Micke

image745

Haha, äntligen hittade jag bilden på Micke hemma hos Liza! Det var tider de ;)

Rumpor

image739image740 image742image743image741image744


I högstadiet tycket jag att det var skitkul att ta kort på lärarnas rumpor!  nej, jag gillade inte mina lärare så värst mycket nej.

/FotografeN^

Underbar dag

Idag cyklimage738ade jag till skolan. Tog mig 10 min från pappa, det ni!
Gick i skolan till kl 12 och sen gick jag och Niklas till Fredrika och solade på hennes tomt. Solen schtekte och livet lekte. Niklas spelade gitarr och Fredrika sjöng så vackert

Nu är jag hemma och ska väll äta snart. Träffade Beckie, Tully, Sahar, Julia och Matilda i Ängbyplan på väg hem, längesen man såg vissa av dom faktist! Beckie bangade på att jogga idag, damnit jag som var så taggad.. Eller inte.

Imorgon är det självaste valborg. Vad gör man då? Super sig full vid ängbybadet och tar en tripp till Maria? Njaa, tvek på den faktist. Får se vad som dyker upp. Jag och Liza tänkte iaf dra in till Rålis eller något sånt trevligt och ha picknick efter skolan, eftersom att vi slutar tidigt. Sen funtar jag på att ha lite middag hos mig kanske.


foton

 


hahahaha, skön blondinbellaparodi!


söndag

Tjafan.. Min helg har varit mycket bra! I fredags var klassen hos Mickan för att fira henne. Det var verkligen sjukt kul och trevligt! Jättegod middag hade hon gjort också lille Micke..Vi gav henne en fin röd vattenpipa och tobak med jordgubbssmak. Sen drog typ hälften av spettorna till Lukas på chillkrök vilket också var trevligt.

Igår jobbade jag och sen var jag hos Mickan igen på middag, den här gången med närmsta kompisarna och familjevänner. Jag, Mickan David och Tova provade på hennes nya vattenpipa. Som va feeett najs ;)

Sen kom 3 kompisar till Tova. Jag fick skjuts av dom till Bplan sen. Jag sprang på SherviinOo vid Ralles, han frågade om jag ville ha AIDS, jag svarade "nej tack, en annan gång"............... Hahha han är sjuk.
Sen mötte jag iaf Felix och vi gick hem till han och chillade lite. Sen skulle jag ta 117 som gick kl 5 och jag var tvungen att springa och när jag var typ 10 meter ifrån så åker den jäveln!!! Som tur var så träffade jag Ia och hennes kompis där så jag tog sällskap med Ia på nattbussen till Vby. Sen gick jag ända hem till Sundby från Vby. Jag hittade iaf en kille som hette Raymond som jag tog sällis med. Hemma kl 6. Trevlig kväll.

Nu ska jag och Anna snart iväg till Julia för att bli polisförhörda av hennes farsa. Han vill träffa dom som ska till Hultan. Detta bådar icke gott ;)

Derbyt

Ännu en match mot AIK som slutade 1-1. Nu får ni fan ta och skärpa er Djurgårn! Så mycket bättre än AIK ju!

image694

Torsdag


Idag satt jag och schteekte lite på min balkong efter skolan som vanligt.
Försökte plugga lite spanska, slutade efter 5 min.. suck, spanska nationella på måndag. Fast spanskaläraren sa till mig idag att om jag låter bli att prata på lektionerna och sitter långt fram så "gör det inget om jag inte får så bra på nationella". Haha hon har höga tankar om mig hon Anna ;)
Hon sa också att hon skulle känna igen min röst i mörkret. Men jag tycker personligen inte att jag pratar så mycket, iaf inte mest. Fast min röst är ganska så hög och mörk, kanske därför... hehe

Idag joggade(!) jag och Beckie! Ända bort till Kanaan faktist. Tog ca en och en halv timma. Fast vi joggade inte hela vägen, vi gick lite också. Så vältränade har vi inte hunnit bli än. Men snart så!

