3


Igår var jag på Majas middag. Det var riktigt trevligt! Synd bara att man inte kunde hänga med ut sen och fortsätta den lyckade kvällen. Fast bra var väll det, eftersom att jag jobbade idag. Hällde i mig en liter vin men räddades från bakfyllan av en dubbel dos resorb. Funkar verkligen! Kan inte sluta dreggla över den snygga killen som jobbar på 3 brevid. Han är så sjukt snygg. Han tävlar mot Ed Westwick och Rob Patinson, det ni! Han är anledningen att jag går upp ur sängen och till jobbet. skojja. Nej men snygg är han.

Från i lördags









Från i lördags när vi var hos mig och åt middag. Väldigt trevligt!
Jag har föresten klippt mig som ni ser :)

Little saturday

"It's little saturday today"

Och jag har ägnat min mesta tid idag efter skolan att läsa i historiaboken. Shit vad mycket det är! Kommer aldrig hinna lära mig o memorera allt! Hur tänker den där Part-oooow (hehe) egentligen?

Tog mig en liten paus nu för att äta lite crunchy och lyssna på lite musik, bl.a. Ebba grön: "Slicka uppåt och sparka nedåt". Så sant, så sant.

Snart är det helg. Jag är otroligt uttråkad. Känns som att de här veckorna efter valle har varit högst ohändelserika och tråkiga. Eller, mysiga, men tråkiga. Majas middag/röjjfest på fredag, det ser vi fram emot! Vi får hoppas att stämningen blir topp trots vissa komplikationer.. ;)

Jag laddade hem "Aprés ski top 100" på piratebay och fick en massa schyssta låtar, bl.a den här:



Boten Anna på nederlänska.

Pics

 
På Parken



Snygg tjej!?



Jag och Cissi



Pelle



Fredag

Tjafan!

Idag hade vi ekonomiprov som gick åt helvette. Usch. Sen gymmade jag. Det var najs.
 
Igår fyllde pappa år. Vi firade med tårta :) Otroligt trevligt. Jag fick en minkpäls av Birgitta. Den var fin.

Jag har ingen inspiration. Hmm.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog vara med Liza iaf! Och när man är med Liza har man ju aldrig en tråkig stund!
 
Imorgon ska jag jobba. Måste se till att tjäna lite pengar så att man kan schteka i sommar fan. Våren är nästan här. Såg små skott sticka upp ur marken häromdagen, vårtecken!

Jag vill också vara 18 och gå på krogen. Era fuckers.

Osammanhängande, men åh, så intressant!

Life is life

Snart ska jag iväg på Yoga. Fyfan vad skönt det ska bli att börja träna igen, efter typ en månad. Har ju varit sjuk nu efter Val Thorens, och är fortfarande, men jag orkar inte vänta längre på att bli frisk. Idag har jag försökt plugga lite ekonomi, men det är så sjukt tråkigt! Jag ångrar bittert att jag valde ekonomi, men å andra sidan hade jag inte gått i min underbara klass då <3

Parken var riktigt bra i lördags! Vi stod längst fram :)

lägger upp bilder sen...

Glittar

Tjena kexen!
Idag har jag jobbat. Det var som vanligt. Nästan. Det var en kille som snattade och åkte fast. Fan vad ovärt att snatta något för 15 spänn och sen åka fast. Looser.
Lyssnar på Parken, sjukt bra! Planen för ikväll är att ta sig ut till Ekerö och kolla på just Parken. Jag har ingen koll på vad det är för nått, om det är nån festival (?), men det blir nog bra.
Jag har inte börjar på krönikan, shiit. Ångest. Är totalt omotiverad, vill inte skriva jävla pruttkrönika. Vill inte ha fekprov, vill inte ha engelskaredovisning, vill inte gå i skolan. Jaja, ska fixa mig nu och ta på mig nått som framhäver min booooooty.



SNYGGA!

Det som händer....

Haha, jag och Laura konstaterade nyss att vi båda körde på mottot "det som händer i Val thorens stannar i Val thorens". Men det var visst bara vi på den sidan.. Helt ensamna.  Men, life goes on.

Ett annat bra motto är: "det man inte kommer ihåg har inte hänt". Önskar att det vore sant. Kan det vara sant? Om jag får bestämma så är det det. Varför ska någon berätta nått för en som man inte ens vet säkert att man har gjort? Det jag inte kommer ihåg har inte hänt. Det bestämmer jag nu.

