Sötsaker

Hej hopp gummisnopp!

Degar i soffan framför Halv åtta hos mig. En av tjejerna "gillar inte söta saker". MAN BA whats wrong with you? Vill ha semla, om nonom.. Vill ha söta saker.... Beckie har ju börjat jobba på ett konditori! Hoppas hon får med sig massa sötsaker hem. Och hoppas inte, för då blir vi väl tjocka. Idag började det en ny kille på Graffi. Han hette Carl-Nånting.


Hate it when that happens

HAHAH! Det var sååå när att hända mig en gång!


Kommer göra ont imorgon

Tränade Pump för ett par timmar sen. Det var jobbigt. Har redan träningsvärk. Kommer göra ont imorgon. Planerar att gå och käka frukost imorn och köra lite beeen. Har blivit värsta traininggiirl ju.. De e bra. Kanske man kan bli smal och populär nån gång nu dååå! Ska bara sola solarium, bleka tänderna, förstora pattarna och försöka bli som dom där tjejerna som alltid får vara med på bild på stureplan.se!

"Vad är grejen med att man förlorar två vänner hit och två vänner dit helt plötsligt? Ska fan skriva klogobrev till facebook." -Rebecka

Det undrar jag tamigfan också! Ett sånt där mysterium som man nog aldrig kommer få svaret på. Precis som "Vad händer efter döden?" och "Vad är meningen med livet?".

Nuuuu är det Halv åtta hos mig. ÄLSKAR DET!!! Sen Idol. HATAR DET! SKoja. Jag kollar varje gång. mihhihi

Tack Norge för att ni knappt är ett eget land och har svensk tv och svensk musik och svenska kläder osv osv osv...



Anna dricker cookiemilkshake på Graffi, omnomnom


Hey! Whats going on?

4 Non Blondes – What's Up?

Såå bra! 90-talsnostalgi...

Idag gick jag och Anna upp kvart i åtta för att äta frukost på gymmet. Ja, dom serverar gratis frukost! Fett bra. Sen tränade vi en timma. Det finns TV på alla konditionsmaskiner och om man har med sig hörlurar kan man koppla in dom och höra vad alla på TV:n säger också. Och Anna var nära på att gå in i herrarnas omklädningsrum. Det var ju så lockande. Allt jag fick fram var "oj, oj, oj" när hon var på väg in. Jag kunde liksom inte förmå mig att säga "Nej, det där är fel, don't go in there!". Jag liksom drogs dit av en okänd kraft. I wanted to go in there so bad.

Snart ska jag jobba. Imorgon är jag ledig. Det regnar här. Inte så kult. Om 2 veckor kommer jag hem och hälsar på! Längtar som fan. Inte för att jag inte vill vara här, eller längtar härifrån. Men vetskapen om att jag ska få komma hem och hälsa på och hämta lite grejer och bara ha det morsomt i ett par dar är liksom bättre än om jag skulle komma hem till vardagen i sverige. U get me?




Jao

Heeeej!
Sitter o snakker med Malleballe på face. Förmanar henne om att hon måste plugga mer så att hon får bra betyg och kan komma in på universitetet. Men hon sa bara att hon ska gå på teaterhögskola. Sådeså.
Kul.

Idiotjävlarna till grannar kollar på fotboll igen. Dom skriker som om det brann i huvet på dom och stampar i golvet. Herregud. Hur kan vara så besatt av ett gäng snubbar som springer efter en boll och sparkar lite på den?

Eh.


Bra låtar:

Lynyrd Skynyrd – Free Bird - Kan vara en av världens bästa låtar

Lynyrd Skynyrd – Simple Man
Janis Joplin – Me And Bobby McGee
Elton John – Goodbye Yellow Brick Road
Buffalo Springfield – For What It's Worth

Blir aldrig bättre än vad det var...



                    































Lynyrd Skynyrd, grymma!

