Silas

Okej.. när jag ändå håller på! En till sjukt sexig kille. Han spelar Silas i Weeds. Sjukt bra serie, se den! säsong 6 har precis börjat. Hunter Parrish. jag gillarT






SNYGG











Jag och Anna var nyss och såg Inception. Jag är benägen att hålla med om att den filmen var sjukt jävla bra! Och han ovan är mitt och Annas nya dräggelobjekt. (malin frågade nyss varför jag alltid ska bli kär i kilalr jag inte kan få. det undrar jag med. kanske ska fixa en inception i hans undermedvetna?) Jag och Anna blev väldigt fölrtjusta när han slängde upp Bazookan på axeln. Lagom manligt sådär.


Iaf. SJUKT SNYGG! Tom Hardy heter han.

Hunk

ååååh, han är så snygg!! den här snyggingen kan definitivt vara hollywoods framtida stjärnskott. kom ihåg var ni hörde det först ;) Chris Riggi. Han är med i Vampyrer suger som jag nyss såg i vby med Beckie. Filmen höll dock inte samma nivå som han..






True blood


Det luktar öl om mina pruttar! skoja

Tjenna. Igår var jag och majsen först på Retro. Sen på Spyan med Cissie och kompany. Jag var full. Sen hade vi efterfest hos mig med bubbelpool, 3:5or och Mojito på burk. Nu är jag död. Föresten. Jag berättade för mamma att jag vill bli oljinsmörjare på manliga modeller och kanske också kalsongtillrättare. Hon tyckte det lät bra och poängterade att jag alltid har gillat snoppar. Det började när jag var liten och vi bakade lussebullar och jag gjorde snoppbullar istället för lussekatter. Hejdå. /Samantha Jones

ps. Jag var naken i poolen igår. oops

Keep on rocking in the free world

"Hej Bloggeeeen!!!!"

Hehe. Igår var jag och fikade med Bögie och Anna. I Vby. På Coffecorner. Som vanligt. Det var trevligt. Bögie fick en tändare av mig med en sexyboy på.

 Sen övningskörde jag med pappa, men det gick inte så bra. Han var dum! Så nu har jag och mamma vart och kollat in lite trafikskolor i vby. Fifan vad dyrt det är! 750 spänn för 70 min. Damn.

Och så har jag hängt lite på Sats, ska kanske börja jobba extra där på deras barnpassning, så får man gratis träning också!! Fast jag ska hur som helst köpa träningskort där snart. haha, här sitter jag med två jobb och ni andra kan inte få nånting. HaHA nej jag bara skoja. Om man har kontakter så har man. (jag försöker provocera som Kissie så att jag får en stor blogg)

Snart ska jag fika med Liza och så ska hon få sin birthdaypresent. Woonder what it is!? En ledtråd: Liza en utekväll.

Nåväl. I helgen har mamma 40årsfest på landet. Ska bli kul. Bögie kanske hänger med.

Jag har köpt fett mkt sprit i tyskland. 10 flaskor mousserande, 2 boxar vin, 3 vodkor och typ 20 smålikörer. Unz unz unz. Och så köpte jag 3 converse.




En fin bild.

German drar till Germany

Hejdå! Nu åker jag till Berlin och Hamburg och shoppar kläder och sprit ;)

Ännu en anledning att INTE rösta på sossarna




RSS 2.0