Retardsen attackerar!





Fan vad kul det var igår!!! "Näskonst"... nej jag kan inte alls komma ihåg vad eller varför faktist! :P Riktigt lyckad kväll,
jobbigt bara att sen se diverse fyllesamtal och sms dagen efter! Inte okej!

Idag har jag inte gjort så mycket, vart med martin och så. Var och klippte av halva håret. Det behövdes verkligen, riktigt slitet var det. Hon sa att om jag skulle färga en enda gång till så skulle håret ramla av, hoppsan. Nu håller jag och mamma på o kolla film, Irene Huss, riktigt bra skit.

Magaluf!



Håltimma

Nu har jag åkte hem en sväng för att vi som har foto har håltimma i 2 timmar. Lite segt faktist, men bättre än lektion ändå.
Igår träffade jag min älskade Matilda som jag inte träffat på jättelänge. Vi satte oss och fikade i några timmar och bara tog det lugnt och pratade. Sen påväg hem träffade vi Joshie. Hehe det var lite kul sådär, lite pinsamt för Matilda kanske ;)

Vad mer har jag gjort den här veckan.. Inte så mkt. Va med martin i förrigår och kollade på Matrix som vi har i läxa att se på filmkunskapen. jag somnade dock efter halva. Martin sov här, sen på morgonen hade vi randig fm så jag tog mig faktist ut på en liten jobbingtur (enligt idrottens träningsschema). Lite sjukt att skolan ska bestämma över hur mkt man ska träna på sin fritid. Det tycker jag verkligen är upp till var och en! Men som tur var så passade det mig utmärkt eftersom att jag ändå hade tänkt sätta igång med träningen.

Snart tillbaka till skolan för lite hääärlig FEB med den nya läraren som luktar så gott....



Hehe alltid lika roligt att rota fram bilder, om jag minns rätt är detta från när vi hade middag hos Julia i vintras!

Söndag

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Jag har vart uppe i vällingby och kikat lite med mamma, sen har jag mest kollat lite tv och gjort ingenting. Jag har fyllt i träningsschemat till idrotten också. Jag ska börja på Friskis och svettis den 1:a september när det öppnar i Råcksta! Fan vad coolt, jag kommer få en massa nya 40+ kompisar haha... Jag köpte mig en liten blommig blus och lila knästrumpor på Indiska. Det var så mycket mer jag ville köpa, speciellt från Topshop, dom har verkligen fått in mycket fint nu till hösten. Men jag är rätt så pank efter den här sommaren, som jag på mina resor gjort av med runt 25.000 spänn på. Det sved i plånkan! Jag hittade en skitfin vinterjacka från Marlboro classics. Den kostade dock 5000 så vi får se hur det bli med den.. ;)




Min goda frukost -  jag vet att ni har längtat efter att se en bild på den..




Blommig glus och lila knästrumpor, från Indiska

Helg

Äntligen har vi klarat av den första skolveckan och snart är också den första "skolhelgen" över. Min helg ha varit jättebra! I fredags var vi som sagt på Skansen. Vi studerade en jordekorre i en halvtimma - mycket intressant! ;)
Sen fikade jag, Rebecka, Anna, Liza och Maja på John Chris. Sen mötte jag upp Martin för att åka till Söder till en snuskaffär för att han skulle köpa födelsedagspresent till Hedvig. Det blev en 1 meter lång ljusblå dildo. Den skulle man inte banga på va? haha

På kvällen var jag hos Mickan där vi förade och diskuterade politik i onyktert tillstånd - alltid mycket roligare då.. Det var väldigt trevligt! Sen drog några av oss till Arvid och några andra till stan. Hos Arvid var det också jättetrevligt. Vi dansade och jag har en del otroligt fina bilder på bl.a. Fredrika, Vickan och Maja. Dom måste upp här, eller vad tycker ni?

Sen tog jag, maja, Rebecka och Anna taxi till Nockeby till hon Hedvig som fyllde år. Även fast jag var hemma hos henne vet jag fortfarande inte hur hon ser ut och vem hon är. Tror inte hon var så trevlig, vi var tydligen inte så välkomna där. Martin kom nämligen inte riktigt ihåg om han verkligen hade frågat om vi fick komma eller inte...  Han hade nog fått i sig lite väl mycket. Där var det också väldigt trevligt.

