:D

Nu kan jag pusta ut. Pappa va lite osäker på resan, men nu när vi satt och åt middag så övertalade jag honom och nu är allt grönt. Ska bara betala flyget imorgon så är det kirrat. Sen ska vi spettor till Gabbi på middag, fan va najs! Ska bli mysigt att umgås alla igen, var ett tag sen nu! Idag hade vi ju matteprov och det gick förvånansvärt bra :O Jag svarade på alla frågor, och nja inget mvg men kanske ett litet vg iallafall! :D

Blogg, inte bra?

För allt finns kvar i framtiden och det är tydligen väldigt vanligt med folk som googlar på andra folk. och om dom då får upp den här bloggen kan dom sitta och läsa den och veta precis vad jag gjorde för 3 år sedan. Vissa googlar folk och utifrån det dom får fram så skapar dom sig en bild av personen i fråga. Fel folk kan läsa den här bloggen och om man då skrivit lite halvhemliga saker så kan man "sätta dit" sig själv och det är ju mindre trevligt. Om man då skriver jättetråkigt utan något skvaller eller att säga sina åsikter är det nästan helt onödigt att ens blogga. Jag beundrar Calle och Alex Schulman, dom skrev precis vad dom kände för och sket i om det sårade någon. Det skulle jag inte våga göra för jag vill inte såra någon, men jag vill heller inte råka illa ut om "fel person" skulle läsa. Nu har jag fått kritik från min mamma som har vart inne och läst. Alltid ska dessa föräldrar lägga sig i exakt allt man gör, man ska inte kunna tycka och tänka som man vill, inte kunna skriva vad man vill. Dom ska ha koll på allt. Dom måste vara med och bestämma allt. Dom ska ofta inte vara sköna, utan ha synpunkter på när man ska komma hem, om man ska äta hemma, om man ska åka nånstans osv. Jag börjar tröttna på detta, lämna mig ifred för i helvette!

Nu blev jag på sjukt dåligt humör. Tack mamma.

snokerier

nehepp. nu kan man tydligen inte skriva vad man vill på sin egen blogg.

Nyfriserad

Har nyss klippt mig! Blev faktist bra. Har lite frisörskräck annars, dom tar ofta alldeles för mkt i topparna och klipper ojämnt. Frisörskan(?) var jättetrevligt, vilket är ett plus. Nu ska jag plugga matte.
Vi hasch, hare braj! ;) höhö

Blondes have more fun

Nu sitter jag här med blekning i håret i väntan på Desperate Housewives. Det svider lite, men om man vill vara fin får man lida pin.. Lite roligt att jag och Mickan har exakt samma blekningsmedel. Det är många som tycker att jag ska prova att färga håret lite mörkare, typ mörkblont. Det skulle nog inte vara helt fel, kanske testar det. Men inte än på ett tag, jag trivs så bra med mitt blonda fjortissvall ;) För ungefär 10 år sen provade jag att tona håret svart, vilket inte va någon större hit haha!


Min naturliga hårfärg

Lättnad + frustration

Lättnad:
Nu har vi bytt resa. Det är inte charter, utan vi har satt ihop vår resa själva nu, vilket resulterade i en mycket billigare resa. Endast 4300, smaka på den ni ;) Det är ett fint 3-stjärnigt hotell som även ligger centralt. En annan sak som är bra med den här resan är att alla 5 får plats i samma lägenhet, alltså en 3-rummare med havsutsikt. Det enda som är lite jobbigt att vi ska betala flyget senast fredag, men det verkar gå bra för alla iaf.

Frustration:
På torsdag har vi matteprov. FY FAN. Matte är mitt allra sämsta ämne, är verkligen dålig på matte. Jag vill tänka logiskt, men i matte finns det vissa ologiska regler som stör mig något förfärligt. Jag hatar när man ifrågasätter någonting och det enda matteläraren har till svar är "det bara är så". Jag har knappt gjort ett enda tal i matteboken på kapitlet som vi har prov på. Jag är väldigt bra på att förtränga saker som prov och läxor och har alltså fortfarande inte pluggat till provet. Frustrationen växer. Spanskaläxorna är det ännu värre med då jag inte har gjort en enda spanskaläxa. Måste ta och skärpa mig nu!

i desperat behov av maskara

Faan, min maskara är borta! ringde och hotade malin eftersom att jag trodde det var hon som tagit den, men de vare inte.. hmm undrar vart den kan vara. Är det inte det viktigaste? maskaran? nästan iaf... I värsta fall får jag gå utan.
 Ska in till stan snart med Mickan och Liza och kolla resebyråerna igen. Det där snuskigt dyra som vi bokade  känns lite fööör mkt top notch liksom ;) Men det kostar att ligga på topp...

