Spårat värre

Igår var vi som sagt hos Julia som hade fet fekke. Det var riktigt kul tycker jag! Dock är det tråkigt när saker går sönder och blir stulna och så vidare som var fallet igår. Men bortsett från det var det jättelyckat. Jag kan ju säga att varenda en av våra 4 killar i klassen spårade sönder! Någon kom inte ens för att han däckade, en annan däckade på badrumsgolvet, en annan hade det trevligt med växthustjejen, och så var det en som roade sig med att ta SNOPPBILDER!!!! mohaha. Nej, jag ska inte vara den dom är den. Själv spillde jag ner mig själv med strawberry daquiri.

Imorgon ska vi langa dessa sköna fraser: "ja gillar dig niklas..lite. men din snopp gillar ja ännu mer" , "Jag kan få vem som helst när som helst", "9 öl" och "Var badrumsgolvet skönt?".

Skadeglädje är som bekant den bästa glädjen..

Idag solade och badade vi hemma hos mig :)


Drinkmasters


Cissi och jag


Hård brud


Cissin langar poseN


Barbie<3










Tjuren


Skål!








Modellkillen!! Och Liza raggar stenhårt :P


"Ska vi ringa Mariapool!?"

Ready for the floor

Fan vad jag älskar den här bilden! Becke är så jävla snygg! Haha, längtar så sjuuuukt mycket till HULTAN!!! Och till min födelsedag som är om 39 dagar! tagga!! Nu ska jag snart äta i Vby, sen ska jag och Anna till fredddz. Jobb imorgon och sen FEST. Alla får komma!!!!! I julias mun. heheh. Nej jag bara skoja. Idag fredagsfikade slampklassen på söder. Mycket trevligt. Namnförslag till campet på Hultan09: CAMP SLAMP. tihi
Over and out.




Din lille fiise

haha, nu åkte den upp iaf. Jag ser ut som skit, men rolig är den! Aslack<3

Nån har tappat sin bajs


A pink condom

Val fucking Thorens!

Söndag

Igår hade jag det verkligen supertrevligt! Det tog ett bra tag att åka ut till Ina i Värmdö, det var verkligen landet. Men mysigt. Jag träffade lite gamla vänner sen Nya elementar tiden, Yully, Åsa, Emelie och Elsa! Det var kul. Vid 9-tiden begav vi oss in mot stan. Vi gick på Sogni. Sen skulle vi på larpan men dom jävlarna hade inte skrivit upp oss på listan, även fast jag skrev upp oss. Så tillbaks till Sogni tills stängning, sen hemmåt. Vi hann också träffa Olof den lille snyggingen.... "Jag vet vad jag vill ha". Haha!

Idag ska jag och mamma på bio, vi ska se Män som hatar kvinnor. Mamma ville se den, ska bli mysigt!

Min absoluta favvolåt just nu är "Walking on a dream" med Empire of the sun. Jag kanske är lite efter, men hursomhelst, sjukt bra låt!


Jag och Ellinor dansar till Rap das armas på EGO! I fredags


Påväg till stan


BFF<3


Jag och Helena

Walking on a dream

Tjafan. Ska ut till Värmdö nu. Shit, kommer ta mig typ 2 timmar! Men det blir nog värt. Helena och Ina har 18års-middag. Sen blir det utgång. Jag är sjukligt trött från igår. Men det är bara att rycka upp sig och supa ner sig. He. Jaja have fun tonight era små fisrumpor!


Shizzle



Tjafan. Inte så mycket roligt att säga här idag. Fekprovet. Gick... Bra? Vet inte. Jag har lite tråkigt. Väntar på Desperate fucking housewives. Fick syn på Barbie nu. Kanske ska jag ta mig en lurre? Den står på min hylla, helt synlig. hoho. Pappa frågade förut vad det var. Jag svarade att det är en gräddsifon. Han gick på det. För jag ljög ju inte.
Ska nog ta och lyssna lite på Panik. Som by the way spelades på spyan i torsdags! Då fick jag och Maja paniiiiiiiiik.

