Die mauer

Hahahaha. Tur att hon hittade mig till slut.

Oh snap

Tjenna.
Jag tyckte faktist att det var kul att börja blogga, men har inte så mkt att säga. Eller jo det har jag, men det är inget för era öron. Haha. Idag var jag, trött, kall och nere. tråkigt när man har sånna dagar, tror jag börjar bli sjuk. Typiskt höst. Som tur är så har jag lite roliga bilder från min mobil att roa er med!







MGMT på Popaganda




Håkan





Chaplins, stammisstället.


Maja sjunger karaoke, men vart då? Kan det vara Chaplins igen?



Japp, det var det.




Liza efter sin lilla Longboardolycka


Idol - 56 minuter kvar

Jag har typ sett varenda idolavsnitt i år. Det är riktigt bra i år, många bra sångare. Det är en som är speciell tycker jag och det är Calle. Jag måste erkänna att jag är lite kär i honom också. Jag röstade på honom i fredags så jag hoppades verkligen han vann omröstningen och stannar kvar.

 

Något mer intressant jag har att tillföra denna vackra måndagkväll? Njaa. Liza har bestämt sig för att börja blogga, YOU GO GIRL! Jag gillade Lizas blogg, det var fint. Har inte så mycket mer att säga these days. Lite deppmode idag i skolan, det var kallt och jag var trött. Och det är prov snart. Och jag ska börja träna. Typ imorn. Eller nej då måste jag plugga. Ska vi säga onsdag? Ja men det gör vi.

 

 

 

 


Flickan som lekte med elden

Var nyss och såg den filmen på bio med min familj. Den var väl bra. Men det blir lite konstigt när man har läst boken som är 10 ggr bättre. Jag måste bara säga till er att läsa Stieg Larsson böckerna! Dom är sjukt bra.

Föresten så orkar jag fan inte skola imorn. Har vart ledig fredag, lördag, söndag nu och bara degat och det har varit så jävla välbehövligt! Jag behövde verkligen en lugn helg. Försökte plugga rättskunskap idag men läste kapitel 1 och höll på att somna, så då läste jag Breaking Dawn istället och blev helt plötsligt jättepigg.... Jag älskar att läsa, är verkligen en sån där töntig bokmal som kan läsa i flera timmar och inte kan slita mig från en bra bok. Och då räknas inte rättskunskapsboken som "en bra bok"..





Hörrö poolboy, varför står du här och droppar för? (och nu skulle bilden jag ritade passat perfekt här brevid!!!!)

Jenny på högstadiet

Alltid lika roligt att kolla på gamla bilder. Vitt hår, mycket smink, sexiga poser och alldeles för mycket självförtroende!




Jag sydde stringtrosor på syslöjden - inga konstigheter!



Tungpiercing hade jag också.


c00la gänget på grönan


Leopard var sexigt. Speciellt tillsammans med stooora solglajjer och longchamp!


Den obligatoriska posen, check!


Kolla, vin OCH cigg. Success!


Sånna här bilder hade man gott om på datan. msn<3


Hade jag fjällräven? OM jag hade!


Det var då det var Kalle och jag....


FEEEST! ser ni vem som sitter bakom? haha


Min fest i 8an. Det var grejer det.


Jag säger bara en sak, Bandana.


Vi gillade inte Alvik så mycket.


Innan jag blonderade mig.




Och avslutningsvis.. Snyggaste 6:orna i skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Festligt

Har laddat in en massa bilder i datan, bland annat från min 18årsfest. Kom på hur dålig jag har blivit på att lägga upp bilder, förut la jag ju ut en massa bilder. Ska bli bättre på det...


Välkomstdrinkarna


RökarNa



Jag fick en Longboard!!


Världens finaste tjejer!


Dikten



Snygga 3killen

Idag har jag jobbat. Fan vad snygg den nya snygga 3killen är. Helt sjukt. Först jobbade det en skitsnygg kille där. Och till min besvikelse så slutade han. Men det visade sig att hans ersättare var en ny, ännu snyggare snygga 3killen. Som det kan gå. Han är lång och mörkhårig, just like I want them. Fast han hade klippt sig nu, inte lika fint. Min farmor sa: ja man ser ju att han har klippt sig hos nån billig frisör. Hon är rolig hon. Alltid lika rolig att jobba med.'

 Insparken. jaani. Jag lyckades igen. Men denna gången kom jag iaf in. Men sen blev jag utslängd, 2 gånger. Fast det var kul ändå. Men en sak kan jag gott konstatera: Jag och insparker går inte ihop!



TJENNA

träningsångest

Sitter vid datorn och kollar läget lite, var ju trots allt endast 7,5 timmar sen sist. Jag gick in och kollade vällingbys gruppträningsschema och kom på mig själv med att gråta en skvätt. Fyfan. Så mkt ångest har jag för att träna. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag sitter hellre hemma och kollar på Idol. Men jag vill ändå träna. Och dessutom har jag ett årskort som går ut om ett halvår så bara därför bör jag träna. blä. I-landsproblem.

Idag har jag varit i skolan, det var inte så värst roligt om jag får vara ärlig. Sen fikade jag och Liza med Beckie och Tully, fast sen bytte vi ut dom mot Anna och Adam. Väldigt trevligt var det. När jag kom hem åkte jag lite longboard och drack lite bärs. Nej inte drack jag någon bärs, men longboard åkte jag. Det gick fan bra. Jag kanske skulle satsa på en karriär inom longboard... Sen kollade jag Idol, Bagge är så mysig!

Just deet. Jag hade ju fezt i helgen. Kanske inte behöver berätta så mkt om den eftersom att dom flesta som läser min blogg var här. Men jag hade kul. Hoppas ni också hade kul. Mickan kanske inte hade det så kul där i slutet. Jag hade det väldigt kul i slutet. Kanske lite för kul.

Nej men om man skulle ta och tänka på refrängen.

Affärsplan

Inledning

Många kvinnor som använder högklackat, dag som natt. Många använder högklackade skor när de går ut på krogen och roar sig. Efter en hel natts dansande är det vanligt att man får ont i fötterna och vill byta skor när man sedan ska gå hem. Men vart ska man förvara dessa extra-skor? Den enda lösningen är att då ta med sig en större väska och man blir då tvungen att lämna den snygga och smärta kuvertväskan hemma. Eller om man nu väljer att ta den lilla väskan istället och strunta i extraskor så blir man varse skoskav och blåsor

SÅ JÄÄÄVLA BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

RSS 2.0