1a advent och grejer

Nu är helgen snart slut och det är jag med. Ska nog gå och sussa snart. Var nyss på middag hos mormor och jag och Malin låg och halvsomnade i soffan. Hela familjen var ute och stökade igår. Jag och Maja var först på Sogni(vi skulle gå på chaplins men det kostade 120 kr i inträde, för det där skitstället) sen vart det Collage, sen Vimmel en snabbis och så hamnade vi till sist på Retro. Och ingen efterfest blev det, men vafan jag hade trevligt. MalleBalle var på tjejmiddag och mamma och Uffe var på någon hojfest. När jag kom hem låg deras kompisar och sov i vardagsrummet. Uffes kompis Hasse låg på soffan med min rosa filt och visade hela buttcracket. Ska nog tvätta den innan man vill mysa med den igen. Dessutom så luktade soffan svett så mamma fick tvätta överdraget. Fräsch kille.
Jag och Fredrika har ju en stalker som ringer oss precis samtidigt typ varannan dag och bara är helt tyst. Har hört två gånger nu att han viskar också. Blir fan rädd! Han ringde igår natt och jag hörde inte vad han sa så jag frågade vad han ville egentligen, men då lade han på. Om det är någon som busringer så fattar jag verkligen inte grejen. Att busringa kan vara kul ett par gånger, men nu har det liksom hänt ett 10tal gånger, och det är inget kul med att sitta och viska något ohörbart heller.

 Nej nu ska jag tänka på refrängen, god natt!


Inte helt fel


Spetta

Haha, började kolla på gamla bilder. Ett mycket roande tidsfördriv vill jag påstå. Mest för att vi var så jävla snygga! Klassen<3, 2007 och 2008 bjuder jag på. Snygga 1:or, det var tider det! Nostalgisk? Nej, nej. Inte alls....


Blonda och snygga (?) 


Liza har kul!

Nollningen!! 07


Pusskalas.


Insparken! Ellinor e snygg.





Söta!




Allt bra Julia? Lite full?


Nej förfan! Mer skumpa!


Seg

Nu är äntligen geografiprovet ur vägen. Det gick... helt okej. Inte min starka sida med muntliga framträdanden. Nu är jag hemma. Grät nyss lite över dom stackars grisarna som ska bli julskinka som vanvårdas. Kan knappt läsa eller se något som handlar om illabehandlade djur utan att börja gråta. Hmm, kanske ska bli djurrättsaktivist. Eller nått. Ehm ja.

Snart helg, alltid trevligt. På lördag är det utgång som står noterat i min kalender. Vart ska vi? Collage? Inte spyan helst... Bör göra svenskan men jag orkar inte. Jag har inte tagit svinvaccinet och kommer nog inte hinna göra det heller. Har ju tagit två andra vaccin och man ska tydligen inte blanda influensavaccinet med andra vaccin. Men den sprutan verkade ju inte så trevlig då alla verkar bli sjuka av den.. Nu dör jag väl i svinis bara för det...


Cool tjej!!!!!!!!!


Lite till



Hunkbloggen

Ett nytt bloggkoncept kanske?


Channing Tatum, grymt snygg. Jag vet att du gillare Ellinor....


Alexander Skarsgård. Finner inga ord!

Min och Thomas conversation @ fejsbok

Thomas Wester den 22 november kl. 17:09
Hej där tjejen har man varit till tallinn igen vart lite lugnare denna resa.Hoppas du har det bra.Hälsningar Pappa Thomas.ps vart det nåt me uffe ds.
Jenny Carlsson Ståbi den 24 november kl. 21:19
Tjena thomas! Haha, nej det vart inget med uffe, tyvärr!
Thomas Wester den 24 november kl. 21:21
det finns fler killar allt bra me dej pluggar du o står i eller latar du dej bara.ha det gött.
Jenny Carlsson Ståbi den 26 november kl. 02:19
ja, jag vet. men uffe var speciell. jag pluggar och står i. fast lite latar man sig ju också.... ;)

Rock the casbah

Idag har jag varit ledig hela dagen. Det var verkligen välbehövligt för min del, har vart så stressigt både i skolan och sen med en massa andra jobbiga saker. Jag har knappt gjort någonting på hela dagen. Kollat på Ingloriuos basterds som var sjukt bra, se den! Försökt plugga lite geografi, men det är verkligen tråkigt. Infrastruktur, transportmedel och miljöaspekter.... Man somnar ju nästan bara av att höra orden.

