Vem fan beställer Ramlösa Vodka?

Och det sjuka är att det faktiskt inte var så äckligt! Smakade mest vatten, men jag såg när bartendern gjorde den att det var en rejäl mängd vodka i. Jaa ni igår var det fest. Först var vi på Retro, sen Amba där jag träffade Sahar! Det var inte igår liksom... Hoppas vi hinner ses nånting innan jag åker. Sen vart det Spyan. Tror jag kom i säng runt 6-tiden. Pratade med Micke påväg hem och han sa att han skulle hjälpa oss att hitta jobb när vi kommer ner Liza! Wie!




varför är peter jöback bög?

Han är ju fett snygg. synd. waste of a hot guy liksom. men bögarna måste vara överlyckliga!

I Malins väska



1. Vem behöver 4 tändare?
2. Om man nu ändå ska röka kan man väl röka goda cigaretter? Typ Marlboro Menthol!
3. Vilken 16åring lämnar väskan öppen såhär på köksbordet?
4. (sexyboy beckie, hehe)

Håkan <3

tja. Håkan var BÄST! Lätt han bästa konsert! Han sa att vi slog rekord i bäst publik nånsin, c00lt. Nej, men fanimig vad bra det var! Grät lite när han spelade min favvo "nu kan du få mig så lätt". Den är verkligen fin.
Fredagen var kul. Hängde hos Tom, sen gick vi till Nu, som var sämst! Men vi dansade fuldans, haha fett kul. Men killarna var så risiga att dom ändå ville dansa med oss. Träffa Adler och prata lite med han och DJn som är lång som Liza tycker e snygg, han var för övrigt fett dryg. 
Igår jobbade jag bara. Har inte träffat er på fett länge, känns som att ingen vill träffa mig :/ Dizzarna liksom. Aja ni som fortfarande vill vara kompizar och ses kan ju höra av er. hehe. Blir ju inte så mycket som vi kommer ses de kommande 5 månaderna. Nära nu, jävligt nära.
pusSS


Och bindningarna

product image

Så jävla intressant att läsa om brädor hit och bindingar dit, jag vet! Men idag var jag, mamma och Uffe inne i stan på One Off och köpte Gnubrädan, dessa forumbindingar och en boardbag. Känns sjukt bra, nu är jag så taggad på att ge mig ut i backen alltså! Med denna utrustning kommer jag definitvt vara skaprpast i backen, höhö. Nu återstår då bara snowboardkläderna. Fatta att med snowboard och kläder kommer jag ha lagt ut 8000 spänn på bräda och 4000 på kläder = 12000. Damn. Det var inte så billigt att säsonga, sen ska man ju punga ut med diverse tusenlappar för liftkortet också! Så we better find jobs!

yo jag lever primitivt mat kvinnor weed sex on the beach

peace out mah niggazz

jag är pank, så detta blir lösningen ikväll


Jag har hittat min bräda!

B-Nice Series

Planen är att jag ska köpa den högra imorgon! Och Forumbindningar till. Det hela går loss på 6400, herregud.

på körskolan

tjenna! Sitter på körskolan och pluggar teori! Gjorde precis ett teoritest och fick 68 rätt av 70. NAJS! Hade också körlektion nyss med min lärare Janne. Han är fett skön, känns bra det här! Jag har en till lektion runt 2.. så tills dess får jag väl helt enkelt sitta här och plugga... Känns som skolan igen. Fast med tråkiga klassmates. Eller, det finns faktist en kille som var här igår som var rätt söt! hihihihiiiiiiiiii.
Nåväl. Snöstorm idag. Stackars pappa hade precis satt upp ett tält för sina bilar som blåste iväg idag (tänk patytältet på arvika) epic fail. Snart alperna! bara 19 dagar kvar!!!!


jag är inte bakis, jag är bara trött efter att ha varit uppe och druckit hela natten

tjaaaa. Hamnade på Berran med Liza och hennes workbuddy och hennes kompizar. Det var kul, men jag är inget fan av blatteterassen riktigt. Men källaren, där är det fest. fett jobbig kille som bjöd mig och liza på drink och sen hängde efter oss. Han stirrade mig i ögonen, man stirrar fan inte folk i ögonen! Creepy! Vi drog vid typ halv 5 och så banga vi efterfezt och åkte hem. sköönt. Idag mår jag som jag förtjänar!

åh banne mig

NU är jag hemma! Äntligen. Först Poolhem, sen Spyan, sen Sheraton och till sist Donken. Sen satte jag mig belåtet på bussen och luckades självklarft somna och åka för långt. Men. Nu ska jag sova. GOD NATT!

och den här brädan tycker han jag ska ha..


snöggt

Volcom Ponti Jacket wms

så jevla svårt! Micke sitter och skickar länkar med kläder som han tgycker jag ska ha. Han skickar slimmat och enfärgat, medans jag är mer inne på baggy och färglatt. Dessutom har jag hittat en fett snygg bräda. kanske ska köpa den. hmm.

mot stan

Tjoho. Är hos Liza nu, vi har ätit scones till frukost. Skitgott, Liza kan det där med bakning! Nu väntar jag på att Liza ska sminka sig så att vi sedan kan börja röra oss in mot stan för att kolla snowboard/skidkläder! Sen kl 4 har jag teorilektion... Sen ska jag till stan igen, till Andreia för att kolla Desperate Housewives! Kult. 

Lizas bilder från i Fredags:

 










måndag

Hajhaj. Idag har jag jobbat heldag, 9 timmar. Var helt ok. Jobbade igår hela dagen också. Så var hemma i lördags, men det var skönt! I fredags däremot vare fest! Först fick vi världens godaste kyckling som Maja hade lagat, sen kom det en del folk, sen är det lite dimmigt va!? Jag kommer iaf ihåg att jag hade jävligt trevligt. Sen var jag en typiskt jobbig tjej, men det ordnade sig ändå, så det var ju bra. Men fan. Vi åker ju snart. Helt sjukt. Kolla Saw på onsdag??? Fredagsfika? jaaaa


haha old memories! Jag och Dennis


RSS 2.0