spännande

Sista avsnittet av PLL är sjukt spännande! Var bara tvungen att säga det. A är crazy.

Inne/Ute

Ha!

Jag gör en Inne/Ute-lista som alla c00la bloggare.


INNE:

- Pascal Engmans blogg. Riktigt underhållande + att han är snygg

- Långa (skogs)promenader. Mysigt! Borde göras oftare.

- Att Håkan blev årets manliga artist.

- Låten Changes med Black Sabbath.

- The beach med Leonardo Di Caprio. Bra film som jag och Beckie kollade på för ett par dagar sedan.

- Stumbleupon.com






UTE:

- Att jag inte fick mitt brev från skattetaten. Bara riktigt irriterande. Kom typ bort i posten.

- Brudar på FB med halvnakna profilbilder. Whats up with that?

- Att jag kollat klart på Californication medans Beckie just har börjat och ligger och garvar hela tiden när hon kollar.

- Dryga människor. Den har alltid en plats här på utelistan.

- Folk som snor saker på fester.

- Att Violeta (vår hyresvärd) inte fattar vad man säger och inte fattar att vi behöver 3 nycklar.






WOHO

Julia har fixat min nya design! Sjukt snygg! Tack!

Ska kolla senaste Pretty little liars nu.. Späännande. Sista avsnittet för säsongen.

Annars då? Nej men inte mkt händer, planerar fet utgång imorgon.

Idag har vi inte gjort så värst mkt. Betalat hyra. Beckie har jobbat första dagen på et dagis som vikarie. Ätit köttbullar, potatis och brunsås.



En sån här vill jag dricka imorgon

Vårt surdegsbröd


Hahaha (fast det är ju inte kul)

Jag gillar att jag skrev måndagen den 30e augusti, när det i själva verket var måndagen den 29e augusti. Och idag är det tisdagen den 30e augusti. Och imorgon onsdagen den 31a augisti. Ja ni fattar?

Urban exploration

Hello.

Idag gick jag och Beckie en väldigt lång promenad. Vi gick i skogen och plockade lite svamp, som jag förövrigt sedan slängde ut genom fönstret. Vi hittade en massa roliga saker i skogen, däribland ett tält. Någon campade där mitt i skogen. Inga konstigheter liksom.

Utöver det har vi käkat godis och bakat surdegsbröd. Nu är det färdigt och vi väntar bara på att det ska kallna lite.


Jag härmar Julia!

Listor är kul.


