Så jävla snygg

Jaa, den här bilden är ju verkligen så jävla snygg. Kan inte sluta garva när jag ser den. Den är från Kreta i somras. Hela mitt ansikte har ett sånt där riktigt härligt uttryck, hakan ser lagom missbildad ut och jag ser bara jävligt nöjd ut. Kan vara bland dom hetare bilderna på mig.

image387

Det såg roligare ut när bilden va stooor.

Ind val

Satt nyss och försökte välja mina individuella val. Gick väll sådär. Vet inte alls vad jag vill! Eller en sak vet jag, inte MatteC. Det kommer jag aldrig palla så jag besparar mig själv det lidandet. Jag funderar på specialidrott och fotografisk bild. Någon som kan ge lite tips på vad som är kul att välja??

Filmkväll

Igårkväll hade vi det jättemysigt på cafét, pratade en massa sommarminnen och sommarplaner. Jag längtar verkligen sjukt mycket till sommaren nu, känns som att den närmar sig :D Vad nostalgisk man blir när man pratar gamla minnen med gamla kompisar!

Jag, Rebecka och Matilda var ju på Gotland v29 i somras och vi minndes tillbaks till det, och fan vad kul vi hade! Även fast vi inte kom in överalllt så var det ändå en av sommarens höjdpunkter! Jag hade inte tänkt att jag skulle åka till Gotland i sommar, men nu blir jag riktigt sugen på det ändå. Det enda sega är att man är 17 och att de flesta av ens kompisar kommer in överallt. Fast vi kom ju iaf in på Ungdomskällaren, riktigt schteek ;)

Ikväll ska jag till David och kolla film med han, Mickan, Ian och Hampus. Ska bli mysigt. Imorgon ska jag jobba igen och på torsdag åker jag, mamma och Malin till Dalarna och åker lite Snowboard. Tillbaka igen på Fredag natt.

image386

Jag och Liza på Utö för några år sen.. haha, riktigt sexiga!


Tonights

Ikväll ska jag, anna, beckie och danni fika på café60. Tror inte det blir utgång efteråt, det verkar så dött ikväll, dom flesta är bortresta eller bara allmänt otaggade och sega. Det ska iaf bli mysigt att umgås lite med mina favoriter ikväll, var jättelängesen jag träffade Anna. Sen ska jag umgås med Daniella och kolla film, hon ville se Napoleon Dynamite som varken hon eller jag har sett, och det är tydligen en sån film som "man bara mååååste ha sett". Imorgon ska jag jobba hela dan så det passar mig utmärkt att ta det lugnt även ikväll. Ha en mysig kväll nu, puss!

image382image383image384

Tatuering

Satt vid datan och fixade med Itunes när Uffe(mammas sambo) som nyss kommit hem från MC-fest i Strängnäs kommer in i rummet och säger: "Jag har gjort en ny tatuering!" Så visade han den, ett sånt där vikingakors med en stor fet stjärna runt. Han hade ritat den själv. Lite fyndigt så frågade jag om han hade ritat den själv igår på fyllan, hehe. Nej, men den va fin.
 
Jag tycker att det är fint med tatueringar, men gillar inte när folk som står mig nära gör det, jag vill inte att dom ska ångra sig sen. Det är bättre med piercingar som man bara kan ta ut om man skulle tröttna.
 Fast iof så är Uffe över 40 så han har haft lång tid på sig att fundera över vad han vill ha osv. Men när mina kompisar snackar om att dom vill tattuera in hjärtan och grejer eller när bekanta tatuerar in "1891" tycker jag bara att det är för sorgligt! Om man ska tatuera in något även fast man är så ung så ska det verkligen betyda något speciellt och man ska vara väl medveten om att den ska sitta där i 70-80 åt till! Jag väntar nog ett tag med tatueringarna.


image380image381

Jag gjorde en låtsastatuering, medans Uffe gjorde en riktig i gran canaria för några år sen.


