Fredag morgon

Idag börjar jag kl 13.20. Asnajs. Efter skolan ska jag träffa Daniella :) Vi ska sola och sen bara ta det lugnt, bada lite bubbel kanske. Imorgon ska jag jobba, det är riktigt oskönt eftersom att det tydligen ska bli värmebölja. Fast det har det ju ändå varit den senaste veckan. På lördag kväll så ska jag på födelsedagsmiddag hos Helena, det blir nog trevligt. Mamma hittade min träsprit igår och hällde ut den :´( = jag har ingen dricka = jag är nykter i helgen. Men vafan det blir najs. Jag är ändå på väg att bli förkyld så det skadar nog inte(självklart inte).

image817

Jag och Danni på valborg

Hummer

image815

ÄNTLIGEN! Äntligen har pappa tagit sitt förnuft till fånga och införskaffat en Hummer. Fast den är gul.

Heidi

image814

Lite Österrikekänsla. Tänk dig en bar i fjällen nånstans och så kommer jag fram och säger guten tag isch bin Heidi. Typ

Helgen

I Fredags hade Malin sin teateruppvisning. Den var bra, Malin var självklart bäst. Hon spelade självupptagen kändis. Mycket passande ;)
Sen åkte jag till Jullan och spenderade kvällen där. De va kul, fekke fekke spåra spåra ;D

På lördagen jobbade jag, fiifan! Bakis trött och på dåligt humör är inte bra förutsättningar när man ska jobba i en godisaffär i farsta där hälften av kunderna knappt kan svenska. Glassen är det värsta, man hör verkligen inte vad dom säger. Det var en kille som sa att han ville ha "lemon". Jag bad honom upprepa sig eftersom att vi inte ens har nån smak som heter lemon. Han blev irriterad för att jag inte hörde/fattade vad han sa. Efter ett tag började jag fatta att killen verkligen var dum i huvet och frågade om det var MELON han ville ha, och visst var det det. öööh

Sen på kvällen kollade jag lite på Melodifestivalen hemma, sen åkte jag till Julia och fortsatte kolla på poängutdelningen. jag hatar verkligen melodifestivalen. Alla dom där konstiga balkanländerna som bara röstar på varann hur dåliga låtarna än är. Det enda positiva var ju Björn Gustavsson, "12 points go to Sweeeden!"

Fredag:



Lördag:


Resa

Jag är jättesugen på att åka utomlands nu! Längtar galet mycket till Magaluf. Vet att övriga Magalufgänget också längtar ihjäl sig! Nu är det nästan nära hörrni, om mina beräkningar stämmer så är det 57 ynka dagar kvar tills vi åker! Fiifan va najs! Men jag är sugen på att ta nån sista minuten runt 20 juni.  Kollar lite resor nu.. Italien låter härligt. 
 Jaja, vi har ju Hultan nu om 18 dagar.. Schletet kommer det bli, men det är det värt för det kommer bli så jävla najs! Om Babyshambles kommer så är Festivalen fulländad. Sommar 08 <3

image790




 

Malin är fjortis

Grattis till lillesyrran som fyllde 14 i onsdags Vi hade släkt och vänner hemma hela eftermiddagen, det var jättetrevligt. Jag blev dock lite avis när Malin fick en massa fina presenter och pengar..  Av mig fick hon ett linne från monki och en liten apa som blåser torrt nagellacket från Urban Outfitters.


image786

Söt Malin, väldigt gammal bild dock! hehe

Fredag

Jag såg....

...Skolmusikalen Rent igår. Den var sjukt bra! Oväntat att både Viktor och Emil hade så fina sångröster. Och han den stora killen hade man aldrig trott skulle vara så duktig.

...Shayan vid busshållsplatsen i Råcksta ätandes en Daimglass. Han är sig lik med glasögon och page. Jag var otroligt frestad av att säga "Bon voyage" till honom. Men risken för att han skulle döda mig var för stor..

...Elisabeth. Den där Mangatönten från Nya Elementar. Hon stod med en kille. Kan ha varit hennes pojkvän. han såg ut som Fez i "That 70s show". En riktig heting med andra ord...

...En massa tanter på 115 och konstaterade ännu en gång att det just bara är en massa gamla äckliga illaluktande tanter som åker på 115, och jag.

...En tant ~50 som satt mittemot mig på 115 som hade värsta mustachen! Och nästan skägg. Shitt. Inte fräscht. Dags att vaxa kanske?

