hajhaj

Ikväll ska jag träffa Cissi, Maja och Jullan och äta middag på Vapiano. Ska bli såå mysigt! Var så länge sen! Och så är det ju nyår snart, med planering i full gång. Blir fett! Och så åker jag till NZ snart, kan inte fatta det! Har legat och läst i min resehandbok idag och det finns så sjukt mkt som jag vill hinna göra där, simma med delfiner, hoppa världens högsta bungy, vandra i berg, åka på sagan om ringen-safari osv... Kommer inte ens hinna allt på en månad känns det som. Nu ska jag börja fixa mig! Hajdå!
Jag på julafton

sverje

Heej. Nu ligger jag hemma i min 1.60-säng i mitt rum hemma i Vällingby. Det är mysigt. Men förjävla kallt. Uffe envisas med att det ska vara 20 grader i huset. Men 20 grader är enligt mig för kallt, det ska vara minst 23. Och i mitt rum är det knappast ens 20 grader. Jag fryser ihjäl. Det är tacken för att man masar sig hem till jul, att frysa ihjäl. Har ont i halsen också, till följd av kylan. Har inte varit ens i närheten av att vara förkyld i Trondheim på 4 månader, så hinner man vara hemma i 2 dagar och halsontet är ett faktum. Så nu mina kära vänner kan vi konstatera att anledningen till att jag varit förkyld jämt och ständigt är att dom jag bott hos har envisas med att ha så fucking kallt hemma. Ursäkta utbrottet, men vi lever förfan inte på 1800-talet. (då hade dom det säkert varmare än vad vi har ändå).
Till något roligare. Julen var bra! Fick pengar, Ipod-högtalare (någon, antagligen jävla jaffa tog ju sönder min i valdi), och en massa mer smått som jag i nte orkar skriva nu. Längtar till att träffa er och till nyår som ska firas hos Liza till en början och sen får vi se för det är ju så skönt att bara ta det som det kommer. Men oxfilé och champagne tycker jag låter fint.
Såg forumfilmen igår. Faktist riktigt bra!
Äh jag bara skoja. (Hugo)
Jag och mamma var ute på en långprommis med Nisse idag. Det var mysigt och så känns det bra att röra på sig efter all julmat.
Imorgon ska jag, pappa och Malin äta restaurang och kolla bio!

Vega

Hej! Jag kan inte sova som vanligt efter att jag varit ute. Vaknar runt 8-9 och kan inte sova mer, går upp och kollar tv eller sitter vid datan, typ äter något och går och lägger mig igen. Så nu sitter jag och kollar igenom bilderna jag tog igår. Och herre gud säger jag bara. Vilka roliga och fula bilder! Jag hade iaf en perfekt fylla och så åt vi BK efter, så är inte speciellt bakis heller. Vi började kvällen hos Birgitte där vi hade drinknight. Birgittes käreste Stian är bartender så det blev en massa Sex on the beach, Aloe Vera och annat gott. Sen drog vi på Vega. Det var fett najs. Vi drack skitgoda drinkar som Heidi (min chef som också äger Vega) gjorde. Det var annanas och melon i.



Birgitte



Jag ser lite crazy ut



Gittan och Bögi



haha



Sen kom der killar





c00la gänget



Den goda drinken



Stian är glad



DJ



Sen kom Mari







Hittade några riktiga snyggingar





de ballar uuur











Cajsa jobbade


7 dagar kvar tills jag kommer hem



På Antikvariatet



Och på Graffi..

