Din lille fiise

Igår var vi hos mig och det var trevligt som fan.
Idag badade solade och grillade jag, elli och maja. NU är det sommar !
Imorgon åker jag, Liza, Maja och Fredrika till Fredrikas land. Ska bli jättemysigt, speciellt nu när det ska bli så fint väder.






Gästbloggare

Godkvällens!

Det är Liza som skriver, jag vet att ni har saknat mig... Just nu sitter jag hemma hos Jenny som sagt, väntar på att alla 94or ska dyka upp med spriten (jag har endast två 3,5or ikväll..)! Vi lyssnar på Nationalteaterns Kolla Kolla! Schön låt som man säger i bromma. Aja, ville bara säga att vi har nu gått mer en vecka på sommarlovet, haaalleluujah! Men ändå kan man ändå inte låta bli att se fram emot sista året i trean. Nåväl nog om det. Nästa vecka ska det bli värmebölja (äntligen!). Och som Jenkan tidigare skrivit om - SNART HULTAN'09! Camp lördag@Laroy fö-faan

Menmen, jag ska inte bli långrandig. Det enda jag vill att ni kommer ihåg i sommar är:
- jennys b-day 7/7. 18 fucking barreee
- ring gärna för underhållning mellan datumen 8-11 juli = hultsfred
- dötid
- 4 aug. LIZA 18 barresh! ni som är hemma får gärna gå ut med oss denna fina kväll!

Ja men det var allt för idag. Vi ses nästa gång, vilket nytt citat får ni då lära av mig? det får ni se...
hejdå!!

Yours truly,
Liza B

 
jag och jenkan e bra vänner.


Oslo in the summertime

Lyssna på The virgins, dom kommer till Hultan och är skitbra..

Hmm. Längesen jag skrev. Har hänt en jävla massa sen sist. Mycket skit, men mycket roligt också.

Jag är förkyld, flaket tog musten ur mig.

Jag är irriterad på att alla alltid ska bry sig så jävla mycket om vad jag gör. Kan dom inte bara lämna mig ifred? Skandalerna bara avlöser varandra. När något slutar så kommer det alltid något annat. Egentligen skulle jag behöva låsa in mig i ett rum och inte komma ut på ett tag. Då passar det ju perfa att vi ska till fredrikas land på tisdag och bara chilla. Då måste jag väl kunna uppföra mig?

Ikväll är det 94fest här, FEKKE FEKKE SPÅRA SPÅRA!

Midsommar var trevligt. Först var vi hos Anna på 18årsmiddag. Sen åkte jag, Liza och Julia till Olle. Också trevligt. Snygg kille efterlyses! Kan eventuellt heta Gustav.

Martin, jag är glad att du är helt ute ur mitt liv nu. Du är så pinsam.

Peace niggas



En RIKTIG kompis.

Längtar till Hultsfred



Matrixkillen, saknar honom. Hoppas han åker med vår festivalbuss igen! Och senare kommer till vårt camp och bjuder på Absint igen!

Idag är det 30 dagar till min 18årsdag!!!! Jag längtar så jäääävla mycket!!! Imorgon är det grönan, på tisdag flak och sen SKOLAVSLUTNING! Äntligen. Tänk vad fort det har gått egentligen! Nu har vi bara ett år kvar.


Nämen



Hihi

En tråkig tisdag

Inget vackert väder att vakna upp till idag inte. Snopet, med tanke på att solen gassade igår. Jag som till och med brände mig. Det var fotbollsmacher mellan Blackan och Bromma. I killarnas match lyckades en av spelarna i Blackan göra ett självmål i sista minuten, duktigt jobbat! Vi förlorade på straffar. Sen var jag hos Anna och spelade Monopol, otroligt roligt var det. Jag vann!!! 
 Skolan suger snopp just nu. Jag som trodde att allt var klart, men nej, imorgon ska jag hålla i en badmintonlektion och på fredag ska jag skriva ett halvår gammalt historiaprov, jippie! Ångest. Vill bara ha sommarlov nu, nu, NU! Men om typ 8 dagar är skiten slut, på måndag ska vi till Grönan, på tisdag ska vi åka på Kronis flak och på onsdag är det mer flak och avslutning och till sist slutskiva!! :D Nu ska jag fortsätta plugga historia. Banne mig!





RSS 2.0