DON'T FORGET TO CRY

Miike var fucking awesome. Vi stod längst fram. Trångt och snuskigt, men najs. Sen älskade Spyan. Sjukt kul. Massa roligt folk! Bra musik och goda drinkar. Gratis är godast. "Eeen sex och the beeach taack!"
Snuskigt bakis igår. Var helt förlamad. Pallade inte skola. Låg hemma. Var på teater idag med mormor. Pygmalion, den var bra. Vi åt på TGI Fridays, fyfan vad gott det var! Åh banne mig.















HJÄLP! VÄSKPOJKEN KOMMER PÅ MIIKE SNOW



(stelt om han skulle se det här)

Jag gillar min nya mobil

Igår köpte jag en Sony Ericsson Satio. Jag älskar den! Den har 12 megapixlar och tar fantastiska bilder. Om någon timma ska jag gå upp till vby. Sen ska jag försöka ta mig till skolan. Hur ska det går till undrar jag? I detta kaos! Usch. Men får väl antingen gå till blg eller ta någon äcklig buss full med folk.


HALLÅ EMPIRE OF THE SUN SKA SPELA PÅ HULTSFRED

Hemma idag. Ingen älsjömässan. Igår vart det älvsjömässan. Jag väntade på pendeln i en halvtimma. Vi sålde 1 par skor. Jag köpte 1 nagellack för 20 kr, en klänning för 20 kr och en tröja för 20 kr. Kap.
Idag har jag försökt plugga lite smått. Jag ska snart köpa mobil. Och polisanmäla David fucking Bonde.

Fifan. Jag är taggad på Miike Snow på torsdag. Och på att festa i helgen. Och på Sälen nästa vecka. UNZ UNZ UNZ


BARA KONSTIGT

Hej. Jag drömde jättekonstiga drömmar i natt! Att jag var Kissie. Fast jag var scitzo så det var jag och Kissie i Kissies kropp och jag var typ lack på att hon hade förstorat "våra" läppar och pattar. Fast sen började jag klämma lite på tuttarna och dom va naajs. Sen drömde jag att jag, Liza och Beckie dödade 3 killar.


SMHI VARNAR: STANNA INNE

Jag blev hemma ikväll. Ja är en tråkig gammal tant. Men min magkänsla sa till mig att jag skulle stanna hemma, så det gjorde jag. Jag har lite av ett sjätte sinne, så jag ser till att lyssna till det. HAHA. Nej men seriöst. Jag är typ synsk.

Iallafaall. Jävla snygga 3killen ha kommit tillbaka. Han har vart i Austrlien så nu är han BRUN och snygg och sexig. Fan vilken teasing alltså. Varje gång jag går förbi 3 så står han där och är oförskämt snygg.


Igår hade vi det skittrevligt. Vi åt pizza och kollade Solsidan som är så jävla bra! Sen kollade vi på mina Hultsfredsfilmer som är sjukt roliga, så jag har bestämt mig för att försöka göra en Hultanfilm.


HAPPY


HOT HOT HOT


ONSDAG

Nu är mitt tal ca 4 min långt. Så nu orkar jag inte skriva mer. Jag är verkligen en sån person att jag har skitsvårt att komma igång. Gnäller om att det är tråkigt och jobbigt. Sen sätter jag mig till slut ner och skriver hela skiten, från början till slut. Nästa dag justerar jag och lägger till/tar bort lite. Klart. Men inte fan vet jag om det är bra eller dåligt.

Har köpt biljett till Miike Snow på Berns nästa torsdag. Ska bli jävligt nice. Middag innan? Hos nån så man kan supa sig snygg innan?

Middag och film på fredag med the fab 4. (provisoriskt namn) Ska bli mys.

Vi har fått en fucking räkning från SEB på 1200 kr för företagskontot. Jävla svin. Men det är fel, så det ska inte vara några problems. Jag försökte ringa dit idag, men utan resultat, så jag gör det imorgon istället.




MONEY AND CHAMPAGNE

Nu har jag skrivit ett tal om jämlikhet som är typ 3 min. Fast det handlar om "när tjejer ligger runt e dom slampor, men när killar gör det är dom kungar".. Känns egentligen lite uttjatat. Men det är ju sant. Hmm... Kom gärna med tips på vad jag kan ta med!

