Hejsan lilla hjärtat!

Det får jag höra varje morgon av min lille stammisgubbe som köper Fishermans friend för 10 kr istället för 13. Han är mysig han. Vi pratade om hur vi mådde idag och han sa att han mådde inge vidare, men det gör man heller inte vid hans ålder. Han kommer förbi och berättar när det blir bättre. Okej sa jag, gör det du, det låter bra. Tur att man inte e gammal.

Jobb idag, som alla andra dagar. E väl helt okej va. Löste Sudoku igår i metro och blev fett glad när jag klarade det! Men idag lyckades jag inte, inte heller med korsordet, som jag kyckades med igår. Knaz. Undrar om det var jag som var dummare idag, eller om det var korsordet och sudokun som var svårare?

När jag hade jobbat färdigt kom Balle (ja, jag kallar henne det och det roligaste är att hon också lystrar till det)  och pappa förbi och käkade lunch med mig, sen kolla vi i den nya delen av centrumet. Och sjävklart lyckades Malin tigga till sig ett par skor. Sen övningskörde jag ända från Farsta hem. Men växellåda. Åh fyfan vad läskigt det var! I början gick det skitbra (förutom att jag var på väg att köra på en cyklist, men vafan man måste ju leda cykel över övergångsstället, gubbjävel!) Sen kom vi till sumpan där dom håller och bygger citybanan så det var kaos. Och då gick det väl sådär, motorstopp och så körde jag nästan på en till cyklist. Jag hatar cyklister, dom tror att dom äger hela vägen. Bli inte förvånade om jag kör över en cyklist en vacker dag.

Imorgon är det begravning och då kommer jag vara ledsen :(


helgens bravader
























bromma

Jag till Malin: Forumnörd
Malin: Du, jag är mycket bättre än dig!!!
Malin:...
Malin: eh. skoja

Går.

Jag har en ond aning om att min syster bara kommer vara ännu mer odräglig när hon gått ut gymnasiet.

tragiskt

Jag och pappa kollade precis på Wallander-filmen "Indrivaren". Den var bra, och det var världens sötaste kille med, så jag googlade honom och fick då veta att han begick självmord, han blev bara 35 år. Emil Forselius hette han. Vet inte varför jag skrev detta, men hade tänkt lägga upp en bild på honom som "dagens babe" och så fick jag veta att han är död liksom. Konstigt.





snygg var han

Låtsas vara bakis

Tjena. Läget?

Igår var en fantastiskt trevlig afton som tog sin början hos Cissi där vi fick avnjuta en utsökt suppé bestående av kycklingrisotto. Ingen har blivit sjuk? Nej, brrraa! Sushi liksom. Sen till ett fett c00lt och Najz ställe med fett creddiga människor; Vain. hehihohe. Gratis, stark drink, alltid nått! Sen nekination på alla jävla klubbar, för att efter många om och men få komma in på Södra bar. Knaz. Sen efterfezt hos Vickan när vi väl hittade dit. (Vi gick fel och jag råkade ringa fel Vickan som låg och sov) Somnade vid 7, lagom trött nu. Idag ska jag sova och kolla PH. Love PH. Och Peter!

Sluta vara så förbaskat sexig.



Jag döööör han är så snygg. Och schteekare, precis som jag vill ha det.

Vad gör vi!? Nu kör v.....

Jag och pappa åkte nyss över till mammas hus för att slänga ut ett gäng gymnasieettor som förade inför Brommas inspark. Malin hade huset fullt medans mamma är i Amsterdam. Okej att man tar tillfället i akt för lite ff. Men så jävla odiskret, fett mkt folk och ett jävla liv. Hoppas hon går i mina fotspår och får utegångsförbud. hehe. Insparker är inte att leka med.. Malin trampade i klaveret ännu tidigare än vad jag gjorde, redan på förfesten. Jaja

Idag var jag hos Lizen och drack kaffe med Majzen. Sen jobbade jag. Ja det är äl min intressanta story. Snart blire väl lite PH, sen sova för jag öppnar imorgon. Sen till stan med Fab4 och sen middag hos Cissi och sen spååårad utgång! woho!





Ibland händer konstiga saker.

Varför har Anton Reths bror lagt till mig på facebook?

Ville bara fråga det.

Blir förvirrad.

Hej.

Volcom

Tänker härma Liza och lägga upp snygga snowboardkläder.. ÄR.SÅ.JÄVLA.TAGGAD.PÅ.ALPERNA.
Shapen ikväll på Sats var så jävla skön. Det var så jobbigt och svetten bara sprutade. Jag har verkligen saknat det. Då känner man verkligen att man lever (eller är nära döden)...



Volcom har snygga kläder. Älskar den rosalila!



Och dom här är helt crazy. Kan kanske bli lite mkt...

bloggen ba balla uur

ska fixa nån c00l design nån dag. typ.