Imorgon är det FREDAG!

                     image692


Hultan

Hembygdsparken, Hultsfred Hultsfred 08 Landets mest legendariska festival arrangeras 12-14 juni 2008. Campingen öppnar 9 juni. Köp antingen 3-dagars-, 2-dagars- eller 1-dagsbiljett. Camping ingår i priset vid köp av 3-dagarsbiljett, 2-dagarsbiljett samt lördagsbiljett. Ingen åldersgräns. Personer under 15 år måste ha målsmans sällskap. Barn upp till 13 år fri entré i målsmans sällskap. All info om Hultsfred 08 hittar du på www.rockparty.se.

Och här gick jag omkring och var orolig i onödan!

Soligt

Nu är jag hemma hos mamma. Började kl 8 imorse med samprov och hade sen håltimme på 3 timmar så jag drog hem. Provet gick rätt så bra hoppas jag. Känns bra. Har iaf laddat in mina bilder i datan nu! Äntligen :)


I fredags var vi i hammarby sjöstad på fest hos William. Det var jättetrevligt!



På lördagen hade mitt och Mosous knatttelag (7åringar) basketmatcher. Dom kom 2:a! Riktigt duktiga Här är dom:

image673


Lite skolbilder, mest för att Mickan ville ha dom :)


Fint väder, och bilen går bra? chips någon?

Jag tycker inte att det är nått kul att blogga utan bilder! Har en massa bilder som bara längtar efter att bli upplagda, men när jag ska försöka få in dom i datan är det som att tala till en döv. Ingen respons! Jävla fittdata.

Hursomhelst, fint väder! Det är galet najs. Idag satt jag ute en bra stund på balkongen i bikini och pluggade sam. Det är riktig sommarvärme ute. Har dock hört att det inte ska hålla i sig så länge till, en fågel viskade i mitt öra att solen skulle förvinna till helgen, damnit.

Helgen ja, jag är redan taggad! Som varje tisdag. Och imorgon får man börja fråga "vad som händer i helgen"! hehe
Jag ska till Mickan på Spettamiddag på fredag för att fira hennes 18 jordsnurr. Sen blir det troligen utgång efter det. På lördag ska jag jobba och sen ska jag minnsan till Mickan igen för att fira henne ännu mer, woho party ;)

Nu är tanken att jag ska gå och plugga ännu mer sam, men det känns bara som att det inte går att proppa in mer i min skalle, allt bara ligger där som i en enda röra och om man försöker trycka in mer så rinner det ut genom öron och näsa. Aa precis så......

xoxo jenkan

Ibland får jag minnesluckor...

Glömt det roliga? Du var på fest i går. Fördrinkarna var starka. Du blev snabbt berusad men fortsatte att dricka - det var ju trots allt party och du hade ju så kul.
  När du vaknar i din säng ligger kläderna hopvikta på stolen bredvid. Plånboken och nycklarna ligger där de brukar på byrån i hallen. Allt ser ut att vara under kontroll. Men - du minns inte hur du kom hem. Du vet inte om du sa hej då till värdparet.
 Sanningen är att du under flera timmar pratade och dansade, utan att minnas vad du sagt eller vem du svängde runt på dansgolvet. Minnesluckor är allvarliga När du ringer värdparet känner du dig snart lugnare. Visst sa du hej innan du gick, du kramade till och med om dem och lovade att snart bjuda igen. Ångesten lägger sig, för nu är väl allting okej? Nej, tyvärr är det inte det. Att ha minnesluckor är allvarligt.
 