Internet<3

Vårat internet har varit nere i ett par dagar så jag har inte haft tillgång till nätet. Det har varit en hemsk period i mitt liv. Men jag har faktist lärt mig att uppskatta livet utan internet lite mer för varje dag som gått.. öööh

Igår var jag och Martin inne i stan. Vi åt lunch på en jättemysig uteservering nere vid nybrokajen. Sen shoppade vi lite och åkte sedan hem och kollade på Desperate Housewives. Killarna som gillar DH är väll ändå dom bästa? ;) haha

Idag var jag i skolan, sen åkte svenskagruppen till dagiset i hby och intervjuade 5åringar om kärlek. Det var kul, dom är ju så söta. En kille, Birk, sa att kärlek var när man hjälpte någon upp ur en buske. Jag tror han kan ha rätt...
Jag har äntligen skrivit klart mitt tal helt, kommer nog gå riktigt dåligt imorgon, men jag orkar faktist inte bry mig längre. Stay cool, fuck school (ironi, för er som missade)

Juste, det var skinande sol och varmt i morse, sen helt plötsligt började det ösregna. Jag tog då på mig svarta sexiga gummistövlar och paraply och gav mig ut i regnet. Fan vad cool jag kände mig då. Eller?

what happens in vegas

Kom nyss hem från Vällingby. Jag, Maja, Mickan, Fredrika, Linn och Vickan såg biofilmen "What happens in vegas" med Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Den var riktigt bra! Jag skrattade hela filmen igenom, den var jättegullig också. Rekommenderas! Måste också nämna att Ashton Kutcher är sjukt snygg....

image784

Söndag

Igår var jag ensam hemma, så jag hade lite folk över. Det var bl.a. Mickan, Liza, Anna, Julia, Rebecka, Julia, Martin, David, Olof några kompisar till Olof. Vi rökte vattenpipa och hade det jättetrevligt.
 Martin åkte nyss till jobbet så nu ska jag väll gå och lägga mig igen och sova bort halva dan. Alltid lika skönt. Senare ska jag träffa Mickan, så ska vi göra våran "topic of the week", som man ska redovisa för hela klassen. Suck. Jag känner också att det kan vara dags att skriva färdigt mitt tal om systembolagets monopol. Suck.



Lördag

Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe såhär tidigt? Jo jag ska iväg och jobba snart, som de flesta andra lördagar. Skillnaden idag är att jag är utvilad och inte bakis. Skönt för en gångs skull. Tog det lugnt igår, var inte överdrivet taggad. Men ikväll, då blir det party!

Köpte födelsedagspresenter till Malin igår med mamma. Jag fick ett par tygskor också. woho




Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:

>- Oöverträffat
>- Innovativt
>- Preliminär
>- Kvastskaft

Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:


>- Västkustiskt
>- Konstitutionerad
>- Substantiera
>- Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit för mycket vin:

>- Tack, men jag vill inte ha sex.
>- Nej, ingen mer sprit för min del.
>- Ledsen, du är inte riktigt min typ.

image269

"Ledig"

Igår när jag var hos Martin kollade vi film och sanningens ögonblick, pinsamt program dedär... Det var iaf mysigt :) <3

Idag började jag skolan kl 2 med matte och idrott som enda lektionerna. Men det kändes så onödigt så jag struntade i det och stannade hemma. På idrotten skulle vi ha sprungit runt träsket och det kändes inte så lockande, och matte, behöver jag ens säga något? Har pluggat lite Fek, men mest legat och latat mig i soffan framför dåliga TVprogram.... Måste plugga mer känner jag. Blää

Matilda färlåt att jag glömde ringa dig igår.. Ses i helgen? :)


Finn felet

image822

Hittade detta vackra matbord på blocket. Funderar på att köpa det. Kanske mest för att få träffa den sexiga säljaren?

Idag är jag ledig

Morgonen började inte alls bra. Emelie hade bestämt att vår svenskagrupp skulle ses i vällingby kl 8, på en ledig dag för att åka till hässelby och intervjua småbarn på ett dagis. Ingen hade däremot kollat upp om barnen ens var där så på bussen dit får vi reda på att det inte är några barn där. SNOPET!

