Glaaaad

Jag älskar livet, tänkte bara berätta det.
Jag älskar att fika med er, att skratta med er, att festa med er. Jag har tur som har så härliga vänner! Jag älskar er..

Ikväll ska vi till Niklas. Tror det blir trevligt. Det blir som sagt vad  man gör det till!!! Jag är taggad. Men jag ska jobba imorgon. Jaja, som förr om åren då alltså, bakis på jobbet. Usch.

Iron Maiden - Fear of the dark

lyssnar jag på nu. Riktigt bra. Ni kanske inte visste det, men jag lyssnar rätt så mycket på gammal rock, typ Guns & Roses, Whitesnake, och självklart Nirvana som jag skulle kunna påstå är tidernas bästa rockband. Allt är Uffes fel, haha.

Den där bilden på Niklas måste jag försöka hitta och lägga upp på spottabloggen!

dagens citat: För fattig för en överdos



Malleballe, Nisse, mami

Avis

Föresten så är jag sjukt avis på ni som ska se Markus på söndag! Jag skulle också ha köpt en biljett.. Jag är typ för lat? Men till Hultan kommer han! Vet ni vad? Det är bara 23 veckor kvar! Ungefär som när vi började tagga till ValleT. Men i ärlighetens namn så måste jag säga att jag började tagga till Hultsfred 09 dagen vi åkte därifrån.

 "Först ska jag tvätta mig, sen ska jag sätta mig på en stol. I 360 dar så ska jag sitta kvar. Och sen. Aaaahh. Vi ska på Hultsfredfestivalen!"































God natt nu förfan.

God natt

Jag är så trött så trött. Tänkte sova strax. Idag gjorde jag mitt Oamatal efter skolan, sen gick jag på spinning 55, riktigt hårt! Spinning, då känner man att man lever, som jag brukar säga. Imorgon ska jag gå på Djupvattengympa med Beckie och alla kärringar, men Beckie försäkrade mig om att det var på vanlig vattengympa som alla kärringar höll till. På Djupvattengympa är det faktist yngre kärringar. Fest

I know you love me, xoxo gossip girl.


Bildbevis



En bild säger mer än tusen ord...............

Mask-maskerad

Fan vad kul vi hade det igår! Riktigt lyckad 18årsfest! Tack Fredrika och Viktoria för igår!

Vi dansade, drack och hade det väldigt trevligt. Kom i säng runt 4tiden. Idag mådde jag mindre bra, men var hos min farbror som har fyllt år.

JULIA OCH CISSI! hahahahahahahhah
Hörde att Cissi återfanns på toaletten med en anonym person?


Bowling

Det var sjukt kul att bowla igår! Tjejerna vann självklart, med 100 poäng. En lätt match! Fan vad jag älskar att bowla. haha











Snart är det FEST. Jag sitter och förar själv på mitt rum och lyssnar på Mackan - fest.
Mamma ville inte dricka drink med mig så jag smög in och gjorde en egen. "neeej, du får inte dricka"
Mohahaa


jag är en vampyr

Igår var jag med Matilda. Väldigt trevligt! Vi hade mycket att ta igen, för det var fasligt längesen vi sågs sist. Vi drack en massa kaffe, pratade om allt man har missat och åt kyckling.

Idag köpte vi masker till Festen med stort F. För min del blev det en fjärilsformad silverglittrig kreation. Sen mötte jag upp Beckie för att träna. Vi var sjukt otaggade! Inte på träningshumör... Fan vad mycket bekanta man träffar på det där gymmet. Och inte den typen av bekanta som man vill träffa. Tänk Cilla Ryde och Adam Rosell. HA

Vid 9 blir det Bowling med Fredrika, Julia, Gustaf som är Fredrikas pojkvän och 2 av hans kompisar som kommer hit från Götet. Tjejerna mot killarna... Nu jävlar, tagga! (Ni vet hur tävlingsinriktad jag kan bli)



Mina bruna färglinser :)

Tja fan

Nu är jag ordentligt trött! Har varit på IKEA för 5e gången den här månaden och köpt madrasskydd, påslakan och en ny kontorsstol. Och fan vad jag har blivit skillad på att sätta ihop IKEA-möbler!

THE KILLERS KOMMER TILL HULTAN! WOHO!
Faaan vad najs! Gud vad jag blev glad idag när Beckie skickade sms och sa det!

