vuxen?

jag och maja gjorde ett vuxentest. maja skulle vara 25 år, jag skulle vara 8 år. schysst

Taggad till 10000

Ikväll blire feekkee..

nej skoja. det blir chillkrök.

trevligt blire iaf

ha en bra kväll :) <3


image485

Texas longhorn

Maten var jättegod, men personalen var sämre tyvärr. Hursomhelst så var det riktigt mysigt!

image484





Snart ska jag och Danni till vällingbys nya gallerias invigning som börjar kl 5!

Daniella<3


Ave the tank

Arvid, var är du? Jag saknar dig! Hör av dig!

image483


Galet sexig pose

Fler bilder från i Lördags

okej anna, som du vill, fler bilder från i Lördags!


Long time no see

Min data hemma är sämst och det går inte att göra ett skit, så nu när jag är hemma hos Danni så passar jag på att våldgästa hennes dator!

I söndags så var jag och Julia som sagt hos Datte, lite bilder:



I måndags var jag på påskmiddag hos farmor, mycket trevligt! sen mötte jag upp Danni, vi kollade film och chillade hos mig.

image459
jag, farmor, malin


Igår drog vi in till stan och shoppade och fikade med Frida och Emma. Sen var det fort hem och fixa mig för att sen åka till Dramaten med Mormor och Bertil och se teaterpjäsen "Ett dockhem". Den var riktigt bra!

Efter det mötte jag Danni och Frida, vi åkte till Café 60. Där var det en turk på 24 bast som ville sitta med oss, skum kille... Vi beställde inte ens något, utan åkte till Södra ängby på FET 92 FEKKE, WOHO! Fekke fekke spåra spåra!!! Haha, först ville jag bara därifrån, men efter några vodkashottar vart det galet najs! 92pojkar is the shit.
 Vid 2 tiden mötte jag Felix och sov där :)




 Nu ska jag Danni, Frida, Laura och Emma till Texas longhorn och käka! Sen blir det troligen fekke. Ha en bra kväll! <3

Fekke fekke spåra spåra

I Lördags drog vi aldrig till Hässelby, utan det blev Rådmansgatan istället. Det var väldigt trevligt där måste jag säga. Fram tills kl halv två iaf då jag fick asont i magen, först trodde jag att jag var hungrig så jag åt lite, men det blev bara värre, kändes som knivar som stack mig i magen :/ Då åkte vi iaf hem, men det var trevligt så länge det varade. Killen utan tröja va ju riktigt sexy btw!





Igår var jag först hos Felix och kollade film, sen åkte jag till Julia och så åkte vi hem til Datte som hade lite chillkrök. Astrevligt :)


Nu ska jag till Farmor på påskmiddag och sen vara med Danni, vet inte vad vi ska göra men vi får se :)

Lägger upp fler bilder sen! Har en massa, jag kallas ju FotografeN^ med stort N på slutet...

slappt

Så jävla skönt att ligga hemma och bara kolla film och slappa! Micke (mickan) ringde nyss och sa att det var fekke på g ikväll i hässelby. Låter ju riktigt trevligt :) Hoppas verkligen att det blir av. Iof så skulle jag inte ha något emot att träffa en viss annan person ikväll...
Hursomhelst så tror jag att det blir en bra kväll. Micke sa nyss att vi skulle ta me mer tjejer ikväll, najs, ska ringa anna och kolla med henne :) Julia ska såklart också med!



Grattis Maja!

Vad säger ni tjejer, e ni på!?

image441

Antingen driver han eller så har han en jävligt vidrig fetisch.

Lördag

Första dagen på över 2 veckor som jag har fått sova ut! Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kolla lite Gossip girl.. Sen ikväll så blire förhoppningsvis party igen :D

I torsdags så var jag, Liza, Julia, Maja, Mickan, Agnes, Hanna, Ellinor och Emelie på Rice, på Östermalmstorg och åt. Det var astrevligt, jättegod mat och trevlig personal. Jag beställde en förrätt bestående av Anka och mandarinbröd. Inte varje dag man äter anka, men det var gott. Till maten drack vi vin, cider och öl. Några tequila shottar kan ha slunkit ner också.. Dit går vi igen.
Efteråt drog några av oss till Spånga där bl.a. Hello, Hugo, Sebbe stål och Lönnis var. Inget drag alls, men lite småtrevligt ändå.