En jävla Lukas (guccisulan) på min msn skickar typ virusmeddelanden till mig. Jobbig dude. Det var tider det, guccisulan. Kommer ni ihåg det mina gamla vänner? Feta festen som jag hade i 8an. Vilket jävla drag det var, hoho. Folk som däckade på golvet och i badrummet. Hachrökning på toaletten. Busskort som blev stulna, pappas sprit som blev stulen. Ja ni, det var tider det.

 Ett smakprov från gamla tider:




Kalas

Sho bre.

Idag har varit en ganska så bra dag. En liten överraskade dag. Jag hade skön sovmorgon, men kunde inte sova så länge, så låg och kollade på The Mentalist på datan som är en sjukt bra serie som går på 3an. Sen var det dags för skola och endast 2 lektioner. Sen mötte jag upp min kära lillasyster i vällingby för att köpa present till mormor som fyller år idag. Det blev en necessär, ett halsband och en tvål. Sen åkte vi till mormor där det fanns en massa god mat och Daimtårta. Jag var tvungen att knäppa upp kjolen (som vanligt).
 
Jag fick mig också en örfil av min moster. Den var lite oväntad måste jag säga! Vi diskuterade lite och hon klarade inte av när jag hade rätt... Hehe, lite kul var det. Orkar inte förklara allt, men hon är som man brukar säga "socialt obegåvad".

Jahaja. Många bra artister till Hultish. White Lies kommer. Ladda ner dom! Sjukt bra. Längtar - som alltid. Bara 17 veckor eller nått sånt kvar! Bara ett par veckor tills Påsklovet. Bara ett år och 3 månader tills vi tar FUCKING STUDENTEN. hihi. Vi kanske ska tågluffa i sommar! Fyfan vad kul det skulle vara! Amsterdam, Paris, Berlin, Milano, Köpenhamn. Kanske träffar man på Aslack också....

Livet är fint.




Snygg! Jag gillar halsbrännan. Ölkanna <3

Glad tjej

Tjo. Idag har jag varit i skolan. Sjukt tråkigt. Är så jävla skoltrött. Blää
Efter det åkte jag och pappa in till stan och shoppade. Hittade ett par gladiatorsandaler på Monki, 3 klänningar på Topshop och en kavaj från HM. Najs. 

Sen kom jag hem och då började deppen. Historialäxa som tog evigheter och var trååkig. Som allt i skolan nu för tiden. Och så började jag tänka på alla jävla rykten och humöret ligger nu i botten. Försöker att inte ta åt mig, men det är svårt. Det kommer liksom bara mer och mer hela tiden. Mer och mer bisarrt. Som en våg som bara sköljer över en. Och det sjuka är att folk tror på exakt allt dom hör. Okej, det kanske inte är så farligt som jag upplever det. Men det är inte så kul att höra sånna här lögner om sig själv. Det sårar att någon ens kan komma på tanken att hitta på sånna grova lögner. Jag vill bara spy.

Timo Räisänen

Kom nyss hem från Timos spelnig på Nalen. Det var jag, Agnes, Julia och Adam som sällskapade.  Tyvärr blev jag lite purken när han ite spelade sixteen. Men annars var det sjukt najs. Jag fick en autograf och en kram *coool*





Varför liksom?

Varför ta av sig kläderna när man ändå ska sätta på sig dom sen igen? Sen brukar det ju bli lite kyligt om händerna sådär på kvällskvisten så handskar är ett måste!


Jaaaraa

"Jenny this is guus that guy from val thorens! Did you enjoy your ski vacation? Do you have facebook? Let me know when your in the netherlands xx guus"

Jaaraa! Holländaren a.k.a. Snygg kille hörde av sig. Haha, nån som vill dra till Nederläderna?

Bögrobban

Pappa har en kompis. Han heter Robban. Jag kommer ihåg första gången jag träffade honom. Det var på nyår för ungefär 4 år sedan. Rätt hastigt var det, hann bara hälsa. Sen frågade jag pappa om han var bög. Jag var nästan helt säker. Men pappa svarade att han inte var det.. Jag tvekade.