Val Thorens snart, TAGGA!
Fredrikas och Vickans18 års fest snart! Alla är galet taggade. Vi ska köpa masker på fredag. Jag vill ha en rosa som matchar min nya rosa klänning som jag fick av pappa som kom hem från USA idag :D

Jag är avis, Malin har köpt en massa fina kläder. Som jag iof ska låna. Skönt att vi har samma storlek. Hon är bara 3 år yngre så det är nästan precis. Jag fick en svart lackväska från F21 också.. Och nya träningsbyxor, sånna där tajta som framhäver min booty...


Lalala

Ja ni, mina kära läsare. Nu sitter jag och lussnar på Familjen som är bäst. Min helg var bra. Jag jobbade på lördagen, sen kom Maja, Julia, Beckie och Cissi hem till mig. Vi började föra lite och tanken var väl att vi skulle gå någon annanstans sen, men istället kom Victor, Elias, Anders och några till mig. Det var trevligt!

Vem var det som vann!? Det känns som att jag vann, men Maja tycker att hon vann. Svårt att säga. Vem gjorde bort sig mest? Oavgjort?

Söndagsångesten var total, och är väl fortfarande. Nåväl, life goes on!

Idag fick jag reda på mitt idrottsbetyg. Jag fick MVG!!! På ett villkor: att jag skulle ta igen dansmomentet jag missade genom att vara med på 1ornas danslektion, FEST!

Ikväll ska jag och B träna poweryoga, najs.

Något mer kul? Njaa. Jag har fett snygga bilder på taggade brudar i lördags..



HAHAHA

Var det detta vi suktade efter!? HAHAHA

Ser ni vem det är? Tully skickade den nyss till mig.



observera han till höger

HELG

Idag var jag i skolan. Vi hade Svenska med vår nya lärare. Kul att Svenska C består av hälften muntligt. Jag har i princip fobi för att prata inför en större grupp av människor. Egentligen är jag inte så nervös, det är bara det att när jag ställer mig där uppe så börja mitt hjärta bulta jättehårt och jag blir helt... lamslagen? Eller något, svårt att förklara. Jag skulle kunna likna det med spindelfobi eller höjdskräck. Så jobbigt är det faktist. Vet inte hur jag ska göra med det där.

Hur som helst så var jag, Liza och Jullan hos mig efter skolan och åt semla, spelade GH och snicksnackade. Kanske blir det Berlin i Mars? Skulle vara skitnajs! Men ett problem bara.. (Julia och Liza vet). hihi

Sen gick jag och tränade Core i vällingby. Det var ett 25 min pass så det var inte så jobbigt. Tur det då jag helt saknar magmuskler! Den här veckan har jag tränat 3 gånger så jag är jättestolt över mig själv! :D:D

Nu ska jag snart äta middag. Sen kommer Martin hit, vi ska kolla film. Nej, vi är inte tillsammans igen, men vi är kompisar! Har saknat honom jättemycket, det känns konstigt att inte ses, så nu ska vi ses helt enkelt. Roligt!

Imorgon ska jag jobba, sen ska vi FEESTA. haha var evigheter sen sist känns det som. Jag och Maja ska bli aspackade. fullast vinner fan. (ironi, eller?)



Sexy


Måndag

Hallå där. Idag har jag: varit i skolan, varit i vällingby och hämtat mina nya converse och köpt lim, fotat, sovit lite, försökt plugga spanska, ätit, plockat ner julgranen, suttit vid datan, haft ett intressant samtal med Beckie. Så sjukt interesting dag helt enkelt. OM ni vill veta varför jag köpte lim så är det för att jag ska fortsätta klistra in bilder i mitt fotoalbum. Magaluf...

Jobbiga grejer:

-Vi har inte gjort något som en kan liknas ett försök att göra vår film till filmkunskapen. Den skulle ha varit färdig förra veckan i torsdags.

-Spanskaprov imorgon. Fyfan.

-Jag ska ha fotat två uppgifter tills på torsdag, skugga och spegling. Hallå det finns ingen skugga vid den här årstiden!?

-Jävla ryska revolutionen shit.

-Omprov i historia?


Jag såg Twilight igår igen, hemma med mamma. Så bra. Den bästa filmen jag sett måste jag säga.



Nisse är så snygg.

