Valborg

Jag ska berätta att i tisdags var jag med Liza, hennes pappa och hans flickvän på musikal. De tre musketörerna heter den och den spelas på statsteatern. Fares Fares har en av rollerna. Den var ritkigt bra! Rekommenderas varmt (nu låter ja som en recensent) Bra musik och rolig. Sex drugs and rock&roll!

Igår var jag med familjen och familjevänner på Hard Rock Café och åt middag, Riktigt trevligt. Jag fick en Sex on the beach och öl till middagen, jaraaaa!! Jag åt en hamburgare som typ var större än mig också.

Idag är det som bekant Valborg och den ska jag fira med några fina vänner hos Mickan, vi ska grilla! Livet är härligt!




Musikalen


Måndag

Idag hade jag bara en lektion, idrott. Elle nja, vi hade svenska, men jag visste inte det  (eller, jag ville inte veta) och så var det engelska där vi inte gjorde något som vanligt. Sen åkte jag och Liza och cashade in pengar på banken, 7500 spänn för min del, sommar here I come! Sen har jag fakist börjat skriva liite på min historiauppsats som handlar om Reagans SDIprojekt under kalla kriget, intressant? Ska träna muskel kl 7 också. Tänkte sola idag, men solen vill inte bestämma sig för om det ska vara soligt eller mulet...  Alltid lika skönt att sluta tidigt! Lyssnar på we built this city! Valtho<3



C00la tjejerna i lördags. Mycket c00lare än Draco Malfoy och Voldemort och dom.... hehe

Bilder

Kollar bilder på Lizas data. Underhållande kan jag lova er!


Fina klassen :)



Gullig bild!



Sexy babes


vodka din lille fiise foo helveeedde fuck you

Jaraa. Nu sitter jag hos Liza. Vi har intevjuat Björn. Jag satt bara helt tyst under intervjun, var inte så delaktig, lite seg från igår, ni vet. Igår var jag, Liza, Julia, Beckie och Anna hos David i hans nya lägenhet i Aba. Det var riktigt trevligt. Vi lekte en ny lek hoho.. Simon kom sen också.
 
Ångest för skolan imorn. Hmm.















Hehe, hittaede lite Valleballe på Lizas data. Nog är man snygg alltid...

Tjecka

God dag. Idag var retorikfinalen. Olof vann. Det var han värd, men måste bara ha sagt att han var helt jävla galen.  Hursomhelst.
 Jag klarar inte av att plugga, även fast jag borde. Kolla upp min historia, plugga till engelska nationella, idrottssaken, spanskaläxa, spanskaprov, bajs. Och jävlig som ja är så sitter ja istället här och skriver om det på min meningslösa blogg istället för att bara göra det. Har tilloch med städat mitt rum lite. Facken också.
 Haha, kommer ihåg när jag och en kompis "kom på" en ny  svordom, facken. PeddoMagnus på jollen lät oss inte säga det, även fast det inte var en riktig svordom. Vilken tönt. Det  var fan tider det, Jollen. Mellanstadiet.  fan vad kul det var. Jollendiscona och fredagsmellis.
Sorry Maja, hittar konstigt nog inga knäbilder, antingen så har jag drömt det eller så är det på Annas kamera. Men om jag känner dig rätt så finns dom på Annas kamera;)
Jag hittade ett busskort idag på trottoaren. Men man ser inte vad det står på. Jag kan bara urskilja Elin, sen ser det ut som om det står "sommer" eller något liknande. Någon som vill köpa busskort?

Ikväll är det DH! wohohoooo (Liza)



mys

Fler snygga bilder








Paniiiiiiik

Tjafan. Här ligger jag ensam i min säng, här har jag legat mest hela dan. Efter att jag vaknade upp brevid Anna i Max säng och vi bestämde oss för att äta pizza. Och då kanske ni blir lite nyfikna på vad som hände igår? Jag trodde väl det. Vi var hos David som fyllde 20, eller han fyller faktist idag, grattis!! Det var släkt och vänner där, riktigt trevligt! Vin och öl och fina tal. Jag provade också på jobbet som bartender, men det var tydligen inget som uppskattades. Senare in på småtimmarna vart det efterfest hos Max. Också cool. Ja, vad mer ska jag säga? Liza fick äntligen träffa sin loverrboy igen, hohoho. Jag och Anna bestämde oss för att tänka på refrängen runt 6 imorse och gick och la oss, medan Maja och dom andra satt uppe ännu längre och drack 3.5or, fest.


Eurocop busringningar

Jag har pussat majvor!


Lovet är slut

Det enda jag har gjort (i princip) under lovet är att jobba så jag har inte så mycket att säga, ha. Ca 60 timmars jobb på en vecka, sjukt mycket Jag känner mig nästan lite utbränd. Men jävlar vad rik jag är nu.. Imorgon börjar skolan, det är jag inte så värst taggad på. Men kul att träffa alla ju. Ett tips: ladda hem Skins! Det är en engelsk serie som är sjukt bra! Ska kolla det nu, hej.


Interesting shit

Hallå. Snart ska jag sova. Skulle bara berätta att vi såg Bill Clonton igår i Gamla stan.

- coolt.

Imorgon är det fredag och sen lov. Fyfan vad skönt.
Jag har inte gjort fotot och gick därför inte på lektionen. Sen var jag tvungen att gömma mig för läraren, en riktigt läskig filur. Fyfan vad tråkiga saker jag skriver här egentligen. Haha. Egentligen borde man ju skriva saker som man tänker och tycker. Men då skulle det bli ett jävla liv, det kan jag lova!

Jag gillar mina nya Raybans.

Jag håller inte med bögarna som hade föreläsning idag på min hälsopedagogik om könsnormerna. Dom är inte alls så tydliga längre och tjejer leker inte bara med dockor. Själv hade jag en fyrhjulingscross när jag var 3 bast.

Albumet "Happy hour" på facebook upplagd av någon i vår klass ger mig ett gott skratt! "Förkrök" haha

Jag lovade Cissi att uppdatera idag.. Kolla lite desperate housewives?? Vågar jag ladda ned nu när nya bajslagen börjat gälla?




Soligt

Vad underbart det var att vakna upp av att solen skiner in genom fönstret! Nu är det fan vår!
Igår var jag hos Liza och bakade äppelpaj, väldigt god om jag får säga det själv.. Sen var jag på aerobic dans i vällingby. Det sög verkligen. Inte alls lika bra som i åkes. Koreografin var dålig och ledaren passade inte in rytmen. Snart ska jag iväg och gymma i åkeshov innan skolan som börjar 13.40. Känner mig riktigt hurtig! ;)

Jaja, snart är det iaf helg och sedan lov! Jag ska jobba hela lovet. Men det blir självklart en del fest och umgås med kompisar också.



Magaluf

RSS 2.0