Du heter:
Jenny Helena Carlsson Ståbi
Smeknamn: Jenkan
Låt som när du är ledsen sörjer till? Scar Tissue med RHCP. som jag förövrigt lyssnar på till de flesta sinnessämningarna.
Beroende av: Serier
Vad tror folk om dig? Att jag är fett c00l. Eller inte. Kanske att jag är dryg eller puckad. Vet inte riktigt? Bryr mig nog inte så mycket om vad folk tycker så jag reflekterar väl inte så mkt över det hehe.
Stämmer det? Kan nog vara lite dryg ibland. Beror helt på om jag har respekt för personen eller ej. Puckad kan jag definitivt vara. Men bara om jag inte tänker efter ordentligt.
Vad får du oftast komplimanger för? Inget. Alla tycker att jag är ful. Meeeen. Nej får inte så mkt komplimanger nu för tiden. Ibland för mina kläder, ibland för min matlagning.
Hur imponerar man på dig? Man är snygg sexig och singel. skoja. Nej men man är lite annorlunda. Kommer med nya synsätt på saker och ting och får mig att vilja veta mer om personen.
Brukar du skratta för dig själv? Jaa. Det händer nog lite närsom.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Allt är ju bara från mamma och pappa där det står massa tråkiga saker som "älskar dig puss puss" och så.
Var bor du? Trondheim, Norge
Trivs du där? Har vart här i 2 veckor, men än så länge trivs jag!
Har du haft sex idag: Nej, tyvärr inte.
Hur svarar du i mobilen: Aaa de e Jenny eller Hej de e Jenny. Ibland när jag svarar i hemtelefonen svarar jag bara med ett otrevligt "hallå" för att det ringer så förfärligt hem till oss hela tiden. Men då tror folk oftast att jag är pappa för att jag låter så manlig.
Vem ringde du senast?: Heidi på Graffi
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att de skulle bestämma sig innan helgen eller senast på  måndag om jag får jobbet.
Antal timmar sömn inatt: Inte så mkt alls! Somna 3 och vakna 9, så  6 timmar.
Sov du ensam: Nej, men Anna.
Brukar du komma i tid: Jag är tidspessimist och när jag var liten så hade jag fobi för att komma försent, så om jag trodde att jag skulle komma försent så började jag gråta. Så nej, jag är aldrig sen om det inte är med flit.
Hur känner du dig nu: Avslappnad och ready för en bit surdegsbröd som ligger om gräddas i ugnen.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart måste det väl vara. Älskar rost och plommonlila också.
Vad tycker du om fötter: Inget speciellt. Inte äckliga och inte sexiga.
Vad saknar du: En boyfriend och ett fast jobb. Och farmor mest av allt.
Hade du en bra kväll igår: Den var lugn. Jag och Beckie kollade The beach som är en riktigt bra rulle.
Favorit dryck på morgonen: Apelsinjuice.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Det ligger mellan 12 och 1.
Är du blyg?: Nej. Jag ser inte mig själv som en blyg person. Men i vissa sammanhang kan jag vara mer eller mindre social.
Sysslar du med någon idrott: Nej. Men jag älskar att idrotta så om jag får chansen så tar jag den. Snowboard sysslar jag iof med väldigt mycket.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja. Attraktion vid första ögonkastet. Kärlek är något som växer fram.
Har du spytt offentligt: Jaadå! Vad vore livet utan lite offentlig spya liksom?
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex! Och gå ut på krogen och testa att ragga och se hur olika killar och tjejer egentligen blir behandlade i olika situationer.
Är du nöjd med ditt liv: Jo men det måste jag väl ändå säga att jag är. Jag är utomlands, jag bor inte hemma med gnälliga päron, jag får bo ihop och umgås med två av mina bästa kompisar, jag får jobba och tjäna en massa pengar. Jag får uppleva helt nya saker och har ingen gräns för vad jag ska göra med mitt liv.
Är du bortskämd: Nej. Jag tycker att föräldrar ska hjälpa till så mycket dom kan. Jag har oftast fått det jag velat ha, utan att bli bortskämd och t
Vad gör du i morgon: Vet inte
Vad är det värsta du vet?: När försvarslösa djur och människor blir utsatta för hemskheter.
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Absolut!
Vad är det finaste du fått?: Allt jag fått av farmor. Gillar min guldklocka som jag har fått av farfar också. Men fäster mig inte så mycket vid ägodelar, jag tappar bort så mycket saker. Sätter större värde i att få må bra och komma hem oskadd från krogen trots att man varit kalaspackad, då gör en borttappad jacka inte så mycket. Min Iphone tycker jag är fin.
En speciell dag du minns: Jag minns sista dagen jag och farmor hann umgås ordentligt innan hon gick bort. Vi åt hamburgare på Fridays och gick bland de blommande körsbärsträden i Kungsan. Det var fint.
Du samlar på: Serier. OM de nu räknas. Men annars ingenting.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller pappa, då får man väl bästa tänkbara sympati. Mamma om man är ledsen och vill bli tröstad och pappa om man är arg och vill få bekräftelse på att personen/myndigheten som man är arg på är dum i huvet haha!
När grät du senast: I Nidaros kyrka fällde jag ett par tårar när jag tände ljus för farmor och Utöyaoffren.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara lite och resa lite.
Vill du gifta dig: Kanske. Om jag hittar någon bra kille.
Vill du ha barn:  Ja!
Är du musikalisk?: Jag är så sjukt omusikalisk så att det är pinsamt. Däremot har jag ett väldigt sort intresse för musik. Åker ju på en massa fetsivaler, lyssnar på mycket musik och på mycket olika genrer.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Såklart, den som säger nej ljuger.
Biter du på naglarna: Nej, dom hinner gå av innan jag ens kommer på tanken at göra något så äckligt! ;)

Sjuuuuuuuuukaste dagen!

