Koh phangan

Jag och Martin var och åt på restaurangen Koh phangan på söder idag. Det var otroligt mysigt där inne. Påminde väldigt mycket om Thailand med en massa lampor i taket och växter överallt. Maten var jättegod! Martin drack Singha öl, om man ändå vore 18! Vi åt efterrätt också, jag tog en passionfruktcheesecake och Martin en Banana split. Jag blev sjukt mätt. Fem av fem toasters!

 



Martin

Idag fyller Martin 18, äntligen! :)
Han sov hos mig igår så jag fick sjunga för honom i morse och ge födelsedagspresenter.
Grattis älskling, jag älskar dig jättejättejättemycket! <3

 

Datorkunskap

Nu har jag nyss haft läxförhör i datorkunskap. Varför  i helvette valde jag det? haha
Jaja, det gick väll okej, hade faktist pluggat lite. På måndag har vi prov i datorkunskap. Kul.

Idag ska jag nog träna lite F&S, sen sova hos Martin :)


Hoppas att Liza är i skolan idag! Igår var hon sjuk :/

Otroligt intressanta bilder!!!!!!!!!

Nisse är söt


"Heil Hitler"


Såhär ser det ut utanför mitt fönster:


Min sänghund


Utanför mitt andra fönster:


På min vägg


I min ena garderob


På min hylla:


I mitt fönster:


I pappas kontor hittar vi lille Malleballe!

Lördag

Idag när jag jobbade kom DOGGE DOGGELITO in och köpte godis av mig, fett coolt.

Igår hos Jullan var det trevligt. Men det var lugnt, ingen som var direkt taggad. Jag var hemma rätt så tidigt. Skönt det, annars hade jag inte pallat jobbet. Är helt slut nu efter en dags jobb. Fattar inte hur jag pallade med förut att kröka och sen sova 2 timmar och sen jobba en hel dag !?

Snart kommer Danni hit. Vi ska bubbla. Kanske ett par kompisar till henne som kommer också. Ska bli skönt att bara chilla!
Dessutom ska pappa ut ikväll så jag har lille Nissepisse här. Namnet passar verkligen, han luktar piss. Vi måste nog tvätta honom snart. Jaja..

Jag saknar Martin!!!! som är på landet och vilar upp sig från mig ;)


Fredag

Tjafan! Idag har jag varit glad. Vi hade skolfoto. Jag blev nog dålig. Jag tjuvkikade på min porträttbild som såg ut som en blek gris... Jaja. Vi slutade kl 12 - soft. Jag, Maja, Julia, Cissi och Liza satte oss på Coffecorner i Vby och sippade kaffe. Sen drog jag och Liza hem till henne där en liten Anna väntade :D Vi åt och fikade - ännu en gång. Sen kom papi och hämtade mig och vi åkte och åt på pizzeria. Jag åt en grekisk sallad och pappa åt pizza (intresseklubben antecknar!) Heheee, nu skrev Anton Tengrot till mig på msn, den coowlingen,.

Nu ska jag snart till Jullan som e fett schteek och e ensam hemma. Vi har en hemlig plan som går ut att cracha hennes lägenhet. Ta dit Carlstedt och gänget och bara ööösa! Nja.

Imorn ska jag jobba. Börja spara ihop pengar redan till alperna, Valle T. Faaaaaan vad kul det kommer bli. Taggar redan :)

Jag ska övingsköra till Jullan snart! läskigt!!

Den som dör får se

Tjena! Nu sitter jag hemma hos mamma och fixar med ipoden.. Började 8.10 med Natur idag, men Bosse kom aldrig och sen hade jag håltimma så det blev allt som allt håltimma i ca 3 timmar. ovärt att komma till skolan! Igår var jag hos Martin. Han försökte hjälpa mig med matten, men det gick väll sådär, han säger att han aldrig mer kommer hjälpa mig haha. Får väll klara mig själv. Sen kollade vi på filmen Leon som var riktigt bra.