Alla har en blogg

Japp, helt sjukt är det. Nu finns det knappt en kotte som inte har en blogg. Fler och fler av mina kompisar skaffar blogg. Vissa har haft blogg länge, utan att jag ens har vetat om det! Är bloggandet den nya drogen? Man blir ju lite beroende av att skriva på sin blogg och även av att läsa andras bloggar. Jag har ungefär 5-6 bloggar som jag måste läsa varje dag. Det är som en tvångstanke. Man kanske skulle skaffa ett liv? ;) Nu har även en till av mina bästa homies skaffat blogg; LIZA

några andra fräscha bloggar:

julia spetta
daniella
anna - lösen krävs
julia f

En otippad måndag

Jag kom hem igår efter att ha tränat snorungarna. Det gick förvånandsvärt bra. Vissa har verkligen blivit duktiga, medans andra går oss på nerverna. Eftersom att vi är lediga idag (tisdag) tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt, gå och lägga mig när jag vill och gå upp när jag vill, utan att stressa. Men så blev det istället så att jag och Mickan åkte hem till David där Jombe och Ian var, för att kolla på film. Vi såg Ett öga rött och The omen. Ett öga rött var riktigt dålig och jag somnade till The omen :P Men de var mysigt iaf ;)
Runt 2 tiden ska alla hem och snälla Jombe skjutsar mig och Mickan till Brommaplan. Ett liiiitet problem bara; Det går inga bussar kl 2 en måndagkväll... Wooops.. Vi funderar ut olika altenativ; sno en cykel, gå den riktigt långa vägen hem eller lifta. Vi går över till OKQ8 och killen i luckan bjuder på äpple, men är förövrigt rätt dryg. Hans polare som är en utländsk taxichaufför står också och chillar vid luckan. Jag och Mickan tar fram valpögonen och taxichauffören kan inte motstå, så han erbjuder sig att skjutsa oss hem "Jag slutar ändå nu och jag bor ju i Hässelby, så jag kan skjutsa er". Vilken jävla tur! I bilen på vägen hem bjuder han på god choklad och så bjuder han oss på fest hos han i Hässelby på lördag. Armani hette han och han påstod att han va 25, men hell no, vi gissar på 40. Han tog iaf mitt nummer eftersom att det var mig han släppte av sist (do'h). Nu vet ni vart vi ska på lördag ;D haha han var iaf riktigt schysst och sa att om vi nån gång behöver skjuts är det bara att ringa. Najs.

Min mentala ålder?


[ ] Vet hur man kokar kaffe.
[x] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ]Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[x] Går i skolan alla veckodagar.
[  ] Har en penna med mig överallt
[  ] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[x] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[ ] Föräldrarna litar på mig
[ ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[ ] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 3

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[ ] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[ ] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[ ] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 2

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[ ] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 1

Woho, jag är också 12 år...

Lista


Blogg: Alex schulmans, men nu för tiden Mikaelas.
Stilikon: ingen speciell?
Mascara: Maybelline Define-A-Lash
Väska (du måste inte äga denna): Mulberry
Modell:  Adriana Lima
Skådespelare: Jude Law
Parfym: Burberry
Resemål: Magaluf nästa!!!
Skor: Mina horskor, ni vet? ;)
Designer: hmm...
Färg: Svart
Fulaste plagg: Alldeles för tighta jeans på killar, ljusa.
Fulaste accessoar: Tandsmycke
Mest användbara plagget: Strumpbyxor
Godis: Sura S
Skönhetsprodukt: Deo, haha
Tv-serie (genom tiderna): Desperat Housewives, alltid!

Onödig Måndag

Jahaja. Jag försover mig, stressar ihjäl mig för att komma i tid till skolan. När jag sen kommer ut från tunnelbanan möts jag av några klasskompisar som meddelar att vi inte har någon skola förrän klockan 12. Fan vad onödigt! Jag, Liza och Cissi sitter nu hemma hos mig och chillar framför tv:n.. Vi kollar på MTV där dom spelar gamla 90-tals klassiker, haha vilken nostalgi! Snart iväg till skolan igen och efter det: träna mitt älskade lag................................................................................................

Dagens outfit

image144

Jag kallar den: FjOoOrTiiiiiZzz

Magaluf here we come!

NU HAR VI BOKAT MAGALUF 08!!!!!!! WOHO!