Måndagen den 30 augusti. Lägg den dagen på ert minne. En sjuk dag. En sån där dag då saker händer som man bara trodde hände på film. Saker som är oförklarliga. Jag kanske skulle skriva en bok om det märkliga inträffande som skett idag denna dag. Det skulle kanske bli en bra bok. Genren skulle vara mysterium/science fiction/paranormal activity/action/romance/erotic. Jag vet inte ens hur jag ska börja förklara för er mina trogna lojala läsare.

Nu kom jag av mig.

Men. Denna dagen hade inslag av diverse oförklarliga händelser. Kalla det slumpen eller ödet. Det är ingen som vet vilket. På samma sätt som ingen vet vad som händer efter döden.

Nu ska jag börja berätta historien om denna dagen. Dagen D. The DAY. The d-day.

Det började med dörren.

Jag och Rebecka var ute på otyg på taket. Vi sysslade med tvivelaktiga saker. Kanske var det att röka en cigarett. Kanske inte. Vi gick sedan ner, tillbaka mot lägenheten. Vi var i korridoren när jag plötsligt öppnar en dörr av fel färg. Det är som att en annan dimension öppnar sig, ett paralellt universum. Jag är så nära på att ta steget in i det okända, när jag plötsligt inser att det är fel dörr jag så dåraktigt lagt mina smutsiga labbar på och öppnat. Jag hörde okända röster där inne. Det var varmt, ljust och inbjudande. Som om det var en ond kraft som var maskerad till god som lockade på mig att stiga in i the unknown. Vi vet inte vad som fanns där inne. Det är tills vidare okänt.
Iallafall så försattes vi båda i chocktillstånd när vi upptäckt mitt ödesdigra misstag. Rebecka handlade snabbt och inpulsivt genom att rycka i dörren intill som uppenbarligen var den rätta dörren in till säkerhet. Men. Den var låst. Istället för att ta upp nyckeln som låg i min ficka så handlade jag på inpuls. Rebecka hade redan förstått vad som var sista utvägen genom att börja springa åt motsatt håll. Men. Hon tog sitt förnuft tillgånga och vände om. Men. Jag skrek förtvivlat: SPRING! Och så sprang vi mot oändligheten och vidare!

Upp på tredje våningen. Men det räcker inte! En våning till. Och ut på balkongen. I säkerhet. Vi är omskakade och rädda. Ska vi våga gå ner igen? Vi skrattar tills tårarna är nära. Efter sisådär 5 minuter gissar vi att kusten är klar. Vi smyger. Som James Bond ner för trapporna. Jag låter Rebecka gå fram och låsa upp dörren. Medans jag står bakom kröken och väntar på att hon ska komma fram känns det som att det tar flera år. Korridoren är så fasansfullt lång. Till slut är hon framme och vrider om nyckeln i låset. Jag tror för en sekund att det är slutet för oss. Att dörren brevid ska flyga upp. Men. Det händer aldrig. Jag trippar fram fjäderlätt mot dörren, slinker in, och stänger dörren fort för att sedan vrida om låset. Vi är i säkerhet. Det har varit ett äventyr. På 6 minuter.

Vi surfar runt lite på nätet. Jag försöker bli medlem på flashback, men det funkar inte.

Rebecka säger helt casually att "Carl Rygart bla bla bla".. Det kom upp på hemsidan på fejjan något om carl rygart. Inget mer med det.. Jag säger något i stil med "haha ja han var det längesen man träffade"...

