ÅH BANNE MIG SÄGER JAG BARA

Nu.
Är jag typ återhämtad från i onsdags.
Somnade kl 20.00 igår och vaknade nu kl halv 12...
Julia fyllde år efter 12 i onsdags och det skulle firas. Minnsan.
Först var vi hos Liza. Hon gjorde en uunderbar kycklingsallad till oss. Jag drack 3.5or och blev full. Sen vin på tuben. Sen varrt det Sogni där vi blev bjudna på skumpa av en fet dude. Jag drack ur sugrör, man vill ju inte verka aallt för rik liksom. he. Sen SPY BAR, JAG KOM IN!!!!! IN YOUR FACE VAKTEN MED MÖSSA! Väl på spyan hade jag blivit lite väl överförfriskad. Jag säger bara gammal tunnhårig kille. Usch.
Sedan trodde jag att jag hade tappat bort mitt pass och fick panik. Jag hade tappat bort mobilen också, men det gjorde inget. Sen kl 6 vare eftferfezzzt hos Kalle (?). Jag hittade mitt pass och  jag blev världeens lyckligaste! (censur) Sedan vaknar jag upp av att Maja sitter och gnuggar bort ordedt KUK från min kind.. Hmmmmmm. Jag Liza, Kalle och Ado somnar om i en 90säng, mys. Sen stapplar jag och Liza hem till henne. Och sen åker jag till jobbet. FYFAN, jag mådde verkligen som jag förtjänade. ojoj.

Störd kille

"Hej

Jag fick ditt bestridande av mitt krav idag. Skulle gärna ha ett samtal
med dig om detta. Tyvärr har jag inte ditt nummer så det vore bra om du
kunde ringa mig istället? Mitt nummer är (nummer). Bäst är
kvällstid vardagar (ej tisdag och torsdag) eller dagtid helger.

Eftersom du har bestridit kravet kommer jag överlämna ärendet till
tingsrätten. Det är tyvärr en långsam process men jag har rätt och
kommer att vinna så det är oundvikligen mitt nästa steg men det vore nog
bra för oss båda om vi kunde prata direkt med varandra innan TR blir
inblandat.


(hans namn)"






Asså jag orkar inte. Jävla psycho!



Im in chock

Shit. Vissa saker är så sjuuuuuuuuuuukt otippade!!!!! När såna saker händer så vet man bara inte vad man ska säga.

Nu såg jag på facebook att tydligen Carro och Stefan är tillsammans. RANDOM! Hon Carro känner jag egentligen inte, hon är 92a och vi gick i samma skola. Stefan är en kompis till en kompis. Tror han är 89a. Bara så jävla random. Ville bara säga det.

Lite som när jag träffade Aslack i Alperna...

Hmm...

Nåväl. Jag är förkyld. Det suger. Men jag ska snart till mickan och dricka lite vin och snicksnacka och förhoppningsvis så blir det kanske lite festligheter också... Väntar bara på att mami ska bli färdig med maten.


Somliga har komvux kvar

Spelade macthen mot bromma i tisdags, vi, blackan vann! Skönt. Tyvärr förlorade blackans killar mot bromma. Bromma kom med fyndiga hejarramsor som "alla suger kuk i blackeberg", "visa pattarna", "en sjukdom en smitta en blackanfitta" och "pappa betalar". Duktigt.

Sen så tränade jag faktist lite basket igår för första gången. Det gick bra, men fyfan vad jobbigt det var, trodde jag skulle dö nästan. Min kondis är inget att skryta med...

Idag hade vi världens skitdag i skolan med en svenskalektion kl 8 på morgonen, sen 3.5 håltimmar och allra sist på dagen filosofi och geografi. Geografin är värre än tortyr. "När jag var i Peru...", "En riktigt rolig grej faktist", "när jag var ung"....

På håltimman hann jag med att fixa nytt bankkort, ta legbilder och fika med Liza. Så dom där jobbiga bankgrejerna är gjora nu iaf.

Fyfan vad tråkigt detta var.

Ge mig Alexander Skarsgård så kan jag dö lycklig sen.






Så sant

Detta skrev Alex Schulman:

"- Kanske är det för att jag är mellanbarn. Jag har en förmåga. Jag kan oerhört fort konstatera om en människa är obehaglig. Jag konstaterar att Mariette är obehaglig. Hon är falsk och inställsam. Det finns inte något äkta i henne över huvud taget. Man ser det i hennes blick. Hon gör mig illa till mods. Märker ni det? Förstår ni att hon är obehaglig? Gör ni det?"

Jag håller med! Hon är obehaglig den där Mariette.

Mexican night





Kicken, var tog du vägen?

Så kan jag känna ibland. När man var ung och vild var allt som i en film. Haha. Men faktist. Jag gjorde så mycket galna saker, ni kan inte ens ana. Men nu är man stor och ska vara duktig. Men det är jag ju inte alltid ändå.