Igår så jobbade jag hela dagen, sen åkte jag mamma och Malin till morfar på påskmiddag. Sen var det fort hem och fixa till sig och sen möta upp med Julia och Anna för att gå till en 18årsfest i Ängby som Felix bjöd oss till. Det var en kille från Kungsholmensgymn som fyllde år, Elias.
Det var astrevligt där, rätt mkt drag, många som dansade och så. Mickan, David och Jombe var där också. Sen vid 3 tiden drog vi oss hemmåt. Stackars Schnee blev av med sina skor :/ Han blev vääldigt ledsen! Det blev inte mycket bättre av att Felix drog kommentaren "Schne om du inte hittar dina skor, har du råd att köpa nya då?"
HAHA..

Föresten, är det någon mer än jag som tycker att Elias (han på första bilden nedan) påminnde lite om stureplansschteekarn Peder Fogstrand!?


Onsdag

Idag var en minst sagt hektiskt dag! Har inte vilat en sekund. Gick upp kl 6 för att "fira" pappa som fyller år idag, grattis! Sen iväg till skolan för att köra igenom danserna en sista gång innan den stora stunden! Och herrejävlar vad chockad jag blev när jag gick in på "scenen" (ljushallsgolvet) och såg all denna publik. Balkongerna var helt fulla med folk och ja, det var fan folk överallt kändes det som, nervöst. Vi körde iaf igång med Grease, det kändes jättebra, jag och Vickan hade tydligen riktigt bra inlevelse.
Sen var det Thriller. Den kändes sådär, kunde inte den utantill, gjorde lite fel en gång, men annars är jag nöjd.
Till sist var det Streetdansen. Jag hade mjukisar, stor huvtröja, NY keps på sniskan och ett fett blingbling dollarsign! Jag gick verkligen in i min roll som gangsta. Som grädde på moset avslutade jag och vickan dansshowen med lite spanking.
Haha det var sjukt kul att dansa, värsta adrenalinkicken att dansa inför så många. Skulle faktist kunna göra om det :)

Sen efter skolan så jobbade jag i godisaffären, grymt mkt att göra nu till påsken. Det är den största helgen för godiset, vi drar in mest pengar på påsken på hela året. Det gick bra, men nu är jag helt jävla slut, har varit en hård dag. Ska tänka på refrängen snart!

Juste, är det nån som har tagit bilder på dansen så skulle jag bli glad om ni kunde skicka dom! :)

image414

Grease

Tisdag

Som ni kanske märkte så var jag lite grinig i morse när jag såg all snö. Dessutom har jag blivit förkyld och ni vet nog hur jädrans ont man kan ha i halsen på morgonen när man e förkyld! inte najs alls.
 Dagen blev iaf bättre, jag hade idrottsuppvärmning som gick bra, vi hade vi slapp spanska (för en gångs skull) och kollade film, Maria full of grace, lite småläskig faktist!
 Det var äggmålning i skolan, lite kul sådär :) jag ritade av Cassandra på mitt ägg, blev superlikt ;)
Jag slutade 12, men dansgruppen skulle ha genrep kl 3, segt att vänta 3 timmar! Jag och Maja drog iaf en sväng till vby och jag köpte en ny kalender, present till pappa som fyller år imorn och ett par örhängen.
 Genrepet var galet segt och dåligt i början, men när vi hade kört igenom alla danser ett antal gånger och ändrat vissa saker så gick det asbra, nu är det bara till att tagga inför imorron!!!!!!  Jag kommer va riktigt gangstah...


snö

Fan! Det första man ser när man vaknar är massa snö! Hur kommer det sig? Var det inte nån som sa att "äntligen är det vår". Det var ju nästan riktigt varmt härom veckan. Det är ju värsta snötäcket ute, inte okej! Vet ni vad? Jag gillar inte snö, hemskt, men sant.

