Bali

Hej! Nu ar klockan 11 har och vi sitter bakis pa ett internetcafe. Vi har det sa javla bra har! Igar surfade vi for forsta gangen och det var jattekul. Alla 3 klarade att sta forsta gangen!
 
Igar var vi ute och at bbqbuffe och sen var vi ute on the clubz. Me det var 10 ar sen de sprangde har igar, sa klubbarna stangde tidigt. Da gick vi till hotellet och kopte ol och badade i poolen.
 
Vi ska vara har pa Kuta som ar partystaden i 1 vecka och sen drar vi till Gilli och tar dykarcert! Kommer bli helt underbart. Sen tror jag vi aker runt lite pa oarna har i indonesien for att sen fortsatta upp mot malaysia.
 
Har har det varit valdigt varmt och soligt och vi har blivit lite bruna :) Nasta gang jag sitter vid datan ska jag lagga upp en massa bilder! 
 
Hoppas ni har det bra hemma allihopa! 
 
PUSS!
 

äntligen hemma

 
mormors hund Frida 
 
 
mah new shoes
 
 
Haha, hittade min gamla dagbok! 
 
 
gulligt!
 
 
Kanelbullens dag
 
 
nomnom
 
 
så snygga kläder i sthlm

min nya hatt


Sista tiden i trondis

 
En av våra mysiga middagar
 
 
Världens sötaste i solen med nya Monokelbrillor
 
 
 
 
 
Det är hemtrevligt med en basilika i köket
 
 
Vega
 
 
Mariannes bursdag
 
 
Marianne gillar tyvärr Justin Bieber
 
 
?
 
 
Double - just to be sure
 
 
 
 
Sista middan på Aisuma
 
 
 
Ladestien, underbart fint
 
 
 

Bali om ett dygn och 6 timmar

Shit. Snart är det dags. Hade resefeber för en månad sen ungefär så nu har den "tagit slut" . Så det känns... Ingenting. Förutom najs att man snart ligger på en strand. Det är så kallt här att jag blir galen. Måste sova med sockar ju.

Idag hade vi brunch här hemma hos mamma med morfar och Gunnel. Det var scones (som jag bakade) och pannkakor. Det var mumsigt, men jag vart sådär äckligt mätt efter, ni vet?

Sen var jag i vby med mamsen och fick malariatabletter och köpte en resedagbok som jag ska ha och skriva i varje dag. typ.

Sen fikade jag med FreddZ inne i stan. Det var myisgt.

Oooch sen åt jag middag med pappa och Malleballe på vår stammisrestaurang och efter det kollade jag och pappa på Hypnotisören på bio. Den var ju väldigt seg och endast halva storyn var med, till skillad från boken. Men det är ju nästan alltid boken är bättre än filmen liksooom. Så nja, ni som tyckte filmen var bra, kan jag rekommendera boken, den är 10 ggr bättre.
 
Imorgon kommer Theres och Emma kl 4! Ska bli kul! Blir väl en massa packning och planering. Bra att vi inte har planerat nånting. Men tror det blir roligare om det är en spontan resa, där man kan bestämma allt eftersom. 
 
Kommer försöka skriva i bloggen så mycket som möjligt så att ni får bra updates! Men ni får ju vykort och sånt också såklart!
 

RSS 2.0