fattar ett skit av vad som står här. men beef vare iaf.
jag och matilda ska till h-dahl ikväll på filmkväll. mysigt :)

nu ska jag vara tråkig med en lista som jag hittade på matildas blogg:
Klädsel
Vad har du på dig idag:
jeans och en grå tunika, no make up.
Vad använder du just nu för skor: svarta stövlar och svarta loafers.
Favoritfärg på kläder: svart

Senaste person som

Sov i din säng: hmm.. Angelika tror jag nog det va.
Du pratade med: Mormor haha
Du gick på bio med: Några spettor, SAW 4 såg vi.
Du gick på stan med: Det va längesen, men va väll Liza och Anna (?)
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Låt du hörde:
Den på Matildas blogg
Film du såg: Benchwarmers idag, asbra!
Mat du åt: Lasagne
Kram: Mormor
Puss: ja de va väll i fredags, höhö
Fest: igår, hos firren
Känslan: Längtar tills matilda kommer hit!
Ilska: hmm.. Nisse när han kissade på mattan, hundjävel<3
Resa: hässelby - hem
Glädje: I fredags då jag hade så kul
Dröm: Min dröm är att det blir sommar snart så att vi kan åka till MAGALUF!
Boken du läste: Svinalängorna (skolan) annars Snabba cash
Personen du träffade: Mormor och bertil, dom hämtade Nisse.
Personen du pratade i telefon med: Mickan <3<3<3
Personen du fick sms av: Liza
Gången du åt en 7-eleven korv: När jag va bakis nån gång i somras
Gången du var utomhus: igår
Gången du sov: i natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: oj.. kommer inte ihåg :S kanske nån vecka sen
Saken du köpte:
en maskara

Lördag

Jag känner mig som en död männsika, i alla fall fysiskt. jag är så trött att jag knappt kan skriva på tangentbordet. Vet inte ens om jag orkar skriva det här blogginlägget. Ska försöka, för er skull. Vet att det betyder mycket för er och att det är det enda ljuset i era mörka liv. Hur som helst så är anledningen till att jag är så här dödstrött att jag kom hem igår kl halv 4 och gick upp kl 8.30 och sen jobbade hela dagen och kom hem nu. Niggerpig hälsar till alla.

Igår var en riktigt rolig kväll. Kvälllen började med att jag och mickan chillade lite hos henne och sen begav vi oss till david där jombe också va, sen åkte vi till nockeby, det var en massa trevliga människor där, många som man kände. Jag va supertaggad och det var även mickan och jullan. En riktig chock va ju att ingen mindre än Cassandra från klassen va där, haha! Jag fick saker också. Vilken riktig toppenkväll liksom ;) En guldig blyertspenna av Niklas och en för stor ring av Jombe. Fan va najs. Jag var väldigt kärleksfull den kvällen, det kan man se om man bläddrar igenom mina skickade meddelanden.
Här är några till Danni:

"Den e i nobkeby :) puss du är min allra bästa kompis."

"Jag älskar dig med. Du är finare än finast."

"Ja bra min älskade älskling :) älskar dig mest. puss"


Och såklart lite bilder:



Nu är ju den stora frågan; What to do tonight? Jag kanske ska dra med Mickan till en fest i Hässelby. Men som jag känner mig nu verkar det ju inte som någon bra idé.. Men jag följer nog med ändå. Livet är en fest, kom ihåg det ;)


Borta bra, hemma bäst

Nu är jag äntligen hemma. Fjuuu.. Curare va ju jättekul. Alla va utklädda till roliga saker. Maja och Hannas lag va skidåkare med "googlebränna" och några va julklappar, turtles, baywatch, simpsons, steve urkle, ninjas, osv. Dom roligaste va dom som va Töntar. Klockrena. Jag och Liza ångrade grovt att vi inte va me. Curare 2008 säger jag bara!
 Det var helt okej att jobba idag. Fast en äcklig sak; Det stod en utländsk man i 45års åldern och stirrade på mig vid glassen och när jag frågade om han ville ha hjälp så svarade han: Nej jag står bara här och tittar på dig, du är så fin, med kraftig brytning. Jag blev äcklad och chockad så jag stod bara där och sa t-tack... euuuw!
Jag lekte lite med marsipangrisarna också. Kom på en rolig låt till chokladgrisarna:

Niggerpig, Niggerpig. Does whatever a niggerpig does. Can he swing from a web? No he can't, he's a pig! Look ooouuut! He is a niggerpig!

image171

I skolan

Jag gick på lucian. Och ja, de va jättemysigt! Julia, Gabbi, Agnes, Hanna, Maja och Ellinor va jätteduktiga! Nu sitter vi i datasalen och ska jobba med vårat tråkiga Energi-Miljöarbete.. Sen är det Curare. Volleyball-tävling i skolan där man klär ut sig. Jag ska inte va me, men kanske kolla lite. Sen kanske jag ska jobba. Det var väll det.

Lucia

Ja imorgon är det självaste Lucia. Och jag är som vanligt inte med i Luciatåget. Senast jag var det måste ha varit på dagis. Kommer ihåg när jag var 4 år och skulle gå Luciatåg på Vattenfall med dagis och sa till mamma på morgonen att jag mådde illa och inte ville va me. Men hon svarade att nej det är ingen fara, du ska visst va me. Och såklart så spyr jag ner hela mig och mitt vita nattlinne mitt i Luciatåget. Jenny har alltid rätt ;)

Nå (som fek-Petter alltid säger) imorgon är det Luciatåg i skolan och man ska vara där 7.45. Det håller inte riktigt. Men många flickorna i klassen ska vara med och det vill man ju se förstås. Svårt val; Sömn eller Lucia? Just nu tänker jag att det är klart man ska gå dit, det är ju så mysigt och bla bla bla. Men jag känner mig själv, jag vet nog att när jag vaknar av väckarklockan imorgon kl 6.15 så kommer det enda jag tänker på vara: sova. Sen kommer jag komma på att visst ja! Det är ju Lucia. Sen tänker jag att en liten kvart till kan jag ju alltid sova. Och så vaknar jag en timma senare, attans! Jenny i ett nötskal. Och om Jenny mod för modan skulle lyckas kräla sig ur sängen och ta sig iväg till skolan en sådan mörk och tidig Luciamorgon så skulle hon komma dit 7.46 och se dörren stängas mitt framför näsan på henne och inte öppnas igen förrän ungefär en timma. Som sagt, jag känner mig själv.

Onsdag

Har nyss kommit hem. Nisse sitter så snällt i mitt knä. Han har blivit så snäll och duktig. Men han har börjat skälla, inte bra.. Men han är så söt :) Jag och Liza ska nog till Mickan senare ikväll och kolla film och mysa. Då ska vi få träffa
hennes nya kissemisse Tigger. Ska också passa på att skryta lite om mitt samhällsprov som gick väldigt bra (a)


Stulen från mickan

Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?

När slutar du?

Vad gillar folk bäst hos dig?

aa fyfan, byt till min klass. mm j ag börjar också tröttna på vodka faktist.. pussi

Vilken raggningsreplik faller du för?

inget oväntat äventyr med the girl next door då? :)

Vad var det första du sa imorse?

Ja! Maha! 

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?

Ofta.. :D

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?

Kan man rakpermanenta luggen?


Så vad säger du under förspel?

Du vill ha brats i julklapp va?

Och efteråt?

Vad gör du gumman? <3


Jag är här igen

Hallå där. Riktigt dålig uppdatering, förlåt för det. Har inte riktigt haft luft att skriva bara. Idag hann jag med ett och annat. Först skola till kl 12. Jag och Mikaela kom på den smarta idén att sticka upp till omklädningsrummen när läraren tittade bort och chilla där resten av lektionen. När den sen var slut smög vi in igen och tog våra grejer och låtsades som ingenting. Smarta blondiner :D Sen stack jag till godisaffären och jobbade till kl 7. Jag hann med att sticka iväg en stund och handla lite julklappar. Till min farbror Pehr köpte jag fin olivolja och Bruschettamix och till Syrran köpte jag en *****. Vet att hon läser bloggen så tyvärr kan jag inte berätta det, mohaha. Sen bar det hemmåt och här sitter jag nu och väntar på mitt älskade Desperate Housewives! Om det är sant att det är sista avsnittet dör jag. DH är allt jag lever fö ju ;) Imorgon är det "Mördaronsdagen", från kl 8 till 4. Inte att leka med.
Puss

FREDAG!