Lördag

Igår köpte jag och Anna gymkort på 3T som ligger här brevid. Vi gick på Zumba. Det var... kul! Men. I början hade jag det lite svårt med att ta det på allvar och stod mest och garvade. Det hjälpte såklart inte att instruktören var lite knubbig då det såg väldigt komiskt ut när hon stod där och shakeade och rullade höfterna och hade sig. Kanske att jag går dit igen. Imorse var vi på Yoga. Det var bra. Skönt och avslappnande, men ändå jobbigt och svettigt. Snart ska jag kila iväg till jobbet, börjar kl 5. Hoppas att det blir busy ikväll så att det är mycket att göra och att tiden går fort. Imorgon ska vi på ett magpass, kan behövas! Aja, annars har inget intressant hänt här inte! Längtar tills den 10e! Puss


Det händer alla

Hej!

Igår var en bra dag till en början. Tills jag tappade 6 Irish coffe, 1 drink och en kopp kaffe i golvet. Och jag vet inte ens vad som hände, snubblade typ på mina egna fötter i trappen. åååååh vad irriterande! Och dom andra sa ju såklart "det är lugnt, det händer alla".. Men ändå. Har knappt tappat en enda grej sen jag började och då måste jag såklart tappa en hel jävla bricka bara för det. Hoppas min kvot för sönderslaget porslin är fylld nu!

Anna är på arbetsintervju på Manpower för barnehagejobb och jag är ledig. Beckie jobbar på barnehage. När Anna kommer hem ska vi gå och köpa gymkort på T3 som ligger i huset brevid vårt. Så inga ursäkter om att det är långt till gymmet osv! Och så ska vi köra ett litet träningspass också. Är riktigt sugen på att komma igång med träningen nu!

Vi ska nog ut en sväng ikväll iaf. Inga direkta planer, men jag börjar 17 imorgon, så det passar sig bra.

Hoppas allt är bra i stockholm och uppsala och att du kryar på dig Maja!
PUSS!



Gamla stan

Helluu. Jag och Beckie tog en prommis idag till Singsaker. Beckie ska jobba på en barnehage där på fredag och ville kolla upp var den låg. Vi gick genom gamla stan där det är så himlans mysigt!
















vill spela basket

Åh. Vill spela basket. Vill vara med i ett lag och spela matcher och har jobbiga, svettiga, roliga träningar. Fan vad jag saknar det. Var så sjukt kult ju. Älskade att kunna springa över hela jävla planen det snabbaste jag kunde och hoppa upp mot korgen och nudda nätet. Bara ge allt och hoppa så högt man kunde. Att skjuta en trea och höra nätet svischa när bollen går i perfekt utan att nudda stålkanten. Att blocka när någon i motståndarlaget skjutit iväg bollen och direkt höra lagkamraterna och åskådarna utbrista "OOOOOOOOOOOOOHHH, BLOOOOOOOCK!!".
Saknar att spela så jävla hårt defence att den man håller knappt får känna på bollen och att slå bollen ur händerna utan att få foul. Att göra en steal och göra en snabb layup utan att motståndarlaget knappt märkt att de förlorat bollen. Saknar att svettas och vara så trött så att man tror att man kommer dö vilken sekund som helst för att sedan byta, sitta på bänken en stund och sen gå in och köra som om man aldrig ens varit trött innan. Vem vet, kanske jag börjar i något korplag en vacker dag?



Buzzers <3

Coolt

Tjenare!

Idag fick jag gå tidigt från jobbet för att det var roligt. Alltså lugnt. Roligt betyder lugnt på norska. Väldigt rart. Rart betyder konstigt. Det tycker jag är rart. Och så kan man ta en bärs om man vill. Fast säg då inte bärs för det betyder bajs på norska. Och så om man blir lite svimfärdig så ska man för guds skull inte säga att man är en yr tös. För yr betyder kåt och tös betyder hora. Men det är roligt.

Heheheeeeeeeeee

Påväg hem så gick jag förbi vår lokala Rema1000 som ligger ca 20 meter från vår port. S0ft. Där ligger också ett gym, men det talar vi inte högt om. Där håller de på och bygger utanför. Dom byter typ ut kullerstenarna eller något sånt. Det som är så c00lt är att det var 2 unga brudar som var byggarbetare. Dom satt där i sin lilla grävskopa i sina byggarbetarbyxor. Credd som fan! I like it. Mansslakt kvinnomakt! Wwowowowwooo!