Idag var det för mig en skitdag. Vaknade på fel sida, var tött irriterad och bara på dåligt humör. Men igår var det tvärtom. En riktigt bra dag. Vi slutade kl 11 och då åkte jag, Maja och Liza hem till Liza och drack kaffe, snackade skit och kollade roliga videos och gamla bilder. De tre musketörerna<3
Det slutade inte där, utan jag och Beckie tog en långpromenad med Nisse, sen kom Anna till mig och vi tre åt middag och drack en skvätt vin till. hohoho. Sen kollade vi på Solsidan. Mycket trevligt!

Idag däremot måste jag plugga, Ska börja läsa den där satans svenskaboken också. Bajs, Allt kommer på samma gång. Nästa vecka blir inte lätt..




Skumpan flödar - På Laroy

Eller den här


PHOENIX

Jag vill tattuera mig mer. Det är verkligen ett beroende med piercing och tattuering. Jag hatar verkligen sprutor, men kan tänka mig att pierca mig och tattuera mig var som helst och jag tycker knappt att det gör ont.. Nu är jag inne på en stor ryggtattuering. En stor phoenixfågel som breder ut vingarna över ryggen. Skulle vara fint. Typ som den här:


(ursäkta rumpan)


MATCHMAKER

Eeexcellent. Letade nyss upp J*e*s nummer på eniro.se åt Liza och uppmanade henne att höra av sig. tihi. Ibland kan man behöva en lite knuff i rätt riktning.. Fast hon verkar inte tycka att "hej Jenny letade upp ditt nummer på eniro.se och tyckte att jag skulle höra av mig" var något bra raggningsknep. Jaja, we always have the skivor.


We where hoping for some romance

FLUX - BLOC PARTY, spelas på repeat.

Jag är fortfarande trötter, men det blir väl bättre antar jag. Alla är ju som vandrande zombies.. Mycket skvaller in school, det gillar vi. Så länge det är om andra!

Har en del sexiga bilder från kryssningen som jag ska visa er, men dom når icke facebook... Så sexiga är dom inte.























JAG ÄR EN VAMPYR

Kryssningen  var en succé. SJukt kul hade vi! Jag mår skit skit skit. Jag var karate igår. Ja, jag var så full att jag trodde att jag var en vampyr. Helt seriöst. Var nära på att försöka hypnotisera kafeteriatanten till att ge mig gratis mat. Sen försökte jag sno en sallad, fast jag tappade den på golvet. Men det var lugnt för det var Ellinor som fick skulden, mohaha. Jag kan få för mig så sjuka grejer. Typ som när jag trodde att en kille på Spybar var han i Hoffmaestro och var på väg att följa med hem till han (kändisåt) fast sen när jag fick reda på at han inte alls var han i Hoffmaestro så flydde jag. Eller som när jag och Beckie var i Köpenhamn och jag trodde att det var horor på toaletten och att jag och Beckie var i VIPen.

eh fyfan ska sova snart, är dödstrött.

Kan inte sova

Så jag fortsatte kolla på Vampire diaries, spännande!! Men nu måste jag fan försöka sova. Fattar inenting, har somnat som en stock varje kväll innan 10... Tror inte det blir nån skola imorn för min del. Men kryssning det blir det.

SÖNDAG

Nu ligger jag i min nya underbart sköna soffa och lyssnar på bra musik. Så jävla trevligt. Lite tråkigt börjar det väl bli att bara ligga hemma och inte träffa någon, men det har faktist varit lite mysigt. Men imorgon ska jag gå till skolan! Måste få ut min lata rumpa ur huset och öva på att gå så att jag pallar kryssningen! Är fortfarande rädd, men jag och Liza har bestämt att vi inte får bli för fulla och göra bort oss och typ strula med någon snygging i mattedata eller så... Jag är typ den enda som inte är bakis idag tror jag? Stackars er... Ångest, skam och bakfylla. Och kanske en könssjukdom om man har otur.  Söndagar. Jag förstår varför det kallas Bloody Sunday.

