Nya Zeeland och Australien

Ja. Då var det bestämt till slut. Jag och Filippa drar till Nya Zeeland i Februari. Om allt blir som vi vill. Men bestämt är det! Kommer bli FETT. Ingenting är planerat eller bokat, men vi ska först till NZ och sen till Aussie. Kommer försöka vara borta i några månader, så det blir nog lite jobb på vägen. Känns bra att det blir av till slut, vi har ju pratat om detta sedan vi lärde känna varann i Valdi. Och så pratade jag och Filippa på Skype för ett par dagar sedan och hon sa att om du vill så vill jag. Säg bara ja. Kändes som om vi bestämde oss för att bli ihop eller nått haha. Men det här är ju stort. Så hoppas, hoppas verkligen att allt går vägen. Men som ni kanske vet så är jag en person som gör det jag säger att jag ska göra. Kanske därför jag blir så irriterad när andra säger en sak och gör en annan! Nu är det bara att börja planera. Har precis sagt upp lägenheten här i Norge och ska väl ansöka om visum och boka flygbiljett och sånt snarast! Woho!




Sverige

Nu har vi precis handlat i Storlien, sitter på bussen och äter naturgodis :) har något kul att berätta för er, men det får ni veta när jag kommit hem till Trondheim!


Bästa insändaren någonsin


Boktöntarna

Jag och Anna var på biblioteket idag och nu är vi redo för kvällen!




Tacka gud för halv åtta hos mig

Ååååh. Satte mig ner framför TVn och insåg att klockan var HALV ÅTTA! Lyckan! Glädjen! Och i tillägg så står Anna och slavar vid spisen med en lasagne. Vi hade inte så värst mkt mat hemma så den består av lasagneplattor, 5 köttbullar, spenat, broccoli, tomatsås, matlagningsgrädde och ost. Delikatess ju. Beckie verkar ha blivit sjuk stackarn, hon ligger och sover i sitt rum. Och det "rummet" är seriöst 3 kvadratmeter stort. Det står en bäddsäng/soffa där i, that's it. Jag var precis på spinning. Det var lagom jobbigt. Nu börjar det! Puss

Fat, Y U NO GO AWAY!?

Haha, det här är jag.


Tomt prat

Tjenis penis. Är ledig idag och det är Anna också. Jag dricker kaffe och funderar över hur jag ska göra med mitt liv. Har lite olika alternativ... Antingen så åker jag iväg någonstans när jag kommer hem från Norge, typ Australien. Eller så stannar jag hemma och jobbar och sedan börjar plugga till hösten. Där försvann drömmen om att resa? Men då kan man ju plugga ett år och sen ta ett sabbatsår och resa och ha sig. Eller så stannar jag hemma och jobbar när jag kommer hem och drar jorden runt nästa höst och vinter. För då har man ju nog med pengar. Men jag vill ju inte resa ensam och alla andra verkar ha andra planer. Och när man väl börjar planera saker med folk eller pratar om att åka dit eller göra det så kommer den andra sen helt plötsligt och ba nej men jag kan mog inte, jag har inte råd osv osv... Tomt prat hela tiden. Haha deppination.


Plankstek, rödvin och lite striptease







Världens godaste plankstek hittar man på Frati i Trondheim



Sedan drack vi drinkar på Bari




"Jävla bitch!"



"Skaru ha spö eller!?"



Beckie och Anna börja bråka lite, men vi gick och drack Pina Colada på RAUS och då blev allt bra igen.



Nom



Beckie hittade ett ragg. Men vi lämnade han där.



Vi gick till Downtown och dansade och shottade Tequila. Är det Rkart där bakokm måntro?







Gänget.





Dom heter Jan Helge och Willy.







Det mesta är svenskt i norge. Här har vi svenskt vin.





Har tyvärr inga bilder från stripteasen. Men Anna har en film om någon är intresserad...