Tjoho alla partysugna människor :) Idag är det fredag och jag är på glatt fredagshumör. Fredag = Party. Yes, hoppas verkligen det dyker upp något trevligt ikväll. Ska på dansgrej med min dansgrupp från skolan kl 18.30. Vi ska se bl.a. Bounce. Det blir nog roligt. Sen Partparty! Vi ses i dimman <3

image168

En gammal goding från i våras (?)

Playahead

Ellerhur känns det som att vi börjar växa ifrån det här med playahead? Det är liksom Facebook som "is the shit" nu för tiden. Playahead börjar kännas lite väl fjortis för oss coola. Vad gör jag ens på pa egentligen? Borde radera den, men det kan jag inte förmå mig att göra. Ibland går jag in på den och kollar, mest av gammal vana. Jag upptäckte att jag hade fått något så coolt som vip black, wooow! :O Riktiga grejer dedär. Det är också rätt tomt i GB:n nu för tiden. Det enda man möts av är sånt här:

image167

Heta pojkar, borde jag lägga in en stöt?

Pizza

Nuuuu har jag och Uffe(mammas kille) gjort egna hemlagade pizzor. Jag gjorde med parmaksinka, mozzarella och ruccola och han gjorde med äckliga musslor och krabbsaker. Dom står inne i ugnen nu och jag längtar tills jag får sätta tänderna i min pizza... 

                       image166

Plugg, plugg, plugg

Gjorde prov i samhälle idag och, ja det känns faktist rätt så bra. Det negativa med det är ju förstås att när det känns bra så har det oftast inte gått så bra som man trodde. Mer käpprakt åt helvette. Upp till bevis.
Bara för att ett prov är färdigt så behöver det inte betyda att ens pluggande och slitande är slut, nej såklart är det två prov kvar. Spanskaprov på måndag och Fekprov imorn. Tror nog inte ens att jag ska göra Fekprovet då jag redan har gjort det. Man fick en till chans, men jag tror jag nöjer mig med mitt G. Vill inte plugga ihjäl mig. Spanskan ligger jag däremot riktigt risigt till med. Jag är verkligen DÅLIG på spanska. Ni som går i min spanskagrupp vet. Som grädde på moset så ska den där jävla Anna alltid, och då menar jag alltid fråga mig alla frågor. Just för att hon vet att jag inte kan. Hur ska detta gå. Måste plugga lite spanska så jag inte får ett IG! Har nämnligen aldrig fått  IG och tänkte försöka hålla nollan. Puss på den

