Så sant


Julegröt og Julebrus



Stod i Solsiden sentrum idag och delde ut julegröt, julebrus och gotteri. Det var koselig. Beckie och Anna kom förbi och åt lite gröt.



Från i lördags. Haha Blom ser ut som ett mongo



Slutade såhär, hehe

SNART JUL!

Snart är det jul här i vårt hus, julen är kommen hopptralalalaaa! Typ. Vi kollar Jullotta på Liseberg. Det är rätt töntigt, men lite mysigt också såklart. Jag har iaf vart på ett par lägenhetsvisningar och tror nog jag kommer hitta något rum i någon trevlig lägenhet. I morse var jag och åt frukost hos Kornelius, det var sååå mysigt! Världens bästa bög, hehe. Sen har jag intrenetshoppat ett örhänge och en klänning, läst bok och tränat. Hamnade på ett jävla combatpass som var fett jobbigt och jag var tvungen att boxas med boxningshandskar och sparka på en sån där kudde. Och jogga runt i salen (jag kan inte jogga, får håll). Men det gick bra ändå. Imorgon ska jag och Klittan (Birgitte) träna och sen blire jobb. Ska stå och dela ut julegröt och julegodis i solsiden sentrum på lördag, mys! Älskar julen och man börjar ju få lite julkänsla nu. Ska köpa en julkalender imorgon också!

På byen

Hej! Igår var jag ledig och det var så skönt! Har vart ganska mkt på jobbet på senaste och har känt mig lite halvsjuk. Och lördagar är så jääävla stressiga, så var najs att slippa det. Var bara hemma och chillade hela dagen, läste bok, åt mat och choklad, kollade The hangover 2 och lite Harry Potter. När Beckie kom hem från jobbet bestämde vi oss för att dra ut. Så vi fixade oss, drack äcklig drink och drog till Raus där vi tog en White Russian. Sen stötte vi på Fredrik och Blom som är kockar på mitt jobb, vi gick till Microbryggeriet och drack julöl med 8 procent i, den var god! Sen till Familien och till sist efterfest hos oss! Jag däckade på Blom och började snarka. Idag ska jag jobba i Mittbyen på andra Graffi för de ska ha personalfest...






















Bilder



Vin och drink på Graffi m Kristine



Afterwork med Klittan på Barmuda, Strawberry daquiri, nom



Korre på IKEA


hmm

Fick en liten "livskris" såhär på kvällskvisten. Vet fan inte vad jag ska göra med mitt liv. Velar fram och tillbaka. Men. Såhär känns det just nu: Jag vill vara kvar i Trondheim. Men ändå åka till Nya zeeland. Har inte råd med det. Men har råd att vara där några veckor. Kanske januari. Sen komma tillbaka hit och jobba på obestämd framtid. Vet inte vad jag vill plugga alls, känns inte som att det är bråttom med plugget heller, när jag väl tänker på det. Men soft att vara här och jobba ihop pengar för att sedan nästa år åka på en riktig långresa och slippa tänka på pengar och bara åka dit man vill och göra vad fan man vill. Har inte råd med det nu. Är ingen miljonär vafan. Och orkar inte söka jobb hit och dit och känna osäkerhet över sånt. Har precis fått jobb här i Trondheim och lärt känna en massa nya människor och känns fel att bara lämna allt och börja om på nytt..

Kanske bryr mig för mkt om vad andra vill och tycker. Känns som att alla rycker i mig från olika håll. Men vad vill JAG!? Är väl ändå det som betyder mest i slutändan? Jag vill inte finna mig själv som gammal och tänka tillbaks på mitt liv och känna att jag gjorde saker för att vara andra till lags. Är jag en mes, eller är jag en sån som kör över andra? Ibland känns det som det ena och ibland som det andra.

Cirkus

Hajhaj. Igår var jag ledig. Chillade fett mkt. Snakka med Maja och Filippa på skype. Det var najs! Mer sånt! Sen mötte jag Kristine på Graffi och drack vin och åt sjokladfondant. Gott! Vi drack en flaska var. Och så kom Mari och Anna också. Sen gick vi hem till mig och drack vodkadrinkar. Jag gjorde starkare till alla andra som jag brukar, mohaha! Sen gick vi ut på byen. Vart Cirkus. Vi blev bjudna på en jävla massa, bla jägerbombs, öl och romcola. Spydde när jag kom hem. Men kommer ihåg allt vilket är jääävligt soft! Föresten! Fredrik har hittat min nyckel hos sig nu! HALLELUJA! Så jäävla gott! Behöver bara köpa nytt toalock så är mina problem ur världen! Jag kan inte sova även fast jag borde för jag ska jobba kl 4 idag. Ajaaa.