Min helg

Nu ska jag berätta om min helg!

Fredag: Gick i skolan, segt som vanligt. Sen efter skolan så färgade jag håret. I början var jag rätt så missnöjd, men nu känns det bättre faktist. Det kändes så grått i början men det har nästan gått bort nu. Tror nog inte jag färgar över det på ett tag iaf :) På kvällen va jag så trött, så jag stannade hemma och chillade.

image408

Lördag: På lördagen gick jag och pappa på sån där handledarkurs för körkort. Den var kl 11 så det var ett smart drag att stanna hemma kvällen innan. Vår "lärare" var en man i 50 årsåldern som hette Faozi och inte kunde den bästa svenskan. Han använde dessutom uttryck som "banne mig" och "för herre guds skull" i heeeelt fel sammanhang! Och allt var "oerhört" viktigt och oerhört stor skillnad o.s.v. Inte helt lätt att försöka vara koncentrerad och lyssna på den galningen i 3 timmar!
image413

På kvällen var jag, Mickan, Jullan, Liza och Beckie hos Anna som var ensam hemma. Efter ett tag kom Daniella och Laura och efter ytterligare ett tag så kom Fisken, Henke, Kurtan och Schne. Det var en väldigt trevlig kväll. Dock pallade inte killarna av trycket och var tvungna att "vila" en stund :)

image409image410image411image412


Söndag:
Jag jobbade på Söndagen, mådde inte så bra så det var riktigt hårt. Sen tog jag det lugnt när jag kom hem och somnade tidigt in i min varma säng.

RIP platinablonda jenny

Nu är det gjort. Vet inte vad jag ska tycka. Har inte riktigt smält förändringen än. Inte riktigt bestämt vad jag tycker. Håret är grått. Andra skulle kanske säga askblont, men jag väljer att säga grått då det är mer passande. Jag ska känna efter hur det känns att ha grått hår, en ny upplevelse som jag inte trodde jag skulle få känna på förens om iaf 20 år. Aja, deppigt just nu. Kanske känns det bättre imorgon.

Debatt

Såg nyss på debatt med bl.a. Blondinbella och Ebba von Sydow som handlade om shopping. Höll faktist med blondinbella där. Tjejer är inte dumma och ytliga för att dom shoppar. Man mår bra av att shoppa, sen om det blir ett beroende så är det ju tråkigt. Många dricker och "mår bra" av det, sen blir vissa alkisar, det handlar ju om personen och inte om att Blondinbella skriver om shopping i sin blogg.
  Ståuppkomikern var ju helt galen! Han kokade av ilska. Han sa hela tiden att småtjejerna som shoppade var tomma inombords och ytliga o.s.v. Vilket svin. Sen när bella svarade emot honom med att killar shoppar lika mycket; bilar, kläder, teknikprylar osv så hade han inget att sätta emot. Jävla tönt. Låt tjejerna shoppa förfan.

Dans

Ojoj, nu har jag nyss tränat på danserna som vi ska visa för hela skolan på onsdag! Jag är helt slut! Helt anfådd och svettig. Vem visste att dans kunde vara så jobbigt?
 
Jag har värsta outfitten för streetdansen, jag ser ut som en riktig Gangstaah. Till thriller så ska vi ha svarta sönderrivna kläder.. Lite poblem där med att hitta något bra. Har ett par svarta leggings som jag tänkte ha som redan
e trasiga, men grejen e ju då att dom har två stora hål precis vid ljumskarna. Lite väl porrigt kanske.. Får leta vidare.
 Till grease ska vi ha fula rutiga kjolar och vita leggings, vet inte riktigt vad jag ska ha upptill, men typ en vit t-shirt.


image405

Imorgon gäller det

NU har jag bokat tid för klippning och färgning!! Imorgon kl 4 ska jag till vällingby och göra det, äntligen. Jag har vart där och klippt mig en gång förut, det är en ny frisör som har öppnat där, det var bra, så jag hoppas det är lika bra nu med. Lite nervös, men nu fan ska jag göra det! Shit.

