piss

Fan va segt det blev nu. Jag var så sjukt taggad inför ikväll. Och så händer det absolut inte ett skit! Jag kanske är dålig på att leta, men alla verkar helt döda det här lovet! Helt döööda. Har knappt festat nånting den här veckan, och det är lov. Tänkte att vi kunde sätta oss några stycken i bubbelpoolen och chilla lite, men icke, den var typ avstängd och nere på 22 grader. Faan.

Idag körde jag och Matilda Poweryoga och simmade. Det var väldigt trevligt. Yogan var avslappnande. Till en början tänkte jag "vafan är det här?" men sen blev det bättre. Vi träffade Erica en stund också, hon är hemma och hälsar på, annars bor hon i Luleå. Men det var ju värdelöst då vi hann träffa henne 1 min, sen sprang hon iväg med sina lantiskompisar till Barkarby. Dålig stil.

god natt

Ekerö var en riktig flopp! Vi åkte långt ut på vischan och när vi väl var framme fick vi gå i mörkret på en lång grusväg tills vi kom fram till en ödslig tomt med ett ruckel på. Vi gick tveksamt in i "huset". Det var slitet knarrigt gammalt trägolv och min första tanke var "är det här deras sommarställe". Hela huset var som en enda labyrint med så små rum att man knappt kunde vistas mer än 4 personer där samtidigt. Jag kan också tillägga att vi var rätt så många där, jag hade dragit med 10 pers och det var helt fullt på bussen dit också. Det var kösystem för att komma fram någonstans. Det va så smutsigt och äckligt. Det satt skarriga brudar överallt som tog lustgas och såg lesbiska ut.. Det var pippis hus v.s spökhus. Alla gick runt och klagade och efter ca 10 min gick ALLA därifrån och åkte hem. Stackars han som hade festen! Mina kära vänner satt på bussen och sjöng för fulla muggar, det uppskattades dock inte... Dom gick till Julia sen, men jag och Matilda var otaggade så vi åkte hem och mös lite ;) Vi såg en sjukt konstig film nyss, "ett hål i mitt hjärta". Den var så jävla äcklig! Vi stängde faktist av efter ett tag. Rekommenderas inte.

Imorron ska jag och Matilda träna! Första gången jag använder mitt gymkort alltså. Inte så bra jobbat. Men nu när jag är frisk ska det blir ändring på de!

Ekerö

Det blev tyvärr inget Halloweenparty ikväll. Istället drar partyeliten ut till Ekerö ;) Det är landet, jag vet. Och bussarna slutar gå kl 00.00.. Men om det är kul och man vill stanna längre så är det taxi som gäller. Alla är så taggade så det kommer nog bli kul hoppas jag! Ingen supersaft ikväll, men det blir kul ändå, speciellt när jag är med mina gulliga spettor<3 Missar Desperate housewives ikväll! Enda nackdelen. Men som tur är har jag avsnitten på datan.

Det mest patetiska som finns är människor som kritiserar och kommenterar andra och inte vågar använda sitt riktiga namn och stå för det dom säger.


Puss på er snälla <3

Trosa

Jag och Daniella är i Trosa. Hennes pappa bor här. Hon har även några snälla kompisar här, så vi hälsade på dom lite :)
Som ni kanske kan tänka er så händer det inte så mycket i en liten stad som trosa på en måndagkväll, så vi satt i Daniellas källare och hade det mycket trevligt. Det slutade med att jag och Daniella sminkade dom söta små pojkarna. Jag har märkt att killar faktist gillar att bli sminkade!

Snart ska vi åka hem, och ikväll blir det Halloweenparty! woho! :D Måste bara tänka ut en lämplig halloweenoutfit, sen är jag fit for fight.