Lugnt

Tjoho! Nu har alla på jobbet slutat mobba mig, så det är skönt. Jobbade 9,5 timmar idag. Imorgon är jag ledig och då får vi se om jag hittar på något kult! Beckie är hemma i sverige nu och hälsar på. Jag är sugen på cigg och snus. Har vart utan det i 3 månader nu och så plötsligt igår blev jag feeett sugen på cigg. SÅ jag och Bendick smygrökte när vi gick för att slänga tomflaskor. Nu chillar jag och kollar "How to make it in America". Min nya serie som jag följer. Damn this addiction. Och så lyssnar jag på skööönaste låten. Vill ha den som soundtrack i mitt liv.

Blue Oyster Cult – (Don't Fear) The Reaper

Var bjuden på champagnevors idag (vors=förfest) men jobbade så sent, så jag gidda ikke. Blev hjem å ta det roligt. Puss

Graffistyle

Heeeja. Nu mår jag lite bättre. Pratade med Filippa och sen var jag på spinning med Kristine. Det var fett jobbigt! Kristine är som min PT, hon är helt galen och tvingar mig göra jättemycket jobbigt på gymmet. Men det är bra! Usch, kommer ju sakna alla här när jag åkt. Men det är 5 andra som slutar, så det skulle ju ändå inte vara samma sak att stanna då. Kristine ska till Bali. Men mina två andra favvisar Birgitte och Kornelius är ju kvar. Åhh jag är så glad för att jag äntligen har fått en bögkompis (Kornelius). Det är typ det som har fattats i mitt liv. Som sagt, vill inte lämna dem, men Nya Zeeland kommer bli ett fett äventyr! Kommer på mig själv ibland med att tänka på norska. Jag pratar svenska, med inslag av norska. Men att tänka på norska var något nytt?



Kristine, Kornelius och Mona (alla som jobbar på Graffi är snygga)



Siri, Heidi (min chef) jag och Birgitte



Favoritjenterna



Där är Carl-Magnus till höger



Fredrik dricker mjölk





Kock-Suzanne



Som sagt, alla som jobbar på Graffi är snygga







Julie



Gänget?





Tjur og jeg





Servitör-Fredrik och Kokk-Fredrik



Bendik och Carl


Ångestladdat

Hej. Jag har en ångest som sitter som ett illamående i bröstet. Har haft det hela dan på jobbet. Tur att jag slutade nyss. Jag måste sluta göra så jävla dumma saker. Och om jag nu måste göra dumma saker, kan jag väl göra det lite diskret!? Alltså inte hångla med en av kockarna framför alla på hela utestället på personalfesten så att chefen tillochmed tar kort!? Var bara tvungen att berätta det. Jag blev så mobbad igår på jobbet. Även fast jag är van vid att göra dumma saker och bli mobbad för det så är det faan jobbigt.. Fast det är extra jobbigt nu när man har haft sönder toalocket, tappat bort hemnyckeln och inte kommer ihåg ett skit. Och gjort bort sig för hela jobbet.

Banne mig!

Tjena! Nu sitter jag på Östersunds tågstation och väntar på tåget som ska ta mig tillbaks till norway. Har varit här och fixat nytt pass. Vi hade persfest igår och fy i faaan vad kul det var. Och alla blev så jävla bajsfulla, herre gud. Jag tog sönder toalocket tror jag, hur lyckas man?? Och så har jag gjort en massa andra dumma saker i äkta Jenny-anda. Kan bli pinsamt på jobbet imorgon. Har inte sovit något i natt och är fett bakis och åt precis äcklig kinamat, men i övrigt lever och frodas jag!!


Goddagens!

Det här skrev jag i måndags:

Jag och Beckie har vart hemma tsm ïdag och ätit pannkakor och chillat. Ny skypar jag med Filippis!

Var med på drinktävlingen Trondheim Open igår. Hade uppfunnit en drink som heter Jenkan. Det var en sur Sex on the beach! hehe, just how I like it. Men jag vann inte. Var så satans nervös asså. Fyy. Man stod uppe på en scén med 3 andra och blandade sin drink medans folk stod och kollade på. Så scenskräck plus att jag inte alls hade övat på att blanda drinken innan gjorde inte nervositeten bättre. Dagen innan var jag ute med Kornelius, Birgitte, Kristine och Carl från jobbet. Det var kul! Var på Vega.

Och det här skriver jag nu:

Hej! Vi har precis ätit pepparbiff, potatis och brunsås. Det var gott och nu är jag mätt. Kanske går och tränar snart. Får se. Kanske inte! Jobbade lite idag också, hade tidig vakt kl 11 och det innebär att man inte jobbar så länge, blev 5 timmar och det var ju skönt det. På söndag är det personalfest och det ska bli fett! Och så är jag ledig dagen efter så då kanske jag blir lite full. Världsmästaren i schack var på Graffi och åt igår, det ni!


RSS 2.0