.

Och jag vet ju att jag kan börja i ett annat basketlag. Men det är inte samma sak.

Tisdag

Som vissa av er kanske märkte så var inte jag i skolan idag. Den största anledningen var väll helt enkelt att jag är förkyld. Jag har gått runt och varit hes och haft ont i halsen ett tag, dessutom så har jag inte lyckats bli av med min jetlag än. typiskt. Så imorse var jag förkyld, otroligt trött och sur. 

Jag är inte alls välkommen tillbaka till basketlaget. Jag blev så jävla sur, ledsen och mordsbenägen när jag fick veta det. Ja, inte självmordsbenägen, utan mordsbenägen. Jag blev så förbannad att jag började planera tränaren och basketchefen DÖD. Jag satt och funderade om jag skulle tända på deras hus, slå ihjäl dom med ett basebollträ eller använda mig av en motorsåg. Svårt val måste jag säga. Efter ett tag så la sig aggressiviteten och deppen ner och jag kunde somna, alldeles försent.

Det är så jävla lågt.
Anledningen till att jag inte får börja är att jag var för oseriös när jag slutade. Men det var ju just därför jag bestämde mig för att ta en paus. Jag hade tröttnat, var inte tillräckligt motiverad. Ville inte förstöra för resten av laget genom att aldrig komma dit, eller att när jag väl kom dit vara ofokuserad. Och så ville jag inte träna på Fredagar till kl 22, men vem fan vill det!?

Jag hade t.o.m. köpt nya basketskor :( 

JAG HATAR ANDREAS BERNTSSON OCH ROBBAN (VAFAN HAN NU HETER I EFTERNAMN) NI FÖRTJÄNAR INTE ATT LEVA. hoppas ni ser det här.

Brattest

                           Jenny, du är
                              58% Brat


Du har något anslag av en stekare i dig men om du vill nå högre så får du jobba hårt (på att leva på andra).


Såg Mickans emotest och gjorde själv brattestet. Im almost there!

Basket?

Kom hem från skolan nu. Skippade Engelskan och Svenskan som man skulle jobba i grupp på, vår grupp skulle "jobba hemma"... Skönt då jag brukar ha förjävligt bråttom mellan skolan och träningen, jag tränar ju ett basketlag med 7åringar. Sen efter den träningen ska jag kolla på mitt gamla lags träning. Ringde tränaren igår och skulle kolla om jag kunde börja spela i laget igen. Gick väl inte riktigt som väntat:

Jag: Hej jag tänkte börja spela i laget igen, om det är ok?
Tränare: Hmmm, njaaaaaa... Vet inte. Det där måste jag nog tänka på ett tag.
Jag: Jaha...? Varför?
Tränare: Jaa, du slutade ju i början på säsongen och svek laget så jag har inget förtroende för dig.
Jag: Okej... Jag kommer iaf imorron och kollar på träningen!
Tränare: Hejdå.

Jag känner mig verkligen välkommen tillbaka till laget! Nu blir man ju jävligt taggad på att börja spela igen... nooot...
Men jag vet iaf att tjejerna i laget vill att jag ska börja spela, så det känns ju bra.

image276

Jag va den enda blondinen i laget som ni ser...


Helgen

Aj, jag har ont i huvet. Inte så konstigt efter igårkväll kanske. Verkligen inte konstigt om jag nu drack hela själv :S
Igår hade Gabbi och Fredrika födelsedagsmiddag, det var jättetrevligt, god mat och goda drinkar. Efter det åkte vi till Hannes i Nockeby, trevligt tills hans föräldrar skulle komma, då några av oss begav sig på "efterfest" hos Pontus i Fridhemsplan. Trevligt är nog rätt ord för igårkväll.

 I fredags var jag, Mickan och Sandra på fest i Nälsta. Det var helt okej. Tyvärr blev det bråk och sånna onödigheter. Jag blev sådär paranoid som man (jag) kan bli på fyllan ibland; Jag trodde att någon hade stulit min gråa kofta, så alla började leta efter den,  men efter ett tag kom jag på att jag inte ens hade en grå kofta, utan en svart. Pinsamt.