Det blir avresa den 25e Juli och vi är borta i en vecka. Crewet består av; Anna, Liza, Jag, Mikaela och Tova. Fy fan vad jag längtar! Vi tog hotellet som jag visade er förut, alltså Royal Beach som ligger precis på Magalufstranden. Det här kan inte bli annat än perfekt. Resan går på drygt 7000 och man måste väll räkna med minst 3000 att leva på också. Man blir ju bjuden på alla drinkar, så det är inget att oroa sig för, haha! ;) Fast fan vad dyrt det blev, 7000.. Det är ju iof ett väldigt fint hotell osv. Men aja vi får se hur vi löser det.

hur som helst: MAGALUF HERE WE COME.. om ett halvår ;)

Söndag igen

Igårkväll blev som förväntat; m i s s l y c k a d. Orkar inte ens gå in på detaljer. Bara att hoppas att nästa helg blir bättre. Spettamiddag hos Gabbi som jag ser fram emot :)  Idag ska jag inte göra nånting, skönt! Sen ikväll så kommer sommar08-crewet till mig. Hoppas vi kommer fram till något bra! puss

Lördag

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt. Kollade tillome lite på idol. Det sög, fattar inte att Daniel åkte ut :S Jag var trött och mådde dåligt, så jag pallade verkligen inte gå ut. Jag jobbade idag också, det var jobbigt. Jag tog på mig den krävande uppgiften som godisprovsmakare, allt var som det skulle ;)

Ikväll ska jag iaf ut! Det ser ut som så att vi ska till Nälsta först och sen kanske jag ska till Gamla stan och möta upp Daniella. Men faaan jag vill inte ens till nälsta, men jag har satt mig själv i en knivig situation. fitta. Beslutsångest!? Känner mig så jävla taskig. men om jag åker till nälsta kommer jag va sur och otaggad, och om jag åker till gamla stan kommer jag ha dåligt samvete. faan. ni får väll veta imorron vilket beslut jag tog. so long suckers.

Fredag igen

Så va det fredag igen! Härligt! Hade bara en lektion idag, dans. Sen åkte jag och Sandra för att möta Mickan och gymma, men icke, det var stängt.. Istället gick jag och Sandra och åt på Mcdonalds :P
Planerna för ikväll ser ut som så att vi ska hem till Sandra och föra, sen får vi se vart kvällen tar oss helt enkelt. Jag är väl förberedd med 1 flaska skumpa! :D

                         image140

Den officiellt fulaste bilden på mig:

Här får ni den. I look like a monster!
image138
 
                                 Goood natt!


Mickan i matsalen


videoblogga

jag ska fan videoblogga! vänta bara! ;D

I <3 LATTE

Satte nyss i mig en halv pizza, känner mig tjock mätt.. Har lite ångest för att jag bara har tränat 1 gång den här veckan. Tur då att jag, Sandra och Mickan ska gymma imorn!
Det gick bra i stan. Jag och liza pratade med både Ving och Fritidsresor. Det står just nu mellan Magaluf och Ayia Napa. Men inget bestämt än, och alla som ska me måste såklart vara med och bestämma. Men så snart som möjligt, mycket är redan uppbokat! Det kostar mellan 5000-6000 för en vecka. Det är dyrare i Juli och Augusti då det är högsäsong. Vi tänkte att alla som ska me i sommar kommer till mig på söndag kväll så försöker vi komma fram till något bra så att vi kan boka så snart som möjligt! Bubbelpoolen är varm och skön så det blir perfekt.

Föresten så drack jag världens godaste Latte med kolasmak och grädde på! :)

image127

Glad Torsdag

Underbara MatteBertil gav oss ledigt från hans mattelektion som var den sista på dagen. Allt tack vare Mickan som, jaa.. hur ska jag uttrycka mig? Håller Bertil tillfredställd........ 
Så nu har vi alltså slutat, men jag, Liza och Mickan satte oss vid datorerna som dom datanördarna vi är! Jag och Liza ska in till stan nu och kolla på resebyråerna. Har samlat ihop en massa skönt folk som förhoppningsvis åker med i sommar (vart vi nu ska) så det ser jävligt bra ut! Vi är väldigt inne på Magaluf, men ska kolla lite andra förslag innan vi bestämmer oss. Idag var den roligaste dagen i skolan på länge. Jag och Mickan hade så jävla kul hela dan! På lunchen var även Liza med och garvade ;) Konstigt nog har jag blivit gladare och piggare på senaste tiden trots det ruggiga vintermörkret. :D

puss och kram, syns på stan!

