Hemma i schteekholm

Kom hem i måndags kväll efter en 2 veckor lång semester. Först Hultan i en vecka där allt spårade totalt, det var definitivt mitt livs upplevelse. Jag hade så sjukt jävla roligt! Jag har en massa roliga filmer därifrån som jag ska försöka göra något av, kanske en film. Men jag är inte så bra på sånt där. Fattar noll.

Hursomhelst så åkte jag direkt från Hultan till Kalmar och mötte upp Mamma, Uffe och Malin, sen åkte vi över till Öland till Uffes släkt. Vi bodde hos Uffes bror, hans sambo och deras två döttrar på 3 och 5 år. Dom var så jäkla gulliga, speciellt den yngsta (såklart). Där vilade jag upp mig och jag blev mirakulöst nog inte sjuk efter hultsfred.

Vidare från Öland till landet utanför Trosa. Där var vi över helgen och firade mammas födelsedag den 20e Juli. Mycket  mysigt, men nu är jag hemma och det är skönt.

Den här veckan ska jag jobba, men jag har perfekta arbetstider. Jag börjar kl 2 på dagen och slutar kl 7. Då hinner jag hem, äta, fixa mig, sen dra till Laroy och festa hela natten, sen får jag dessutom sova ut och sen är jag fit for work.

Igår var jag med Anna, Linn och Bea (?) på Morfar Ginko som ligger vid Mariatorget. Dit måste vi definitivt gå flera gånger! Det var nämligen Pingistisdag. Så alla spelade rundpingis och drack öl. Riktigt trevligt var det. Anna kom 2:a en gång och jag kom 3:a. Jag slog vad med en kille att om jag klarade mig kvar längre än han så skulle han köpa mig en öl. Said and done - fast jag tog en Sex on the beach istället. När det stängde skulle jag och Anna egentligen följt med till Debaser men dom jävlarna hade 20. Så det blev till att åka hem, men man ska ju sluta när det är som roligast som det sägs. I brommaplan tog jag en taxi hem och fick reda på att taxichaufförens som går i vår paralellklass samekonomi-kina. Axel Eriksson heter han, ring any bells? Jag har ingen aning om vem det är, men ska kolla i skolkatalogen sen, haha.

Nej nu ska jag göra mig i ordning för jobbet. Laroy ikväll!?


Jag börjar gråta

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/supersommar2009/article5540050.ab



ÅH BANNE MIG!

Åh fyfaaaaaaan vad Hultsfred var najs!!! Jag vill bara tillbaka, i samma stund som jag satte mig på bussen så ångrade jag mig. Hade lätt kunnat stanna en vecka till!

Camp Laroy

Vi hade regn och mysiga lerpölar. Som jag självklart lyckades ramla i.

FJÄSIG BACONOST! Kjoniz

18 FUCKING BARRE!

"Bara för man stoppar snoppen i fittan betyder inte det att man är oseriös!"

Kör nu brittmarie för faan

Skägget och truckerkepsen, och även bandana...

Sjukhusvistelse hanns också med.

Blod.

RIP Leopardcowboyhatten...

HÖRDE JAG SKÅL!?

Bajs utanför tältet, jaaaraa!

THÅSTRÖM och die fucking mauer!!!!!!!!!!

Ludacris - FUCK THE OTHER SIDE!

The killers, White lies, The virgins, SMK, Kings of leon, Klaxons, Peter Bjorn and John, Regina Spektor, Mando diao, Timbuktu, Markus Krunegård

- snuskigt bra.







Mer kommer. På facebook. Och playahead. naaat.

RSS 2.0