Johan Franck, överläkare och docent på Beroendecentrum Stockholm, berättar att minnet fungerar så att vi registrerar det som sker. Samtidigt förvandlas intrycken till permanenta minnen. När vi dricker kan lagringen av minnet bli sämre - eller sluta fungera. - Att vissa får minnesluckor och andra inte kan bero på individuell biologisk känslighet. Får man minnesluckor vid upprepade tillfällen kan det också vara tecken på alkoholproblem. En lindrig hjärnskada kan bromsas Den som ofta får minnesluckor bör se upp, menar Johan Franck. Dels för att själva beteendet att strunta i problem i samband med alkohol är ett tecken på beroende, dels för att luckan är ett tecken på hjärnskada.
 - Till en början är hjärnskadan reversibel och kan bromsas av avhållsamhet och medicinering. Men med tiden kan Korsakoffs syndrom uppkomma. Det är en permanent minnesförlust. Men är det värre kan det vara för sent - Du kan stå och tala med en äldre alkoholist du känner och plötsligt få frågan vem du är. Minnet fungerar inte längre, inte ens när man är nykter. Den som får en minneslucka vid ett enstaka tillfälle behöver inte nödvändigtvis ha en hjärnskada, hävdar Johan Franck. - Men börjar man få minnesluckor vid upprepade tillfällen och även vid låga alkoholnivåer är det allvarligare. Det är definitivt tecken på en hjärnskada. Levern eller hjärnan? Det finns sätt att förebygga risken för minnesluckor.

- Tillspetsat kan man säga att det är bättre för hjärnan att dricka små mängder ofta i stället för stora mängder vid enstaka tillfällen. För levern däremot är risken för skador större om man dricker ofta. För levern är det den totala mängden som är avgörande för hur skadligt det är. För hjärnan är det promillen. Minneslucka - inte detsamma som stupfull Hans Bergman är professor i psykologisk alkoholforskning vid Karolinska institutet och forskningschef på Beroendecentrum Stockholm. Han påpekar att en minneslucka inte är att bli så berusad att man tuppar av. - En klassisk minneslucka handlar inte om att man dricker så mycket att man blir medvetslös. Här dricker man och beter sig relativt normalt. Ändå, dagen efter, kommer man inte ihåg. Man har en lucka för några timmar. Även Hans Bergman anser att en minneslucka är ett symptom på en hjärnskada. Däremot måste skadan inte ha orsakats av alkoholkonsumtion. - Man kan ju ha fått skadan av att man slagit i huvudet eller något annat. Det kan öka risken. Men alkohol är en vanlig orsak.

taget från systemets hemsida

Jag hittade Gotlandsbilder!

Dom låg väl gömda där i datorn, men tills slut, efter många om och men lyckades jag hitta dom (eller ja, det tog typ 10 sek) Ni behöver inte kolla. Men min tanke är den att tänk om datan krachar eller nått sånt hemskt. Och så är ju den största meningen med den här bloggen att jag faktist ska kunna se tillbaka på old times.



En del schleetna bilder, men det bjuder jag på...

cooolt

rotade lite i rebeckas dator och hittade massa gamla roliga bilder:

image601
jag och min gode vän joe Labero!

image602
schnygging i tuben

image603
snabba basketspelare?

image604
nyår 06

image605
hahaha, finns inga ord

image606
jacob, ahlis, jag

image607
haha! leslie och prior

image608
"Jag har alltid velat hoppa på en bil!!!"

image609
Sött

image610
coool in schoool

image611
HAHA jadu. de va tider de.. not

DET FINNS MER!!!!


Ledig onsdag

Här sitter jag nu vid datorn. Har fortfarande pyjamasen på mig och är fett skabbig. Men! Jag är nästan färdig med kemikaliegrejen, jag är färdig med Nkfrågorna i boken, jag har pluggat lite på idrotten. Känner mig fan duktig.

Igår hade vi redskapsgymnastik på idrotten. Jag har feta träningsvärken :S
Trodde typ inte ens att man kunde få träningsverk av idrotten i skolan. 
Jag hoppad grenhopp över plinten och lyckades också göra kullerbytta över plinten, stolt.. Det var längesen jag klarade alla dom där läskiga sakerna. jag var asbra på gympa förut. Hoppade på högsta bocken och sånt. Synd att man inte ens klarar av att göra hälften av sakerna som man gjorde för 2 år sen.