Idag skulle jag ha pluggat matte med tanke på att jag har matteprov på torsdag som jag inte har pluggat på, jag har heller inte gjort ett enda tal i matteboken, men jag känner att jag inte är i form för matteplugg. Men är man någonsin det?



Bilder

Jag klagade lite till blogg.se om att jag inte kan lägga in bilder i mina inlägg, och då fick jag ett mejl tillbaks där det stod:
"Hej, Klicka på ?Ändra textredigerare?. Det gör du nere till höger, under delen där du skriver dina inlägg. Ha en bra dag, Mvh Ann-Louise"

HAHA! Ibland känner man sig lite dum.

image262


Hej

Hej igen!
Nu börjar min semester här i Miami gå mot sitt slut. Imorgon åker vi hem igen till Sverige. Nu är kl 3 på dan och vi kom nyss tillbaka till hotellrummet. Vi var på Aventura mall. Jag köpte en kappa, en klänning, ett linne och två väskor. Jag har shoppat varje dag sen vi kom hit och jag måste erkänna att jag nästan är lite trött på att shoppa :O Hör och häpna! Hade tänkt mig att jag skulle träffa någon snorrik man och bara shoppa och ligga vid poolen och dricka drinkar när jag blir äldre. Kanske får tänka om gällande min framtid? Tyvärr har vädret inte varit det bästa här, eller, det har varit varmt men molningt. Ändå bättre än sverige kan jag tänka mig.. Vi ska i alla fall gå ner och bada nu! puss

Hummer <3

Det finns Hummrar överallt här också. (som min nuvarande profilbild) Jag blir helt kär. Jag har alltid velat ha en svart H2a. Idag såg vi en vit H2 limmo! Riktigt Schteek.. Pappa vill också ha en Hummer, men nackdelen är att bensinen i sverige kostar så mycket och Hummrarna drar sjukt mycket bensin. Men, men vi får se. Om jag har tur kanske det bli en hummer.....

Live från US and A

Jag kör lite blogg från hotellrummet här i Miami.
Nu är kl ca 8 här, vi är alltså 6 timmar efter Sverige. Idag har pappa köpt bil åt sin granne, en Lexus. Han kanske ska köpa en Veracruz eller Escalade åt sig själv, vi ska kolla lite. Vårt bagage kom såklart bort och vi har fortfarande inte fått det, riktigt segt! Här är det runt 25 grader, idag var det molnigt, men ändå så varmt att jag kunde gå i shorts och linne. Jag älskar att slippa Sverige, det är så illa att jag nästan hatar Sverige nu för tiden. Längtar verkligen inte tillbaks! Allt är så mycket billigare här också. En 60 tums platt-tv kostar runt 13000 här, vilket är halva priset mot Sverige! Jag funderar också på att köpa en 8gb ipod som kostar runt 1200 här, och en kamera som kostar ungefär samma. Har inte riktigt hunnit kolla några kläder än, det finns så otroligt mycket shopping. Har mest kollat sportkläder, köpt lite basketshorts och så. Tänkte ju börja på basketen igen. Herregud vad Amerikanerna är FETA. Det kunde man väll gissa iof, men dom flesta är ju verkligen feta. Inte konstigt så mycket snabbmat som det finns. Överallt ligger det hamburgerkedjor, pizzerior, donutcafén och subs. Vem vill gissa på hur mycket jag kommer ha gått upp tills jag kommer tillbaks? ;)

bögblogg

Varför går det inte att lägga in bilder på den här skitbloggen!? Jag skulle ju lägga upp bilder på hotellet i florida som liggeer precis på stranden.. Får göra det senare, om det går. :)

I'm bringin sexy back

Hej. Det var ett tag sen. Vad har jag gjort i helgen? Hmm.. Inte mycket inte. Jobbade på lördagen och var på lukas 18årsfest sen på kvällen. Rätt så segt. Ehm, ja allt är rätt så segt nu för tiden tyvärr. Vet att många håller med mig. Beror nog mycket på vädret och så. Fast idag var det ju klar himmel och solsken, mysigt!