Idag lite jobb 10-15. Jag var fett trött för jag sov inte så länge inatt eftersom att jag inte kunde somna. Så då gick jag och kollade lite till på Paradise Hotel. Jag är beroende av serier, och just nu äre som ni märker paradise som gäller. Tur att man är beroende av serier och inte av knark. Det hade vart lite jobbigt. Och dyrt. Serier kan man ju iaf ladda hem. Fast det är ju också kriminellt.
ööh

Idag var det en gubbe som ville betala med 50öringar, men då sa Angela (min kollega) att han inte kunde betala med 50öringar för att de går ut om en vecka. Då blev han fett sur och började bråka med oss och ville ha chefens nummer. Det tyckte jag var lite kul, så jag gav han pappas nummer. Ska bli väldigt kul att se vad som händer när en gammal gubbe som knappt kan svenska ringer och börjar skälla på pappa angående 50öringar. say what liksom.

Ikväll ska jag och Anna träna Shape på Sats. Det är fettttt jobbigt. Förra gången trodde jag att jag skulle dö. Men det blir kul. Bögie: Jag tycker du borde skaffa Satskort. Då kan ju jag och Anna hänga i den grå zonen tillsammans och lyfta skivstång och ragga på muskelknuttar. s0ft



Amen de e najz

Brasil

























jag.är.så.jävla.snygg.

Vote for pedro

Igår var jag självklart och röstade. På moderaterna. Ingen nyhet. Sen valvaka. Slutade med att alla somnade i soffan efter att ha avnjutit en smarrig cheesecake gjord av mig. Jävligt skönt att Alliansen vann igen. Tyvärr så kom ju också SD in i riksdagen, vilket inte är så bra för Sverige. Tyvärr tror jag att det behövdes för att öppna politikernas ögon angående invandringpolitiken, men det är riktigt onödigt att det behövde gå så långt som till att de faktiskt kom in i riksdagen. Men så går det om man som politiker blundar för vissa problem. Jag gillar att vänstern fick mindre väljare än SD, visar verkligen på vilket äckligt skitparti de är. Kommunistsvin. Jag kan helt ärligt säga att jag hellre hade röstat på SD än på vänstern, det står jag för. Tror alliansen kommer göra det här bra, nu får de verkligen chansen att visa vad de fgår för och rätta till misstagen som de gjorde under förra perioden.

Idag är jag ledig och ska bara slappa och sen gå till vällingby för lite Yoga på Sats.


åh banne mig

40årsfekken igår var fett soft! Började med att alla gästerna samlades på Barakademin på Östermalm som ägs av Toms pappa. Därifrån åkte vi sedan med buss utklädda i Brasilien-karnivaloutfit som var temat på festen, för att hämta upp Andreia som inte visste ett piss om vad som skulle hända. Örjan hade planerat värsta överraskningsfesten för henne. Sedan kom vi fram till en lada mitt ute på vischan någonstans utanför Täby. Ladan var inredd i Brasilienstil och hade till och med en volleybollplan med sand och liten plaskpool och solstolar. Sjukt najs. Jag spelade såklart volleyboll och kämpade som om det gällde livet, tävlingsinriktad som jag är hehe. Full blev man! Sen kom det Strippor som dansade. Älskar fan strippor, så jävla kul. Sen bussen tillbaka till stan för att fyllekäka med familjen på donken, sen taxi hem och däcka. Vet inte än om jag är bakis, men tror det. Man mår ju som man förtjänar. Och jag förtjänar inget annat än en redig baksmälla. Nu ska jag nog försöka sova lite till.. Men tror det blir lite Paradise också. Carlos är fett skum! pöwZ

ledsen för att Kenneth åkte ut

Nu ska jag sove god natt


Sexig



Kenneth! mm mm mm
Och fyfan vad han är lik en viss person. Tjena kexet


Peter Ka Li´Nam Nam

Hej. Idag har jag jobbat. Sen övningskörde jag till Liza. Där träffade jag också på Maja. De va dejligt. Ulven Peter... Peter Ka Li´Nam Nam.
Fett bra låt.

Snart ska jag kolla Paradise Hotel. Har längtat hela dagen. Liza jag säger bara: Ja det är värt!

Hos Liza kollade vi massa Alperna. Hittade lite. Men. Det är svårt. Inget är ju perfekt. Hoppas folk svarar på alla våra mejl snart! Vi har ju faktist skrivit CV på engelska som vi har skickat till Dansken o grejer. Banne mig.
Sen kollade vi lite på Idol och sen debatten. Rödgröna är såå pinsamma. Så barnsliga. Hur ska dom kunna styra sverige som inte ens är överrens med varann om vad dom vill göra? Nej tacka vet jag Alliansen, där är det ordning och reda. Maud är en gullig mormortant. Och Fredrik. Fredrik. Fredrik. En ståtlig man må jag säga.
Lars Ohly ser ut som en gris. Det var väl det.