Jag och Liza åkte då hem till mig, lagade underbar tomatsås till lunch och tog det chill. Sen åkte vi in till stan för lite shopping. Jag var på rosa humör och köpte en rosa t-shirt och en rosa midjekjol och en hemlig födelsedagspresent till syrran. Liza köpte asballa solbriller.

Sen åkte jag hem och efter en stund kom Alexandra. Vi övade på vår egen streetdance som vi ska visa upp på dansen på fredag. Det gick faktist bra. Första gången jag gjorde den, tror jag kan den hyffsat. (Vi fuskade lite, Alex lärde sig sin kompis dans)

Nu ska jag snart hem till Martin, får se vad vi hittar på :)                (tråkigt inlägg!)

                     image768

rasistskämt

Två iranier står på Sergelstorg & tigger pengar, efter dagen träffas de.
Den ene skryter med att han fått ihop 483 spänn, med hjälp av en handskriven lapp
"HJÄLP MIG ATT FÖRSÖRJA MINA 5 SJUKA BARN" då visar den andre att han fått ihop 43,358:-
Stum av förvåning stammar den förste killen: HUR HAR DU LYCKATS?? Vad står det på din skylt?
Den andre svarar: HJÄLP MIG HEM TILL IRAN.


Hehe, jävligt hemskt. Nej jag är inte rasist, men erkänn att det var liiite roligt?

TJA FAN

Idag gjorde jag bort mig lite grann, ellerhur Julia? hehe, "typiskt Jenny"... Inte diskret alls. En sån där grej som bara inte går att rädda, så jag sa bara "kom nu går vi".. Bäst så! Flummigt...

Idag har jag: Gått i skolan, tränat mitt knattelag, köpt ett hallonrött nagellack, ätit, suttit vid datan som värsta geeken och laddat ner Hultanmusik, legat och glott på outsiders som handlade om smisk och folk som är ihop med fler personer samtidigt=polyamoröst förhållande. Skumt. Meeeeer, nä ingenting. Jag blir så trött av dom där små barnen jag tränar att jag inte pallar göra nått mer sen. Martin skulle egentligen ha hjälpt mig att plugga matte. jag pallade inte. Fuck mattte. Orkar inte, det går ändå inte att plugga på..

Fuck that we're calling you Mc Lovin!

Valp

Nu har vi  varit och tittat på vaplen. Den är bara 4 veckor gammal, jättesöt! Han är en renrasig Papillon, Nisse är en blandning mellan Papillon, Bison Frisé och Yorkshireterrier. Hela familjen är helt förälskad i honom så jag är rätt så säker på att vi köper honom, och då är han hos oss inom en månad.

image767


Bilder från grillningen



(drinken gjorde fett goda drinkar)

Söndag

Grillkvällen var riktigt trevligt! Tack till mina underbara vänner som var här, ni gjorde kvällen oförglömlig, eller? ;) Lite spårat från min sida. Men så kan det vara. Har vart själv hos pappa hela helgen och det har varit otroligt skönt! Idag byter jag till mamma, bäst att inte vara här när pappa kommer hem, om han skulle hitta något som skulle kunna avslöja något eller så... Ni som känner mig väl vet att jag är lite osmidig och alltid blir busted. Men här finns inget att bli busted för, right?

Vi ska kolla på en liten valp idag, en liten homie till Nissepisse. Hoppas den är söt, annars får det va. Helst vill jag ha en liten chihuaua(stavning?). Typ som den där som vi såg när vi satt och fikade häromdan i st:eriksplan.


Grilltime

Ikväll är det grilltime hos mig. Kommer bli spåååårat ;) haha nej, men jävligt trevligt och mysigt! Ni som kommer, ta med bikini och handduk. Bubbeln kan bli lockande.. och ta med er mat också ;)



image749image750

bilder från igår på café R4  (coola briller)

Arsenik och gamla spetsar

Kom nyss hem från teater med klassen. Det var en komedi som gick på statsteatern, Arsenik och gamla spetsar hette den. Eller som Maja skulle ha sagt, Arsenik och gamla järnspikar.. ;)
Den var.. jag vet inte riktigt. Den var okej, rätt så bra. men väldigt förutsägbar, trötta skämt. Hmm..  Tarvligt av Yvonne att tvinga oss att analysera den tills kl halv 9 imorron! Dessutom ska man lämna in en skriftlig diskussionsfråga. Oh vilken fin teaterrecension det blev höhö...

hard work work

Fyfan! Den här dagen har varit riktigt seg och jobbig. Började kl 8 med matte nationella som var skitsvårt! Sen var det en massa jobbiga lektioner, jag somnade på Nk:n, dagen avslutades sedan med lite härlig utegympa till kl 4. Efter det var jag verkligen död, och är fortfarande.