Mikaela

image165



vad heter din kompis? Mikaela Linnea Holm
hur gammal är hon? 17 år
hennes favorithobby? Röka, Kröka, Pöka!
vad skulle din kompis göra om någon drog henne i håret? Skrika: Vafan gör du din lilla fitta?
har ni roligt tillsammans? För roligt ;)
har du någon gång skadat dig när du vart med henne? Ja, jag har blivit hjärnskadad
har hon skadat dig? japp
har ni firat några högtider tillsammans? Alla tider är högtider när man är med mikaela.
har ni någon gång vart utomlands tillsammans? Kommer snart! MAGALUF!
vad lyssnar hon på? Fjortisdunk och Negerdunk
ad gör hon om hon inte får som hon vill? Hon tar det hon inte får...
är hon morgonsur? Som en gammal kärring<3
kan du hennes mobil och hem nummer utantill? neeeej
vad är hennes favoritord som hon använder mest? Varning, snygg kille till höger!
har hon pojkvän? Snart förhoppningsvis ;)
har hon lätt för att bli arg/sur? mm, men det går över snabbt
om hon ska ut en kväll, vad vill hon göra då? Festa!!
vilken är hennes favoritsport? Gymma med mig
dricker hon alkohol? Nej, hon är nykterist. Såg ni inte i helgen eller? ;)
isåfall, hur blir hon? riktigt mysig
säger hon allt till dig? nej.. inte heller vad som händer i MIN SÄNG....
tycker hon bäst om vinter eller sommar? sommarsommarsommar
tycker hon om att dansa? Yeah, spettadansen gillar hon
vilken kille tycker hon är finast? Hemliiigt, han börjar på D och slutar på avid.....
vad ska hon göra i helgen? Vara med mig! :D
hatar hon någon? Anna Skipper
om hon fick åka utomlands, vart skulle hon åka då? MAGALUF!!!
vad ska hon göra i veckan? gå i skolan
vad ska hon göra ikväll? sitta uppe och plugga sam, ellerhur mikaela?
vilken är hennes favortifilm? Anki och Pytte
vad hatar hon mest i världen?haha hon i vår klass med rösten!
vad skulle hon göra om du slog henne? Slå tillbaka, hårt..
jobbar hon? japp, i en videobutik hehe
har hon åkt polisbil? haha u newer know
har hon gjort något dumt? har hon inte gjort någor dumt?
är hon snäll mot dig? nej haha
har du nångång pussat henne? mmmmmmmmmmmmmmm
har hon skämt ut dig nångång? hela dan, varje dag
när pratade du med henne sist? idag i skolan
när såg du henne sist? idag i skolan
när ska du vara med henne? imorgon i skolan?

allt och inget

Nyss hemma efter ett pilatespass. Pilates var väll okej, men jag föredrar yoga. Pluggandet idag gick sådär. Det här med regering och riksdag och sånt  är enligt mig  väldigt ointressant och därmed svårt att lära in. Det ser mörkt ut just nu. Kanske skulle man göra som Liza och fly landet? London skulle inte sitta fel inte. Hoppas du får det bra där borta Liza <3

Snart är det DESPERATE HOUSEWIVES!

Biljetter!

Hjälp! Fick nyss hem ett brev från Ticket med något som jag tror är flygbiljetterna till Magaluf! Det var 3 vita papper som låg i varsitt litet kuvert där det stod tickets på. På papprena stod det tre av de fem tjejernas namn som ska åka, alltså var det två biljetter som fattades. Konstigt, hoppas dom kommer snart dom med. Jag längtar så till Magaluf att jag nästan spricker av glädje när jag tänker på det, och jag tänker på det flera gånger per dag. Fan vad kul vi kommer ha det!  Jag vill åka nu!


 image161image162image163image164

Rolig Tisdag?

Sitter nu och snackar lite skit med mikaela i telefon.
Har så jävla ont i rumpan från att jag körde spinning  igår. aldrig mer spinning...
Hade nyss utvecklingssamtal som faktist gick rätt så bra. Nu ska jag va hemma hela dagen och plugga
 till samhällsprovet på torsdag! Rolig tisdag......

Helgen

Jahaja. Den här helgen blev väldigt lyckad. I fredags hade vi som sagt spettamiddag hos Gabbi, sen gick jag, Jullan och Cissi på fest i Brommakyrka. Kul att hans som bodde där pappa kommer hem och minglar runt och sätter sig och börjar snacka med alla :)
Sen på lördagen vart det jobb, egentligen skulle jag inte ha jobbat, men jag behövdes så jag ställde upp ändå. Och Jag behöver verkligen pengar just nu med tanke på alla resor som ska betalas osv. Sen åt jag middag hos familjen Åberg dit det sedan kom en massa mysigt folk. Det var en salig blandning, men det blev väldigt lyckat iaf. Det jobbiga var att jag och Angelika blev tvungna att hem till mig kl 5 på natten. 

Idag: slappa


Fredag:
      


Lördag:
    

RSS 2.0