Måndag

Hello everybody. Idag ska jag ägna min tid åt att jobba. I Lördags jobbade jag, sen var jag hos Liza med Cissi. Väldigt myspys. Jag och Liza drack vin. Sen runt 12 tiden gick jag och Liza till David. Cissi åkte hem. Hos David var det väldigt trevligt. Mickans familj var där, dom hade haft middag innan. Sen kom också Maja och Johanna. Maja kunde inte hålla sig därifrån, haha! Davids otroligt sköna pappa bjöd på vin från sin nya vinkyl.. Frammåt småtimmarna gick jag och Liza den långa vägen hem till henne i Stora mossen. Vi passade också på att gå fel i vinterkylan.... Inte så najs.

Igår åkte jag och Liza till VBY. Vi shoppade lite. Jag köpte: två linnen och en klänning(typ) från Topshop. Liza köpte sin nyårsklänning, mycket snygg. Sen köpte vi strumpbyxor på HM. Jag köpte också en ny kalender och nya fina pennor på Åhléns. Maja kom dit så fikade vi på Coffecorner som vanligt :)

Efter det gick jag hem och chillade lite, sen kom Martin och hämtade mig så åkte vi till VBY och kollade på bio, vi såg Yesman. Den var sjukt rolig! Rekommenderas! Jim Carrey är så rolig.

Nu sitter jag och väntar på att jag och mamma ska åka till godisaffären och jobba. pussi

Juletider

Tjoho. Jag har haft en jättebra jul jag. Dagen gick enligt traditionerna som är så att jag vaknar hos mamma, öppnar ett eller två "morgonpaket", sen åker vi och fikar hos mammas gammelfarmor Eva på ålderdomshemmet med morfar. Eva är lite virrig, hon närmar sig nämligen 90! Sen kommer Mormor och Bertil över till oss på jullunch. I år kom Martin innan dess så att vi fick träffas lite och byta julklappar. Sen kommer pappa och hämtar oss och vi åker till Farmor och äter julmiddag och öppnar en massa julklappar!

Jag fick äntligen min systemkamera som jag har önskat mig! Det är en Canon och den är jättebra! Nu är det slut med halvtaskiga digitalfoton. Digitalkameror är verkligen riktigt dåliga jämfört med systemkameror. Speciellt min kamera som alla blir så fula av.

Vad fick jag mer... Jag fick en massa pengar, en väska, en ny hårfön, en ny säng (som jag ska välja ut snart), smycken, böcker, osv. Jag fick inget Guitar Heroe.. Fyfan vad lågt. Nu måste jag typ köpa det själv, det suger ju. På Mellandagsrean kanske. Den hatar jag verkligen. Dom hänger bara fram en massa gammalt skit. Men jovisst kan man nog hitta något fynd. Nyårsklänning måste jag ha. Och vad ska man göra på nyår.. Har inte bestämt mig än, är bjuden på middag hos Gabbi iaf.... Men sen var det ju det om vi skulle vara med A & B? jaja, vi får se.

Imorn ska jag jobba. SEN FESTA MED LIZA WOOHO. he he he. Någon mer partysugen?











Viva la vida

Nu sitter jag hemma och degar. Tänkte va lite smart och komma försent till matten och om vi då skulle få nationella idag så skulle jag få det utan att genomlida Johans Frisks mattegenomgångar.
 
INGEN MER MATTE FÖR MIG! Åh det känns som om någon tagit bort hängsnaran från min hals och skäppt mig fri, fri från matte. Ingen mer tortyr. Lidandet är över. Och så hoppas jag verkligen att jag fick G på nationella så att jag inte får omprov, det hade ju varit riktigt snopet.

Så vad ska jag göra fram till Partows lektion med tårta kl 10.30?




Curare, SAW

Spårat


Helgen

Idag har jag chillat hemma. Väldigt skönt. Men jag undrar hur det gick för mig på matte nationella! Hoppas det gick bra för alla... Jag köpte ett par svarta låga converse på laredoute.se idag. Dom kostade bara 250 kr. Med den här koden får man 50 % rabatt på en vara, skitbra!! 82327

Min helg var väldigt trevlig. Var på Davids fest i fredags, grattis David, äntligen 18 år! Han fick ett ölglas av oss där det stod "Om du kan läsa det här är du fortfarande nykter" eller något sånt. Och så fick han ett roligt grattiskort där vi hade hittat den rätta kondomstorleken för honom: xxs.. hehe ;) Jag spelade Guitar Heroe för 4e gången i mitt liv och fifan vad kul det är!!!!!! Jag har önskat mig det i julklapp nu haha :P

I lördags jobbade jag som vanligt, sen var jag så trött när jag kom hem, så jag var bara hemma på kvällen. Olyckligtvis så kom 12 kompisar till mamma och uffe hem till oss mitt i natten för att sova över (dom bor i en annan stad). Och tänk er 12 asfulla mtorcykelgubbar. Inte så kul att bli väckt av dom mitt i natten. Mamma hade sagt till dom att dom skulle vara tysta, men icke. Ingen respekt. Sånt där gillar jag verkligen inte. Om man har kompisar som inte kan bete sig så ska man inte släppa in dom i sitt hem.