                                                 image38

dyslexsi?

jenny- Daniella, har du dyslexsi?
daniella- asså nej, de e bara för att jag nyss började läsa böcker..

jahaja

Igår kväll va en förvånansvärt trevlig kväll. Först träffade jag Mickan, vi hade inte alls höga förväntningar på kvällen och jag va inte så taggad. Först gick vi på fest i vällingby/grimsta.  Det var helt proppfullt där och inte så roliga människor, så vi drog efter inte ens en timma. Vi gick till Spången och träffade bla Marcus och Jocke. Där var det väldigt trevligt, men sen så stängde dom.. Då kom vi av en slump in på 20-årsfest i Spångafolkan där vi träffade en massa gamla kompisar, där var det också väldigt kul. Jag gjorde en hemlig sak som ni aldrig kommer få veta, muhaha! När det tog slut där gick vi hem till mig och kollade film. Alla somnade och vid 5 tiden vaknade vi och dom andra gick hem :) En väldigt lyckad kväll faktist.

Idag va jag och Daniella på café60 och åt frukost/lunch/middag kl 4, haha. Mycket mysigt. Nu har vi chillat med film och ska snart sova.
Imorgon bär det av till Trosa?
Godnatt<3

snark

Har jobbat hela dan idag, väldigt jobbigt.
Det var jävligt kul igår hos daniella. mkt spanking. jag skaffade mig ett par slavar ;) Killarna från Trosa var hur sköna som helst. Joel sprang runt större delen av kvällen utan tröja, alla var mer eller mindre påverkade... Laura och Pontus var smidiga och spillde drink på dannis mammas soffa och fåtölj för 15000.. Aj, aj.. Fick veta nyss att Joel filmade mig när jag låg och vilade lite, och snarkade. Dom hade suttit och garvat åt den sen och kollat på den typ 10 ggr.. pinsamt?

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog vara med Mickan och Sandra och vi tänkte kanske festa lite, men jag är så trött så vi får se hur det blir :) kanske filmkväll hos mig?




Krök

Nu tänkte jag göra som min käre Calle Schulman, fylleblogga lite. Är hemma hos Daniella. Mycket trevligt, då vi har köpt 4 flaskor supersaft (som Mickan säger). Oscar ligger här brevid och vinkar (?)... Jag gör inte så mycket, mest ligger här och skriver, och vilar lite höhö... Älskar Fredagar! NU ÄR DET HÖSTLOV! Imorgon ska jag uppp och jobba klockan halv 10!´Inte taggat, men vafan pengar e pengar :D ha en jävla  najs fredagskväll /jenna jamesson ;)

Torsdag

Vissa i vår klass, (vill inte nämna några namn) är lite jobbiga på sina olika små sätt.. En svär och jävlas med lärarna hela tiden, fast det kan vara rätt så underhållande ibland. Och en annans röst tar kål på mig. Jag ryser varje gång personen i fråga öppnar munnen och lååååångsamt börjar dela med sig av sin åsikt. Personens röst skulle kunna användas som tortyrredskap! Ska tipsa Irak och Afghanistan.. Kan ni i sp1a lista ut vilka personerna är kanske? ;)

Känner att jag håller på att bli förkyld, näsan rinner och jag har ont i halsen :( Nu såhär en dag från lovet!? life is unfair... Men inte ska en liten förkylning få stoppa mig. Nej nu jävlar, här ska festas! Daniellas snygga Trosa-pojkar kanske kommer till stockholm på lovet. Trevligt, trevligt.. Annars har jag inga speciella planer, vilket känns rätt skönt. Ska jobba lite i godisaffären, sen e inget annat inplanerat.

Jag, Liza, Mikaela och några fler ska åka på skidresa med skolan, inte till aplerna tyvärr, men till fjällen! woho! Det ska bli sjukt kul...

Snart ska jag sova, god natt på er.

NISSE

Nu har vi äntligen hämtat hem nisse! Han är jättejättesöt! :D Så mjuk och gosig, och han har jättefina blåa ögon <3

Bros b4 hoes

Nu är det Desperate housewives! Det är så bra! :D

Malin

Detta är då min kära syster:
  ¨
vet ni hur man ser att hon är släkt med mig? hon är så söt! ;)

Tisdag

Mammas kompis, Andreia,  var här nyss för att jag skulle lära henne hur facebook fungerar.
Haha, min mamma, hennes kompisar och nu till och med min mormor har skaffat facebook. Vart ska detta sluta!?
Vi snackade lite skit jag och Andreia, och jag fick reda på ett och annat. Hon är lite golddigger då hon skaffat ny rik, äldre pojkvän.. Han tog med henne på lyxresa till Rom förra veckan och hon fick både gucciväskor och svindyra skor. Det är mycket lite Gabrielle Solis över henne.. Börjar faktist allvarlig fundera på att bli golddigger när jag blir stor ;)

