Idag har jag gjort detta




Innan fallskarmningen var jag och kollade pa "Thermal Wonderland" med coola grejer som fargade sjoar, sprutande gejsrar  och bubblande mudpools.





Sky diiive



Tog en ol pa ett karaokestalle..


Tauranga

Hahah.. Jag skulle skriva staden som vi ar i i rubriken och jag hade glomt vad den hette.. Sa javla konstiga namn pa allt har! Vi var innan i Rotorua och innan dess i Waitomo.. Jag hoppade fallskarm idag! Det var coolt! Men inget slar min 134 meter bungy.. Ikvall var vi ute och at libanesiskt och tog en ol sen, men fan vad dott det var ute! Smastader assa.. Imorgon tror jag att vi ska dra oss mot Pauanui och bo i Mikes beach house. Kan bli soft. Hur som helst sa har vi det bra har borta. Jag har typ gjort av med alla mina pengar, men men. Det ar ju semester. Ser inte fram oberdrivet mkt mot att komma "hem" till kalla Trondheim och alla fula norrmann.. Det ar sa snygga killar har.. iaf pa vissa stallen. Aja. Hoppas ni har det bra, Puzz.

Heeey

Nu sitter jag pa ett internetcafe i en liten stad som heter Wanaka. Jag har hunnit med en hel del pa dessa dagar. Jag har: Festat i Auckland, festat i Queenstown, akt jetboat, hoppat 134 meter bungyjump, ridit hest, varit i Milford Sound, solat och badat, akt bil, atit den beromda Fergburgern tva ganger pa fyllan, och en massa annat! Traffade en jeeettesoet Aussie i Queenstown, vi traffades bara tva ganger, men jag ar typ kar! Varfor?? Kan jag inte bara hitta en trakig gammal svensk kille som alla andra? Men han heter iaf Nathan och jag tanker flytta till Australien! haha skoja, men typ, varsta tontiga crushen! Imorgon ska vi ta bilen upp till glaciarerna och titta pa dem. Idag har vi varit pa battur i Milford Souns som var otroligt vackert och sen stannade vi pa vagen och solade och badade en stund. Har haft lite halvdaligt vader nagra av dagarna, men nu ser det ut att bli sol och bla himmel framover. Saknar er dar hemma och hoppas att ni kan boka in den 4e februari att ses, typ middag och utgang! Boka det! Kanns konstigt att jag faktist ska tillbaks till Trondheim sen, kanns som att jag typ ska fortsatta varlden runt nu. Hade jag gaaarna gjort, men pengarna racker ju inte riktigt till va? Men nasta gang blir det jorden runt, och om inte det sa iaf Australien. Kanske jag hittar min framtida man dar? Tror jag ar sugen pa ett litet kvallsdopp snart om det inte ar for kallt i vattnet, klockan ar 8 har men det ar fortfarande varmt och vi har inget pec planerat! Hoppas ni har det bast dar hemma! PUSS!

Hong kong airport

Nu är vi i kina, fett coolt. Men bara för en liiten stund för nu ska vi gå på planet! Vart jävligt stressigt där ett tag då vi bara hade en timme mellan flighterna, men vi fick en personlig guide som visade oss till gaten, men planet är ändå 30 min sent så det var lugnt. Jag är trött som en liten gris och planerar att sova de 10 timmarna som detta flyg tar. På förra flyget mellan London och hong kong kollade jag på Harry Potter och någon amerikansk komedi. Nu har hag ont i rumpan av allt sittande i flygstolen, och det lär inte bli bättre nu! Hoppas ni har det bra hemma i mysvädret!


Resefeber

Nu är det nära! Har iaf tagit ordentligt farväl av de flesta. Åt frukost här hemma med Beckie imorsen och så fikade jag med Cissi i vällingby. Åt avskedsmiddag med mamma, pappa, Uffe och mormor. Blev chokladfondant igen, hehe. Lite beroende kanske.. Och snackade lite med Majzen i telefon. Har bestämt att vi ska köra en utgång den 4e februari också, så ni vet!! Är hemma där ett par dagar innan jag återvänder till Trondheim. Men tillbaks till nuet. Fick min Iphone 4s idag också, NAJS! Har packat idag, men slänger i det sista imorgon. Allt är väl skit med packingen som vanligt. Alltid en massa kläder som man inte använder. Men börjar väl bli liite mer rutti på att packa nu när man vart iväg mycket både långt och kort. Resan kommer som det ser ut börja med att vi drar till Mikes beachhouse 2 timmar från Auckland. Vet inte riktigt hur länge vi blir där, men sen är det väl bara att hyra en bil och ge sig iväg mot äventyren! Simma med delfiner och allt sånt kul. Usch vad jag är taggad! Joggingskorna, vindjackan, solkrämen och högtalare är nedpackade och jag är redo! Tack och adjö. Kommer sakna er men uppdaterar er med blogg och vykort! (om jag orkar, hehe, jag är inte i klass med Liza) PUSS!


gott nytt år

Lite klychigt kan tyckas, men Gott nytt år på er kompisar! Fyfan vad trevligt vi hade det igår! Trevligt sällskap, god mat och champagne! Har en massa kul bilder som jag lägger upp här för de är lite barnförbjudna så ingen facebook...
Förrätten bestod av gratinerad chevré på toast med honung, pinjenötter, rödbeta och ruccola. Fem av fem toasters!
Matilda och jag
Snygga Maja med nya håret
Och Liza var riktigt snygg och piffig tycker jag!
Varmrätten bestod av helstekt oxfilé, hasselbackspotäter, rödvinssås, stekt tomat och sparris.
Desserten bestod av Chokladfondant, vilda bär, vaniljglass och vid chokladsås. Sjuukt gott!!!
Och lite Moet till det.
Finaste Prippan!
Sen kom det lite folk! Calle kom och Cissis nya POJKVÄN Hannes kom med sina kompisar. Här är en bild på gänget.
Rödvin dracks det.
De tre musketörerna återförenade! Då kan det inte bli annat än bra.
Tjena!
Calle var också snygg.
Hannes och Cissi blev ihop. Sååååå gulliga!!!!!!!!!!!
hahaha
En del toabilder blev det, som jag tänker lägga upp här!!!
Vill du ligga med mig då? Om sanningen ska fram..
Börjar bli lite full?
Där gick det lite vilt till?
Dom där två skulle man ha trekant med. Synd att dom inte vill. Eller?
Sen gick vi på toa igen!
Sen blev det FEST!
Matilda vevar. I Kristineberg.'
Han hade kul han.
Så dricker vi ännu mer öl.
Porrigt
Liza var glad i hatten
uuuuhh
Wiii
Det obligatoriska fuckyoufingret
Pusss
HAHAHAHAHHA
yoo
hehe
Det var helt enkelt fett igår! Tack fina ni för att ni gjorde min kväll så lyckad! Älskar er! PUSS!

RSS 2.0