Igår kom farmor och hämtade mig så åkte vi och handlade lite julklappar i vällingby och sen i solna. Jag fick ett par svarta stövlar som tidig julklapp! Hittade också en fin julklapp till Martin. Det är verkligen inte så lätt att hitta den perfekta juklappen till pojkvännen om man har bestämt att man ska köpa för runt 200 kr till varann (brist på pengar).

Hemma

Idag är jag hemma. Var så himla trött imorse så tänkte först bara komma lite försent till matten. Men har dataprov idag som jag inte har pluggat till så det var lika bra att stanna hemma. Det är jättefint väder ute idag! Solen skiner, men jag kommer inte gå ut för det. Mohahah

Färgade linser

Jag har alltid velat prova färgade linser, gärna bruna, och nu såg jag att på Julias blogg att hon skulle prova gröna linser från www.fargadelinser.com  Dom har en massa snygga färger, så jag tänkte iallafall prova ett par bruna, tror att det skulle vara snyggt :) Om ni också vill ha gratis linser kan ni tipsa på er blogg, gå bara in här.

Onsdag

Idag har varit en tråkig dag tycker jag. Eller det var kul med volleyboll på idrotten. Martin föreslog att vi skulle träna imorn kl 4 så dom som vill och kan i SAW kan ju träna lite :) Vi ska ju vinna! Ellerhur?

Gymnasterna på blackebergs gymnasium hade en uppvisning idag, shit vad alla var duktiga!!! Men jag blev lite nervös när dom höll på för jag blev rädd att dom skulle hamna fel och typ dö. En kille flög nästan upp i taket ovanför trappen.

Maja, jag tog ditt råd och lyssnar nu på julradio.se.. Mycket mys. Julkänsla!! Men helt sjukt ändå att det bara är 2 veckor kvar till julafton. Det kan eventuellt bli så att jag Malin och Pappa åker till USA eller någon annanstans, men det lutar åt USA i sånna fall. Vi tar då en sista minuten efter jul där någon gång. Det skulle vara härligt att komma bort lite.

Hehe jag lämnade in min kamera till Svenn igår, men kom sen på att jag eventuellt inte har raderat alla bilderna som var på den. Ajaj i sånna fall. Om inte så har han lite fina bilder från när vi var hos Wedar att kika på...............





USA, Florida 08

God natt

Hellooo.
Desperate Housewives var mycket bra idag. Synd att det är det sista, börjar igen i vår. Hur ska vi DHfreaks klara oss ända tills dess!? Wellwell.

Önskelista:

1. Systemkamera

2. Pengar

3. Hårprodukter

4. Gymkort (ska bli asseriös efter jul, typ)

5. Mer pengar

Säkert ett par hundra saker till också...

Nej nu ska jag snart sova. Volleyboll på idrotten imorn, tagga SAW!



PUSS

koka kola veins

Blablablablablablablablablaaaa got koka kola pumpin through our veins. Ja förfan.

Idag hade vi matte nationella i 4 timmar. Det var pissvårt! Praise the lord om jag fick g. OM jag fick G så ska jag........ göra något. Ni får bestämma! Någon kul utmaning.. hehe

Efter skolan var det Valtho möte och nu känner man verkligen att det kommer närmare och närmare och jag blir bara mer och mer taggad! :D
Måste köpa nya täckisar.

Efter det åkte jag och Liziz girl in till stan och handlade blod och sår, ni vet lagret behövde fyllas på.
Jag handlade några julklappar också. Liza köpte Guitar Hero till sin pappa. (Inge om du läser det här så låtsas bli förvånad på julafton)...

Just det jag har inte sagt det än men jag har köpt HULTANBILJETT!!!! ååååh jag vill åka nu! Den bara ligger här brevid mig och väntar. Bara 8 månader kvar. Ingenting fan..



Trött!

Jag är galet trött. Har jobbat idag. Det var tröttsamt. Igår var jag på middag hos Daniella, men var trött så åkte hem väldigt tidigt. Men det var hyfsat trevligt där. En barndomskompis till henne som hon inte träffat på flera år kom dit. Han var så sjukt jävla oskön. Usch! Stackars Daniella kunde ju inte veta hur han har blivit.. haha..

Ikväll ska jag faktist bara vara hemma och ta det lugnt med Martin. Måste ju plugga matte imorn fan..
Just det! Jag och Liza klippte oss igår ju! Jag klippte mig jättekort! Vissa kände knappt igen mig.. Men jag är jättenöjd. Skönt att få bort allt det slitna :D Liza blev också jättefin, som alltid <3 Hade velat vara med er spottagänget men bangar på grund av utbrändhet.... höhö. Jaja, alla som är ute och partajar ikväll, festa lite åt mig med!! :D


WTF

Sitter och kollar igenom bildarkivet efter en bra bild att sätta i min nya ram som ska sitta på min vägg.
UNG DRILL Ram
Hade tänkt mig en bild på typ mig, Beckie, Anna och Liza...