Min vecka

Shitt den här veckan är inte att leka med. Har så mycket nu så de e helt gaaalet.. Vi skulle öva på dansen idag också, i ljushallen. Och såklart hade vi publik, och såklart så kan jag ingen av danserna och såklart så var det sjukt pinsamt. Fyfan, ser inte fram emot dansuppvisningen på onsdag nästa vecka :/ Men jag tränade på danserna nu när jag kom hem så det känns iaf lite bättre. Måste göra min uppvärmning också som jag har på torsdag och plugga till spanskaprovet på torsdag. NI HÖR JU! Jag kommer inte klara allt det här.

Tisdag: Engelska redovisning, PLUGGA
Onsdag: Reunion med Nya, mormor ska ha födelsedagsmiddag = hinner inte plugga alls
Torsdag: Spanskaprov, uppvärmning, Fekredovisning(vi har inte ens börjat) träna dans, basketträning
Fredag: Träna dans, festa :)
Lördag: Körkorts/handledarkursen
Söndag: antagligen plugga

Det är en massa mer saker som jag inte kómmer ihåg för tillfället.

Tyck synd om mig


Har föresten ångrat mig om färgningen igen! Jag ska nog färga det mörkare iaf.
Och eftersom att jag har så mycket just nu så hinner jag inte åka till pappa den här veckan. Och så är det tråkigt med folk som blir sura för småsaker..........

Jag bangar

Jag tror fan jag bangar på att färga håret. Skulle ha gjort det imorron, men har repetition med dansen i skolan så var tvungen att avboka tiden hos frisören. Har haft en sån ångest för det här med färgningen. Tänkte färga det lite mörkare, i grunden som min naturliga färg och sen blonda slingor. Men nu när jag var tvungen att avboka känns det som att det "inte är meant to be". jag trivs ju i mitt hår och tycker själv att det passar bra. Är livrädd för att det skulle bli fult om jag färgar. Får suga vidare på den karamellen. Tills vidare så tänkte jag göra såhär att jag färgar utväxten blond och går och klippper topparna på en drop in nånstans. Sen när jag har bestämt mig för att färga det mörkare så gör jag det!

och nu ska jag äta och sen träna kl 9 <33

Din mamma är så fet

- Din mamma är så fet att när hennes personsökare piper, tror folk att det är en backande långtradare.
- Din mamma är så fet att om hon hade klätt sig i vitt, kunde folk missta henne för Michelinmannen.
- Din mamma är så fet att när hon hoppar bungyjump följer bron med ner.
- Din mamma är så fet att när hon snubblade på Kungsgatan 10 landade hon på Kungsgatan 20.
- Din mamma är så fet att Vägverket monterade en "Varning! Brett släp"-skylt på hennes bak.
- Din mamma är så fet att det ser ut som om hon smugglar Volkswagnar.
- Din mamma är så fet att när hon tar på sig en Malcolm X-T-shirt försöker helikoptrar landa på henne.
- Din mamma är så fet att när hon låg på stranden och solade kom Greenpeace och försökte knuffa tillbaka henne ned i havet.
- Din mamma är så fet att hon använder färgroller för att måla sig med läppstift.
- Din mamma är så fet att när hon stiger upp på en våg för att väga sig, meddelar den "En i taget, tack!'"
- Din mamma är så fet att jag väjde för att inte köra på henne med bilen och bensinen tog slut.
- Din mamma är så fet att när hon får sina skor putsade måste hon lite på deras ord.
- Din mamma är så fet att när hon gick på bio satt hon bredvid alla.
- Din mamma är så fet att hon kan sälja skugga.
- Din mamma är så fet att du kan klappa till henne på låret och sedan surfa på vågorna.
- Din mamma är så fet att de var tvungna att döpa henne i Kolmårdens Delfinarium.
- Din mamma är så fet att när hon fotograferas får man ta ett flygfoto.
- Din mamma är så fet att om hon hoppar upp i luften så fastnar hon.
- Din mamma är så fet att hennes fotografi väger tjugo kilo.
- Din mamma är så fet att hon har ett eget postnummer.
- Din mamma är så fet att när hon föll så vaggade hon sig själv till söms under tiden hon försökte komma upp igen.


