björnstammen

Hej! Fan vad bra Svenska björnstammen var! Åh, jag säger det igen! Jag älskar att gå på konsert. Synd att jag är så omusikalisk. Annars hade jag vart musiker, definitivt! Jag jobbade 10 timmar i lördags, serverad Grillfest till svenska björnstammen (COOOOL!!!!!) sen sprang jag till Bläst som ligger nästan brevid Graffi och köpte en öl och såg på deras spelning. Stod med en öl och dansade och den sprätte åt alla håll och det var så najs. Anna hann precis till de 2 sista låtarna. Sen gick vi med 2 dudes på mellanfest på Bakklandet och drack pils. Sen Vega. Stod och hånglade i baren och det var så kul, men fan vad jag är pinsam. Men vafan, man lever bara en gång! Idag öppnade jag och Birgitte tillsammans och det var såå najs. Bara drack cappucino och chillade. Sen åt vi middag med Theres på Graffi och drack lite pils. Beckie kommer på fredag och fyfaaan vad kul vi ska ha! Grillfest hos Theres inplanerad på lördag!!! Föör jag är fri hela helgen! (ser nu att det var mycket pils i detta inlägget, men det är ju gott..) JUST DET! Vet ni vem jag ska se på onsdagen den 3e maj? AVICIII! MOHAHAHAAAA!!!!!!!!!! Älskar mitt liv just nu!

Haha, såhär ser det ut på Annas hus.
Jag och Anna var och åt lunch och shoppade i tisdags. Jag råkade shoppa upp all min tips...
Det var fett god pizza
KOselig daaaa
Min nya homie Theres :D
Man måååå ju ha ei pils etter jobb sjööö
tjena

Kino

Haj. Idag är jag fri, och det är deilig! Började dagen med havregrynsgröt och knäckemacka framför Desperate Housewives. Sen begav jag mig till gymmet för ett magpass och sedan styrketräning. Efter det träffade jag Birgitte och drack kaffe och milkshake i solen på Graffi. Har varit så himla fint och soligt här på sistone, jag får riktiga vårkänslor! Nu sitter jag i min säng och har kollat lite på snygga fotbollskillar på fotbollsplanen utanför mitt fönster. Mycket trevligt! Älskar snygga killar :) heheheeee. Har haft det fett fett på sistone. Vi slog rekord på jobbet i lördags. 228 000 i omsättning hade vi. Och jag jobbade 10 timmar den dagen, det var fanimig stressigt. Men jag är stolt av att vara del av rekordet! Snart ska jag iväg och möta upp Theres och Lena för att äta middag och sen gå på kino (bio) vi ska se Titanic i 3D, haha fett lame. Men blir kos. Malin är huvudperson i en kortfilm på SVT, jag är fett stolt!!!!
http://svt.se/2.176087/1.2689240/han_var_otrogen
En bästa kompis som är sjukt bra på att sjunga och har vart med i The voice och en syrra som är skådis. Oooom jag är stolt! Jag är fan dum i huvet, men man är ju ung och dum och allt sånt.. Jag jobbade ju som sagt i 10 timmar i lördags. Efter det var jag en aning trött, men jag gick på konsert med Anette i källaren på ett uteställe som heter Familien. Det var ett band från England som heter Mean Poppa Lean som Anette känner gitaristen i. Feeeeett bra var dom!! Åååh att gå på konsert är fan det bästa jag vet!! Haffade killen som spelade trombon (hahah) som var så löjligt jävla snygg!!! Älskar snygga engelskmän! Han var en snygg version av Cook i Skins, det ni! Jag skulle öppna dan efter kl 11. Så tanken var att det skulle bli en kortis, men det var ju så kul och killarna i bandet var så sköna och stämningen var på topp. Anette förbjöd mig dock från att shotta (hon är ju trots allt min chef).. Men det blev efterfest och kl 4 ser Anette surt på mig och säger. JENNY! Du börjar fan jobba om 7 timmar, nu mååå du gå hjem! Heheheeee. Så gick jag hem och sov 3 timmar och jobbade sedan 9 timmar. Var aningen sliten efter den helgen..
Här kommer lite bilder från senaste:
Jag och Anette åt god Tacos första kvällen i hennes nya lägenhet.
Jag och min älskade flatmate Johanna åt Grillfest lux på mitt jobb. nomnom!
Jag hade påsknagellack i påsk. Ganska fult, men jag gillart.
Sötiz Birgitte idag på Graffi
Nu ska jag kila iväg in mot stan! Saknar er! PUSSSS!

