Jutören igen

Igår kom jag hem från några dagar på ön. Det var jag, mamma och Nisse bara. Vi badade, solade, åt och läste och bara latade oss.. Väldigt skönt! Jag läste ut 3 böcker på 4 dagar haha...




















Stockholmsveckan

Kollar lite bilder på fejjan från sthlmsveckan i Visby - och mår så jävla dåligt av det! Jag blir illa till mods! Allt är så stchteeek och alla brommabrudar ser precis likadana ut med magtröjor, höga jeansshorts, likadana solglasögon och det obligatoriska galna brommasmilet. Och så ser man en och annan brommapojke också som står och klänger på nån full tjej. Nej fy. Men vem vet, nästa år kanske det är jag som står och vevar takten på kallis och dricker fanta o rosé..... Nej, men been there done that, och då var jag 16, fast istället för fantarosé drack jag kopparbergs cider haha.


Studenten















haha jag häller öl på Liza!



Skål och god natt!

Jutören

Nu har jag äntligen fått in alla bilder i datan! Tog så jävla fina bilder. Och ni är så fina :)









LIZA ÄR OCKSÅ RÄDD FÖR MALEN!! hihi




Shopping

Idag var jag och Anna i stan och shoppade loss. För mig gick notan på 2500. oops. Men jag har jobbat som en dåre så nått måste man väl få unna sig? Kanske visar i bloggen sen lite vad jag köpte (antagligen inte för att jag är lat, drömmen om modeblogg är långt bort)

Imorgon drar jag till ön igen som sagt, ska bli mys. Hoppas dedt blir bättre väder, men egentligen gör det inte så mkt, för det ska bli förjävla skönt att bara chilla och läsa böcker. jag är, som ni kanske inte visste en riktig bokmal. Nu i sommar har jag redan läst ut ca 5 böcker. Jag kan tipsa om Marie Ljungstedts deckare, har läst typ 6 stycken av henne.

Föresten så ska jag trroligtvis till Tyskland v. 31 me pappa och Malle. Vi bilar till Berlin och Hamburg. Ska bli kul, blir shopping (alla i familjen Carlsson är mer eller mindre shoppaholics, pappa är värst tro det eller ej) och besök på diverse nöjesfält och vattenland. Älskar tyskland, speciellt Berlin, kommer bli naajjs.. Fast jag missar Lizas birthday, dumma mig..




Den här klänningen köpte jag på topshop fast i gammelrosa, skitsnygg!

Machosallad





Jag var hos Liza igår efter jobbet och åt god middag och kollade på Farsan. Fyfan vad rolig den var! iaf vissa scener, som den här hahahaha jag dog av skratt! Nu regnar det och jag är trtött efter jobbet och efter en hel veckas jobb, så tror jag bangar utgång.. Skööönt att bara ligga hemma och sedan kunna sova ut imorgon!

Bilderna som facebook glömde








Brrrraaaaaaa

Tjena tjena årets solbränna!

Länge sen man skrew här liksom. Men jag har haft det sjukt jävla bra i sommar hittills.. bortsett från allt jobb. Men det är väl bra med pengar. Finns ju dom som inte ens har ett jobb ;)
Jutören va Najs. Jag fylldee år och vi badade, solade åkte bår, drack vin och åt :D synd för er som missade. hihi
Sen Arvika. Bästa. Trodde inte att det skulle slå Hultan, vilket deet inte heller gjorde, men deet var över mina förväntningar. jävligt kul. ETTAN BETTAN! NAAAJ NAAJ NAAJ! BRRRAAA!  Nu ska jag snart iväg och jobba vilket jag ska göra hela veckan tror jag, sen nästa vecka blir det ön igen med mamsen. Pusssss

RSS 2.0