Idag skrev jag på kontraktet för jobbet på Graffi! Äntligen. Villkoren ser bra ut. Lönen är 130 norska i timmen och 140 efter kl 20.00. 100% OB på helger (soft!). Uppsägningstid 2 månader.



Hahah, jag och Beckie såg A Serbian film för några veckor sen. Så. Jävla. Äcklig. Värsta filmen jag sett någonsin i alla kategorier. I dare you to watch it!

De e ju duu!

AHAHAH! Anna berättade precis att hon blev misstagen för att vara Kissie en gång på F12! Ha, inte riktigt en komplimang. Hon var fett sur efter det, det förstår jag. Dom e  ju verkligen inte ens lika! Anna hade sagt: Jag är ju inte blond med jättestora bröst!


Lite bilder från Bögis Iphone



På Sogni



Också Sogni



Softar i poolen. Tråkigt att sommaren är över..



Min födelsedag!









Hultan



På fekke hos Morten och Patrick



Svampplockning



Chatroulette!

lilla london och downtown

Vi hade en feeeeeett najs utekväll igår. Jag och Beckie började hemma med lite Zumbali och en ljummen Dworekshot. Sedan mötte vi upp Anna som hade jobbat i mittbyen. Vi gick till vårt numera favoritförställe Lilla London. Där träffade vi några norska gutter som vi spelade biljard med. Mycket trevligt! Sen gick vi allesammans till Downtown. Riktigt bra ställe faktist. Jag blev bjuden på en massa Strawberry Mojito av Anders. Nomnomnom. Beckie drack en drink som heter Lennart. Jag och Anna dansade till Barbie Girl. Sen dansade vi till bästa låten i hela världen; Levels! Sen gick vi på norspill och sedan hjemm. Påvägen hem blev vi förföljda av creepy guy. Så Anna drog för gardinerna, för hon trodde att han skulle stå utanför och titta in på oss annars. Idag har varit en lugn dag och ikväll blir det fredagsmys med Idol!







Jag och Anders



Marius hehe



Robert och Veigaard







Tor-Harald HAHAHA (anna råkade säga Tor-Harry)





Morten och Anders. Många Morten här i Norge.





Röd tunga

synd om mig


im with you

Lyssnar på Red hot chili peppers nya album. Och fy fan vad det har växt. I början tyckte jag att det var helt okej. Och nu när jag har lyssnat igenom albumet ett par gånger är det briljant. Riktigt bra. Fan vad jag längtar till den 11e oktober när jag kommer sitta där i globen och se och höra mitt favoritband spela min favoritlåt Scar tissue. Kan bli the best moment of my life. Kan bli. Iaf. Lyssna på: Brendans Death Song och Did I Let You Know.

Jag och Anna snackade precis om att man inte behöver vara besatt av ett band (som Daniel Bartenius) för att vara ett stort fan. Man behöver bara gilla och lyssna på musiken, that's it. Jag kan väl inte alla åratal, alla som varit med i bandet eller ens alla albumtitlar. Men jag gillar dem lika mycket för det.


        

  

böcker och jobbet

Läste precis på Lizas blogg att hon har sömnsvårigheter. JAG med! Skumt. Kanske är för att jag har ställt om hela mitt liv typ. Jobbar mycket kvällar och slutar oftast jobbet runt 11-01. Och där är man oftast helt slut, men sen kan jag ändå inte somna. Igår låg jag och läste och boken var så sjukt spännande! Och så när jag ändå inte kunde somna så läste jag ut den jäveln. Halva boken liksom. Sen kunde jag somna gott. Läser en deckarserie som är så sjuukt spännande! Ni måste läsa dom. Skrivna av Carin Gerhardsen, Hammarbyserien. Har läst Pepparkakshuset och Mamma, Pappa, Barn. Mamma har skickat hit 3e boken, så går och väntar på den nu.