Och Beckie är ihop med Jan Helge.

nu blire fest


God morgon (klockan är 14:37)

Ligger i sängen och chattar lite på fb med Cissi och lyssnar på Elton John – Goodbye Yellow Brick Road
Börjar jobba kl 5 och ska bara chilla fram tills dess. Eller jag ska faktist plugga believe it or not. Vi ska testas på menyn idag så jag ska plugga in priser, tillbehör och köttvikt och sånt kul. Somnade runt 12-tiden igår och vaknade kl 1 idag. Sov alltså i 13 timmar. Då är man trött.


en liten update från norge

Hajhaj. Börjar jobba om 20 min så ska snart traska iväg.. Idag har jag vart på spinning. Det var jobbigt. Men fan vad bra det känns efteråt. Fick sporttoppsmärke. Det är när det blir en stor svettfläck över hela ryggen, förutom där sporrtoppen sitter. Fett snyggt. Har jobbat hela veckan och kommer jobba ikväll och imorgon kväll. Sen är jag ledig lördag söndag. Utgång på lördag, can't waait! Har varit jävligt mkt i veckan, fullsatt både tisdag kväll och igår kväll. Samma sak ikväll och imorgon. Var och klippte mig igår. Det blev bra, tog bara på topparna som vanligt. Anna klippte sig idag på samma ställe och det blev också bra. Jag känner att det är såna här saker som är viktiga för er att veta liksom! Oj, nu känner jag mig trött. Inte bra såhär innan jobbet. Jag dricker egengjorda macciato varje dag på jobbet, nom! HEJDÅ!



varför man inte ska ha katt

Bilder från Sweden


Malleballe på skoaffären



Jag på skoaffären med mina nya jobbskor.



Mamma på Koh Pangan



Jag på Koh Pangan



Jag köpte en RHCP-tshirt



Red Hot.. Bra bild.

Utbildning

Aaaah! Har skickat in en anmälan till utbildning! De ballar uur! Hade aldrig trott att jag faktist någonsin skulle bli sugen på att plugga. Och här sitter jag nu och konstaterar hur jobbigt det är att jobba och hur soft det är att plugga. Tänkte ju börja plugga till nästa höst, men kan vara kul att se om man ens kommer in någonstans.. Såhär valde jag:

Juristprogrammet Uppsala
Juristprogrammet Lund
Psykologprogrammet Uppsala
Ekonomi i Uppsala
Medie och kommunikationsvetenskap i Göteborg
Kulturentrepenör i Uppsala


Lite random.. Men jag bara valde lite olika när jag såg att imorgon är sista anmälningsdatumet.. Haha, kul om jag skulle komma in på psykologprogrammet, dooooon't think soo. Haha

Ingen inspiration till en rubrik

Hej. Anna tyckte att rubriken skulle vara: I love fisk.

Vi har pratat om fisk och jag vill äta fisk. För jag vet att det finns god fisk och jag vill lära mig äta fisk. Banne mig! Anna ska göra lax.

Sverigeresan var uunderbar. Så kul att träffa er igen och konserten var bra. Men jag blev besviken som fan för att dom inte spelade min favoritlåt. Väntade på den och tänkte att eftersom det är den bästa låten så kommer dom spela den sist. Sen ser jag trummisen kasta ut trummpinnarna i publikhavet och det var som om något gick sönder inom mig. Jag började gråta lite för att dom jävlarna inte spelade min jävla favoritlåt. Så var jag sur och ledsen ett tag, men det gick över. För dom spelade ju faktist en massa andra bra låtar. Så helt misslyckat var det ju inte. Men ändå.

Haha. Det värsta som man hända i mitt liv för tillfället är att mitt favoritband inte spelar min favoritlåt. Då är egentligen livet jävligt soft.

Idag är jag ledig. Igår var en riktig skitdag på jobbet. Fullbokad lördagkväll och jag hade två 20-mannabord samtidigt. Kaoz.

Nästa helg ska vi boka bord på en´restaurang som heter Frati och gå ut efter för alla vi är lediga hela helgen.


Maten var GOD

Damn va mätt jag är!