Haha, fler finns på dinmamma.se


Bilder från igår


Söndag

Haha, det var nyss en skåning som ringde fel till mig och frågade om det var Kristina. Sen ringde han igen och sa: jaha det är fortfarande fel nummer. Då sa jag, ehm jaa, du borde kanske hitta ett annat.

Igår var vi några hos Liza. Hennes brorsa Mackan hade några kompisar där också, det var riktigt trevligt. Han har värsta DJutrustningen och om jag får säga det själv så var jag riktigt bra som DJ! DJ-Kenny, hehe.

Idag har jag tagit det lugnt, försökt plugga lite Spanska och kollat TV. På tisdag ska jag klippa och färga håret. Jag är riktigt nervös inför det! Tänk om det blir dåligt.... Usch, men man måste ju våga ta risker ibland. Och om det skulle bli katastrof så är det inte så svårt att slänga på ett par burkar blekningsmedel igen. Men nej, det ska jag inte göra, håret förstörs verkligen. Vi hoppas på det bästa :)

Lördag

Tjoho. Igår var en trevligt kväll. Kvällen började hos Emma som fyllde 18, det var jättetrevligt där, hon bjöd på god mat och cider, vin, bål, öl och allt möjligt :) Jag, Walle och David gav henne en ölbong, ett sanning eller konsekvens spel, bakisbrustabletter och massa cider. Runt 12 drog jag till Määääättttää i Högland där bl.a. Jullan, Mickan, Liza, Fisken och Henke va.

Jag träffade en svart man med rastaflätor som va typ 30 bast på råcksta och vi började snacka med varann och åkte tub tsm. Vi snackade engelska, eller jag svengelska, typ "Its annoying to go into the town when you live in the förort". Han bodde på medborgarplatsen och sa att jag skulle komma på fest hos honom någon gång, så gav han mig hans nummer. Han hette Pablo. Riktigt trevlig kille dedär, fast ingen man skulle börja prata med i vanliga fall direkt :P

Sen när jag kom fram till Högland var klockan runt 1 och dom flesta skulle ta sista tolvan, även Liza och Mickan. Så de va inte så mkt folk där när jag kom, men det var trevligt ändå. Elsa var där, det var längesen man träffade henne :) Sen skulle jag och Jullan sova hos Liza så vi tog sällskap med Fiskis och Kurtan mot Brommaplan. Det gick tydligen vääldigt långsamt för mig att gå, men det kändes som att det gick fort att gå. Hmm. Tillslut kom vi iaf hem till Liza och jag snackade lite med Mackan innan jag och jullan däckade i hennes soffor.
"I wanna sleeeeeeeeep(med min ljusa röst)"

 Trevlig kväll dedär (;

Ikväll blire Liza igen, vi lär väll vara dom enda som inte är hos Olof :/ Blir nog kul ändå.



Torsdag

Hej! Idag var en hyffsat bra dag. Fint väder, soligt, men lite kallt dock. Fick tillbaka NK-provet idag, jag fick vg, är nöjd då det kändes mer som ig när jag gjorde provet. Jag Liza och Jullan skippade matten o drog in till staden (busigt) Jag och Liza gick på sämsta skoutförsäljningen på Gärdet, Liza hittade ett par tygskor och jag hittade inget. Sen när vi skulle hem så stötte vi på Anna, vi gick och köpte Glass på Montis o satte oss i Kungsan i solen och schteekte. Asmysigt!
 Jag va på träning, men vi va bara 5 pers, så det gick inget vidare med det... Snart ska jag sova så att jag e taggad imorn. FREDAG imorn. Galet najs. Emmas 18årsmiddag/fest, ska bli astrevligt. Det är dock en jävla blandning på folket. Kan ju säga att det är folk som man inte är "bästa vän med"... Ska nog gå bra ändå, har ju David iaf :)

<3


Jag vill också skriva blogg

Det utbrast jag nyss. Har känt de senaste dagarna att bloggen inte riktigt är värd mina fina inlägg, men nu kunde jag inte hålla mig längre.