Någon timme senare skriver en person till mig på chatten på facebook. KAN NI GISSA VEM!? KAN NI!!?!?!?
nej såklart ni inte kan. Det var ju Carl Rygart fattar ni väl!? SOM SKREV TILL MIG PÅ CHATTEN.

nej, men seriöst. Han skrev "du vet inte vad som har hänt".

Jag blir otroligt chockad med tanke på att jag inte har varken tänkt på, pratat med, hört talas om eller sett den här personen på ett par år. Vad är oddsen att Rebecka ska nämna den här random personens namn och att personen sedan ska skriva till mig på facebook, vilket inte händer ofta, på samma  jävla dag under samma jävla timme!?

Och det sjuka slutar inte där. Nej nej. Han berättar att mitt fall som kom upp till hovrätten (David Bonde, Emmaboda) som jag först förlorade i tingsrätten, överklagade och sedan vann i hovrätten, används som exempelfall på juridiklinjen i lund. Say what!? Jag känner väl en drös som pluggar där och som läser mitt fall liksom.. Skumt. Världen är liten. Vad är oddsen att just mitt fall ska vara med som exempel där?

Och SEN. För inte alls länge sedan, tar Anna upp sin mobil och läser ett textmeddelande på mobilens svagt lysande skärm. Hon iakttar bokstäverna en efter en, noggrannt. Som om hon inte riktigt förstod, eller rentav ville förstå innebörden av orden som bildades av de där krumelurerna till bokstäver. Hon står stilla. Ser på mig med skräckslagen blick. Jag skriker! VAD!? VAAAD!? Anna du måste berätta för mig!? VAD HAR HÄNT!? Jag får panik. Jag känner hjärtat i mitt bröst bulta. Något fruktansvärt har hänt. Jag befarar det värsta. Det absolut värsta. ÄR DET FRÅN SEBBE!? VA!?

Ja. Det är det. Nej. Det kan inte vara sant. Sebastian som Anna träffade på festen i lördags och råkade hångla med som inte var så snygg och ganska så lame har smsat. Han har förfan smsat. Rädslan. Besvikelsen. Förödelsen. Den ligger som en tjock dimma i rummet.

Anna läser högt: Hei jeg kommer ikke ihåg så mye fra i fredags. Jeg er ledsen om du tog ille opp. Kan vi mötas någon gang?

Åh herre jesus i himmelen.

Jag skulle aldrig ha gett honom mitt nummer! utbrister Anna i ren panik. Jag kan se för mina ögon vilka tankar som rör sig i hennes huvud. Ska jag fly landet? Kanske åka tillbaka till Sverige igen, men nej. Han kan ju kolla upp min adress! Jag kanske ska byta namn och flytta till Skåne. Men nej, det går ju inte heller. Skåningar är ju så vidriga. Kanske får jag skyddad identitet? Nej, det finns helt enkelt ingen annan utväg än att ta livet av mig. Så får det bli.

Innan jag har hunnit fundera vidare över vad som rör sig i Annas huvud i just detta nu säger hon bara: Jaja, nu ska jag kolla på Gossip girl. Och slänger sig på sängen med oberörd min.

Och så går livet vidare mot ännu en ny dag med nya saker att erbjuda. Nu ska jag mata sudegen! Hejdå!

Toppslättsskivling

Snart är det svampsäsong barn! Tror jag ska ge mig ut i kohagar och på golfbanor och plocka mig några svampar. Sjukt coolt att man bara kan gå ut och plocka svamp lite varsomhelst i sverige..


dvdg

måste bara säga att det här med Dvd och Dvdg och allt vad det är är så toentigt. De vet du

hej

Nu har vi matat vår surdegsgrund! Den ska matas 3 gånger idag med vatten och vetemjöl. Det är himlans mycket jobb med den där degen! Det tar minst en vecka att baka surdegsbröd. Hoppas banne mig brödet blir gott också!