Kl 8 hos mig imorn vare. Jag bjuder på mat och vin! mumsigt.

Skulle vara kul att spela wordfeud med eeer! Invita mig! Jag heter något så coolt som: Jenkancs


Söndagsmiddag

Nu tillagar vi en delikat söndagsmiddag här hemma i casa del c/o Violeta Basa. Det blir fläskytterfilé, garlic mashed potatoes, bearnaisesås och sallad. Kan bli gott. Sedan ska vi titta på Gustavssons 3 tr eller vad det hette. Mys. Och äta lite sånna där Rings med sourcreamsmak. Och imorgon ska jag vakna tidigt och ta bussen till flygplatsen och flyga iväg mot Sverige. Började packa lite idag. Rullade varsamt ihop min sovsäck och la in den i fodralet och utbrast glatt "det var sista gången jag sov i den sovsäcken!". Efter 5 minuter kom jag på att jag skulle sova i den i natt. Fail. För er som inte fattar så ska jag hämta täcke och kudde och sånt hemma. Tog bara med mig sovsäck i vetskap om att jag kanske inte skulle bli så långvarig här i grannlandet. Vilket jag nu blir ändå. Iaf tills slutet av februari om det går som planerat. Rebecka vill dock åka hem i januari. Så hon får väl göra det. Men jag och Anna vill stanna tills vårt D-nummer går ut, vilket är den 24e februari.

Jobbade stängning igår, och jag, Anette och Kornelius stannade kvar i restautangen och drack öl och rödvin (neej, jag drack inget av rödvinet, im not there just yet). Det var koselig. Idag har alla varit lediga och bara legat hemma och tagit det lugnt. Jag har kollat på Suits och senaste avsnittet av Sons of Anarchy. Vi har inte ens tränat, ingen har tagit upp det ämnet sedan frukost, då man började inse att man nog var lite för seg idag för att pallra sig iväg till gymmet.
Beckie har en film på mig när jag dansar i torsdags. Jag dansar vääldigt inlevelsefullt till den där låten "oppa oppa, oppa oppa, nananana ninanoppa, oppa oppa.... " Fattar ni vilken? Typ 90-talspoplåt. Kunde inte med att kolla, hatar att se mig själv göra pinsamma saker på fyllan. That's why I didn't say yes to Paradise Hotel. Och att jag aldrig blivit tillfrågad har inte med saken att göra...

Ses IMORGON!


Good morgon

Aboo. Fitta. Hade skrivit bästa inlägget så råkade jag radera det. SÅ gåre om man e bakis. Drack godaste drinken igår på Downtown. Exotisk Daquiri. Det ni! Det var fett kul igår. Vi fick tillochmed oss två norrmänn som vi hittade på vägen hem. Det blev lite trångt med 4 stycken i sängen. Jag ska jobba snart. Är inte jättetaggad på det. Vi dansade cowboydans till Cotton eyed Joe och dom spelade Don't stop believin (hur stavas det nu igen?) i pianobaren och jag stod och skrek över hela stället. Vi tog Tequilashots och jag blev paranoid och trodde att folket på dansgolvet hade en konspiration. Väldigt oklart. Anna vaknade och kom på att hon skulle vara vikarie på barnehage. Då var hon redan 40 min försenad, faaail. Haha stackarn. Jag gillar den här låten asmycket: City – En sån som jag. Jag är trött och vill inte jobba. Snart kommer jag hem och hälsar på! Lääängtar.



Kyoto



På KOS





Träffade Morten igen. Han var konstig.




Suits



Amen fyfanimig vad snygg Harvey i min nya serie Suits är! NOM! Jag och Beckie dricker vin och ska gå ut och dricka en drink. Jag har ju faktist namnsdag idag! FEEEST.

don't eat my chips, bitch!