Till den roliga delen: JAG SKA TILL FLORIDA PÅ ONSDAG! Den var ni inte beredda på va!? Ska iväg med pappa i en veckan. Lite spontant sådär. Har inte ens tagit ledigt än, ska lämna in ledighetslapp imorron och hoppas att det inte blir några konstigheter. Ska bli så skönt att slippa äckliga, kalla, gamla sverige!

Snart säger jag "So long suckers!"

(:

Tjeena. Idag va jag och Liza i stan. Jag köpte ny skidjacka. En brun från Everest, jävligt schteek faktist. NU kollar jag på kissie.blogg.se videobloggar. Dom är riktigt patetiska, värre än blondinbellas... Rolig underhållning!

Sunshine in the rain

NU är jag hemma från skolan! Har varit i skolan sen vi slutade och arbetat på vårat grupparbete i Fek. Tiden bara flög iväg. Faktist. Vi fick en massa gjort, med tanke på att det här är första gången vi verkligen jobbar ordentligt med vår produkt. Sen när jag skulle hem lyckades jag precis precis matcha in 117. Även fast det blev sent så är jag nöjd och glad nu :) Och Nisse blev ovanligt glad över att se mig också.

Nu när allt är så bra så borde man ju göra något riktigt kul som "grädde på moset", eller "pricken över iet". Höhö. Något förslag? Lägger mig nog och kollar på Gossip girl eller nån film. Fast jag borde läsa vår dåliga Engelskabok. Vi får se.

Fast en sak som är riktigt fittigt dåligt är vädret. Fyfan vad det regnar ute. Jag hatar regn. Regn är med på min hatlista och ligger någonstans under att vänta.

image256

image257

Jag är mysig


Myslista:

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan -när jag är hemma
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland - Många gånger
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(x) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel
(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda
(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

(x) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej (när jag är hemma)
(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
( ) du har gått på stan i joggingbyxor
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Totalt: 23

0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?

20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


Jag är mysig, men också väldigt trött :)



aj!

Jag slog i huvet i trappen. Det gjorde väldigt ont. Så nu vill jag att ni ska tycka synd om mig! Annars då? Jo är förjävligt trött. Var hemma hos Ellinor idag med Fekgruppen men det gick åt skogen det med. En massa strul bara. Jag somnade i hennes säng. Som det ser ut nu så kommer det inte gå så bra för oss med ekonomin. Jag bakar bröd nu. Det är något jag gör väldigt sällan, men jag tänkte " varför inte baka lite bröd?". Så nu står det och jäser. Töntigt.

Jag funderar faktist liiite på att börja med basketen igen. Har haft den tanken ett tag och idag körde vi basket på idrotten så då blev jag riktigt sugen. Jag får fortsätta suga på den karamellen lite till.

Föresten så ska jag tipsa om min nya favoritserie, (fast inget slår Desperate!) Gossip Girl! Har laddat ner dom 12 första avsnitten så jag tänkte gå och lägga mig snart och fortsätta kolla :)


image255

Måndag

Idag gick jag som sagt upp tidigt för att hinna till skolan men det visade sig vara helt i onödan. när jag var på väg till skolan ringer nämnligen Liza och säger att det inte är någon NK och att vi visst börjar kl 12.10, inte 9.15. Surt! Jag hade kunnat sova flera välbehövda timmar till. Jag, Liza och Jullan drog hem till Liza och kollade film och åt lunch innan vi begav oss mot skolan igen.

Sen har det vart full rulle, träna barnen, tränat mig själv. Körde Muskel idag, det var jobbigt men roligt. Tror jag ställde min stepupsak helt fel för det var en massa käringar som muttrade åt mig. Men det fanns ju ingen plats så jag var tvungen att ställa den mitt emellan alla andras. Gamla bittra kärringar!


Och när jag ändå klagar: Vilket hemskt väder det är! Kallt, slaskigt och mörkt! Ge mig sommar, NU!

image254

Detta skulle inte sitta helt fel! - Thailand 07

Inte alls trött

Skolan börjar imorgon kl 9.15. Jag borde sova nu för jag ska upp kl 7. Men såklart så kan jag inte sova, är pigg som en lärka. Har gått och lagt mig efter 2 varje kväll och vaknat efter 12 varje morgon under hela lovet. Jag kommer vara helt död i skolan imorgon. Fyfan. Jag hatar skolan. Hatar.