drunk as fuck

Hola, Señorita! Poor favooor!
Sen kan jag inge mer..
Igår var en nyyydelig dag! Jag, Anna og Anette drack kaffe ute i solen på Graffi. Sen promenerade jag runt i Trondheim och gick på skatteetaten där jag fick besked om att jag inte kommer få tillbaka de pengar jag betalde för mkt i skatt (har betalt 50 % i 2 mån) snart, utan nästa sommar. Kuuul. Så var jag och körde ett hårt pass på gymmet. Fyfan vilket träningsvärk jag har asså. Sen gick jag till Anette och drack vin med henne, Anna och Ken. Vi alla blev dritings och gick till Cirkus, men Ken kom inte in för han var för full, så då svepte vi vår nyinköpta öl (smart) och gick till DIskoteket och drack skumpa. Hur jag kom hem kommer jag inte ihåg, men vaknade upp naken och ensam i min egen säng. Så det var ju bra. Idag har jag inte gjort ett drit. Ska över till Anna snart med hennes väska som hon glömde igår när hon gick, hehe... Sen jobb.

How u likin my bed outfit?

God natt!

fri

Tjena tjena tjena. Som norrmännen säger när dom ska härma svenskarna..
Idag är jag ledig. Mycket skönt. Speciellt eftersom att jag jobbade igår bakis som ett svin.. Det var branchfest på Vega i söndags. Väldigt kul. Gratis skumpa.. Inte bra. Blev lite full. Ovanligt va? Tur att jag är så fantastiskt gullig och glad när jag är full då. Sen vart det nachtspill hos Bendick. Har skickat in ansökan till utbildningar idag! Spännande! Beteendevetenskap i Uppsala står högst upp på önskelistan. Verkar intressant! Fick ihop 13 val allt som allt, så något bör man väl bli antagen till. Epic fail annars! Min deal som jag har gjort med mig är själv är iaf följande: Om jag kommer in på något av mina översta val så börjar jag plugga i höst, helst i Uppsala då. Och om jag inte blir antagen så drar jag till Australien och jobbar i något halvår-år. Tycker jag låter rimligt.. Har en ny favoritdrink! Amaretto Sour. Omg den är så god så jag nästan dör. Skulle kunna dricka den till frukost alla dagar. Prova den! Snart ska jag iväg till gymmet och träna pump. Blir jobbigt.
Vega i söndags

akkurat

Hej. Jag ligger i min sköna säng i mitt lilla rum och ska sova lite snart, ska bara kolla lite Skins först. Jag har haft en väldigt trevlig helg med utgång lördag och söndag och tisdag. Om man tycker att tisdag tillhör helgen, som jag gör. Har vart väldigt lite att göra på  jobbet för att alla norrbaggarna åker på hyttan på exakt alla helger. Folk verkar ännu mer "landställesgalna" här än i Sverige. Är det ens möjligt? Jag har inte gjort så värst mycket annars, bara lite dumt som vanligt. Same old same old. Ser fram emot helgen som kommer bli fet med utgång lördag och söndag med afterskifester och grejer! Jag vill tatuera mig, men dom jävlarna på skattekontoret är så sega med att skicka ut mitt skattekort, att de har dragit 50 % skatt på min lön två månader i rad, så jag är fattig. SÅ när det väl blir en tatuering, och OM så får ni se den då :) Och polisen håller på och smsar, men jag är inte intresserad längre. Så att nivet. Jag tröttnar fort tyvärr. Jaja, nu ska jag sova. God natt på er.
hehe, det var kul i söndags!

RSS 2.0