Bubbel och Valle T

För en halvtimma sen taggade jag till Val Thorens med en bubbelpool  full med killar. WOHOOOO!!!!
It was fucking awesome.

Är jag de enda som är uppe vid denna tid som ska till Valle thorens. Kanske??? Jag har druckit päron äppel och kaktus cider, Fan VA NAJS. tagga galet. PUSS


Nisse

Ellerhur är Nisse snygg?







Såhär ser Nisse ut när han slåss.

1 DAG!!!

Imorgon åker vi WOOOHHOOO!!! :D
Ikväll kommer Adam, Ralle, Martin och Anna hit. Kanske Liza också. Jag ska ha vääärsta festen här förstår ni! Not.
Ska bli kul att träfffa nyköping igen!
Nu är jag färdigpackad. Blev en väska i modell större. Tänk om jag har störst väska av alla..? Men den vägde precis 20 kilo, so thats good. Hjälmen och högtalaren tar jag i handbagaget.






2 dagar!

Jag minns när det var 22 veckor kvar, och sen när det var 31 dagar kvar och sen var det helt plötsligt 2 veckor kvar. Och idag, idag är det 2 dagar kvar, bara 2 fucking dagar kvar till Val Fucking Thorens. Helt sjukt!
Jag är så jävla taggad så att det knappt går att bli mer taggad. Åh, i övermorgon åker vi!!!!!!!! Fan vad kul vi kommer ha det!

Imorn ska jag fixa det allra allra sista. Typ köpa minihårspray, hasch (skoja) och sätta in pengar på kontot. Pappa tyckte inte att det var en bra idé att ha  6 lax cash. Det är det inte heller när jag tänker efter. så det mesta på kortet och lite cash.

Snart tänkte jag sova, eller typ NU. Igår höll jag mitt Hultantal. Jag är faktist mycket nöjd. Det gick mycket bättre än jag nånsin kunde tro.



Besatt


Henrik Johansson "Alex Schulman" den 16 februari kl. 22:48

 bilderna på mig är inte sååå snygga att jag måste vara taggad i dem! förresten.. klickade igenom din presentation lite och såg av en slump att du är kompis med alex schulman.. vad är grejen med honom egentligen.. är du besatt? ;)

LETS GO FUCKING MENTAL!



Val Thorens, 5 fucking dagar kvar!!!!

Burned

Hello hotties. Nu sitter jag hemma och chillar galet. Slutade typ halv 12 idag, det var najs. Men hade ingen bra dag idag. Var trött och nere. Jag solade som sagt solarium igår, i nåra minuter för länge, tyvärr. För  nu är jag helt bränd. Men allt är mitt eget fel. Jag fattade inte att man inte bara kan dra på i 20 minuter när man är likblek. Man måste börja lite försiktigt. Jag har helt klart lärt mig en läxa. Rumpan är värst, den är helt illröd och så svider det när jag sitter. haha fifan. Hoppas att det har lagt sig tills valle.Tänk om man får hemsläp och så är man helt illröd om röven, not good.



Såhär Thailand-brun skulle man va.

Caliente

Igår hade vi det jättemysigt på restaurangen! Maten var otroligt god, jag åt friterad potatis och aioli, serranoskinka med manchuaost, och tortilla med kyckling och guacamole. Vi beställde också in en flaska av husets vin som var jättegott! hoho. Rekommenderas starkt, Caliente på Flemmingatan 22.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Självklart kolla på Weeds. Kanske dra och sola så att man inte är lika vit som snön i Val Thorens. Hittills har jag bojkottat bruntrenden, men det verkar som att jag viker mig till slut. Om jag ens blir brun..


Fredag 13

Nu har jag nyss ätit med min konstiga familj. Vi "bråkade" nyss om Blondinbella. Jag är ensam om att tycka att hon är ful, korkad och helt obegåvad. Hmm. Såg en kul grej på youtube där nån kastade en död mink på henne. Kul att vara så hatad att folk börjar kasta döda djur på en, den e fan jobbig. Hon är nog sverigest mest hatade tjej. Tänk såhär: Hon har sjukt många läsare, men ändå så åkte hon typ ur Lets dance först av alla. Det betyder att hennes läsarmajoritet inte gillar henne och endast läser bloggen för att få sig ett gott skratt. För visst är hon pinsam. "Bella på bordet", kommer du ihåg Beckie? haha

Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt. Är förkyld!!! Typiskt att bli sjuk precis innan valle liksom.. Blev sjuk förra året precis innan Högis också, god is fucking with me.