21 guns med Green day, lyssna, riktigt bra låt.

Jag åker till Thailand om 10 dagar.

Malin fick inte ledigt. Hennes lärare gillar inte Malin så mycket. Hon skrev ett mejl till mamma angående att Malin hade "fuskat"på ett prov, hennes mobil hade ringt så hon tog upp den och stängde av den. Hon formulerade sig lite konstigt. "Malin fick IG på matteprovet idag trots att hon fuskade och hade miniräknare". Haha, vilken dumförklaring.

Det är många saker man gör för att slippa plugga, typ städa rummet, kolla på TV6play, äta, gå ut med hunden, göra fina bilder i paint.....


Dräggel

Såg precis det 10:e GGavsnittet och det är en ny karaktär med, nämligen den här snyggingen. Verkligen min stil, sjuuuuuukt snygg!!!! Kevin Zegers heter han. Mmm mm mmm




Tiden som gått

Ellinors Indian night! Väldigt trevligt, vi firade att Ellinor fyllt 18. Sen gick vi på Collage och hamnade till sist på Village. Sen fick Maja en glass sulad i ansiktet på donken och jag "hade inte mitt eget kontokort". (kom inte ihåg koden)


















Haha sista bilden, tagen runt 5snåret



Jag var på julshow i globen förra veckan med farmor, Birgitta och malleballe. EMD, Bodies without organs, Moneybrother och många fler. Fest!


Jag och min fina farmor.




EMD. såååå bra. eller?


BWO, dom är bra!


Om jag inte minns fel så var det väl en liten kryssning här förra veckan....... Liza, you asked for it!

1:a kvällen, den spårade....


C0o0OL





*springer*





DRICK DRICK DRICK

















Bögen Ingmar!

HAHA Thomas!

Ellinor och ryssarna



2:a kvällen. Då var vi snäppet tröttare...











Klart man åker lite motorcykel sådär på kvällskvisten...

Det som händer i Tallin stannar inte i Tallin.

Hehe.

Kryssningen var en succé. Riktigt kul hade vi det, men nu är jag trött.
Fullt ös första kvällen. Vi träffade Thomas, Gun, Alexander, Simon och UFFE. Sen en dag i Tallin och bad och bastu på båten. Ett litet besök till Whinestore blev det också. "Vad har ni gjort av henne då, ligger hon fortfarande med pilen?" HAHA








Kolla in min video Ibiza dancefloor på facebook, riktigt sköna moves som ni kan lära er till nästa fest.


I GOTTA FEELING

Ibiza Disco

Ibiza Disco kan du dansa fram till morgonen i takt till de senaste hiten. Från dansgolvets heta pulserande rytmer går du enkelt ut på terassen om du vill andas in den friska havsluften. Ibiza Disco är beläget på däck 10.

Jara!

Ikväll är det indian night som ni kanske vet (Liza, Maja, Fredrika, typ vem mer? Cassandra kanske? Julia?) nåväl. Jag är taggad! Malin ska nämligen jobba imorgon så jag är ledig, och ledig betyder fekke fekke spååra spåra! (jag är seriös) eller? Så ikväll blir det ingen tidig kväll inte. hoho. Vi ska eventuellt på Collage sen, har aldrig vart där men de e najs. Eller så kanske vi drar till Strand. Sedan är det kryssning som gäller på söndag. Längtar till Ibiza disco!...........


Och jag har döpt om chailatte till fjortislatte. Malin blev sur.



Svinis

Jag kanske har svinis. Det är mycket stor risk för det. Jag har hosta, ont i halsen, snuva, ont i huvet (lite), ont i kroppen, frossa. Jag mår skit hur som helst. Inte så kul. Kommer missa rättskunskapsprovet imorn (OOH NOOOO!)

Jag har mitt gamla vanliga nummer nu så att alla vet det..

Ingen bryr sig om stackars mig som ligger hemma och är sjuk. Inte ett enda litet samtal för att hörra hur det är med mig. Låt mig bara dö här i min ensamhet, gör det bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0