Idag är det fint väder ute. Jag vill sitta på ett café och dricka kaffe och kedjeröka och kanske läsa lite i någon norsk tidning. Och sen kanske ta en promenad längs nidefloden och titta lite i gamla stan.

Ikväll ska vi laga lasagne. Anna ska provjobba på Graffi ikväll också. Hoppas det går bra, kul om vi båda skulle få jobb där!



Den här har Malleballe lagt upp på fejjan. Hon tycker vi är lika, jag tvivlar fortfarande.

Serier

Letar efter en eller flera nya serier att börja kolla på. Har kollat klart på Californication nu och väntar på nya avsnitt av True blood, Weeds och Pretty littl liars. I'm an addict.

Här är den kompletta listan av mina favoritserier som ni MÅSTE se. I mer eller mindre favoritordning..

- True blood
- Sons of anarchy
- Skins
- Desperate housewives
- Gossip girl
- Dexter
- Californication
- Weeds
- Entourage
- Misfits
- Vampire diaries
- Pretty little liars
- The Mentalist
- Mad men



snyggaste människan i hela världen.. Delat med Alexander Skarsgård då.

Söndag

Tjena.

Idag har vi storstädat lägenheten! Jag städade köket, Anna dammsög och Beckie städade toaletten. Haha ni skulle ha hört henne! "uuuuuuusch vad det luktar illa i den här hinken, det är mögel uuuuuuuh!!!" hehe.. Jag har provjobbat på Graffi i Fredags och igår. Och så ringde dom och frågade om jag kunde komma ikväll kl 6. Hoppas fan jobbet är mitt nu! Det är askul. Men stressigt. Eller. Jag är väldigt bra på hantera stress så jag uppfattar det inte som stressigt, mer som att man alltid har något att göra. Och när jag inte har något att göra så hittar jag något att göra. Alla kollegorna verkar skitschyssta. Det finns en bög som heter Kornelius!

Juste. Vi var ju på fekke i fredags! Eller, jag jobbade till 1 så jag var inte där förens halv 2. Men det var kult. Jag drack ett glas vin sen däckade jag i Patricks säng av utmattning.





Mina snygga flatmates


God natt

Jag kollar på Californication. Det är fett bra!



he he he

Solsiden



This is our neighbourhood BITCH!

Mysteriet

Vi har klurat ut mysteriet med den skrikande dåren!

Det måste vara en fotbollsmatch i champions league som han/de skriker.

För nu börjar skrikandet helt plötsligt, så antagligen har en match precis börjat!

Men ändå, måste man skrika så att hela jävla solsiden hör?? va? VA!?

Anna gör korv i ugn!



Gott!

ett utdrag ur mitt arkiv



Jason igen



Min älskling.



Tjeeeenare mannen!



snygg

Tillbaka till svealand

Idag tog vi gratisbussen till Storlien i Sverige och storhandlade på Coop  Extra, samt hämtade ut Zumbali och Dworek. Två riktiga lyxdrycker om ni frågar mig! Jag och Anna har börjat baka surdegsbröd också! Vi har blivit värsta tanterna sen vi flyttade hit (mer än vanligt).. Inte druckit något sen vi kom hit (nästan), bakat surdegsbröd, storhandlat (det var bara panschisar på bussen), och säkert en massa mer som anses tantigt. Inte tagit några droger eller startat upplopp eller nånting..
Jag ska provjobba på Graffi imorn iaf! Nervösssst! Har aldrig serverat förr.. Frågar Liza om tips just i denna stund.
"nåt konkret, ta det säkra före det osäkra. om du inte kan bära 3 tallrikar, gör inte det. hm, var positiv öhh (??)"

Ja, låter som ett bra tips! Vore ju hemskt pinsamt att tappa en massa tallrikar!