Tog det lugnt i helgen. Det var sjukt skönt! Jobbade, som vanligt. Jag blir så sur för snygga 3killen har inte vart där på 3 gånger!!! Nu är det bara 3 fula som jobbar där inne på 3; en ful lång rödhårig tråkig kille, en ful tjock thailändare och en ful tråkig tjej. Lite hårt kanske, men vafan från snygga 3killen till 3 fula, tråkiga människor. Det enda roliga jag hade sist var att dom hade målat om på personaltoaletterna. Life is hard. Haha

Nu är det 46 dagar kvar till Thailand! Fan, det är nära nu.

Hur blir det med alperna/österrike?

Bromma - Blackan imorgon i basket!! Jag kanske ska spela, är nervööös.

Mackan e så jävla grym! Gillar nya albumen skarpt.

Yoga ikväll... Alltid när jag ska träna mår jag typ dåligt. hmm. Fast inte efter, då känner jag mig som en ny människa.








Det är inte lätt när det är svårt

Nej just nu är väl inte livet på sin topp direkt. Jobbiga legbekymmer, missförstånd och ilska, kronofogden, en mobil som tagit sina sista andetag och fucking inlåsta nycklar i skåpet för 3:e gången på en månad. Dessutom geografiprov som jag inte har pluggat till. Inte konstigt om man blir lite nere va?
Men det verkar vara så. Så fort livet känns bekymmerslöst så blir man påmind om att livet minnsan inte är någon dans på rosor. Och om det är det så har rosorna jävligt mycket taggar som jag fortsätter att trampa på gång på gång. Ångesten (eller vad det nu är) ligger där som en stor klump i magen och gnager och får mig att vilja gråta samtidigt som jag fan inte vill gråta. Det är ju inte så att någon har dött liksom? Men för att citera Snook så är kanske inte mina problem så stora, men dom gör lika ont för det. Deeeeppmode. Jag såg nu på Lizas blogg att det tillochmed är JohnnyDeppmode. Där ser man...


Här var man inte deppig inte.








SMKSMKSMK



Jag och snyggingen i SMK!


Ikväll blir det Spyan. Snart ska jag åka. Är sjukt taggad, nu kör vi!

50's








Paret


c00la gänget












Jag har hittat kamerasladden!!!!!!


Innan insparken




Lägger upp fler sen för nu ska jag in till stan och SHOPPA!

En höstdag som jag aldrig kommer glömma

Poetiskt va?

Jag ville göra en film, men det funkar ju fan inte! Jag hatar teknik. Inget funkar för mig. Som tur är har jag Uffe som är bra på sånt där så han ska fixa Pinacle till mig som är ett bra filmredigeringsprogram. Har velat göra en hultanfilm och nu banne mig ska jag göra en!

Idag var jag ledig. Vi hade lite alpernamöte hos Maja. Det blir Val d'isere och som det ser ut nu så åker vi nog med skolan. TAGGA!

Men först har jag detta att tagga till:

1. Kryssning till Tallin med Majsen, Elli och Liza. Typ snart (datum?)

2. Thailan den 5e december i 3 veckor!!!!

3. Tandådalen med Liza, Beckie, Anna, Adam och Johan den 3e Januari!

Och sen på sportlovet Val d'isere!

Fyfan vad jag kommer behöva snåla nu för att få pengarna att räcka till...

Efter mötet åkte jag och träffade Danni i Odenplan, vi tog en fika och catchade upp.

Nu sitter jag här och har faktist gjort klart filosofin, nästan. Har inte den där Patontexten hemma.. Filosofi är så jävla flummigt!!! "ordet katt är inte detsamma som en katt". Nehe!? Och vad vill ni säga med det?
Hmm....

Och Ellinor tycker att Wittgenstein är snygg. Jag gillare.

Jag lyssnar på Fibes oh fibes. mycket bra må jag säga.

Jag har håltimme i 3 timmar i morgon. Onödigt. Död åt schemaläggaren!


Hultsfred, jag saknar dig




Paranoid, ångest, rastlöshet

Låter som en bra kombination va?
Usch idag var jag verkligen paranoid och hade en gnagande känsla i magen. Vi kan väll gissa lite varför, men det var nog inte bara därför utan också för att jag blir så jävla arg på mig själv ibland. Och för att vissa c00la killar är så förbaskat osköna. Och att jag är irriterad på irriterande saker. Inte så konstigt kanske. Fast jag var ändå rätt så glad. Lite humörsvängningar sådär.
Idag hade jag engelska (deneneeeu) haha. Sen fikade jag, Agge och Liziz_girl i Vby på hålet. Sen lite infolayou och till sist UF. EN mycket givande dag med andra ord.
Ikväll är det DESPERATE HOUSEWIVES! INTE missa!!!! Jag och mamma ska till Andreia och äta middag och kolla på prämiären snart. Vi ska faktist åka nu tillochmed. Ledig imorn. Najs.
Puss

Tips!