Läntar till Sälen jäättemycket! När man ser all denna snö vill man ju bara ut i backen och åka bräda. Typ.
Och så vill jag åka på festival! Haha tänk om man skulle dra till Roskilde, sen Hultan och sen direkt till Arvika. Där kan man snacka om DÖD. Men vilken festival ska man välja? Älskar ju Hultan, så den vill jag ju på. Fast Roskilde skulle vara EPIC (c00lt ord). Och vet ni? Vårt sommarlov kommer fan ALDRIG ta slut.

Åh banne mig. Har kollat på Vem vet mest idag. Bra program. Om man inte har något liv.

Tog bort Thomas från mina vänner på facebook igår. Det blev helt enkelt för obehagligt. Hoppas han inte kommer på kryssningen! Det skulle väl vara typiskt. Fast Gun var trevlig, hon får gärna komma. Och om Pilen kommer så kan du få han den här gången Ellinor.

Tror jag ska fortsätta kolla på Vampyrdagboken. Har blivit beroende, som vanligt. Fast bättre att vara beroende av serier än knark. Och så ryktas det att SKINS har kommit! Måste ladda ner!

OCH NU SÄGER JAG TILL ALLA SOM LÄSER ATT NI MÅSTE KOLLA PÅ SKINS! VÄRLDENS BÄSTA SERIE.



Vampire diaries

Är ledig från jobbet idag för att jag är sjuk, men börjar känna mig mycket bättre nu, jippi! Fast jag vaknar mitt i natten av att jag håller på att kvävas av mina hostningar, men som sagt, det börjar bli bättre.
Kollar på The Vampire Diaries och än så länge är det fan preeecis som Twilight!!! Det är nästan löjligt! Ville bara säga det.

Fast den var faktist bra! Och vampyren e snygg.


Sjukt intressant

Jaa, livet här hemma är verkligen roligt. Jag har fortfarande samma kläder på mig som jag hade i tisdags. Kanske ska våga mig på en dusch imorgon. Har gått utanför dörren 1 gång idag, ca 150meter bort med Nisse. Jag har legat i sängen och läst, legat i sängen och kollat Little brittain, legat i sängen och kollat film, och hör och häpna legat i soffan och kollat TV och ätit pizza. Givande dag måste jag säga. Jag orkar knappt gå ner för trapporna och jag är så förkyld att inte ens hostmedicinen smakar illa. Nu ska jag kolla färdigt på 10 orsaker att hata dig och sen sova.

fan fan fan

Som jag trodde så har jag gått och åkt på en riktig förkylning. Hosta, snorig, halsont och trött. Var hemma från skolan idag. Jag som skulle ha fikat med Anna, Beckie och Liza (vi måste komma på nått tufft gängnamn) och sett King Romeo... Men tror nog jag skippar spelninen ikväll. För mitt eget och alla andras bästa.

Malins bästa kompis mamma har fått cancer och har bara 20-30 % chans att överleva. Usch vad ledsen jag blir när jag tänker på det. Sånt borde verkligen inte få hända... Nu började jag gråta..

Blir nog hemma från skolan imorgon också, vi kanske ändå fick ledigt från religionen som var enda lektionen?

Det blir sova, kolla film, serier och läsa Marilyn Mansons självbiografi som är helt galen, rekommenderas!

Älskar er <3

Snoop dogg vs Grease



Haha, att något så fel kan bli så rätt? Sjukt bra!

jag är sjuk typ

Jag blir alltid sjuk. Har typ världens sämsta immunförsvar. Bajs. Jag som skulle börja träna! Hoppas jag blir frisk och inte sjukare till kryssningen...

Idag var det Blackemässan.  Kul, men tröttsamt. Vi sållde 12 skor! woho
Ni andra kompisar som vill köpa skor får säga till så fixar jag det!

Jag väntar på att Bögie ska ringa. Men hon är seg som vanligt ;) Annars är det ju Paradise final ikväll. Jackie vinner. Ingen fezt på Hells för min del, men det kanske hade varit kul. Träffa Rami igen och så (vi e fett tajta efter lördags)

Imorgon ska jag på Eriks spelning. Kuuuuuuuul. "sexy boy"....




RSS 2.0