Och det där andra säljjobbet var ett säljjobb. Man skulle i princip sälja olika företags tjänster och produkter. Man kunde tjäna riktigt bra med pengar, men då hänger det också på att man är duktig på att sälja. Känns lite smått osäkert. Men om jag inte får något annat så får man väl testa!

Vi har en skrikande granne. Ganska ofta så hör vi en mansröst som bara skriker rakt ut. Sjukt skumt. Det låter som om det kommer snett ovanför oss. Både på natten och på dagen skriker han. Man börjar ju undra vad det är för dåre...


Arbetsintervju

Hejsan. Jag ska på två arbetsintervjuer idag. Om lite mindre än en timma ska jag till Graffi. En restaurang. Och kl 17.10 ska jag till något sorts marknadsföringsföretag. Inte helt med på noterna vad arbetet går ut på, men det är väl därför man går dit på intervju. hmm. återkommer med info. Ja. Typ det. Imorgon ska vi till Nabocash och storhandla och hämta upp vin och vodka! Och på fredag ska vi på fest hos Morten och Patte. Och på lördag är det sån här grannfest typ. Haha. Jaja snart ska jag gå. Haaade

Trondheim



Ready for kvällsprommis





Knäpper en bild på mig själv sådär i förbifarten...



En gubbe som fiskar.



såå himla mysigt. typ







Detta är en vikingastad.


Nu börjas det igen...

Fyfan vad sugen jag är på att åka bräda. Vill åka till alperna nuuu! Måste åka dit i vinter! Får åka innan jag åker till Australien och allt vad det nu är. Det är så mysigt. Längtar tillbaka till valleballe.




Jason



Så sjuuuukt sexig. Klarar knappt av att kolla på honom för han är så snygg! Drew van acker. Han är med i Pretty little liars.

Sightseeing

Hola! Idag har vi strosat runt i Trondheims stadskärna. Vi gick till Nidaros Kyrka och kollade. Det var minnesdag för Utöyaoffren idag så vi tände ljus i kyrkan. Jag tände ett till offren på Utöya och ett till farmor. Väldigt fin kyrka/katedral. Sen fikade vi på ett mysigt café. A & B åt morotskaka för 45 norska = 54 svenska. Insane. Den var inte ens stor! Sen gick vi förbi Morten och lämnade hans mobil som B lånade. Sen gick vi hem och åt köttkake och potatis. Korv, köttkake, morot och potatis är det vi har levt på de senaste dagarna, haha. Men vi ska åka till Nabocash i veckan som ligger i sverige och storhandla. Och handla på systemet! För en den billigaste flarran vin kostar 85 nok här = 102 svenska. En liter Absolut kostade över 300 nok = 360 spänn. DAMN. Inte konstigt att de tjänar mer här. Imorgon blir det till att söka fler jobb. Idag blir det chillination. Igår var vi ute en liten sväng. Hanmnade på Cirkus som var någon form av rockbar med skejtare. Snyggkille-potential! Billig öl, 36 norska.



På Cirkus



Idag vid hamnen



Katedralen




Internet jajemän!

Som ni kanske märker så har vi internet i lägenheten, så jävla najs. Lite mer kontakt med omvärlden liksom. Vi har inte gjort mycket idag. Setat vid datan och skickat in 100 jobbansökingar. Köpt toapapper och käkat lunch. Beckie är den segaste människan jag känner. Ville bara dela med mig av det.

Har fotat vår ack så vackra lägenhet med den fagra röda skinnsoffan!



Brudarna/datanördarna. Morten och Patrick trodde vi skulle lana när vi satt alla 3 med uppslagna datorer...



Vår ingång. Mataffären ligger på andra sidan vägen!



Här sover 2 pers i dubbelsäng i sovalkov. Jag har mina kläder i garderoben.

 

Kök + matbord



Vardagsrum



Toalett



HEJDÅ!