Hej! Idag var jag uppe väääldigt tidigt. Klockan 9 närmare bestämt. Tidigt för mig hehe. Restaurang är verkligen det ultimata jobbet för mig, jag får sova hur länge jag vill och min lediga tid innan jobbet är den enda ljusa tiden på hela dagen. Så slipper man vinterdepressionen pga för lite ljus.. Anledningen till det tidiga uppvaknandet var att jag och Anna åt julefrukost på gymmet. Det var gott. Jag åt macka, pepparkakor och drack varm choklad. Nu ska jag ta det lite lugnt och kanske sova lite, sen träna och sen jobba kl 5. Imorgon ska jag jobba och sen gå ut med Birgitte! På söndag är det Lussebak som gäller! Mysigt :)

Jobben min


Jakob Filemonsen
Jeg jobber innen restaurant bransjen og er stolt av det, men når jeg prøver å forklare folk nøyaktig hva vi driver med, er det av og til vanskelig å få de til å forstå. Jeg gjør derfor et lite forsøk på å legge det frem på en litt enklere måte:

1. Vi har veldig uvanlig arbeidstid... Litt sånn som de prostituerte har...

2. Vi får betalt for å tilfredsstille kundene våre... Litt sånn som de prosti......tuerte får...

3. Kundene våre betaler masse penger for tjenestene våre, men arbeidgiveren vår beholder det meste selv... Litt sånn som med de prostituerte...

4. Vi blir belønnet for å oppfylle våre kunders drømmer... Litt sånn som de prostituerte blir...

5. Vi mister de fleste av våre venner, og ender opp med å bruke fritiden vår sammen med folk i samme bransje som oss selv... Litt sånn som de prostituerte gjør...

6. I møte med våre klienter må vi alltid vise oss fra vår beste side... Litt sånn som de prostituerte må...

7. Når vi endelig kommer hjem fra jobb, føles det som om vi nok en gang har sluppet unna helvetes forgård... Litt sånn som de prostituerte gjør det.

8. Kundene våre ønsker alltid å slippe billigst mulig unna, men forventer samtidig best mulig service... Litt sånn som horekundene gjør det...

9. Når folk spør oss om hva jobben vår går ut på, er det ofte vanskelig å forklare det... Litt sånn som med de prostituerte...

10. Hver morgen når vi ser oss i speilet, tenker vi: Ikke faen om jeg har tenkt å drive med dette resten av livet!... Litt sånn som de prostituerte tenker...

Jobber du, eller kjenner du noen som jobber innen restaurant bransjen, kopier denne meldingen slik at vi/de slipper å føle at vi lever et liv litt utenfor resten av samfunnet... Litt sånn som de prostituerte
·  · for 15 timer siden i nærheten av Oslo, Oslo ·

Reinsdyr

Jag och mamma åt middag på Big horn igår, där Anna jobbar. Vi åt Reinsdyr, som vi trodde var rådjur, men idag när vi slog upp det på Wikipedia så fick vi veta att det betyder Ren. Så vi åt alltså Ren, som var sååå jävla gott! nom! Sen gick vi en tur till Cirkus, men vi var så mätta och trötta så det blev en tidig hemgång. Här är litte bilder:








3e advent

Hej! Sjukt att det redan är 3e advent. Och snart Lucia! Tänker mest på Curare och lussebullar när jag tänker på Lucia. Det var kul.. Nu har mamma åkt. Vi har haft det jättemysigt och ätit en massa god mat och desserter. Gått runt i Trondheim och vart på julmarknad och myst! Det är en massa snö och kallt här. Jag vill baka lussebullar, ska dra ihop ett bullbak här någon dag innan jag åker hem. Snart ska jag skypa med Liza! woho! 





























Wallenbergare

Hej! Igår var en rolig dag. Vi åt gratis lunch på Egon och sen gick jag, Beckie och Birgitte och badade på Pirbadet. Vi hoppade från tian, badade bubbel, åkte rutchkana och åt glass :) Sen gick jag, Anna och Beckie ut och åt middag på Systrene Karlsen. Jättegott. Servitören var svensk och i slutet snackade vi lite med honom, men han var fett irriterande och snackade bara om sig själv och dessutom halvt på norska. Man ba ursäkta vi alla här är svenska, PRATA SVENSKA! Sen gick vi till Cirkus och drack öl och önskade en massa bra rocklåtar. Kom fram 2 svenska killar och bjöd oss på öl, men dom var lame. Ena skröt om att han tjänade 35 tusen norska i månaden, som om jag bryr mig? Folk är verkligen knasiga. Nu har vi precis ätit en mysig frukost med tända juleljus och så är det snö utanför fönstret också. Vi ska kolla på Scary Movie 1 och sen ska jag jobba kl 5.