 Det var en svensk tjej från Haninge som provjobbade på Graffi för ett par dar sen. Hoppas hon får jobbet! Kul med någon som är från samma ställe och har ungefär samma värderingar eller hur man nu ska säga. Finns en till svensk tjej, men hon e från Östersund och ja. Gillar i överlag alla mina kollegor hittills. Vissa e fett sköna och vissa har jag väl inte riktigt fått ett 100 procentigt intryck av än. Men. Så har jag ju bara jobbat i en och en halv vecka. Men man kommer in i jobbet fort. Det är riktigt kul och när man har trevliga gäster som man snackar och skojar med så blir jobbet så mkt roligare! Och så finns det såklart gnälliga och bittra jävlar också, som överallt. Medelålders kvinnor är som alltid de bittraste surkärringarna. Hur orkar man gå runt och vara så sur och bitter hela tiden? De lite äldre gubbarna är de skönaste. Fick smaka milkshake. FETT god!


          

 


amen tjena

Idag fick jag gå tidigare, hallelujah!

Igår jobbade jag 9 timmar och lyckades klämma fingret under en grillfest i disken. Min nagel är blå :/ Kunde inte somna inatt för att fingret gjorde så ont. Vaknade halv ett imorse. Satte mig framför datan och kollade jobbschemat. Trodde jag skulle börja 17, men till min stora förvåning stod det 13 på schemt. Klockan var då 12.48. Oopsi. Bara att dra på sig kläderna, borsta tänderna och springa iväg. Som tur är så tar det mig 2 min till jobbet, så jag kom i tid. Åt en Jackburger idag. Det är med bearnaise, bacon och soppstuing. Fy i faan vilken fet hamburgare, mådde mest illa. Fick som sagt gå tidigare eftersom att det är dåligt väder då jag hade utestationen. Så det blev bara 5 timmars jobb idag, fett najs. Är ledig imorgon och fredag! Så en liten utgång imorgon då.

Jasså

Nämen tjenare! Sitter du där för dig själv i mörkret utan något bättre för dig än att läsa den här bloggen? Nåväl.

Idag har jag inte gjort mycket annat än att jobba. Igår jobbade jag 16-01 och var helt jävla slut med tanke på att jag jobbade 10 timmar dagen innan, så jag sov till kl 1 idag. Sen åt jag frukost (lunch?)och snackade med mamma på telefon och sen var det bara att springa iväg till jobbet igen. Nu har jag slutat. Funderade på att följa med en arbetskollega (haha låter fett vuxet) ut, men det spöregnar och jag är fett trött. Ska ju jobba imorgon också. Anna och Beckie var i sverige och handlade mat idag, så nu är det fullt i kylen igen. Det enda som fanns i vår kyl var 3 vinboxar, lite smör, jäst, soya, senap och en stackars surdegsmamma som kanske inte är så välskött.

Nej men det var väl inte så mycket mer att säga. Ska läsa lite bok och sen sova:) PUSS!

                           

                            om livet ändå vore så lätt haha


Graffi

                                     

Här jobbar jag. Solsiden. Graffi är längst åt höger på bilden. Ska jobba kl 4 idag! Jag har inga fasta tider nu i början, men har jobbat varje dag i veckan och får fasta tider snart förhoppningsvis. Ska skriva kontrakt och så. Har iaf fått ett eget skåp! Maten ser såå jävla god ut! Det är grillmat, hamburgare, kött osv. Får ta och käka där när vi fått lön.

ZUP

Hej bloggeeeen.
Igår var jag och Anna på vinprovning med Graffi. Vi fick lära oss om Graffis viner och smaka på alla. Kl 10 på morgonen, kändes lite skumt att sitta på en nattklubb (nattklubben som ligger under Graffi mittbyen) och smutta vin. Jag och Anna gillade Rieslingen bäst. Och rosévespan var äckligast. Och jag kan än en gång konstatera att jag inte gillar rödvin. Eller, det fanns en som faktist var helt okej. Monticello Reserva om jag minns rätt. Och den var såklart dyrast också.
Sen gick vi hem och la oss på taket och solade på gräsmattan och läste. Det var sommarvärme.. Och jag tror det är samma idag, har inte orkat gå ut än. Sen jobbade jag 6-1. Och var sjukt trött där på slutet. Måste köpa bättre skor att jobba i, platta converse funkar inte! Snart ska jag och Anna gå ner och kolla gymmet som ligger 20 meter bort. Bra det, då kan man liksom inte bortförklara sig med att gymmet ligger så långt bort eller att man inte hinner gå och träna. Beckie är och jobbar på barnehage. Hon har jobbat rätt så mycket på senaste, hon är ju vikarie, så hon har inget fast schema. Jag är lite seg idag, är inte van vid att jobba sent och bära tunga brickor, känner att förkylningen ligger och lurar också. Det är ju nu alla blir förkylda, när vädret och temperaturen slår om. Har köpt biljett hem också, den 10e oktober landar jag i sverige, och den 12e åker jag tillbaka till Trondheim! Bara så ni vet ;) Vi kanske kan gå ut och käka den 10e ni som är hemma!?!?