Pappa började umgås mer och mer med Robban. Jag kom att ogilla honom mer och mer. Inte för att jag misstänkte att han var bög utan för att han alltid retades med mig och hackade på mig. Ni vet, han drev med mig om sprit och så, frågade typ alltid vart jag hade vodkan och sånt. En gång när jag kom hem med en vinare innanför Fjällrävenjackan så stod han där i hallen. Jag blev väldigt nervös. Jag sprang snabbt förbi honom och pappa uppför trappan. Jag hörde honom skrika efter mig: "Vad har du innaför jackan!?" Jag svarade inte utan stängde snabbt dörren till mitt rum. När jag kom ut igen hade han gått och pappa frågade vad jag hade haft. Jag svarade bara: "ingentig".

 Den där jävla Robban.  Han skulle alltid förstöra. Jag hade nog med problem, 14 som jag var. En dag kom den dagen då jag sa ifrån. Han drev med mig som vanligt och helt plötsligt brast det. Jag skrek till honom att han var helt jävla dum i huvudet och att jag hatade honom.  Se dess har han knappt sagt ett ord till mig. Jag, pappa och pappas andra kompisar kallar honom för Bögrobban. hihi

Chillin, killin.

Som ni kanske har märkt så är jag hemma från skolan. Var igår och är idag och imorgon med. Vill ju inte riskera att drunkna i en isvak eller att göra ett spanskaprov, det vore ju alltför tråkigt. Skönt att chilla hemma lite. Jag är "dödssjuk" som jag valt att uttrycka det. I verkligheten kanske det inte är så allvarligt. Jag hostar, snorar och är jävligt seg. Inatt vaknade jag kl 5 och höll på att kvävas av hostan, inte alltför trevligt!

Gick in på min mail och möttes av den trevliga överraskningen att Franz Ferdinand ska spela på Hultan!!!! JAG LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET!!!! Bandet är oranget i år, snyggt. Eller inte. Inte till det gröna! Det var precis som vi hade gissat, orange eller gult... Jaja. Hultsfred kommer bli så jävla lyckat i år. Jag känner det verkligen på mig. Liksom The killers, Markus Krunegård och en massa andra skitbra artister. Hultan har lätt bäst artister av alla festivaler i år!



Amen TJA!


VAL FUCKING THORENS

Nu är jag hemma. Från en av de roligaste veckorna i mitt liv. Känns jävligt tråkigt. Här sitter man helt plötsligt fett sjuk i sin ensamma säng. Inget Silveralp och inget hemsläp.

Men fyfan vad kul vi har haft det!!! Sjukt bra väder har vi haft nästan hela tiden, vi har haft det så jäääävla kul på kvällarna.

Vi har spårat allihopa. Vissa mer än andra. Många bortamatcher och hemsläp har det blivit. Även en bortaturnering hanns med. Lite drama har det varit, men det har varit så roligt så att det negativa glöms bort.

Mitt och Majas mission lyckades inte för fem öre. Vi var inte ens nära! Men ingen sorg för det, det fanns bröder så att det räckte tlll båda!

"I turned in my passport". Så vi fixade finfina fejkade papperslegskopior. Som fan funkade utmärkt. Lizas var snyggast. Jag tänkte att när jag hittar kön till Laroy så ska jag köra på den igen.

TANGO, SNESKO, SALOON, VERONICA, MALAYSIA. The fucking places to be.

Holländare, Britter, och Blackebergare. Svenskar som man pratat engelska med hela kvällen tills man frågar "where are you from?" och då får svaret: Danderyd. HAHA

Brinnande shots som bränner på tungan, det är grejer det.

Sugardaddys är alltid lika najs. Speciellt dom som är 40 bast och har fru, men som känner sig som 15!

Gissa vem jag träffade!? ASLACK, han som jag träffade i Köpenhamn för 5 månader sen. Fyfan vad världen är liten. Lika gullig var han nu också, det håller nog Liza med om!

Maja hade sönder sängen, syltburken hade sönder glaset i kylen. Rum 222 tappade bort nyckeln inte mindre än 2 gånger.

"WE BUILT THIS CITY ON ROCK AND ROLL"


"Nu du Julia ska jag lära dig hur man får gratis sprit!"

Vad har man i fickan om inte en ROSA KONDOM!

Sex on the pist, Banana skids, Long beach, Piña Colada, B1 och B2, ÖLKANNA, en shot av DET STARKASTE DU HAR.

JAAAAAAAAAARRRAAAAAAAAAA



RSS 2.0