Spegelbild, alltid c00lt.



Beckie åt god hamburger



Jag och Anna åt god Wallenbergare med potatismos och god sås!





Anna drack Espresso Martini och jag och Beckie drack Irish coffe





Det strulande paret hehe


kos med min mamma

Heeeej! Min mamma kommer och hälsar på i helgen! Myyys! Koos! Hehe. Ska boka lite bord på restauranger, blir Frati (min favvis), Graffi och kanske Big horn där Anna jobbar.

american horror story

Har hittat en ny (till) favoritserie! Kan inte slita mig från den! Så jävla bra! Det är som en skräckfilm fast en serie, den ultimata Jennyserien typ. Jag älskar ju skräckfilm och har kollat på skräckisar sen jag var 6 bast typ (min pappa är inte den hårdaste föräldern).. Den är sjukt spännande, läskig och välkomponerad. Så för er som gillar skräckfilm, bara ladda ner! Och så finns det såklart en snygging där också!


Matthew McNulty

Min nya snygging! Sååååå seexig. Han är med i serien Misfits.




Mina mysteriska planer

Heeej! Okej. Såhär är min plan för er som inte riktigt hänger med!

Jag åker hem den 23e december till Stockholm. Är hemma över jul och nyår och åker sedan till Nya Zeeland på semester med Filippa den 4e januari till den 2a februari. Den 6e februari åker jag tillbaka till Trondheim och fortsätter jobba på restaurangen som jag jobbar på som heter Graffi. Ska snart skriva på ett kontrakt för ett rum i en lägenhet som jag ska hyra. Kommer alltså ha ett eget rum i en lägenhet där 2 andra också kommer bo. Vilka vet jag inte, blir spännande! Blir antagligen kvar i Trondheim fram till augusti nästa år. Men kommer självklart hem till sverige och hälsar på och såklart en massa över sommaren! Och så vill jag gärna att ni kommer och hälsar på i Trondheim också! Och nyår firar jag väldigt gärna med er som är hemma! Maja, Cissi, Liza Å JULLANGULLAN!!!!!?? Skulle vara fett! Vi borde boka något snart! Kanske blir så att jag kommer hem en snabbis den 15e december för att kolla på forumspexet också!! Får se! Saknar er och räknar med att vi ses vid jul!!!


Tequila!


hej mamma

Idag har jag inte varit så produktiv. Var väldigt seg hela dagen faktist. Var ju på pump igår och tog i lite mkt kanske för träningsvärken idag är inte att leka med, fyfan! Har iaf köpt flygbiljett till Nya Zeeland som var sviiindyr! Men känns riktigt bra att ha det gjort! Blir 4 januari till 2 februari! :D På lördag ska jag skriva kontrakt för nya lägenheten som jag ska flytta in i, ligger 4 min från jobbet i mysigaste området Möllenberg! Blir nog brra. Har såklart jobbat idag också och det gick bra. Hann äta: lite äppelkaka, sjokladfondant, jordbärmilkshake, spareribs, pommes, garlic mashed potatoes och lite grönsaker. Ooops. Och så tog jag hem litt spareribs o garlicmash. Om ni undrade alltså. Vilket jag vet att ni gör... Imorgon är planen att jag, Anna och Beckie ska äta lunch på Egon. På lördag blir det nog uuutgång! Jag är så sjukt taggad på att supa, hihi. Jaa ni. Nu sja jag försöka sova. Har lite problem att somna ibland, tror det är för att jag jobbar mkt kväll/natt så att jag är van att vara aktiv på nätterna och har svårt att somna direkt. Men nu känner jag mig trött så det borde vara lugnt! God natt <3


RSS 2.0