Malin tvingade mig också att säga att hon har gjort en mycket god omelett som vi äter i skrivandets stund. Malin är alltid bra att ha då hon lagar så god mat. Älskar dig Malleballe. För alla er som inte visste det är Malin min tuffa 13-åriga syster. Såklart så har även hon en liten blogg, som hittas här. Lägger upp bild på henne lite senare.
Jag och Matilda ska gå och köpa gymkort snart! Och även testa lite Pilates. Det ska bli mycket trevligt (och jobbigt).

Hola, hola

Sitter här och pratar lite med Liza i telefon. Hon är lite sjuk, så jag önskar henne lite krya på dig :)
Trött och eländig är jag, som vanligt. Men en sak som lyser upp i höstmörkret är Prison break som börjar kl 22.00!! woho! Tränade mitt basketlag med 7-åriga flickor idag, mycket jobbigt då det var 8 nya, alltså är det 15 pers nu. Vissa når inte ens upp till korgen, och kan knappt studsa en boll. Och det är typ minst 3 som börjar gråta varje träning. Det är ingen dans på rosor att vara tränare!
Har någon svår, konstig engelskagrej tills imorgon som jag inte riktigt förstår mig på. Och spanska. Och svenska. Känner att jag inte riktigt passar in i min klass då alla andra e så jävla smarta! Måste rycka upp mig och bli lite mer pluggis.

Ska gå och inte plugga nu, ciao!

"ok"

Tänkte att jag var tvungen att säga till min tränare att jag ska sluta på basketen. Bestämde mig för att skicka ett litet sms. Ett väldigt mesigt sms, men vafan det var ju iaf nånting.

Jenny: jag har ju inte kommit på träningen på länge och det är för att jag käner att jag måste ta en paus från basketen ettt tag. Har sjukt mycket i skolan just nu. /jenny

Tränare: ok


haha, så lätt var det... Men bara ett "ok", inte ens en liiten utskällning?

jag är kär

    
I den här snyggingen!

lite bilder från i fredags


segsöndag

Idag gick jag upp kl 2. Skönt att sova länge. Min kropp är helt död från igår, har träningsvärk i armarna efter att ha burit på den tunga lådan med kokosbollar i x antal timmar.
De blev ingen fest i Nacka igår, det var helt dött.. vilken överraskning ;)
Vi hade varit hos Nattis kompis och skulle dra oss hemmåt. I Orminge centrum där vi skulle byta buss så stod det en massa coola ungdomar och hängde med sina moppar. Det var sjukt kallt igår ute och om man bor i Nacka så är det som jag skulle kalla långt kort. Alltså om det tar 10 min att gå nånstans där så är det jättejättekort att gå och om det tar 30 min att gå så är det bara liiite långt. Det är typ landet där ute så alla bor så långt ifrån varann. Tur att jag bor i det centrala vällingby! ;)

Idag ska jag inte göra nånting hade jag tänkt. Bara slappa framför datan och teven. Måste plugga, men vi får se om jag orkar. Antagligen inte.
Föresten så ska jag köpa gymkort snart hade jag tänkt. Har ju slutat spelat basket. Eller rättare sagt; jag har slutat komma på träningarna. Jag har inte orkat ringa till tränaren och förklara att jag ska sluta. Det känns som att man inte riktigt vill släppa taget. Men det är ju jättemesigt, måste ringa och säga att jag slutar. Ska ta itu med det, nån dag...


Lördag kväll

Är hos Nattis i Nacka nu. Kom hit direkt från jobbet, som var bland det jobbigaste jag varit med om.. Värsta b-jobbet, knacka dörr och sälja kokosbollar. Aldrig mer säger jag bara. Ska fortsätta jobba i godisaffären. Det är ju ändå ingen som vill köpa en massa dyra äckliga kokosbollar....
Vi kollar runt nu om det är nånting kul som händer ikväll här ute i nacka. Inte ofta man festar i denna delen av staden. Synd att jag är så trött efter kokosbollsförsäljningen. Tagga, tagga.