Jag och Maja har en plan till Valle. Men den är lite för hemlig för bloggen!!!! hihi

Det är bara 24 veckor kvar till Hultan wooohohhohohoho, ingenting ju.............
Bara 5 veckor snart kvar till VALLE! det är ingenting!
Bara 3 dagar kvar till helg!! Tagga.....
Några timmar kvar till imorgon.


Liza är också snygg. Och snygg kille har hon hittat också!


Alltid kul att kolla på gamla bilder. Här för 2 år sen!


Daniella har minnsan också varit blondie!


Jag och Shervino är galet tajta?


Jenny eller Paris Hilton!? I dont know


Anna spanar!

Säng

Nu har jag fått min nya säng. Det har tagit mig och Uffe i princip hela dan att köpa och montera ihop den. Den är underbar! 1.60, så att jag verkligen kan sträcka ut mig. Eller dela den med någon? Fast den tar typ upp hela rummet...






Nisse tror att det är hans säng....

Twilight

Just det! Jag, Liza, Mickan och Hanna såg Twilight i fredags! Shiit vad de var bra! Och JAA HAN ÄR SJUKT SNYGG! hahahahah. Nu är jag på er sida. 

På kvällen kom lite folk hem till mig. Vi spelade Catch, Guitar Hero och Buzz. Snorre vann... ;) Lite trevligt sådär.







 


Freuds cigarr

Igår såg jag, Anna, Liza, Mamma, mormor och Bertil musikalen Freuds cigarr på Boulevardteatern. Uffe hade fått 6 fribiljetter. Den var premiär så vi fick viiin hohoho.. Dn var sjukt bra och rolig! Rekommenderar verkligen den! Bästa citatet: "Neej, inte kuken igen!". Haha. Efter det åkte jag mamma och Liza hem till oss och åt middag och hade det väldigt trevligt och mysigt.






 


Love is in the air







Snygga är dom båda två iaf!

Slut

Som ni kanske redan vet så har jag och Martin gjort slut. Det är väldigt tråkigt och jag blev jätteledsen. Samtidigt så visste jag att det var det rätta. Martin är den första killen jag har älskat och han är en helt underbar person. Men nu är vår tid slut, 2009 är inte vårt år helt enkelt. Men jag hoppas verkligen att vi fortsätter träffas som vänner!

Jag saknar dig och det känns tomt!


År 2008

Vad hände egentligen år 2008? Jag ska börja med att säga att år 2008 har varit det bästa året i mitt liv hittills! Det blir bara bättre, och därför hoppas jag att 2009 blir ännu bättre.

År 2008 började med att vi hade en mysig middag hemma hos mig tillsammans med min familj. På plats var Mickan, Anna, Liza och Julia. Efter middagen mötte vi upp med David, Jombe, Ian och Engel. Vi gick till Anton och firade in det nya året där. Det var en trevlig kväll helt enkelt. Vi träffade charmige Buch, som Liza fort lade beslag på! Mycket kärlek var det, Mickan och david hade precis blivit tillsammans! Jag och Jombe fann också varann för någon sekund...






Jag och pappa åkte till Florida, USA i januari i en vecka. Vi shoppade hela dagarana, solade, badade och åt en massa mat. Pappa köpte bilar och jag köpte kläder.




I Januar
åkte jag och Liza till Höglekardalen. Där hade vi det sjukt kul! Vi festade i dom små stugorna, åkte skidor tills vi stupade och festade också lite med Anders Smeds! Det var tider det. Liza haffade en Schne och jag haffade en firre.





Det festades flitigt i Februari:


Vi började umgås med Lukas, Olof och det härliga gänget.
Julia haffade Henke och Sara haffade Lukas, åååh den natten.....



Mars var ännu en fin månad med mycket festligheter!

Vi feestade med Lizas brors kompisar *CoOoLt*


Jag gick till frisören och försökte färga bort mitt superblonda hår, det gick inte så bra!


Jag gick den sjukt tråkiga handledarkursen som innebar att jag fick börja övningsköra. Jag har bara övningskört 3-4 gånger men ser mig själv som en naturbegåvning..............



Kvällen hos Anna glömmer ingen. Ett ord: Haricotvert.




Elias fest, Rice, 92fest, bubbel, Star wars och mycket, mycket mer..



April. Mickan fyllde 18 och det firade hon med en stor middag för klassen!




Vad mer? Jo det började bli lite varmare så när folket rökte på rasterna kunde man sitta utan jacka. Vi festade på helgerna som vanligt. Det började närma sig sommaren och alla var glada.