Jag saknar er

image126

        Calle och Alex Schulman

SAW 4

Såg nyss Saw 4 i vällingby med Agnes, Mickan, Ellinor och Maja. Den var skitäcklig! Dessutom var vi nästan ensamma i den stora biosalongen. Jag och mickan satt och höll om varann typ hela filmen för att den va så läskig. Det var en trailer också som va läskig, för en ny film med Jessica Alba. Alla på bion (vi) skrek i slutet när hon kollar in i kikhålet. The eye hette den, den måste vi se när den kommer ut på bio.


image125
                              
                                               Saw 4

Magaluf

Palma Nova/Magaluf hör till Medelhavets populäraste semesterorter, både för unga och gamla. Under högsäsong, från juni till augusti, är det framför allt ungdomarnas tummelplats. Då strömmar de till från hela Europa för att sola, bada och festa hela natten

image124

    Kostar 4.465 kr /person för charter.

Partyparty ö

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen jag är äckligt taggad inför sommaren 08! Sitter och kollar resor nu och fy fan vad jag längtar till sommaren! Jag blir väldigt sugen på Ayia napa, dels för att jag och 3 tjejer bokade en resa dit i somras som vi tyvärr inte kom iväg på av olika anledningar. Känns som att Ayia napa är ett ställe som jag vill ha "avklarat".. Men jag och Emma hittade en billig sista minuten till Kreta som var riktigt najs. Kollade lite andra resor till bl.a. Caribien, Barbados och Aruba. Det såg riktigt trevligt ut tills jag såg priset, det låg mellan 20-30.000/person. Lite mycket kanske? Så det får nog bli en vanlig 7 eller 10 dagars charter till någon Grekisk ö. Eller kanske köra en gammal klassiker som Kos, Ibiza eller Magaluf? Nån som har något tips på bra partyö?

image123

Hotellet "Kalypso" på Ayia Napa som vi hade bokat i somras. Var det inte där Klamydiapoolen fanns?

nu skiter jag i det här

Stod och väntade på den där jävla bussen i en kvart och nu gav jag upp! Jag skulle ha legat kvar i sängen och sovit, jag visste de! Hade ändå bara Engelska och Spanska, med PMSpartow och Likanna! Misslyckad morgon. Ringde nyss och sjukanmälde mig. Går väll och lägger mig igen då, god natt(?)

God morgon

Jag började med idrott för 40 minuter sen. Men är jag där? Nej, jag sitter hemma och latar mig. Jag kunde inte förmå mig att gå upp ur sängen i morse, så jag tog lite sovmorron. Ska gå på dom 2 restrerande lektionerna iaf. Trött och inte på världens bästa humör tittar jag ut genom fönstret och möts av dimmigt skitväder. Jag hatar Sverige på hösten och vintern. Ska flytta utomlands när jag blir stor, till L.A. Och blir rik.

image122

dagens outfit

image120

jag kallar den "proper studentflicka med sexy portfölj och brillor"

helgen

Helgen har varit mycket bra i överlag. I fredags mötte jag upp mickan i vällingby, vi stod utanför jm och snackade me mickans homie som jobbar där sen började en konstig irakie i 17årsåldern prata med oss. Han gick på att mickan var turk, men blev liiite misstänksam när vi berättade att jag var somalie.. Han ville ha Mickans nummer, men vi gav honom en annans nummer, haha hoppas han ringde!! När han började ta kort på oss och förökte ta på mickans lår blev det lite creepy så vi gick väldigt fort därifrån. Sen åkte vi på maskerad i nockeby som David och Jombe va på. Alla var väldigt fint utklädda och när dom blängde på oss och surt frågade "jaha och vad är ni utklädda till då!?" svarade vi att vi var utklädda till blåsta blondiner, det funkade jättebra ;) Jag spelade in ett par roliga filmer på Mikaela som jag väldigt gärna skulle lägga in här, men dom är lite barnförbjudna, så tyvärr. Men fråga mig sen så visar jag dom gärna, muhaha. På lördagen jobbade jag hela dan i godisaffären, sov bara 4 timmar så de va rätt tungt. Sen hann jag bara hem för att fixa mig innan jag åkte in till stan och åt middag på en liten mysig Italiensk restaurang med några tjejkompisar. Efter det begav vi oss till Solna där bla Johanna och Mickan höll hus. Det var Johannas 23 åriga kompis Simon som bodde där, han var snäll och bjöd på ett och annat ;) Det var dock rätt segt där och jag var sjukt trött efter ingen sömn och 9 timmar jobb så vi drog hem rätt tidigt.

