och nu då?

ja... vad ska jag säga. Gubbskivan var helt jävla underbar! Vi hade så jäkla kul!!! Sen dags för student som också var oförglömlig! men jag var inne i något sorts vakuum och kunde inte riktigt fatta någonting. Det var så overkligt. Det här som aldrig skulle ta slut liksom. Plötsligt är det slut och det känns som om det har gått någon vecka bara... Det är bitterljuvt. Man är ääääntligen klar! såå länge och mycket som man kämpat. Men ändå så är det roliga över. För fyfan vad roligt vi hade på resan! Jag kan utan tvivel säga att de här 3 åren garanterat har varit de bästa i mitt liv. Jag har fått vänner för livet, men också träffat människor som kanske inte blir så långvariga i mitt liv, men som ändå lärt mig något och som jag har fått erfarenhet från. Flaket var det roligaste jag gjort tror jag, haha! Vilket jävla drag! Och med mina närmaste vänner sprutandes öl över mig - kan det bli bättre? Om man bortser från den svårbotliga förkylningen som jag fortfarande dras med så var flaket något som jag definitivt skulle kunna göra om med er alla.. Men självklart så tar ju inte allt det roliga med er slut bara för att skolan gör det! HULTSFRED NÄSTA!!!!!!! Kom ihåg; JAG ÄLSKAR ER!!!!




student

jävlar. imorgon. fattar ingenting. det snurrar i min skalle. hallå. det var ju flera veckor kvar för bara ett ögonblick sen. SHIT!


Är du för cool för dans så sitt still




Hoppas han hittade mitt visitkort i bakfickan! Jag väntar på att han ska ringa, eller skicka ett mail till [email protected]... eller kanske skriva till mig på min PA fin_08.

Tjena tjena årets solbränna


RSS 2.0