Det är verkligen så att man får lite bättre självförtroende och tror att man klarar vissa saker på fyllan. Vi fick för oss att vi skulle hinna ta oss från grönviksvägen, typ under ekeröbron till Brommaplan på 9 minuter. Det tog oss väll ungefär 20 minuter, även fast vi sprang lite. Så det blev så att jag och Martin tog en taxi hem och däckade i hans säng.

Dagen efter det tog jag och Martin det väldigt lugnt och bara låg och kollade film. På kvällen åt vi middag med min familj och grannarna. Sen åkte jag till Vickan. Det var trevligt, men det blev en tidig kväll för min del då jag var lite sliten från kvällen innan.





Som ni ser så har jag färgat håret mörkare. Jag är jättenöjd!

En vän med en bil


Jag har svikit hultsfred och ändrat min ringsignal till "En vän med en bil".. Sorry "finns det plats och knulla alla korv", men jag började tröttna på den egenkomponerade ringsignalen. Inte minst efter Magaluf då Anna hade den som meddelandesignal i sin mobil som plingplongade hela tiden :P

Nåväl. Ännu en skoldag avklarad. Som sög lite mindre än den förra. Jag hade både foto och filmkunskap - 2 av mina individuella val. Det visade sig att båda verkar vara riktigt roliga :D Något bra iaf. En annan sak som ligger som en klump i magen är mina funderingar på att skippa datakunskap och välja matte c istället, och därmed få skönare schema nu. Usch usch, skolan suger verkligen! Jag kommer aldrig i livet börja plugga sen direkt efter studenten, ni som gör det är nästan lite sjuka i huvet, inget illa ment ;)

Imorgon blir det skansen om jag har förstått allt rätt. Vi ska dit med Naturbosse. Kanske blir najs.. Men inte om det ska regna. Imorgon ska jag också vara med Anna och Beckie och vi ska feezta! Ett citat från anonym person: "har inget planerat, men vill bli packad!" Där är allt redan sagt fan!

Grekland....

Ny design

Nu är bloggen fixad och jag ska försöka hålla skrivandet uppe liter mer framöver. Min älskade lillesyrra Malin hjälpte mig (mycket) med designen. Tack för det :) Jag köpte en liten röd vattenpipa i Grekland som jag mamma och malin invigde nyss. Den funkade muy bien. Nu har jag hunnit med både det ena och det andra, bl.a. att deppa lite för att skolan har börjat, men det är väll bara att bita ihop och se det roliga.. typ. Jaja god natt på er!


Grekland

Grekland var så sjukt skönt! Nu har jag varit hemma i 2 dagar och det känns inte alls speciellt bra. Längtar tillbaks till värmen där man knappast hade några bekymmer. De enda bekymrena var vilken restaurang man skulle välja och vad man skulle äta och ha för vin till maten. Inget man kan kalla för bekymmer direkt.

Vi hade bestämt oss för att bara ta det lugnt på vår resa och vila upp oss inför skolstarten. Vi låg mycket vid hotellpoolen och solade på dagarna som för övrigt hade otroligt vacker utsikt över vattnet och den lilla byn. Hotellet hade verkligen ett riktigt bra läge en bit upp i bergen. Jag har aldrig bott med en så vacker utsikt tror jag. Hotellet i helhet var bra, rummen var inte så topnotch, men det dög. På kvällarna åkte vi oftast in till grannstaden Nidri med taxi och åt middag på någon mysig restaurang.

En dag gjorde vi en dagsutflykt till huvudstaden Lefkas stad. Där hittade vi en riktigt fin strand som vi låg på ett tag, sen utforskade vi stan lite för att avsluta med att äta på en liten typisk grekisk "taverna". En annan dag åkte vi på en båtutflykt. Båten stannade vid några stränder och några små byar. Den stannade vid en jättefin strand som man bara kunde ta sig till med båt som hade en brant bergvägg bakom sig. Vi stannade också i staden Fiscardo och festade till det lite med en flaska Champagne, ceasarsallad och glass. Riktigt trevligt att med båt få se mer av ön och omgivningen.

Vad ska jag säga mer? Vi hade det otroligt mysigt och bra och jag ville absolut inte åka hem när det var dags. Martin var hur gullig som helst uner resan. Verkligen världens bästa pojkvän! <3


Nu åker vi!