Men hittar ingen med bra kvalité, måste ju förstora den då. Hmm.. När jag då satt och kollade igenom bilder från i somras så hittade jag den här bilden i "juni08":



WTF!? Vem är denna människa?

Oj då

Idag när jag vaknade kl 6.30 så tänkte jag bara "nej foo helvedde jag orkar inte åka till Ernst & Young".. Så jag sov vidare, och det var så skönt. Sen kom mamma in och väckte mig kl 11 och jag tänkte "woops lite sen men jag hinner till skolan tills 12 då matten börjar". Så jag åt en liten brunch och fixade mig, sen började mamma skjutsa mig till skolan. För säkerhets skull så tittade jag i min kalender och upptäckte att matten började kl 11. Oj då. Bara att vända hem igen. Så nu sitter jag här framför datan. Skönt att vara hemma iaf. Nu måste jag snart ta itu med matten.



/Jenny 10 år

Jeg kenner også det jeg kenner!

Din lille fiise.

Idag har jag haft en ytterst krävande skoldag med fullspäckat schema från 8-16. Spanskaprov hann jag med och jag måste säga att det gick bättre än förväntat - skumt. Eller det kändes bättre iaf. Jeg kenner det jeg kenner! När jag kom hem gjorde jag något skitkul. Nej skoja jag pluggade matte, fiifan. Lets go to matte kicking ass mode! Önskar att det modet fanns. Iallafalll så är det Nightvisionmode för min del snart för jag är tröttare än någonsin! Ska först flytta till mamma. Har varit hos pappa i över 1 månad nu, närmare 6 veckor... Börjar verkligen bo in mig här nu. Men det kan också vara skönt med lite omväxling som man får när man har skiljda föräldrar.

CURARE snart!!!!! Tagga inför SAAAAW! Vi kommer lätt vara bäst!

Och VAL THORENS snart! Har inte taggat så mycket inför det, men jag måste ju börja snart. SÅ TAGGA! mihi


/ Karsten Torbjörn, Psycic medium

- Lets go to nightvision mode.

6 månader

Idag har jag och Martin varit tillsammans i 6 månader. Nu håller vi på att laga en romantisk middag..

Det har gått en väldigt lång tid sen vi blev tillsammans och jag ångrar inte en dag. Vi har överkommit alla hinder och nu känns det verkligen hur bra som helst. Jag älskar dig Martin!


Helgen

Det har varit en brajj (höhö) helg för min del. I fredags var vi i vällingby efter skolan och handlade presenter till Cissi och fikade, mycket mysigt. Sen var jag, Maja och Julia hos Wedar på kvällen. Först tänkte jag inte ens gå dit för att jag var så trött, men Maja övertalade mig, sen tänkte jag gå hem vid 11 för att jag var trött men sen så övertalade jag mig själv att stanna eftersom att "livet är för kort". Sen så vart det riktigt kul när Simon började mecka. "Im fucking with your miiinds!" Och "nån beeeeeeet mig"...

Jobb på lördagen som var helt okej, Jag fotade en massa godis i affären till mina fotouppgifter. Bilderna blev ganska så bra. Efter jobbet åkte jag hem och fixade mig och sen vidare tills Cissis míddag. Hon hade gjort en jätegod buffé med kycklingspett, sallad, ungsgrilladde grönsaker, pajer och sånt gott. Sen fick vi glass till efterrätt. Av oss fick hon en "fia med hutt" och en rosa läpptelefon i present. Telefonen var speciellt uppskattad tror jag ;) Maja hade skrivit en rolig dikt till Cissi som mest hadlade om alla henne killar. Den slutade på "men vi har ingen sorg, hon har ju haffat Alexander Borg" hahah

När vi hade varit hos Cissi ett tag åkte jag, Maja Julia, Linn, Mickan och Cissi vidare till Erik vid Thorlidsplan. Vi sjöng för Cissi på tunnelbanan, äntligen har hon blivit 17! Hemma hos Erik var också Coster och Magnus, Mycket trevligt var det där, men jag blev tyvärr väldigt trött så Martin fick hämta mig i Aba runt 2-3 tiden. Måste bara säga att Coster och Erik måste vara bland dom härligaste killarna jag känner.

Igår var jag bakis men genomled en adventsfika hos mamma, med mormor, Bertil, Ellinor, Farmor, Farfar osv. Idag när jag vaknade ville jag bara ligga kvar i min fina, mysiga varma säng. Men jag gick upp ändå. Och när jag skulle äta så mådde jag illa och hade ingen lust att äta, men jag åt ändå. Sen spydde jag. Så jag fick gå och lägga mig igen. Men jag har seriös ångest över allt i skolan nu, så jääävla mycket. Foto, engelska, spanskaprov, historia, matteprov........

Nu ska jag nog kolla på gossip girl och morden i midsomer. Sen måste jag plugga. Och några bilder också, jag är ju trots allt FotografeN med stort N på slutet ;)

Hos Wedar


I Farsta


Hos Cissi

RSS 2.0