                        

Sverigevisit

Idag var vi uppe tidigt och åt frukost på gymmet och hann med lite crosstrainer och magmaskin. Sen tog jag och Anna Thorleif-bussen till Storlien och handlade på Coop. Nu står en lasagne i ugnen som är färdig när som helst.
Var inne på Anna Hibbs blogg och hittade en bild på Josh Hartnett som jag hade största crushen på när jag var yngre. Så snygg juuu. 

                        

kult


alperna

Blir sugen! Kom på att vi borde dra på en säsong massa folk! Skulle vara kul. Om typ ett par år, när man vll ha en paus i pluggandet eller vad man nu sysslar med. Tycker definitivt att vi iaf borde ta och boka en eller två veckor i alperna nästa år! Jag är pååååå!


lonely girl

Jag är lonely girl ikväll. Var fett lugnt på jobbet idag. Fick gå tidigt vilket var skönt för jag fick lite ont i magen. Kan ha vart för att jag var bajsnödig. Sen har jag bara chillat hemma för jag kände inte för att göra så mycket. Kollade på en film som gick på 4:an. Finding Neverland med Johnny Depp. Fett bra, och sorglig så jag grät. Gråter alltid till sorgliga filmer. Eller till sorliga saker. Gråter tillochmed till Blair och Chuck. Älskar Blair och Chuck tillsammans, så fina. Funderar seriöst på att sova nu. Haha... Börjar kl 5 imorgon, så då ska jag träna iaf. Något jobbigt! Typ pump eller så, fan vad jobbigt... Just det. Lonely girl. Anna jobbar och Beckie vettefan vart hon har tagit vägen! Svarar inte när jag ringer och hon började runt 8-tiden imorse. Så min gissning är att hon blivit inringd av Rica där hon jobbar extra som servitris. Måste vara så. Hoppas. Blir ju lite orolig! Som när Beckie väckte mig kl 6.30 en morgon och var orolig över att Anna inte var hemma. Men vi kom på att hon jobbade frukost på Rica.

PS

Jag behöver också en vinterjacka som klarar den kalla norrvintern. Kul om jag skulle köpa en Moncler. Håll utkik! Det är antingen den eller Fred Perry.


Brommastyle

Hahaha, ligger o chattar med Malleballe på fejjan. Vi planerar vår shoppingdag som vi ska han när jag är hemma om en vecka. Och hon sa precis att hon vill ha en Monclerjacka. BROOOMMAAAAFJOORTISSTYYYYYYLE. Hehehehehehehhe

 I had a sister. Then came Bromma.

You can't always get what you want

Tjenis. Ligger i min och Annas säng och lyssnar på Rolling stones och har det göjj. Igår jobbade jag till kl 4 på natten. Det var motherfucking exhausting. Värsta rushen, omsättningen den dagen var tydligen som under julborssäsongen, jävligt bra med andra ord. Och upp och jobba idag igen kl 12. Lite segt, men det var mysigt idag. Tänkte tyyyp sova nu, snart. PUSS!


The Rolling Stones – Wild Horses
The Rolling Stones – You Can't Always Get What You Want
The Rolling Stones – Sympathy For The Devil
The Rolling Stones – Paint It Black - Mono Version

Mina favvosar.



he heeee

hej

Heejaaa. Så säger vissa hej här i norge. Tycker det är konstigt. För de låter ju smått utvecklingsstörda. Jag kollar iaf Idol-repris och väntar på att pastan ska koka färdigt. Sedan ska jag traska iväg till mitt arbete. Var nyss och tränade. Det blev crosstrainer och cykling för jag ville kolla på Idol på TV. Lat men ändå inte liksom. Det vart rätt hårt. Tröjan vart helt genomblöt, äckligt. Men brrra. Skulle egentligen vart ledig idag och gå ut ikväll, men en tjej på jobbet är sjuk så jag tar hennes pass. På onsdag ska jag och Anna åka över till sverige med gratisbussen och handla mat. Nu gapar kylskåpet tomt kan jag lova! Beckie ska köpa med sig en bakelse till mig ikväll, nom! En croissant med vaniljfyllning och chokladöverdrag. NOM!

                


RSS 2.0