Om en kvart åker vi till arlanda och sen till Grekland! Har precis packat klart allt och ätit lite. Utanför har det precis slutat regna, känns verkligen skönt att lämna det här pissvädret för en veckas sol och bad. Det kommer vara ca 32 grader där nere. Ha det så bra hemma så ses vi när jag kommer hem, alltså på första skoldagen! :)



håller på och fixar bloggen lite som ni ser, den blir väll färdig när jag kmr hem.. just nu är den ju inte så vacker..

Söndag

Imorgon åker jag och Martin äntligen till Grekland! hmm. Jag har jobbat de senaste 4 dagarna. Riktigt segt. Skulle inte pallat en dag till. När det är mycket folk är det stressigt och när det är lite folk är det tråkigt.. Fast jobbet är ändå väldigt bra, ska inte klaga. Jag får skjuts dit och hem, jag får hyfsat bra lön, jag får äta hur mkt godis och glass jag vill ( fast det gör jag inte) Jag får gratis lunch vad jag vill, jag får personalrabatt i de flesta andra affärerna, jag får gå och shoppa och prova alla nya godissorter. Jo det var ganska många fördelar.

Dagens sanning: Manliga asiater har ofta långa naglar. Längre än tjejer.

Jag kanske ska börja modeblogga. Bara för att testa om det är kul. (inte seriöst kanske)Typ lägga upp dagens outfit och dissa olika saker och sånt. haha, vi får se..

Jag kollar på Scarred på MTV, äckligt som fan. En gång kollade jag på det och då var det en kille som åkte skateboard på en ledstång och i slutet var den lite böjd uppåt. Han förlorade kontrollen i slutet och ramlade och tarmar och inälvor slets ut ur magen. Inte najs.

Morden i Midsomer är så jävla bra! Jag och Liza kollade på det igår när jag va hemma hos henne. Det är verkligen myspys att ligga och kolla på det.

Jag har en massa saker som jag har shoppat när  jag har jobbat. Borde börja modeblogga på en gång och lägga upp bilder och grejer. Men det var iaf ett par höstskor, ett par guldiga skor, en halsduk, ett armband, ett smyckeskrin och ett par trosor..

Martin har ju en hund nu. En boxer som heter Bonnie. Vi kanske ska gå ut med hon och Nisse. Nisse blev utstängd på tomten av misstag nyss stackarn. Till slut så upptäckte Malin honom när hon satt nere i köket och kollade på tv, han hoppade ända upp till fönstret. Då var han nog riktigt desperat :P

En  konstig sak. Nisse gillar morötter. Mer än godis nästan. Skumt

Igår när jag jobbade var det en liten blatteutländsk pojke som ville köpa glass. Han beställde en våffla med 2 kulor. När jag sedan skulle ta betalt 20 kr så räcker han fram en 50öring. DUMMA JÄVLA UNGE! haha

Jag kommer inte på något mer ointressant att skriva för tillfället, så hejdå! <3



Grekland

Jag och Martin ska till ön Lefkas i Grekland på 1 veckas semester med sol och bad innan skolan börjar. Som vädret ser ut nu känns det väldigt skönt att komma bort till sol och värme -  igen.
Vi åker den 11e augusti och kommer hem kl 3 på morgonen den 19e, dan skolan börjar. Ska bli så sjukt skönt och roligt att åka bort ensam med bara Martin. Längtar verkligen. Byn/staden heter Perigiali och ska vara liten och idyllisk, fast
 till viss del med exploaterad turism. Hotellet heter Scorpios och det ser jättefint ut på bilderna.  Vi får väll hoppas på att det är lika fint i verkligheten och att toaletterna fungerar som de ska ;)


2 månader

Idag har jag och Martin varit tillsammans i 2 månader! Jag är fortfarande sjuk, förkyld och har fått ögoninflammation så ena ögat är helt rött. Ser läskigt ut.. Martin var hemma med mig hela dan igår och idag och bara tog det lugnt, kollade film  myste och lagade mat. Han är världens sötaste och snällaste! Imorse hade han köpt två röda rosor som representerade 2 månader. Vi ska antagligen resa bort  tillsammans runt den 12e augusti, nu ser det ut som att det blir Sicilien. Kommer bli riktigt mysigt att åka bort bara vi två och vila upp sig.

Jag älskar dig Martin.

RSS 2.0