Töntar

Haha, kul att man ska får en massa skit bara för att man väljer att vara hemma en kväll. Folk som anklagar mig för att vara tråkig hemmasittare och säger att dom inte behöver höra av sig längre och att man bara bangar. Lägg ner! Jag är inte personen som sitter hemma, men idag var jag jävligt och otaggad och valde att stanna hemma. Låt mig va...

Snart ska jag iaf sova. Undrar om det är folk som är taggade på fest imorgon!? Det kommer nog jag vara iaf haha


Festival

Sitter här som en datanörd vid datan en lördagkväll. Ibland måste man faktist få chilla.

Kollar på lite festivaler och är sjukt sugen på både Hultsfred och Peace and love. Fan vad kul!!!! vilka är på!?


image378


Melodifestivalen

FAN VILKA DÅLIGA LÅTAR DET ÄR! Och nån jävel som sjunger på bosniska också!? Ska sverige skicka en BOSNISK låt till finalen, hur skulle det se ut!? Melodifestivalen suger.




Men!
Jag har en favvo! Bodies Without organs, dom hade ju fett bra låt! Den röstade jag faktist på, eller, malin röstade åt mig. jag är för lat och för fin för att rösta själv.......

Efterlysning

Är det någon som glömde ett par gråa vantar hos Lukas förra helgen föresten? Han bad mig kolla det.

Lördag

Jag är trött. Så trött att jag faktist funderar på att vara hemma ikväll. Sova 5 timmar och sen upp kl 8 och jobba 7 timmar är hårt! Men jag är ensam hemma så då kan jag komma hem när jag vill och hur jag vill, hehe, men malins kompisar e hemma så vet inte om jag pallar att sitta hemma med dom liksom!.

Igårkväll vare minst sagt trevligt. Vissa var "full like a kastrull". Inte jag! Woho! ;)
Jag tog lite bilder, men tönthenke raderade alla roliga bilder jag tagit på honom när jag sov :/ och så blev han visst lite sur för att jag och jullan skrev på honom när han sov. Vi gjorde hitlermustach och harrypotterglasögon hehe!


Hos Jullan!

Tjoho. Nu är vi hos Jullan. Vi har ätit asgod middag, kyckling med pasta o grejer. Snart kommer lite folk hit tror jag, annars ska vi nog på fest i aba. Imorgon ska jag som sagt jobba, segt! Men som jag brukar säga; "pengar är pengar" och "livet är en fest!"

image353

shooo

Imorron är det fredag igen, känns så jävla bra! :)
Vi ska vara några tjejor hos jullan och äta middag och föra, sen vet jag inte vad som händer! Jag ska ta de lugnt för jag ska jobba på lördag. Nu är jag trött och ska snart hoppa i säng.

Juste! Nu när jag skulle flytta från pappa till mamma så öppnade jag min stora resväska och så hade min Victorias secret parfym läckt ut :(:( Hela parfymen e slut och det stinker parfym i hela huset!

image352

Jag har faktist haft tungpiercing en gång i tiden. Men den är borta nu, lika bra, den va bara ivägen.

vet ni!?

- Dom har kommit på vem som mördade Palme!!!

- VA!?

- Ja det står på gravstenen, "sköts av kyrkan"....

haha

- FUCK YOU!

- Nej, det går inte. Jag har provat :(



så jävla klockren, ni fattar väll era puckon? :P

Fan för mig

Okej, jag ska vara ärlig, mot er - och mig själv.
Jag tränade aldrig som jag sa. Cissi bangade så hårt på mig för att köpa skidgrejer.. Och jag tycker att det är så tråkigt att träna själv. Så jag struntade i det. Jag gick och la mig i sängen med en fet godispåse och kollade på "Farlig korv" istället. Fyfan för mig. Jag som va fett taggad på att börja träna asmycket och grejer. Hmm........ Bara att inse, Jag hatar att träna. Fast inte basket, det är annorlunda.

image349
 
hehe, snygg pose...

hahahaha

image348
/tjuvtittat.se

haha

image347

Underbar onsdag

Längesen jag var såhär glad som jag är idag. Jag känner mig verkligen lycklig (typ) haha. Har varit lite trött och deppig på senaste så känns skönt att komma ifrån det. Det kanske är för att det börjar bli ljusare ute och att våren börjar komma. Och så är det ju LOV om två dagar, ska bli riktigt skönt :D
Och så kanske det finns en liten anledning till (a) Men det tänker jag inte säga här..