Jaja, PUSSSS



HAHA äkslar dom här serierna!!!

word

Rachelmarie

gamlingar

   


Partysvensker

            


Att supa sig snygg



Man är nog inte alltid sådär snygg, sexig och mysterisk som man vill tro på fyllan. Den där sängkammarblicken är inte så sensuell som man inbillar sig och man blir inte modellsnygg på bild....


så här har vi det idag

Hallå där. Vi har storstädat lägenheten som vi alltid gör på söndagar (har hänt 1 gång tidigare). Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Men snart ska vi ut på en prommis. Söndagar i Trondheim är väldigt lugna då det mesta är stängt.

Det är lite kul att läsa alla töntiga nollnings-statusar på facebook..

"Ibland måste man ta kommando och visa levern vem det är som bestämmer!"

"Har aldrig varit så nära att skriva in mig på rehab, jävla nollning...... Aja men då kör vi igen då"

Men det verkar kul, är verkligen inte avis eller så. nej nej.... Satt och kolla lite utbildningsinfo igår och blev inte ett dugg klokare.. Har verkligen ingen aning om vad jag ska plugga eller vad jag vill bli. Eller var jag ska plugga. Utomlands skulle vara najs. Typ USA eller Australien! Tåls att tänka på. Och om jag skulle plugga i sverige så blir det defenitivt en utbytestermin/år.

Hoppas ni har det bra där hemma, och i uppsala och lund och allt vad det är!



Den här e tööng


moppe



hahahah f1 c00l tjej

2 fina




god natt på er

Inte mkt att uppdatera er om egentligen! Just nu gör vi/jag ju inte så värst mycket. Hänger runt, glider runt och lånar pengar, fo real. Gjorde ett nytt försök på surdegsbakandet och det blev faktist bra! Bättre än förra gången, den här gången hade vi jäst i. Kan vara bra om man inte är en surdegsmästare! Och så hällde jag i lite musli och rev i ett par morötter. Imorgon ska A&B provjobba på Rica som servitörer. Varför sökte inte jag också det? Jag väntar fortfarande på besked från Graffi och även från Peak, de skulle höra av sig nästa vecka. Att leta jobb är verkligen inte det roligaste du kan ägna dig åt.
 God natt och sov sött!
 
                     

att gå tillbaka i arkivet

Har ju bloggat sedan 2007. En jävla lång tid.. Oktober 2007, så det är snart 4 år. Så himla kul att gå tillbaka och titta vad man gjorde för 2 år sen. Vilka kompisar man umgicks mest med, hur mycket man festade, om man skötte skolan ordentligt, vilken kille man höll på med osv... Så om ni vill ha er ett gott skratt, gå tillbaka i arkivet och luta er tillbaks. Det bjuder jag på haha...
 

                            

Jag


Trött

Hej. Igår var vi som planerat ute en sväng. Vi började med gammalt hederligt förkrök hemma med vin och jag har aldrig. Sedan struttade vi iväg mot Mittbyen. Vi var på en pub som heter Lilla London. Jag och Anna drack vodka ur en petflaska på toan. Sen gick vi en runda; Crash, Circus och Diskoteket. Helt ok kväll. Träffade oskönaste killen på diskoteket som sa att han skulle köpa drinkar till oss. "soft" tänker vi, men sen gick han på toaletten (antagligen för att dra lite koks) och när han kom tillbaks köpte han en öl åt sig själv och blev sur på mig när jag ville gå hem. Idag är man inte den piggaste och fräschaste. Vi har iaf fixat bakkonto på Nordea!


festival


























Valdiminnen









RSS 2.0