Jag är hos Danni nu, men ska gå till bussen om 2 min så får skriva fort.

1. Vi har kollat på Lilja 4-ever. Otäck film.
2. Vi hade matteprov idag. Det gick sådär. Kändes helt okej ändå, svarade iaf på nästan alla frågor!
3. Basketen i Måndags gick fett bra, alla va schyssta och träningen var rolig.
4. Emma har 18-års fest/middag på fredag ska bli riktigt trevligt! :)

Skriver mer när jag kommit hem <3


Basket

Jahaja. Snart ska jag iväg till Brommahallarna (dom där äckliga plastiga) och provträna med Alviks slackerlag. Det ska bli kul, men jag är lite nervös faktist. Var ju nått halvår sen man spelade. Hmm.. jadu vi får väll hoppas på det bästa. Hoppas dom är snälla och inte kastar bollar i huvet på mig (a)

image392

Blackeberg, basketlägret 05

Sista dagen

Så var det sista dagen innan skolan börjar. Hur känns det? Njaa, inte så värst bra, men inte heller så farligt faktist. Jag mår bra och är iaf lite utvilad. Ska också bli kul att träffa alla igen.

Idag var jag med min kära farmor i stan och shoppade! Jag fick: en grön tshirt från Urban outfitters, en marinrandig tshirt från Topshop, en röd kofta från Zara och bruna pumps från Topshop. Det känns otroligt bra såhär efteråt när man har shoppat för pengar som dessutom inte är mina. mohaha

På tunnelbanan påväg in till stan var jag med om ett par konstiga incidenter. Eller rättare sagt så bevittnade jag dom. Först så var det en gammal gubbe som nästan började slåss mot en svart kille i 17årsåldern. Gubben satt i 4an mittemot killen och rätt som det var så flög han på killen och höll i honom. Killen sa att han skulle släppa vilket han inte gjorde så efter ett tag kom en annan svart kille och sa åt gubben att släppa och att båda skulle sätta sig ner. Fattar inte hur en gammal gubbe kan ge sig på en så mycket yngre kille. Han var nog rasist.
  Sen så kom det en svensk kille i 20års åldern och satte sig mittemot mig. Han såg rätt så vanlig ut, lite skejtarstil. Efter ett tag så märkte jag att han hade maskara, jävligt skumt med tanke på att han inte alls såg ut att ha annat smink eller vara bög eller så. Sen kände jag att han luktade lite hasch, sen märkte jag att han fan såg lite hög ut också. Han satt och diggade tills sin musik och gjorde lite konstiga rörelser o.s.v. Sen när han drog upp tröjärmarna så såg jag att han hade skärsårsärr över hela armarna. Riktigt skum kille det där.

image391

hehe, apropå ingenting..

"malin kan du fixa salladen?"

image390

Lördag

Hejsvej. Idag har jag legat hemma hela dan och tyckt synd om mig själv. Jag, mamma och Malin var ju i Romme ett par dar och bodde hos mammas kusin Kari.
 Jag åkte snowboard och eftersom att jag inte är van vid det och har stått på en bräda ungefär 3-4 ggr så har jag nu sjukt ont i hela kroppen. Ryggen är inte att leka med. Jag kan knappt ta mig upp ur sängen/soffan och kan typ inte lyfta armarna över huvudet. Så vältränad va jag...
  Det var iaf kul att åka lite bräda, sista timman bytte jag mot skidor och vågade åka dom svarta backarna också.

Ikväll är jag taggad på fest då det är sista dan på lovet som man kan festa på. Men vet inget som händer nu för tillfället. Vi får hoppas på det bästa :)


image388image389


RSS 2.0