Cissi har skaffat blogg. Hon kände att hon var den enda kvar utan blogg, haha! Kan stämma.. Ska bli kul att ha ännu en blogg att läsa, man  blir ju beroende av att läsa folks bloggar. cissis blogg
Jag och Cissi ska iväg och träna muskel i vby kl 6, jag ska faktist försöka ta tag i min träning nu. Kanske ska börja spela basket igen i Alviks slackerlag där bl.a. Maja spelar :)

NKprovet gick skit. Hade ju pluggat en massa, men det räckte ju såklart inte. Vill inte ens tänka på det.
 Ja de va väll det. Skriver senare puss


Min (o)innehållsrika dag..

Hallå där. Idag har jag som sagt varit hemma. Har tagit det jättelugnt. Pluggat lite, borde fortsätta snart men nu säger det bara stopp så fort jag tar upp nkboken. Har redan läst den där tråkiga texten 5 gånger och orkar inte mer.

Jag har badat bubbelpool också. Jätteskönt att ligga där bland bubblorna med musik på och bara slappna av. Man behöver verkligen minst en extra ledig dag i veckan.
Nu har jag nyss gjort mat till mig och papi, det blev kycklingfilé med potatismos och brunsås.. jag lyckades få såsen helt klumpig :/ men de va gott ändå, tyckte jag iaf. Haha man kan verkligen lyckas med att göra ingenting en dag som denna.

image345image346

Bubbeln

Om man inte är ledig så får man fixa det själv.

Idag är jag hemma. Jag tänkte först gå till skolan. Men sen när klockan ringde och jag låg där i sängen så kände jag efter lite och kom fram till att: Nej, idag är jag hemma. Och så blev det också. Och så har jag försökt plugga lite kemi till provet imorron. Hoppas det går bra, känns som att jag kan lite iaf. Jag får döda daly imorron istället på killergame. Och så skriver jag ett mer intressant inlägg lite senare. puss

ps. pappa har köpt semlor, så nu ska jag snart sätta i mig min.<3<3<3

Killegame

Jag är fan en misslyckad stackars person. Jag har fortfarande inte lyckats döda mitt första offer i killergame! Inte okej!  Han heter Daly och är stor och stark. Varje gång jag försöker krama han bakifrån så använder han sin styrka och ställer sig mot vägen och trycker bort mig.
 Faktum är att jag redan lyckats krama han snett bakifrån. Han påstår att det inte gills för att det måste vara helt bakifrån, jävla tönt! Jag har ögonvittnen på att jag har dödat honom. Snopet.
  Idag hade jag världens chans. Jag satt på en bänk i en korridor när han kommer gående. Han ser att det är min klass, men ser inte mig då jag sitter bakåtlutad bakom Cissi. Han går försiktigt förbi oss. Jag tar min chans och hoppar vigt och smidigt upp från bänken och springer emot hans rygg och precis när jag ska hoppa upp på hans rygg så vänder han sig snabbt om med ryggen mot väggen, jag har misslyckats, igen. Jag kommer fan aldrig lyckas döda honom. Han är på helspänn hela tiden, tittar sig om vart han än går. Men jag kommer inte ge upp i första taget. Imorgon tar jag honom!