Maj..Snart var det äntligen dags för HULTSFRED! Biljetterna var köpa.



Jag träffade Martin på Valborg den 1a maj, eller är det den 31a april? Hur som helst så tog vi sällskap hem från David på valborg och vi stod ute i regnet och pratade i säkert en timma. Det var då vi fastnade för varann.


Klassen var fortfarande skönast:
 

Jag hade grillkväll som blev väldigt lyckad!




Pappa köpte en HUMMER, äntligen! Jag ville ju verkligen ha en hummer, fast en svart. Men gul fick duga.




Juni. Skolan led mot sitt slut. Sommaren hade kommit. Det var väldigt varmt. Efter skolan hängde vi på Ängbybadet och solade. Livet lekte. Jag och Martin blev tillsammans den 1:a Juni.


Ängbybadetkvällen. Den var najs


Sen var det Boattripp med Wedars farsas båt. Sjukt rolig dag! Vi åkte båt, badade, åt på klipporna och solade. Underbart!



Vi åkte till Hultsfred!!!!! Det var det roligaste jag varit med om i hela mitt liv!!! Det går inte att förklara hur kul det var! Jag taggar redan galet tillsnästa hultan!! Det var jag, Anna, Beckie, Julia och Julia. När vi kom dit var vi riktigt trötta och campingen var i stort sett full, men vi lyckades hitta en plats. Det var brevid camp Nyköping.
Anna och Adam fann varann direkt. Och alla hatade Axel. Johan tyckte alla var söt och han var ruskigt lik Gaston. Vi såg Familjen, Babyshambles, Timo, Håkan, Säkert, Ken Ring och många fler. Ojojoj vad kul det var!




Resten av Juni var också bra, det  var en fin midsommar, jag umgicks med kompisar och jobbade.



Juli. En riktigt najs månad.
Jag fyllde år och firade det med middag för dom närmaste. Sen gick vi på schteeekig fest på Östermalm.






Jag, Martin, Simon och David åkte till Davids land några dagar. Vi åt gott, badade, åkte båt, krökade och schteekte. Riktigt mysigt!




Sen var det MAGALUF! Det var sjukt kul! En riktig partyresa utan dess like ;) Det var jag, Liza, Anna, Mickan och Tova! Vi träffade ett gäng härliga grannar, Vi träffade Trulls, Liza hookade het Norsk, vi tappade bort oss, vi solade, badade, fick ont i magen (jag gissar för mkt alkohol) hade sjukt kul på grabbarna grus beachclub, badade, åkte till Palma.






Augusti
Jag och Martin åkte till Grekland, Lefkas på en veckas semester innan skolan. Det var en underbar vecka med sol och bad.




Skolan började... Men det var kul att träffa alla igen. Alla var så bruna och fina.




Maja kommer du ihåg den här kvällen???




Sen kom September och Oktober och det började bli höst. Cissi började kicka fetfester på apberget hemma hos sig...




Vi nollade dom nya Spettorna! Det var en mycket trevlig tillställning!




Jag Beckie och Anna åkte till Nyköping!
Där var det jättekul, roligt att träffa "camp nyköping" igen!





Martin fyllde 18!

Jag och Beckie åkte till Köpenhamn! Det var sjukt kul! Vi träffade bl.a. Aslack och Brandon..




November
Martin hade sin 18årsfest, Cissi fyllde 17 år och hade middag.







December
David Wedar fyllde 18 och firade med fest! Det var Curare och vi var SAW. Vi kom 3:a i utklädningstävlingen, även fast vi var klart bäst!







Det var Julafton som var lika trevlig och mysig som vanligt.





Sen var det helt plötsligt Nyår igen! Vi började med en jättegod middag hos Gabbi ute på Ekerö. Det var några från klassen och några till. Vi dansade, spelade guitar hero och drack skumpa. Tolvslaget firades hos gabbi. Kvällen avslutades hos Anton som förra året! Tänka sig... Där träffade vi Mickan, David, Jombe Ian och Engelbrekt...  Sen vart det hem till Liza för att sova runt 4 tiden. Mycket lyckat nyår.




TOLVSLAGET!


hahahaaa!



En bild som beskriver kvällen ganska så bra. Två olika skor och min mobil som jag inte visste låg på marken...

RSS 2.0