-Dansa dansa era jävla svin!




sötisar

Banne mig

Om jag ska berätta om helgen lite så kan jag säga att den har varit SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRAD. hehe
Spyan i torsdags ja, sjukt kul kväll! Allt var perfekt, förutom att Liza fick rött kort där på slutet, men det var ändå dags att gå hem va? ;) Träffade Idol-Markus, faaaan va c00lt.

På fredagen var jag schleeten. Jobb på lördag. Sen Treat och till slut Laröjj. Också en sjukt rolig kväll! Men fyfaanimig vad jag vinglade där på slutet. Och inte hittade vi kön till Whiteroom heller, attans! Och en tur till Bergshamra hann vi med också. Nu är jag trött. Och fan för ekonomin!!!!!

Torsdag:



Lördag:

SchteekarN



Nej jag är inte 5e hjulet....

Mikaela ska också

Mikaela slutade också tidigt igår, och hon har faktist inte heller nån jävla matte! Och hon ska också med på vip-kvällen. Och hon ska OCKSÅ ha höga skor! Och hon ska också supa sig redlös på spyan!!!!!!! Fyfaanimig!




Var fan e dörren till Spybar!?

Hej. Idag var jag i skolan som vanligt. Jag och Liza slutade tidigare än dom andra för vi har ingen Mattec (halleluja) så vi åkte in til stan en sväng. Liza köpte världens snyggaste skor från topshop, så imorgon ska vi vingla runt i våra klackar tillsammans. Det är nämligen VIP-kväll på topshop i SOUK som vi ska på. Fast jag har tyvärr inga pengar att spendera där. Dom hade jag tänkt supa upp sen på Spyan. hohoho. Jag åt en glass, den var god. Nu har jag provat ut vad jag ska ha på mig imorn, jag kommer va så sazzy  (som Danni alltid säger) Kanske visar jag mina nya skor från Topshop och DNA...


Från en fotouppgift, med temat lyx.


fett töntigt


Fyfaanimig

God afton. Min helg har varit väldigt bra. I fredags var jag på inflyttningsfest hos Joanna i världens finaste lägenhet. Det var nördtema. Jag var Harrypottertönt, Liza var sekreterare (typ) och Ellinor var scout. Jag måste säga att jag var jävligt snygg!









I lördags jobbade jag, som vanligt. Fick en glimt av snygga 3killen, en bra start på dagen. Han hade linne, grrrr. Efter jobbet åkte jag senare till Liza där Maja, Cissi, Julia, Helena, Elsa, Agnes och Liza var. Vi hade det väldigt trevligt tills vi gjorde misstaget att åka ut till Hässelby. Ja, vad ska jag säga? Det var väll inte direkt nått drag, alls. Men lite trevligt sådär måste jag säga att det var, speciellt att träffa Hampus. Nåväl. Sen vart det efterfezt hos Liza. Fast ingen kändis tyvärr, men vafan Kronis kom ju!










Igår var jag och farmor i stan och shoppade loss. Två klänningar, ett par jeansshorts, en kjol, två bikinisar, en tröja och ett par skor blev det. :D



Hejdå. Och glöm förfan inte, det är din hallucination!

Right round

Hola. Hittills har jag spenderat min dag med att vara i skolan, att skriva på historiauppsatsen, plugga liiite spanska och bada bubbelpool. Gissa vad som var roligast?

Min helg har varit jättebra. Valborg var trevligt. Fast jag blev lite trött, men tack Mickan för en jättegod middag! Fredag var chill. Och Lördag var jobb och utgång. Först var jag, Maja, Ellinor och Mickan hos David (som inte var hemma) och förade. Sen mötte vi upp fler folk och drog till LARRÖÖÖÖJJJJ! Jaaraaa! Där var det askul. Sorry, men jag älskar fan Laroy. HAHA. Precis min killsmak också. Hmm..

Sen vart det efterfest hos Henrietta och sen heeeemligt! Dagen efter mådde jag inte så bra och inget plugg blev det = ångest. Jaja, nu ska jag äta lite grillat. Imorgon ska jag spela Skolbasket DM! Roligt!



RSS 2.0