Lördagen

Idag har jag knappast lyft ett finger. Har legat i sängen och degat, kollat film och ätit. Dagen har ändå gått rätt så fort.
 Igårkvällen var rolig. Vi började hos Astri och åkte sen till Nockebyhov på fest, sen på "efterfest" hos Lukas med lejonkungen och grejer ;)
Jag har tyvärr minnesluckor på ungefär 3 timmar, men det jag minns var riktigt kul iaf! Jag kom hem vid 5, inte uppskattat av pappa. Nu borde jag plugga, men jag har huvudvärk så jag skiter nog i det. Skola imorron, killegame, då ska jag fan döda mitt första offer som jag fortfarande inte lyckats döda, inte okej!



Emelie är du nöjd nu när det är en massa bilder på dig? haha ;)

Lördag

Ja, och så var det ju lördagkväll. Ännu en kväll att festa bort. Min (och många andras) favoritsyssla med andra ord. Jag tänkte börja kvällen med att:

1. Äta något, som jag själv får tillaga då min kära pappa inte orkar
2. Duscha, klä på mig och sminka mig
3. Åka till Astri
4. Föra
5. FESTA

image331

Lite Kreta07 nostalgi.

Fredagen

Igårkväll spenderades hela kvällen hemma hos Cissi. Det var jag, Cissi, Liza, Sandra, Astri och Emelie. Alla var rätt så sega och det blev inte av att gå någon annanstans så vi vart där hela kvällen och chillkrökade lite. Jag sov över :)

Jag gjorde äppelpaj, fick väll inte världens bästa kritik, men jag tycker att den va god........ haha
Ja, va ska man säga, det var en trevlig kväll :)

Ikväll blir det fekke.


image326image328image327image329

JARA!

Åh, jag börjar nästan gråta av lycka. Alex och Calle Schulman ska börja blogga igen. Halleluja! Dom ska starta en gemensam blogg på www.vf.se
Så jävla skönt att äckelBlondinbella får konkurrens igen, deras blogg kommer bli dubbelt så stor som hennes. tack.

Onsdag

Idag var inte den bästa dagen i mitt liv direkt. Jag var på så sjukt dåligt humör i slutet av dagen. Mådde illa, hade ont överallt och var sur. Fick bara lust att döda någon, men inte ens det klarade jag (killer game).
Jag och Mickan smet från idrotten. Hade gärna gått hem och sovit, men var tvungen att hjälpa till i godisaffären eftersom att det är alla hjärtans dag imorron. Ska jobba imorn också, så ingen skola för mig. SKÖNT! Skolan och jag är inte så bra vänner just. Speciellt inte matsalen.

En sak som skulle vara sjukt najs är Magaluf partybåten! Det är Silja Line den 24 april som gäller. Alla som ska till Magaluf i sommar är välkomna och det kostar endast från 95 spänn per person! Ett dygn med partyparty bangar jag inte på. Det var väll nått om att man måste ha nån som är 18 med sig? GISSA VEM SOM ÄR 18 DÅ!? (mickan) eller så var det att nån måste vara 20 och de andra minst 18.. hoppas inte..  haha detta är bara en liten idé jag har. Magalufgänget, vad säger ni? Partybåten i april? http://magaluf.nu/qbook.asp

image325


tröttis

idag slutade vi typ 12  det va jätteskönt, jag somnade och sov till 4 när jag kom hem. egentligen skulle jag plugga för en gångs skull, men då somnar man såklart istället. nu pratar jag i telefon med liza! vi pratar om att hennes frisörkompis kanske ska klippa och färga mitt hår. lääääskigt! idag fick vi lapparna med namnen i killergame. jag fick nån daly ogmailii eller nått sånt :P nu ska jag försöka plugga lite. wish me luck...............

Mitt hår

Jag är lite rädd. Jag har  bestämt mig för att färga håret tillbaka till min naturliga färg. Var ett tag sen jag hade den, ca 2 och ett halvt år sen. Den är väll mellan/mörkblond tror jag. Tänk om det blir fult? Jag lär ju inte stöta på lika många fördomar mot blondiner iaf! Fast jag kommer fortfarande ha blont, men inte platinablont som jag har nu. Jag hade tänkt mig mörkblont med lite guldiga slingor ungefär.

image324
 
Ja, typ såhär. Vad tycker ni?