IAN

hahaha Ian (inte han på filmerna) visade den här killen för oss på youtube. Det är fan blande det roligaste jag sett! Han har lagt upp en massa videosar där han sjunger så det är bara att kolla och njuta.





Filmkväll

   

Bestämde mig för att bara vara hemma ikväll och kolla film. Var tänkt att gå ut nu såhär sista kvällen på lovet, men jag var så trött och kände att jag verkligen behövde ligga i soffan och ta det lugnt. Vi kollade på "Death at a funeral" och "Tatuerad torso". Jag rekommenderar båda. Fast dom var inte jättejättebra, men helt okej. Ska väll sova snart, god natt <3

Ur Calle Schulmans veckobrev:

Minns ni när man "kollade fittan"?



När jag gick i fyran var det roligaste jag visste att "kolla fittan". Ni minns hur man gjorde? Handflator mot varandra som flätades samman. Vi gjorde det där igen på Sturehof härom kvällen. Och vi kunde inte sluta skratta. Mamma måste vara stolt över oss. Och Sturehofs personal måste älska oss.




HAHA, alltid lika klockren han Calle ;)

Lördag

Idag ska jag vara med Matilda... Om hon ringer nån gång! Hon är så seeeg..

Igår bowlade jag med pappa och Malin. I början sög jag, men på andra omgången vann jag! Fast om man lägger ihop allt så förlorade jag. Men vafan, det är ju andra omgången som räknas... ;)
Sen åt vi på en mysig Italiensk restaurang.

Frammåt 23-tiden så drog jag och Mickan till Fridhemsplan på "fest".. Men när vi kom in i lägenheten möttes vi av en hemsk spylukt och en galen värd. Nån jävel hade spytt ner Pontus säng och toalett. Det var mest folk vi kände, men ändå segt. Efter någon timma så gick vi några för att möta en viss slampa vid Västermalmsgallerian. Det blev Catfight med bitchslaps och grejer! Underhållning på hög nivå.

Sen hämtade Jombe upp oss och vi åkte till Hampus och spelade Guitar Heroe och drack lite vin. Trevligt, trevligt.

Är jag lycklig?

Hur lycklig är du?
[] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool på din gård.
T 0 T A L: 5

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[  ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[  ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
T 0 T A L: 6

[x] Du har över 50 kompisar på Facebook.
[x] Du har bilder på Facebook.
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook.
[x] Du får tillåtelser.
[x] Du samlar på något normalt.
[] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 7

[x] Du äger en bil.
[] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har bra självförtroende.
[x] Du har aldrig fått IG i något ämne.
[x] Du har vänner.
T 0 T A L: 4.5

[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nick.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela texten från 5 låtar.
[] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 6

ABSOLUT TOTAL: 29.5
Multiplicera antalet med 3.
29.5x3= 88% lycklig

Torsdag

Nu är jag hos Mickan. Hon har nyss färgat utväxten. Fast jag läste faktist igår att det är inne med utväxt! Så nu har jag en anledning till att vänta lite med att färga min ;) Jombe och David kommer förhoppningsvis hit snart. David gnällde lite på att han är förkyld, men och? (Som Mickan sa) Sen får vi se va vi hittar på.

Igår va jag med Lillemma, vi tog en promenad mitt i natten och sen gick vi till mig och kollade film och åt pasta o grejer, mysigt vare! :)

Magaluf reseguide


MagalufStranden
Magaluf är en sliten charterhåla som har en bred strand med mycket snäckor. Vattnet är inte så långgrunt och stranden brukar vara skräpig och vattnet smutsig. Detta gäller speciellt i slutet av säsongen.



Jaha? Kul reseguide. Drar verkligen upp förväntningrarna.. Skräpig strand med smutsigt vatten och grejer?



Barer och diskotek

I magaluf så hittar du enormt många barer, restauranger och diskotek. Senast jag räknade så var det på endast en gata hela 23 barer och 8 diskon, så ska det vara! Här finns det utbud för alla åldrar, under högsäsongen mitten av juni till mitten av augusti så är det avsett för den yngre generationen. Men innan och efter högsäsongen så är Magaluf ett mycket välbesökt av medelålders och äldre personer, då är värmen ganska så behaglig också.