Idag jobbade jag. Alla köper bara en massa geléhjärtan och chokladaskar. Men det är kul. Jag är inte bitter, livet som singel är galet najs. Jag kan göra vaaad jag vill :D

Ska jobba imorgon också. Sen på kvällen har jag, Liza och Beckie bokat bord på Caliente, en Spansk tapasrestaurang vid Fridhemsplan. Ska bli riktigt mysigt!

Ni som går ut ikväll får festa för mig med! Hemmakväll för hela slanten blir det som sagt.


Alex

Gissa vem som har lagt till mig på facebook?!?!?!

Henrik Johansson, a.k.a ALEX SCHULMAN! hahhahaha


Chill

Hejhopp. Idag tyckte jag mig känna lite halsont så jag stannade glatt hemma från skolan. Vill ju vara frisk till valle. Så gick jag inte på yogan nu heller. Fan vad slapp jag är. Har iaf pluggat liiiite, ytterst lite. Typ läst det som finns att läsa. Hur mer kan man plugga?

Jag har kollat på Weeds också. Sjukt bra!

Sen har jag inte gjort något mer idag, måste rycka upp mig lite.

Glömde  vad jag skulle säga.

Jag har ont i rygge för at jag har legat så mycket på rygg (haha ta inte det där fel nu!) Låg och sov hela söndage och har legat i sängen nästab hela dan idag också.

Imorgon ska jag vara med Anna och Liza. Vi ska kanske äta semlor. Jag älskar semlor!!! Har redan ätit 5 stycken i år....

Nu ska jag kolla nya GossipGirl. Hoppas föresten att Gossipgirl skriver på bloggen snart! ;)

xoxo Jenkan



Fucking söndag

Fo helveede vad jag var bakis idag. Helt sjukt.
Igår var en bättre dag. Jag jobbade, ingen teknikmagasinetdude i sikte. Sen var jag hos Ellinor, där var det drag må jag säga! Som alltid med spottorna. Ellinor gled runt i sin morsas päls, det är vad jag kallar fest! Sen gick vi till Victor, där det var ännu mer fest. Victor och Anders liksom, bara. Jaja kul hade vi iallafall.

På tuben träffade vi en kille som var rysligt lik Alex Schulman. Han ville följa med på efterfest, men vi tackade snällt nej. Sen när vi skulle av så höll han fast mig, panik!

Idag sov jag hela dan typ. Vaknade här för någon timma sen. Har inte pluggat historia, shit!!!!!!!!!!! Orkar jag börja? Får se. PUSS










Torsdag

Hallå i stugan. Nu sitter jag hemma hos mamma efter en lång dag i skolan. På hälsopedagogiken hade vi massage, det var så jävla skönt. Haha cissi du borde ångra dig, hälsopedagogik äger. buuuurn

 Sen hämtade jag ut förstoringen som jag har beställt på en bild på mig och Liza som ska sitta i min stora ram, det blev jättefint!

Igår tränade jag spinning, jag älskar spinning!Det  trodde jag aldrig att jag skulle säga, men spinning är så utmattande och man får verkligen svettas. Då vet man att man lever!

Nu är det fan helg nästan. Vad veckorna går snabbt!!!! Bara 16 dagar kvar till ValleT! Helt sjukt.

Händer i helgen!? Taggad till lördag! Men ska jobba så den här helgen blir det ingen utgång på fredag. Det slet på mig kan jag säga. Snart ska jag möta David i vby så ska han göra något olagligt. hihi



Jag hittade bilden.. Lägger upp på spotta!

Var 20:e vatten tjejer!

Sjuuukt najs helg. hohoho
I fredags var vi hos Niklas där det var drag med rökmaskin och diskoljus. Riktigt schteeek. Det bar sedan vidare hem till Victor. Hemma runt 4 och upp och jobba 4 timmar senare. Segt... På jobbet var det en läskig teknikmagasinet kille som raggade på mig. Han var riktigt skum...

På lördagkvällen var jag och Cissi först hos Mickan en stund där det var jättemysigt! Sen åkte vi 2 vidare till Victor (igen). Ehm.. Johan Frisk - facebook.. "hej gubben". Jag är bara för rolig...

Spårat, Vad fan gjorde jag?.. Bra att cissi inte e sur iaf, höhö ;)

Rolig helg om sagt. Idag köpte jag täckisar och hjälm och vantar så nu är jag redo för VAL FUCKING THORENS!!!!!!!!!!!


RSS 2.0