Söndag

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Daniella och tittade på melodifestivalen och åt en massa chips och godis. Melodifestivalen sög och dom sämsta låtarna gick vidare som vanligt. Eller Amy Diamond var ju inte sämst, men vem fan vill skicka en liten 15 åring till stora finalen liksom!? Hur som helst så hade vi det jättemysigt :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, jag och Malin satt och kollade igenom Blackans skolkatalog nu efter middagen. Med jämna mellanrum utbrister min lilla 13åriga syster saker som "hahaha, faaan vilken bög!" och "shitt va fuul!". Hon är söt hon<3

image323

jag och malin Thailand 07

Fredagen

Igår började vi kvällen med att föra hos Mickan för att sedan åka till Riddersvik.  Det var jag, Anna, Tully, Beckie, Cissi och Mickan. Det var rätt så kul , men tyvärr slutade det inte så bra för min del... Jag gjorde en sak för första gången på ett halvår, det var najs, men onödigt med tanke på konsekvenserna. Jättekul att träffa Ahlgren igen också! Idag har jag bara legat hemma i soffan hela dan, sjukt skönt. Ikväll blir det nog slappa med film som gäller. Eller kanske fest på Ekerö...




Torsdag

Hallå där alla glada! Idag har jag hunnit med en del faktist, även fast det "inte var min dag idag". Ja, vi kan väll lämna det där. Att det fan verkligen, verkligen inte var min dag idag. Denna socialfobidag. (ibland vill man bara bli lämnad ifred utan att folk kollar på en).

Jag har vart i skolan, sen tränat och sen badat lääänge. Och med "hunnit med en del" menar jag såklart träna. Det var inte igår man tränade direkt, om man inte räknar med skidhelgen. Det var iallafall riktigt skönt att springa lite på bandet, ro lite och köra lite benböj. Tror definitivt att man mår mycket bättre av att träna. Även fast det kan vara svårt att ens ta sig iväg till gymmet.


Imorgon är det fredag, och fredag = Fekke!


Hittade lite bilder från Högis:
image305
image306
image307
image308
image309

Facebook

Läste nu i Fredrikas blogg att bilder som man själv och andra lägger upp på dig på Facebook kan användas emot dig när du söker jobb. Det gäller festbilder som innehåller alkohol och andra olämpliga saker. Det kan inte vara värt att mista ett jobb p.g.a. olämpliga bilder på Facebook. Det sjuka är att Facebook äger bilderna så att även om dom är "hemliga" eller raderade så kan arbetsgivare och chefer köpa bilderna av Facebook. Jag sitter just nu och raderar olämpliga bilder på mig och andra från Facebook. Vet inte hur jag ska göra med bloggen där det redan ligger många  bilder och texter uppe. Kanske sätter lösenord på den. Får se.


http://www.e24.se/mankvinna/stil/etikett/artikel_236073.e24

Happy

Nu är jag definitivt lycklig igen!

1. Jag har ätit min semla. Den var jättegod.
 
image303



2. Jag hittade en hundralapp i en gammal plånbok när jag städade lite! Fett naaajs!

image304

Nu ska jag snart äta min semla

Nu är min "ångest" nästan borta och jag är glad igen. Jag köpte semlor uppe i vällingby och ska snart äta min :) Imorgon börjar vi 12.20, jävligt najs, dessutom har vi bara en lektion så slutar halv 1. Kanske ska träffa en hemlig person snart... kanske... får se.... nu blev ni bra nyfikna va!? haha

Februari? = ångest

Shitt, de e fan februari! Såg det nu... Eller innerst inne visste jag det, men när det verkligen slog mig så blev jag ändå lite chockad. Tiden går så sjukt snabbt ibland, och ibland sjukt långsamt också... Snart sportlov ju, och då ska vi förhoppningsvis åka till Thailand! Men eftersom att jag var i usa för inte så längesen så vet jag inte om jag får ledigt en vecka till. Hoppas det, annars får jag väll helt enkelt sjukanmäla mig. Och då kan dom inte säga nått för att det har ändå vart sportlov och då kan jag ha vart i thailand en vecka och blivit brun, mohaha!