Snart ska jag fixa mig lite och ikväll så ska jag förhoppningsvis träffa Felix. Tills dess blir det mer idrottsplugg. Mycket skit om kolhydrater och sånt.

image600
Jag och malin

Helgen

Jag hade en trevligt helg, det måste jag allt medge! I fredags så var jag, Julia, Cissi, Astri, Marri, Linnea och Emelie på krök hos nån Micke från blackan i Kälvesta. Cissis brorsa bjöd dit oss.
Där var det allt trevligt..
 Men ett tips har jag till er; Hur ni vet att det är dags att gå hem från en fest: När alla dina tjejkompisar gått. Då borde du nog ta och tänka på refrängen!
Jag kom tillslut hem med en taxi kl 4 och sov till 8, sen var det upp och hoppa och släpa sig till jobbet och jobba i 7 timmar. Inte najs!!!!

På lördagkvällen var jag, Anna och Rebecka hos Julia och åt middag. Väldigt mysigt. Jag var så trött så att jag höll på att somna nästan. Ingen utgång alltså, men trevligt sällskap som alltid.

Fredag:



Lördag:


Grattis älskling

GRATTIS MIKAELA!


Fredag

Ååh gud vad glad jag blev nu :D:D haha tänk att en liten fråga kan få en på så mycket bättre humör. Konstigt dedär med love. Att en person kan styra över ens känslor helt omedvetet. Hemskt och härligt på samma gång.

Fredag nu då. Cissi är på väg hit! Så ska vi va med Jullan också. Kanske ekerö kanske stan. Vem vet. Inte jag iaf! haha tare som det kommer då...

Bangar inte på lite sommar

image567image568

Lägg märke till alla hetingar i bakgrunden på första bilden!

Points

Ametja! Har nyss ätit fisk, torsk. Det var okej. Jag är inte alls förtjust i fisk. Eller joe, några fiskar finns det väll som jag gillar, höhö..
Snackade lite med mamma om viktväktarna. Man ska äta ca 8 points i varje måltid och ca 25 per dag. Vet ni hur många points en stor starkcider är? 8 points! Som en hel jävla måltid. Glöm då inte att man kanske dricker uppåt 5 cider. 40 points, nästan dubbelt så mycket som man ska få i sig på hela dagen, får du i dig på en kväll. Och en dl vin är typ 2 points. En starköl är 6 points. Vafan!?  Inte okej.

Snart ska jag iväg på basketträning. Ska väll bli kul..  Ta o träna bort den där liter vinen från förra helgen då.


I datasalen

Ja nu sitter vi här i datasalen. Det är väldigt tråkigt trevligt. Vi håller på¨med våårat grupparbete i ekonomi. Jag kännermig inte till så stor hjälp. Grupparbeten är inte min starka sida! Något meeeer... Vi har tydligen jättemycket skit i skolan nu. Inlämningar, läst ut Dr.Glas och prov och grejer. Usch usch! Men som den slacker jag är orkar jag naturligtvis inte ta tag i något av det där. Nu ska vi göra powerpoint. SHoooo

Ledig!

Idag är jag ledig! Fan vad skönt det är. Är hemma med lille NissePisse :)
 Jag har ingenting som jag måste göra idag. Har inga planer alls, kan bara ligga hemma hela dan om jag vill. Ska försöka läsa ite i Doktor Glas iaf.
 Igår tränade jag, och så har mamma börjat med Viktväktarna=jag har börjat med viktväktarna. Man blir ju peppad om man ändå bara får nyttig mat och det är det enda som finns i kylen. Så nu är jag inne på "viktväktardiet". Och så ska jag försöka börja träna på allvar nu. Vi får se hur det går med allt det där, men hittills har det gått bra (än så länge har det gått 2 dar).


image562image563
image564
image565image566


FotografeN^

Igår var en riktigt lyckad kväll tycker jag! Det var kul att träffa Sandra och David och alla. Vi var hos Micke hela kvällen, spelade lite kortdrickspel som pyramiden och Ölspelet. Jag tog väldigt många bilder med min schtekiga mobilkamera, nästan 80 bilder!
  Vi gick hem från Micke vid halv 4 ungefär och när jag kom hem satte jag mig med soppa och åt rätt ur kastrullen, fräscht! God var den iallafall, det var potatisochpurjolöksoppa för er som undrar... Vid 4 sov jag som en stock.