Imorgon ska jag på 40årsfest, wish me luck!



dancin with fat girls


foo heelveeddee vilken dejlig dräng


jag dör

dom är så sjukt puckade i paradise hotel!!!!! "du klär dig som en rysk roulette" "Nej det gör jag inte för om man kär sig som en rysk roulette har man rött och svart"... HAHA ena är dummare än den andra.. Rysk roulette är ju förfan när man har ett skott i en pistol och skjuter mot någon.. jag var bara tvungen att säga det.

Sats

Efter jobbet mötte jag Anna och vi körde ett redigt pass på gymmet. Pumpade på maskinerna till töng techno och spanade in alla sexiga anabolastinna invandrarboys med för små linnen som knappt täcker bröna. De e livet.

Thats the only fuckin reason i get up at mornin and go to Sats.

hehe. iaf. fortsätter kolla paradise hotel. Jag hatar fan Stina och Ameli, vilka jevla bitches! Kasper eller vad han heter e  snygg. hejdå


Paradise Hotel

Tja. Idag ska jag jobba, men jag börjar kl 2 så har lite slötid hemma. Sover jättedåligt och vaknar tidigt.. Och så drömde jag om ett rådjur som följde efter mig i natt och som sov brevid mig, det var skumt. Jag har, till slut också börjat kolla på Paradise Hotel Danmark.. Haha shit vilka pinsamma människor! Alltid lika underhållande. Och så kollade jag på Kungarna av Tylösand igår också... Underhållning på hög (låg) nivå...

I fredags var vi på Hoffmaestro på Grönan.. Men det var kaos, alldeles för mkt folk, så det slutade ändå med att vi drack öl på Kryddhyllan. Sen Sogni, sen ett antal nekanden på stureplansklubbar (19 suger) för att till sist hamna på Solidaritet. Det var jävligt trevligt. Fast det blev kanske lite mkt Vodkashots och Sex on the beach där... Efterfest i bubbeln med Mojito som vanligt.











God morgon!


dagen jag och tully sodde johanna arabs foundation.. det var tider det.







och det där jävla spelet.....

fjortis? nej det var jag aldrig...


tjena liza




hahahaha STG och jag.. trevliga killar det där. eller?


en vanlig dag i skolan. beckie pluggar, liza sitter med mobilen och jag sminkar mig...






sexy girls (?)





så jävla c00lt att ta kort på sig själv i skoltoalettens spegel

Snygg gubbe som mamma såg på tuben idag.


Tobbe dryg <3


hehe, micke däckad hemma hos Liza 2006


hahaha alltid lika roligt att kolla igenom gamla bilder!


Hej

Hej. Min helg har varit väldigt rolig! I fredags hängde jag och Bögie hos mig och åt middag och drack vin, sen var vi på en studentpub som var billig, en Briska för 20 spänn(!) Sen åkte vi hem till mig på efterfezt i bubbelpoolen med Mohito. Och nej, inga killar ville följa med. hahaha....

I lördags var gängeT och åt wook, sen vare Sommar där King Romeo spelade, fett bra. Sen tvingade jag och Liza med oss Maja till Södra bar............................ Där smet vi in utan att betala (coolt) Sen drog jag och Prippan till Magenta och efter det efterfeeeeeeeeeeeezt. Lite bilder:


F12 kvällen



Tjenna










Fett snygga ragg

Södra bar, champagnebaren hohoho:








Jag och Danni i gamla stan innan hennes tattoo:




I fredags:







God natt!


Lördags:












Fan vilka snygga kompisar jag har :)

Taking woodstock

Såg precis den filmen. Den var bra. Vill på festival nuu.
Igår följde jag med Danni till tattueraren. Hon gjorde en skitsnygg "Hawaiiansk tribal" som inte alls ser ut som en tribal.. Svårt att förklara hur den ser ut, see for yourselves.. Sen är det väl inte mkt mer att säga.. Är inte så deppig längre, men ändå ledsen såklart. Ska hänga med B&A imorgon, och sen på lördag blire väl KingRomeo? Vi är ju deras stalkers, kan liksom inte missa en korsert!? hehehe.
Jaja. Lite snygga killar från filmen:






Farmor

Känner verligen att det är höst nu. Solen skiner, men när man sen går ut är det bara kallt. Min bästa vän i hela världen tog med sig sommaren upp till himlen. Jag har tagit ledigt den här veckan... För att i söndags natt dog en av de viktigaste personerna i mitt liv. Min farmor dog och hon blev bara 66 år gammal, hon hade verkligen inte levt klart och hon hade så mycket att se fram emot. Jag var med och höll hennes hand när hon drog sitt sista andetag och när hennes hjärta stannade... Det här är otroligt jobbigt för mig.. Och jag tror att jag min hjärna har stängt av alla känslor helt, för annars skulle jag inte kunna göra något annat än att gråta. Vilket jag gör nu ändå. Jag älskar dig farmor. Vila i frid. Jag vet att du fick den finaste platsen i himlen.

Gör som maja säger, nu är detta en snyggakillarblogg.



Chrisian Bale. Man kan aldrig få för mycket av Christian Bale.




RSS 2.0