Nu finns ett telefonnummer man kan ringa om man är ute och går på helgkvällar (fre/lör kvällar 23.00 -03.30) och vill ha "sällskap" i luren medan man går. Man talar om var man är och var man ska, och har linjen öppen medan man går och skulle något hända så ser personen i andra
änden, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp.

VB detta till alla kvinnor du känner och knappa in numret i din mobil!

Tel "Nattknappen", polisens jourtelefon

nr. 08-50 44 66 66

Kvinnor som hatar män

Liza kom just upp med den superba idén att det borde komma en film med ett sånt namn, jag åtar mig självklart huvudrollen!! Haha, nej men fyfan män är svin. Ibland undrar man ju vad det var som gick snett.

Kollar på "Mannen uner trappan". Ligger på 3:e avsnittet. Ni har rätt, det är jävligt creepy. Den där Kvådd verkar inte vara så snäll direkt. Fyfy.


Nu ska jag äta varma mackor!!!!!

För trött för skola

Ja i morse när jag vaknade kände jag bara för att somna om, vilket jag också gjorde. Gick och la mig typ 6 i lördags och sov väll i 3 timmar kanske så jag hade en del sömn att ta igen. Nu är jag lite piggare och har läst ut "Ett öga rött" och precis städat rummet lite. I lördags på Mexican night var det riktigt trevligt. Älskar blackan! Har en massa bilder, men tror att kamerasladden är hos pappa, så dom kommer väl upp lite senare i veckan. Alla killar var iaf väldigt snygga i mustasch och hattar.




Såg idag på aftonbladet:

Se upp för ficktjuvar!

Mest utsatta för ticktjuvar är de turister som besöker Barcelona i Spanien. Las Ramblas, det berömda promenadstråket i staden, sägs vara det perfekta stället för att få väskans värdefulla innehåll stulet.

Haha, ja det har vi fått erfara!



I Barcelona


Mexican night

Jaa, ikväll är det mexican night hos Johanna med Hanna. Eller hur man nu ska säga. Hanna ska ha fezt iaf. Fyfan vad jag är taggad (farligt). Speciellt när man ska dicka vodka. Lyssnar på Rebel Rebel med David Bowie, man blir jävligt taggad av den. Har nyss sminkat mig som om det vore min sista dag i livet. Haha eller inte. Jobbade idag. Snygga 3killen var inte där *snyft*!!! Har börjat vänja mig vid att han kommer in hela tiden och köper redbull. Igår vart det Sogni, precis som planerat. Jag, Liza och Beckie var hos Maja först och hällde i oss 3,5or. Det var en trevlig kväll, men det blev tidig hemgång, skönt! Men fan att jag missade en favorit i repris med poolboy!!! Jaja, man kan ju inte få allt. Snart ska jag masa mig iväg i regnet mot tuben, fyfan för detta väder! Sommaren är nu långt borta. Det ska tydligen bli snö om man ska tro aftonladet.

Hej

Igår var det ettornas afton som jag och Liza bestämde oss för att gå på tills slut efter att vi hade fikat med Beckie och Anna och ätit middag hos mig. Först träffade vi coola gänget på Lilla Monaco (Nya stamhaket?) och folk drack sig mer eller mindre aspackade. Sen iväg till skolan och genomgå stenhård kontroll för att komma in. Ellinor kom inte in först, men sen kom hon springandes iaf, lycklig som en lärka! Ettorna svor Blackebergseden. Ett mycket angenämt ögonblick må jag säga. Sedan var det dans, dans, dans. Jag hade jättekul och jag är stolt över mig själv som inte drack en droppe alkohol. (Okej jag smakade en klunk öl, men det räknas inte)

Idag var det basketmatch i skolans ljushall, elever mot lärare. Eleverna vann till slut, men jävlar vad spännande det var. Efter skolan åkte jag, Maja och Ellinor in till Myrorna och shoppade loss på 50-talskläder som vi ska ha imorgon då alla i skolan ska vara utklädda enligt 50-tal. Den klassen som är bäst utklädd blir belönade med att få springa ut först på studenten, och den tävlingen vill man ju vinna.

Nu ikväll är det spakväll här hemma. Mammas kompisar kommer och då blir det väll ett jävla kackel. Haha nä skoja. Men det blir mys.

Sogni imorn?

Ni vet när man kryper ner i varma gosiga sängen och lägger sig under täcket och drar täcket över huvudet? Ni vet hur mysigt det är och att man gärna skulle somna då, men så efter en liten stund så tar luften slut och man måste dra ner täcket igen för att få luft.. Ett riktigt I-landsproblem! Tänkte på det igårkväll när jag skulle sova. Jobbigt det där.


Bilder från igår när vi var hos Anna och fikade:


Hihi


<3<3<3<3


Sexy!




Heil. Blir jag anmäld nu?


Jag är en vampyr


RSS 2.0