Zzz

Go kväll. Sitter i sängen och pratar med Malleballe på fb-chatten. Hon skulle gå på Laroy igår, men hennes 18åriga kompisar kom inte in, fail! Men Malin kom in för hon är ju 20 barre nu för tiden.. Hade tydligen skrivit upp mig på Laroys gästlista på facebook tillsammans med 5 18-åringar. Känns bra. Igår hade vi en liten inflyttningsfest här hemma. Sjukt lyckat. Sen gick vi ut på byen. Jag och Lena gick på Vega där vi är VIP för vår chef äger det stället. Den e najs. Gå före i kön, inget inträde och billiga drinkar. Fick 2 strawberry daquiri för 100 spänn, tror iof det var för att bartendern raggade en massa på mig på julebordet, men jag fick tydliga varnigar av de andra att han var en sliskis. haha. Sen gick vi hem till oss och åt massa chips. Jag somnade i soffan och blev inburen till min säng av Marcel. Han är så snäll. Har världens bästa roomies. Idag kollade vi skräckfilm och var på Choko boko och fikade. Jag drack cappucino och åt en jättegod Brownie. nom.
Föresten så har Whitney Houston varit drogfri i 2 veckor idag! U go girl!

igår

Roomie Johanna och hennes kompis
Min nya kollega Lena och jag
roompa. Roomie Marcel
Norge <3
Löst folk
Shottning. Blää
Lena på Vega
Där fick vi öl

amen jag vill också vara i stockholm och gå på spyan och grejer

Heeej. Jag saknar er skitmycket! Vet att jag antagligen inte kommer kunna komma hem och hälsa på förrän i april typ. Tur att det är ganska kul här iaf. Jag och Kornelius smygrökte precis på skolgården här brevid, känns som man e 14 igen.. Imorgon ska vi ha lite fest här hemma!
Här är lite bilder som jag har tagit senaste tiden.
Birgitte og Hanne

På Choko boko
pusss
Jag vill också ha puss!

pics

På Texas Longhorn
Malleballe och mami
heeey

you dirty little girl

Som Birgitte har börjat kalla mig, haha!
Jag har det kjempebra här i Trondis. Har jobbat och festat och sånt. Har ledigt i slutet av mars då pappa fyller 50, så vi ska försöka komma iväg någonstans, det lutar åt Florida som är pappas favoritställe, Miami.. Ska bli najs! Om vi inte kommer iväg så kommer jag iaf hem och träffar er.

lite NZ feest

Nathan och jag :)
hehe, min häst Wilson
Åka bil
På världens coolaste vinbar i Wellington
Haha! Det ballar uuur
Paddla kajaaak
Biljaaaaard
Spilla lite öööl
Hahah

God dag

Hej! Jag satte lösen på bloggen för Eric Lundin hittade den, hehe. Hej Eric om du lyckats hacka dig in på något vänster! :)
Jag har ju förfasen skrivit i 5 år nu, så mycket pinsamheter finns det nog..
Idag jobbade jag lunch vilket innebär att man kan förbereda sig på att jobba högst 6 timmar, vilket är chill. Så jag tog med mig träningsbagen. Men. Så blev det icke. För Julie kom aldrig till jobbet så var tvungen att jobba över, så det blev 10 timmar. Och sista timmarna hade jag ett sällskap på 47 pers, jaraaa..
Så nu ligger jag i soffan och chillar med Gossip girl och grejer. Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, sen shoppa med Birgitte och om jag har tur så kanske det blir uutgång! För jag är ledig!! På söndag ere persfest! Jippiiii

Norway

Hej! Längesen man skrev, men men. Är back in norway nu liksom. Och det är fan najs! Har vart ute och druckit en massa goda drinkar och träffat alla kolleger och sånt. Och så har jag ju två nya roomies i nya lägenheten som är skittrevliga! En norsk tjej som heter Johanna och en svensk skånsk kille som heter Marcel! Så så dumt är det ju inte att vara tillbaks. Men var alldeles för kort i kära Stockholm!! Saknar er som fan! Snart ska jag över till sverige och handla lite maat. Har inte en drit i skafferiet. 2 fiskpinnar i frysen. Kanske lägger upp lite barnförbjudna bilder från nya zeeland här sen heheee.. Ska till Anna sen och kolla film ikväll, myys!!! :D PSUSSSS!

okej då


RSS 2.0