Lördag baby

Matchen gick sådär, torsk med 6 poäng. Tyckte ändå vi var duktiga eftersom att vi endast va 7 spelare. Riktigt kul att spela match igen, dock höll inte riktigt konditionen för att spela en hel match! Var helt död och är fortfarande.

Ikväll ser planerna ut som så att vi ska till Micke på fest. Snälla David bjöd dit mig :) Hoppas det blir kul, men det tvivlar jag inte på.

image525

Basketmatch

Maja ringde nyss och frågade om jag ville spela basketmatch!!! Klart jag ville! Dom var för få från vårt lag så tränaren hade lite panik. Det var nästan ett år sen jag spelade match så lite nervöst. Men jag e taggad!


Midnattsbandyn

Jag har ju inte berättat om den nej! Som ni redan vet så var killarna inte nådiga! Vi mötte dessutom bara killag. Dom tacklade oss, sköt hårda bollar på oss och var allmännt galna. Vi med för den delen, Magic chrystal ägde fan! Vi vann tillome en match mot killar, iof mattedata.. Det var fan askul! Jag gick rätt så tidigt, men det blev tydligen värsta fighten sen.


image524

Yesterday

Igårkvällen blev inte så dålig trots allt. Den började bra med att Rebecka och Anna kom hem till mig, jag var ensam hemma, skönt! Vi rökte lite vattenpipa, smuttade lite vin och lyssnade på musik, väldigt trevligt. Sen hade Mickan fixat fest i Hässelby strand, så det var bara att ge sig iväg dit. Den enda man kände där var väll Crille som bjöd dit oss annars vare bara en massa randoms.
 Det var två tjejer som stod och porrdansade hela kvällen och det var bara äckligt, kan ni inte sätta er ner och chilla eller dansa lite normalt? (typ spettadansen^^)
 Vi bestämde oss för att dra därifrån rätt så tidigt, jag Rebecka och Anna drog hem till mig igen och chillade.
 Juste! Det kom en person till den där festen som va galet otippad! Trodde nog aldrig att man skulle träffa honom igen.. Okej,  ledtråd: vällingby, sommar 2006, rätt slappt... Ingen som fattar :)


Fredag fan

Vi e ett gäng övertaggade tjejer, men problemet är att vi inte hittar någon fekke! Whaat!? Det är Fredag folket! Fekke fekke spåra spåra! Men nej alla ska vara hemma och chilla :/
Jag har iaf vart inne i stan med Beckie o Anna och jag köpte ett par vita tygskor på Urban.

Torsdag it is

Tjaaafan! Idag har jag varit hemma (8 är ingen bra tid att börja på morgonen) och så har jag varit i skolan en sväng för ett litet utvecklingssamtal.
  Både mamma och pappa insisterade på att följa med. Men det gick rätt så bra ändå. Det enda var väll denna frånvaro på morgonlektionerna, speciellt på måndagslektionerna i matte kl 8 på morgonen. Jag sa att Bertil inte har någon vidare koll när han tar närvaro, jag skulle ju aldrig skolka!

Ikväll är det midnattsbandy som står på schemat. Kl 7 börjar det, TAGGA. Det är jag, Maja, Mickan och Ellinor som är i dreamteamet, Magic Chrystal. Coowlt namn fan! Vi har konstaterat att vi lika gärna kunde ha hetat "Fjortistjejerna i 1:an"... Haha


image512

Bättre sent än aldrig

Nuuuu är våren här! Nu vågar jag säga det med säkerhet! Det är galet varmt ute. Härligt! Idag slutade vi skolan kl 12, men jag Maja och Fredrika och Liza som skulle ha bild satt kvar och pluggade lite i Cafét, sen gick vi ut och satte oss på en liten klippa och schtekte i solen.

I Fredags var vi några hos Mickan det var väldigt trevligt!



i Lördags jobbade jag, otroligt intressanta jobbilder:


Sen på kvällen hade mamma "fekke" hemma, Nattis kom så det var riktigt trevligt!



Igår spelade vår grupp upp vår pjäs, Kung Oidipus omgjord till Starwars! Vi var feeett bra och seriösa som fan...
Jag var C3PO, därav hjälmen och silvertightsen!

RSS 2.0