Nya lägnheten

Hej! Nu sitter jag i sängen i vår nya lägenhet. Känns bra! Men vi glömde att man måste köpa tvättmedel, diskmedel, disktrasor osv. så det måste vi göra idag. Och städa och flytta om lite grann. Inte världens sexigaste möbler tyvärr, men lägenheten är iaf fräsch. Det blir nog mysigare när vi bott in oss.

Sökte lite jobb igår, men det gick väl sådär. Provade lite affärer, men det verkade fullt överallt. Någon restaurang, ska väl söka fler restauranger. Och så ringde jag till Grönn pepper och kollade. Fick en mailadress till en tjej som hade bott här av mamma och hon var skittrevlig och sa att hon skulle försöka hjälpa mig med jobb. Jag hatar det här med osäkerhet över jobb, som i Val d'Isere. Och nu har vi ju en lägenhet så vi måste stanna här i 3 månader, så det blir lite dyrt utan jobb. Men nu ska vi inte vara negativa! Nu har anna gjort gröt!



Här bor vi!

Hej kompisar!

Idag gick jag upp tidigt och gick på en liten arbetsintervju på Rosenborgs konditori.. Dom behövde bara extrapersonal och tyckte att ett halvår var lite väl lite. (jag tänkte ju vara här i typ ett halvår). Det skulle ju ta en vecka att lära upp mig och då var ju ett halvår alldeellees för lite, eh okej? Men vi får ser. Hon sa att lönen låg på 125 i timmen vilket inte är så bra. Man får liksom 139 i timmen på donken! Jag sökte det nyss. Vi ska gå till Skattetaten nu och försöka fixa D-nummer så att vi kan öppna bankkonto. Och kl 2 ska vi träffa dom vi ska hyra lägenheten av för att betala in depositionen och skriva på kontraktet. Och så ska vi lämna in lite CVn också. Vill nog helst jobba på butik eller som servitris.

Killarna vi bor hos är sköna. Vi gillar Morten mest. Han är rolig! Han hade bortamatch igår (han förnekar det lite halvt, men vi vet nog) Och inatt hade han hemsläp. Och imorse när vi gjorde frukost så hörde vi romantisk musik och röster från hans rum, hehe. Imorgon flyttar vi! wiho! Men idag måste vi flytta härifrån så vi ska bo hos en polsk tjej. Det blir intressant. Men det är ju alltid kul att lära känna lite folk när man inte känner nån alls liksom.

Vi har norska nummer nu också om någon skulle få för sig att ringa på det: 41078585 är mitt nummer. Och så att ni vet så kommer jag ju hem ett par dagar i oktober, närmare bestämt 11-12 oktober! Ska ju se Red Hot Chilipeppers. Så om nån är hemma då måste vi ses!

Nu ska vi dra!

I Norge

Hejsan svejsan! Vi har letat lägenhet som galningar och idag fick vi en 36 kvadratmeters nybyggd lägenhet på Solsidan, på Dyre Halses gate 3. Mitt i stan! Mycket bra! Och inte så dyr hyra då vi delar 11000 på tre pers! Är lycklig! Men man ska inte ropa hej innan man kommit över ån. Vi signar kontraktet imorgon samtidigt som vi sätter in depositionen på 30000! Men det borde inte vara några problem. Åååh. Och imorgon ska jag på en liten arbetsintervju på ett bageri. Alltid något. Sen fortsätta söka lite jobb. Kanske en liten utgång ikväll. Nu dricker vi dyr skumpa som inte e dyr, men dyr för att vi är i Norge. Det var den billigaste vi hittade på Vinmonopol. 100 kr. jaja, puss!

Jag sticker iväg en sväng

till Norge. Tänkte jag. Trondheim.