Festen igår hos Johanna var jättetrevlig! En massa sköna människor. Träffade lite gammalt folk som Tully, Ante och tvillingarna. Drog tyvärr rätt så tidigt eftersom att jag skulle upp och jobba tidigt i morse. Hoppas dom hade kul även när jag drog, fast inte för kul ;)

ha en bra lördagkväll, puss

irriterad


Fan, jag hade ju bestämt mig. Men inget blir som planerat, man kan inte styra över sina känslor.
Fest ikväll, ska försöka tagga till lite. Ska dock upp och jobba kl 9 imorron, så inte tagga för mycket!



nu känns det bättre...

äntligen!

Nu har Mickan äntligen skaffat sig en egen blogg. Det var på tiden! Jag kommer bli en trogen läsare Mikaela, I promise. HÄR hittar du Blondinmikaelas blogg!

Tjoho

Ettornas afton igår var helt okej, rätt trevligt faktist. Det var rätt många som dansade. Självklart så körde vi spettadansen även denna gång! När vi sen skulle bege oss hem gick det knappt några bussar från vällingby så vi hittade en gammal skrutt-taxi som såg ut att vara typ 50 år gammal. Väl hemma var det film och sen sova som gällde.

Idag var jag hos Liza och chillade. Vi var sjukt trötta båda två, så vi kollade lite film och bara tog det lugnt. jättemysigt :) Imorgon är det tyvärr skola, men bara 3 lektioner så det är väll okej. Sen är det helg!

Puss

Byggjobbare

Nu ska jag bara sminka mig lite och så.. Sen träffa Mickan och dra till ettornas.. 
Såg några byggjobbare idag och kom att tänka på min käre vän Matilda som har en liten förkärlek för just byggjobbare. Funderade på att eventuellt ta ett nummer från en av dom till henne, men kom genast på bättre tankar..Det var en byggjobbare här hemma igår och fixade vårt golv när jag och Matilda kom hem, gissa om hon blev sugen ;) haha

Mörkt

Klockan är nästan 7 på morgonen och det är fortfarande mörkt ute, fyfan för mörker och kyla. Ska fika med Sandra och Elina efter skolan och sen ikväll är det ettornas afton.. Hoppas det blir kul. Ska nog inte dricka så mycket innan, eller kanske ingenting alls. Vi vill ju inte ha en favorit i repris ;) Vi ska nog hinna med att bubbla lite i min bubbelpool också, antingen efter ettornas eller på torsdag då vi är lediga! Mysigt..
Vi hörs senare, puss puss.

desperate housewives

om exakt 20 minuter börjar det! :D
image14

"Jag önskar jag vore din glass"

hoppla, jag är med Matilda och vi har efter mycket slit fixat design och allt vad det innebär.
Vi har fått jobb, hos Leo... Vi är inte riktigt säkra på vad jobbet går ut på, men det är nånting med att sälja saker (?) haha låter väldigt dum nu, men får ta reda på fler detaljer.. Det var den feta lönen som lockade ;)

Var och fikade idag med Daniella i stan och när vi var vid Fridhemsplans tunnelbana så kom vi att tänka på en rolig sak som hände i somras just på samma ställe. Det var en varm dag och vi hade varit i rålis och schteekt lite. Jag hade köpt en glass som jag gick och sög på lite porrigt sådär ;) Då kommer det plötsligt fram en upphetsad turk och kollar mig stint i ögonen. "Jag önskar att jag vore din glass.." säger han hest och jag slickar långsamt på glassen och kollar in i hans ögon med min kåtaste kåtblick och viskar att "jaa, du är min glass gubbelilla.."

Eller nej föresten, så gick det inte alls till, jag kollade skräckslaget på honom och skyndade mig förbi honom och rusade ner för trapporna. Jag slängde sedan glassen framför tåget och tänkte att nu vill du inte vara min glass längre va!? :)


fint

Tack matilda för den här sexiga designen på bloggen! :)

Förövrigt så hade vi ett väldigt svårt matteprov idag, som förövrigt säkert inte alls var så svårt. Bara jag som suger på matte :/
Nu är jag väldigt trött och ska snart tänka på refrängen.
Puss och go natt <3

RSS 2.0