Jag tänker på bussen på väg hem att fan va najs det vore att lägga sig i bubbeln och mysa när man kommer hem. Självklart möts jag då av en stor grävskopa och en jordhög. Pappa ska göra den damm på tomten(?) med fiskar i. Och reningsverk och kanske ett litet vattenfall. Okeej... Hoppas grävkillen åker härifrån snart så att jag kan bubbla lite.

Jag har inte börjat på mitt jävla tal till svenskan heller, måste skriva det. Egentligen nu. Men jag klarar det inte. Så svårt att komma igång. IG.

Jag har ont i huvet också...

Deppigt

image748

Friluftsliv

God morgon. Idag ska jag cykla till skolan, det tar ju bara 10 min. Skulle egentligen ha vart ledig hela dagen, det är randig fm. Men såklart så har 2 av mina lärare stoppat in extra aktiviteter.
Först har jag något som har att göra med friluftsliv på idrotten. Sen så ska jag befinna mig på Kungliga Operan för att se Svansjön, balett, med dansgruppen. Har aldrig sett balett så det blir väll intressant, ska försöka hålla mig vaken.

Honungsblond

Ja men juste! Det glömde jag ju att berätta, jag har färgat håret till honungsblont, eller mörkblont som det kanske är. Daniella min darling färgade det igår. Jag är nöjd. Tyvärr så är det väldigt svårt att färga blonderat hår mörkare utan att det blir grönt. Jag har lite gröna skiftningar, men det syns inte överdrivet mycket och jag tror att det gå bort efter några tvättar och så bleks det nog i solen en aning.

image747

Övningsköra

image746Jag hatar verkligen måndagar. Det är riktigt svårt att gå i skolan en hel måndag. Antingen så tar jag en timma sovmorgon eller så går jag hem efter lunch, som jag gjorde idag. Idag tror jag större delen av klassen gick hem.
8 - 16, börjar dagen med matte och därefter följer bara språk. Inte okej. Men måste försöka gå till skolan och dra ner min frånvaro som är lite för hög. Inte lätt när man är sjukt morgontrött och börjar kl 8 nästan varje morgon.

Idag, snart, ska jag Övningsköra! För första gången faktist. Jag ska köra med pappas Dodge Magnum. Den är fin så jag är lite rädd för att krocka, haha. Men jag ska nog bara köra på någon ödslig parkering ändå. Ska bli intressant att se om jag har några drivingskillz...

Saturday night fever

Ikväll är det Lördag! Och jag är taggad som vanligt. Är hos Daniella nu, vi ska snart börja röra oss mot Mariatorget där vi ska på fest med Martin och David. Laura kommer också. Daniellas mamma blev inte så glad när hon hörde vart vi skulle, hon har tydligen hört att det är mycket knark där, haha. Vi skulle ju aldrig ens få för oss att knarka ju.

kvällens ryska ordspråk: "Vodka är vår fiende, låt oss göra slut på den!"

Fredag

Hej!
Min valborg var bra faktist. Jag tycker att valborg är överskattat så jag hade inte alls höga förväntningar. Anna, Liza och Daniella åt middag hos mig, vi åt grillad kyckling och salld och till efterrätt hallonochäppelpaj. Sen kom Rebecka och joinade. Sen mötte vi också upp Laura. Vid 10 tiden åkte vi hem till David Wedar i Nockeby där också Felix, Schnee, Henke, Martin och Olof var. Det var jättetrevligt. Var hemma vid 4tiden. Jag kan också tillägga att Hank körde en riktig Hankfylla ;)

Igår var jag schleten och trött. Pappas gudbarn Wilma som är 5 år var och hälsade på. Hon tvingade mig att hoppas studsmatta med henne och efter det var jag helt knäckt! La mig och sov i hammocken.
Resten av dan tog jag det riktigt lugnt. Sen kom Martin över och kollade film med mig tills kl 4.. Riktigt mysigt.

Ikväll ska jag till David och grilla och kröka lite. Det ser jag fram emot, längesen jag träffade Jombe också.

Nu ska jag gå och köpa HULTANBILJETTEN! :D

RSS 2.0