Åker på tisdag. Och om allt går min väg så ska jag bo där tills juletider ungefär. Så det blir inte sådär jättelänge, men en stund. Kommer hem och hälsar på lite såklart. Men ändå. Så om ni vill träffa mig innnan jag tar mitt pick och pack och drar så är det inte lång tid kvar !
PUSS

ps. Om ni undrar vad jag hade tänkt ägna mig åt i norge så är det inte att ragga snygga norrmänn med lusekofte, utan att jobba. De snygga norrmännen med lusekofte är mer en bonus.

lifegoeson

en bra låt med Noah and the whale.

Jag, Anna och Beckie besökte staden idag. Jag köpte min cleanparfym och ett par acnejeans! Anna köpte ett par snygga byxor. Beckie köpte en c00l höstjacka på Monki. Mycket bra. Sen åt jag, Malin och pappa på kinarestaurang. nom




Hur snygg får man vara egentligen??
Träffa en tjej som hade en kompis som hade legat med honom och tagit en massa nakenbilder på han när han låg  sängen som hon hade hemma. LYLLOS!!!!!!!!!!!

förkyld

Hej. Jag är fett förkyld, det suger! Liza, Beckie och Maja är tydligen också sjuka. Vi börjar verkligen bli gamla nu, man klarar inte av för håra utekvällar. Jag har bara mig själv att skylla, var ute tre nätter i rad utan jacka... två av dom hade jag bara tunna genomskinliga blusar också.. hmm. Hur tänkte man där? Igår låg jag hemma och tyckte synd om mig själv. Jag blir så sur och bitter när jag är sjuk. Fyy. Men idag känns det lite bättre, så jag ska in till stan och kolla lite med Anna. Funderar på att följa med Anna och Beckie till Norge på måndag. Är fan riktigt trött på sverige nu. Speciellt nu när jag bor hos pappa. Han är så fucking irriterande. Håller på och skäller på mig för att det är stökigt överallt, när det i själva verket är han som stökar ner. Vi kan ha bott hos mamma en månad, och sen när vi kommer hit så ser det ut som ett bombnedslag och så börjar han skälla på oss för att det är stökigt. Jävla pucko. Usch. Nej så skulle vara riktigt skönt att komma bort igen. Det är ju ändå inte meningen att man ska bo hemma när man e 20 bast....

trött tjej

tja! Jag har kört en 3-dagars krökmaraton. Så nu är jag trött och har ont i halsen. I torsdags firade vi Liza. Jag Anna och beckie var hos beckie och förade lite först. Sen möttes vi alla upp på Langolo och drack lite vin. Sen ´bar det av till F12. Det var grymt. Älskar F12! Faktist första gången på hela sommaren som jag var där.. Fast det var typ Hiphop/RnB-night.. så musiken var inte av högsta klass med andra ord. Lite House och Dubstep hade varit uppskattat. Liten kändisspotting; Bill Skarsgård och Jesper Salén. Najs. På fredagen var jag hos Stephie som hade lite krök sådär. Trevligt. Jag, Maja och Calle (c00la gänget) spelade Jag har aldrig och Truth or dare på min IPHONE. hehe. Igår var vi och förade hos Julia, sen på 20årsfekke hos Hanna med 90-talstema. Mycket mulligt (Lizastyle) skitball liksom. Sedan hamnade vi hos Mauritz och då hade väl det mesta fuckat ur, vi var lite runda om fötterna. Men jag höll mig mer eller mindre i kragen. Avslutade med lite bubbelpool hos mig och sov till halv 4 idag. Nu ska jag sova lite till. God natt!




















hej

Igår var jag Cissi och Linnea och solade lite i Riddersvik. Men sen kom massa moln och vi bestämde oss för att göra något kul som vi aldrig gör annars. Klättring, paddla kanot eller gå på museum. Det hela slutade med att vi åkte till systemet och köpte vin och Coronas och satt på Cissis uteplats hela dagen och drack och åt. Så mycket för att göra "något man aldrig gör annars".. Det var mys.

Snart ska jag till stan och äta lunch med de 3 musketörerna + Agnes. hehe




RSS 2.0