Tisdag = Desperate Housewives!

Jahaja. Ikväll är det Desperate Housewives, fan vad najs! Såg på reklamen att Mcklusky dampar på Edies nya man. Vilket äckel han verkar vara. Undrar vad det är han har i kikaren egentligen. Desperate Housewives är mitt absoluta favoritprogram. Sen älskar jag också Gossip Girl, Dexter och Morden i Midsomer. Morden i Midsomer kanske låter lite tantigt, men det är så mysigt att kolla på. Får mig att tänka på afternoontea och scones, ellerhur Liza? ;)

Idag hade vi engelska nationella listening och reading., Assvårt! Man var i princip inte säker på någon fråga..
Efter skolan fikade jag, Maja och Anna hos Liza. Mycket trevligt. Vi kom fram till att killar är svåra - nyhet?

Borde plugga matte. ORKAR INTE.

Söndag

Tja. Igår var en riktigt trevlig kväll som började hemma hos Cissi med Hanna, Iza, Gabbi, Beckie, Maja och Julia. Efter en stund gick vi till Marri, vi genade över en tomt (fett busigt). Där var det trevligt. Vi dansade lite till Markus och Håkan. Coster och Erik kom sen också. Sen åkte jag, Beckie och Sofia Helenius på efterfest hos Sebbe Ståhl. Väldigt trevligt det med. Hemma i min säng var jag vid 5 och idag mår jag skit...



Kvällens outfit




fler bilder kmr när jag orkar

Plugg

Sitter och pluggar FEK. Fifan vad det är svårt och jobbigt, jag är helt slut! Har ingenting mer att säga om företagsekonomi än att det suger. Ångrar idag att jag valde det. Men orkar inte hålla på att byta och sånt. Haha tråkigt inlägg..


haha

Vet att det är taskigt, men ni måste kolla in *cencur*  på facebook!!!! HAHAHAAA



Och nej, jag har inget att göra....

Lördag

Så var det lördag igen, tiden kan gå förvånansvärt snabbt när man gör ingenting. Idag var jag bara hemma med Martin och mös. Vi åt god frukost, Toast och äggröra. Vi spelade Buzzer med Malin och pappa, jag vann. Martin tyckte att jag var för självgod när jag vann, kan hända jag älskar ju att vinna.. Vi låg i sängen mest hela dan, ändå gick den så fort.

 Nu sitter jag hemma här, ensam. Jag och pappa ska väll kolla någon film. Hade gärna gjort något kul i helgen, men jag har förbjudit mig själv från att i princip gå utanför dörren, nu måste jag fan bli frisk! Och gå ut och festa är inte det bästa sättet. Jag skulle egentligen ha åkt till Nyköping med Anna och Beckie och träffat hultangänget. Fyfan vad kul det hade varit! Åååh, jag ville. Men jag kunde inte. Jag skulle ju vara hemma och göra ingenting fan.

Den här bilden är kul. Daniellas kompis har lagt upp den på fejjan, av nån anledning, inte så att vi ser konstiga ut eller så? Den är väll från när vi var 5-6 år. Det är min pappa, Daniella, jag och Danniellas syster Denise i mitten. Hon ser så rolig ut, som om hon posar och försöker se skitsnygg ut. Hur som helst så tycker jag att jag var ganska snygg också, rund o go.



Fredag

Så, nu har jag designat min blogg till en väldigt enkel design. Den andra var lite väääl porrig ;)
Jag har varit sjuk i ungefär 2 veckor och varit hemma från skolan. Tråkigt.. Idag var jag iaf i skolan för att skriva nationella provet i Engelska. Inte så upphetsande kan jag säga er.

I lördags hade Martin sin 18årsfest. Den var riktigt lyckad till en början, och ja, sen vet vi ju hur det gick.. Och otroligt otrevliga brudar var det där som hällde öl på Lukas, sa att Laura hade stor röv och snodde vin.. Usch, hatar  verkligen sånna som inte kan bete sig när dom blir bjudna någonstans.

Haha jag har så jävla roliga bilder på Maja!

Bilder:



Riktigt komiska bilder, en sak kan jag konstatera - jag har dom absolut snyggaste kompisarna!

Köpenhamn foo helveedde!

På lovet har jag varit i Köpenhamn med Beckie! Det var sjukt kul! Vi var där i 3 dagar. Vi bodde på hotell Jörgensen. Riktigt top notch, not ;) fast det var helt okej. Platttv och grejer..

Vi gick och kollade på Ströget (smögen ;)) och så åt vi och festade. Det absolut bästa var att man kunde köpa sprit i mataffären. Vi träffade en massa härliga människor. bla rödtottetönten Brandon som bjöd oss på öl. Vet inte om han hette Brandon, men Beckie tyckte att det var ett passande namn.. Sen träffade vi andra rödtottar som kom från austria. Vi gick på Moose.. Sen träffade vi skönaste killen, Aslack!!! haha, han hette faktist det på riktigt. Han kom från Norge..,

 Jag är fortfarande schleten, men det var det värt. Jag är också riktigt förkyld. Men ska väll gå i skolan imorn ändå. blää..

Din lille fiise.






Kissnödig!


På studentklubben




Tönten Brandon


På Moose


Aslack

RSS 2.0