Som Maja redan har konstaterat så är Markus Krunegård sjukt bra! Jag har lyssnat på han ett tag och texterna är så bra. Sitter och lyssnar nu när jag inte har något att göra. Han sjunger ju om Martin :)



"Martins blick har fångat allt, han har testat allt kring heroin. Martin är farlig, men han är jättefin. Jag säger som det är att allt är sådär, bara sådär sådär som det är, såhär års så blir det inte bättre så länge jag ler så är det. Men Martin får mig på bättre tankar. Och snart är jag tankad och mina tankar far hit och dit och tillbaks igen och hit och tillbaks igen."





"Den som dör får se, Markus Krunegård"

Old times

Idag var jag i skolan, sen fikade jag med Daniella och några kompisar till henne. Jag var trött, och jag blev inte direkt mindre trött av ett gäng överenergiska 92or haha, men dom va trevliga ;)
Igår övningskörde jag. Jäävligt läskigt. Första gången jag körde med växel och kopling och allt sånt. Höll nästan på att bryta ihop




Läser lite i en gammal dagbok som jag skrev för ca 6 år sen. Riktigt underhållande faktist!

"Jag har gjort en skiva som heter Jempas hits 2003, där har jag samlat mina HITS! Nu lyssnar jag på 50 cents P.I.M.P! Jag älskar honom! Han e så JÄVLA bra! Sean Paul och 50 cent ÄGER! hehe bye"

"Efter skolan kom pappa och hämtade mig och Beckie. Sen kom Jam och då badade vi bubbelpool. Vi lekte "va under vattnet längst" Jag fuskade lite.... Men jag vann ändå."

Fan va cool man va



Jag bjuder på en gammal bild också, som sagt jävligt coool.

Helgen

Måste väll skriva lite om helgen också kom jag på! Vi hade nollning i fredags. Det var meningen att det var vi som skulle nolla sp1a men jag måste nog säga att det var vår kära klass sp2a som blev nollade istället. Kul hade vi iaf! Ettorna var riktigt mesiga, så det var väll inte mer än rätt att vi tog över istället ;)



"Ingen är fulare än en naturare!"




Fast nedsupna blev dom ju?



Vi med...



Puss



Lapdance! Julia, erkänn att du gillade det!



"DRICK!"



"Lägg dig i fosterställning och låt som en säl"







Anledningen till att drickan tog slut så fort ;)




Cooolingar



I lördags jobbade jag på dagen, inte så najs!!!! Sen så åt jag och Rebecka middag på Il postino. Sen mötte vi upp med Martin och åkte till Wedar på väärsta feekkkeeen! hehe okej inte värsta fekken, men lite krök sådär. Julia kom också :) Det var trevligt. Dagen efter låg jag och sov i Martins säng typ hela dagen, sen middag hos mamma med Morfar, Gunnel och Kari.

Mobilbilder från MAGALUF!

Som du har tjatat liza!! nej skoja, det e inte så farligt. Men nu kommer några från mobilen,. Fast vissa är tyvärr censurerade!


Torsdag

Idag har varit en helt okej dag. Var i skolan som vanligt. Vi hade etologiprov, det gick väll sådär. Sen när vi satt i matsalen tjuvlyssnade vi på sp1a(spetta) som satt och pratade om nollningen som sker imorgon - dom verkade lite rädda faktist! Moahahahha

Sen var filmgruppen på en biograf som heter Zita och analyserade Matrix, inte alls så värst upphetsande.. Just det! Vi framkallade vår film på fotolektionen. Men vi får inte se bilderna än eftersom att man måste kopiera dom på filmpapper också, riktigt klurigt det där med analog film. Men riktigt kul och intressant också.. Hursomhelst så hämtade pappa mig i stan och vi gick och fikade. Sen kollade vi i affärer. Jag fick ett par strumpbyxor. Jag och pappa är nog inte bästa shoppingkombinationen, så det blev inget mer där. Sen när vi åkte och handlade på ICA plockade jag däremot på mig lite foundation, deo, rouge, hårspray och maskara :)

Sen gick jag på friskis och svettis, riktigt kul idag eftersom vi hade en ledare som var en man runt 55 bast med flint och ölmage! Ni skulle sett när han gjorde alla olika halvporriga rörelser...

Nu ska jag snart sova <3

RSS 2.0