Jag har lite ångest. För en massa saker. Igår var jag jätteglad och hade ingen ångest alls. Men nu har jag det. Och jag tänker inte säga  varför, för det är så jobbigt när alla som läser ska kommentera eller bli sura eller ledsna och sånt. Fast det är inte värsta grejen. Det är bara så typiskt mig. Jag tänker att jag vill ha det där men sen när jag kan "få" det så vill jag inte ha det. Och när jag vill ha det och får det så förlorar jag det ändå direkt. Fast det är bara så jag känner idag. Imorron kanske det känns helt annorlunda. Det är också jobbigt, jag ka hålla på och ändra mig exakt hela tiden och jag vet aldrig exakt vad jag vill. Haha, antingen fattar ni inte ett skit eller så fattar ni exakt vad jag menar!

osammanhängande text, men men.

Fettisdagen

Idag har Blackan studiedag, så jag sov till halv 1, skönt! Tog igen förlorad sömn från helgen, vi sov typ 3 timmar per natt, och så skidor på det sen också. Ska upp till vällingby snart och träffa Mickan en stund, får se vad vi hittar på. Annars ska jag bara ta det lugnt och äta minst 1 semla. Jag älskar semlor<3

image302

FOO HELVEEDDDEE

hahaha lätt höglekardalens (min o lizas) ´skönaste kommentar! Vi äger fan på danska!
Jag har en så läskig (not) berättelse därifrån också. Fast den e lång så den får ni imorn! Så har ni nått ni kan längta efter ;)



Hemma!

Så var man hemma. Känns bra, men om jag ska vara helt ärlig så skulle jag gärna stannat i Höglekardalen någon vecka till sådär. Det var så jävla kul! Längesen jag hade så kul. Bra skidåkning, skönt folk, jävligt trevlig stämning helt enkelt. Alla har pressat mig på detaljer idag i skolan, speciellt julia :P Hade sett feeett mycket fram emot att träffa Mickan idag i skolan, men så va hon sjuk! :(:(:(

Jag orkar inte berätta om Höglekardalen i detalj men kan säga att det var jävligt halt om kvällarna där, jag halkade ca 4 gånger på en kväll. (okej det kanske inte bara berodde på att det var halt)  Stugorna som vi bodde i var fräscha ledarna va sköna, maten var god. Oj då vad jag låter positiv, men det var verkligen så bra alltihop! Tycker verkligen att vi ska försöka dra iväg nånstans till fjällen på påsklovet som Julia föreslog idag :)

Sista kvällen var alla på värdshuset. Det var singstar och grejer. Ledarna va fulla, Anders Smeds va full, alla va fulla. Haha, så jäkla sköna alla vuxna va, trodde dom skulle gnälla, men istället skålade dom! Vi som åkte i buss 3 var tvungna att byta stuga sista natten så vi åkte bort till de andra stugorna som låg 15 min bort vid 1 tiden. Då vare efterfest i stuga 3. Det var nog den roligaste kvällen måste jag säga.

Jag och Liza bodde med Agnes och Joanna som är hur gulliga som helst<3
Jag tog såklart en massa bilder osm vanligt med min mobil. Som förövrigt tappade en knapp = ledsen Jenny :/
Ta bilderna med en nypa salt, inga censurer här inte!


Skidor

Hallå där! Nu sitter jag och Liza här i värdshuset i Höglekardalen. Vi har nyss ätit lunch. Innan det åkte vi skidor, de va jätte kul och härligt! Snart ska vi ut och åka igen. Hoppas ni har det bra där hemma. Just nu sitter ni i skolan, tråkigt för er ;) ikväll blire tung afterski! Puss

RSS 2.0