BCM planet danceBCM Planet Dance - Den allra största klubben på Mallorca och helt klart den bästa! Man betalar inträde och sen ingår dricka under hela kvällen. Klubben består av två våningar. På den övre spelas ny snabb trance techno eurodance och diskomusik och varje kväll visas en av Europas största lasershow med över 4 miljoner watt ljus! På nedervåningen arrangeras skum- och popcornparty och musiken är lite äldre som alla kan sjunga med i. Hit kommer många engelsmän.

Grabbarna Grus - Skandinavisk bar med bra musik och hög stämning. Har öppet till 04:00 varje dag. Här hittar du den givna förfesten, enormt stort utbud av shots. Detta är den bästa och skönaste baren i Magaluf!

Casablanca - En skandinavisk nattklubb med artister och bra dj: s. Har öppet till 06:00. Hit bör man absolut gå under kvällen/natten. Missa inte deras grill/restaurang som finns på baksidan, mycket goda saker där. Bästa skandinaviska nattklubben i Magaluf.

Bora Bora Beach Club - Här går dekoren i vitt och blått och Des Mitchell and Lee (Dj Adamski) spelar hela kvällen. Musiken är givetvis house.

Poco Loco Disco Club - Detta har varit en av de mest populäraste ställena väldigt länge i Magaluf. Stället har en brittisk dj, Brett, som är en av de bästa. Här kan man dansa till låtar från alla decennier och de har öppet till 06:00 varje morgon.

Baywatch Bar - Baren ligger bakom BCM och har både inomhus och utomhus sittplatser. Här spelar man funky house och old school musik.

De Glade Viking - Skandinavisk bar med högt tempo. En gamling i gänget, riktigt tokig och kul barpersonal här, har du tur så hamnar du på väggen bland de andra tusentals fotona som finns där. Detta är lätt den tokigaste baren i Magaluf

Coyote Ugly - Precis som i filmen dansar bartjejerna på bardisken.



Okej, det här såg iaf mycket bättre ut. Och det var väll lite därför vi ska åka till Magaluf? hehe



Mystisk man (pojke)

image249 image250

Ja, vem var egentligen denne mystiske person? Och varför skulle han envisas med att vara så jävla nära mig!? Jag ser ju ut att lida. haha

Lillördag

Vad har jag gjort idag? ja det kan man ju fråga sig. Jag har varit i Vällingby och fikat med Anna, Liza och Mickan (som gick direkt p.g.a urladdad mobil) Det var mysigt iaf. Vi satt nog där på fiket i flera timmar och snackade skit. Jag fick berättat för mig en massa saker som jag sa/gjorde på nyår som på något sätt har försvunnit spårlöst ur mitt minne. Humm. Vissa saker roliga, andra riktigt pinsamma. Ett exempel: Vi är några tjejer inne på toaletten, jag sitter på toaletten när Liza råkar trampa på min fot. Efter ett tag säger jag aj och fortsätter prata på. Efter flera sekunder utbrister jag: Trampa inte på mig! hahahaha. Seg reaktionsförmåga? Det var kul att få höra såhär i efterhand ;)


Ikväll ville jag hitta på något, typ festa. Men alla var så sega och jag orkade inte kolla runt med alla så jag stannar hemma även ikväll och segar. Jag satsar på imorn!

Mormors hund Frida har vart här idag och Nisse är helt galen i henne. Han springer efter henne, nosar henne i rumpan och juckar på henne. fy. Nu när mormor kom konstaterade hon att Nisse är "översexuell" haha.


Nyåret

Så var det nya året här.. Min nyårsafton var trevlig och spenderades med några av dom jag älskar mest. Den började bra, middagen var supermysig. Vid halv 10 begav vi oss till stora mossen, till Anton. Huset var hur stort och fint som helst. Det var trevligt där hur som helst. Jag är inte 100 % nöjd med min nyårsafton, men vem är det?
Nu är det nytt år och nya tag som man säger.... :)




Skönast:

Konstigast:

RSS 2.0