Im fucking back

Förlåt mig mina otroligt många läsare (kan det vara ungerfär 100.00 om dan nu för tiden?) för min dåliga uppdatering. Ja, vad ska jag säga. Det har hänt så jävla mycket nu på senaste så om jag skulle skriva ner allt så skulle jag behöva sitta här i ett par veckor. typ. Skolan har börjat. Jag blir deppig. Jag vill inte bli det för jag tycker det är kul att träffa alla. Men jag är väl bara inte en school kind of girl. Precis som att vissa andra inte är en Laroy kind of guy liksom. Popaganda i fredags. Steve aoki var grym! fyfan vad jag älskar Warp. 1 2  WOOP WOOP.  Jag blev dock förkyld av att bli blöt av regnet. Typiskt.

 Har gjort en hemlig grej. hohoho. Nu blir ni allt nyfikna era små firumpor. Men thats a secret i'll never tell.

Sitter på info layouten i skolan. Sjuuukt intressant kurs. Vi lär oss just nu att skriva på ett tangentbord...

Jag saknar utelivet, det var ju trots allt 10 (!) dagar sen jag var ute. Banne mig! Men håkan nästa helg. Fast jag ska vara nykter, 2 vita veckor är vad som står på schemat. Men lördagen den 12e september, ja då smäller det! För då ska jag ha VÄÄRSTA FEEKKEEN. nja. Vi får se hur det urartar sig.

Campa imorgon, jajamän! Med natur och friluftslivet förfan. Jag, Julia, Agnes och Linnea ska leda en hajk. Vi ska vandra en timma ut i skogen i hässelby och sedan slå upp våra tält för att sen grilla lite korv över öppen eld. Óch om man har tur så kanske man får lite Bakonost också! A perfect night out liksom. Fuck F12!


Lyxluff

Som ni vet sa ar jag ute pa tagluff just nu, tankte uppdatera lite. Vi borjade med kopenhamn i 2 dagar, vi kollade in christiania och gick pa tivoli en svang. Foo helveddee!! Sen tog vi nattaget till Amsterdam. Amsterdam var valdigt annorlunda. Horor, droger och sexshoppar! Trevlans.... Det roliga var att vi markte forst dagen efter vi hade kommit att vi bodde precis brevid ett horhus med roda lampor och horor som stod i fonstren och porrdansade. Fran Amsterdam och vidare till Paris dar vi ar nu. Forsta natten bodde vi pa ett valdigt fint hotell; nu har vi flyttat till en kille som bor i sitt ex lagenhet som ar typ en stor 6a precis brevid champs elysee. Vi couchsurfar; lite creepy, men han ar otroligt trevlig som vi bor hos, 37 bast dessutom ;)

Idag kollade vi pa eiffeltornet och var pa Louvren och tittade pa Mona Lisa. Ikvall blir det fest. Igar festade vi och blev bjudna pa Piña colada och Sex on the beach. Sen gick vi pa afrikansk klubb en svang, vi var dom enda vita.

Vi har det iaf jattebra och snart bar det vidare till BARCELONA! Arriiiba!

RSS 2.0