Idag va jag och farmor i stan och shoppade. Jag älskar att shoppa med farmor för hon bryr sig inte om vad saker och ting kostar :D:D:D:D Jag köpte vinterstövlar och en grå kofta. Vi träffade min farbror också som vi fikade med. Vi kollade på en halsduk av prärievarg som jag ska önska mig i julklapp av honom. Den var jättemysig och fin. Sen åkte jag och farmor hem till henne och så rotade jag igenom hennes garderober och hittade massa gamla väskor, smycken och annat trevligt. Nu är jag alltså väldigt nöjd :)

      

fredag!

Jahaja, här sitter jag nu i min ensamhet och kollar vad som händer ikväll. Det finns lite olika saker att välja mellan, men inget som är helt säkert. Jag är totalt utbränd efter den här veckan. Har nog aldrig pluggat så mycket någonsin. Men det är så jävla skönt att Fekprovet är över! Är lite taggad inför ikväll, inte så mycket som jag brukar vara, bara lite. Det är alltså något som inte står rätt till. Som Mikaela säger: Skolan är inte bra för hälsan! Så sant, så sant. Imorgon ska jag jobba. Det är bra, för jag är pengarkåt (: Så ikväll blir det nog till att ta det lugnt med supersaften. Men utgång blir det ändå.

no rubrik

Kom hem för ett tag sen efter att ha suttit i skolan med mina pluggisspettor och pluggat inför fekprovet som är i morron. Det ser väldigt mörkt ut nu. Hmm.. vad ska jag göra nu? jo, fortsätta plugga! faan va tråkigt det är att plugga. Det är nog bland det värsta som finns... Jag ska nog skriva en lista på de värsta och bästa sakerna:

-

1. Vänner som inte ställer upp
2. Vänta, jag hatar att vänta!
3. PLUGG
4. Regn
5. den där läskiga killen i skolan som alltid stirrar läskigt på mig, han är creepy.
6. Just nu företagsekonomi


+

1. Mina vänner, dom flesta ställer alltid upp till 100 % ni vet vilka ni är<3
2. Festa
3. Pengar
4. Channing Tatum, han är sjukt snygg.
5. sommar!!!!!!
6. kääärlek ;)

image110

Channing Tatum

ojoj då!

jenny vill ha ***  jenny är ***

plugg

Idrottsprovet avklarat, nu återstår endast Företagsekonomiprovet på fredag. Och det känns ändå så hemskt. Jag fattar nästan ingenting av den där jävla företagsekonomin! NPV x p=TI=TK vad fan menas med det!? Det är bara en massa bokstäver som egentligen är siffror som ska multipliceras och gångras och dras av och läggas på. Frustrerande är vad det är! Jag borde egentligen ägna mig åt att plugga, men som ni kanske vet är det så otroligt lätt att låta sig distraheras av allt annat än pluggandet. Jag var t.ex. tvungen att städa mitt rum lite (vilket är väldigt ovanligt) och titta på tv, sitta vid datan, gå ut med Nisse, äta glass osv.. Jag ska snart ta mig i kragen och plugga gärnet. snart... NU! hejdå!

måndag

Imorron är vi lediga! Fan va skönt. Då ska vi pluggisar samlas hos fredrika och plugga på Fekprovet och lite på idrottprovet. Ser nu att det kommit upp lite bilder från i Fredags då vi chillade i bubbeln. Riktigt schteekiga är dom också.. Idag gymmade jag och Mickan. Väldigt duktiga var vi. Jag körde mycket mage och vet att jag kommer ha världens träningsvärk imorron igen, den är inte nådig!


   det är MOÊT på bilderna, jag lovar........ host

såhär ser planerna ut:

Jag och Mickan planerar sommaren:

mikaela   www.mikaelaholm.blogg.se säger:

ja kommer sluta på en parkbänk med en magic crystal i handen

jenny säger:
hahahah aa fyfan va najs!

jenny säger:
eller, nej i en solstol!

mikaela   www.mikaelaholm.blogg.se säger:
aa om jag har råd att åka till ett ställe med solstol dvs

jenny säger:
hahahahaha

jenny säger:
jora!

mikaela   www.mikaelaholm.blogg.se säger:
men jag kan ju ta med mig en egen och ligga på ängbybadet

jenny säger:
ja perfekt allt löst!

mikaela   www.mikaelaholm.blogg.se säger:
så kmr ja inte ha råd me kondom så kommer nåt fyllo göra mig på smällen vid 35 års ålder och så vägrar jag göra
abort och föder en halvsnygg unge som ja köper ut till när han e 12

mikaela   www.mikaelaholm.blogg.se säger:
och när han är 13 kommer jag säga "snäääääälla, kan inte du ta en cigg med mig?" och så blir han beroende av det

jenny säger:
JAAAAAAA!!!!!

jenny säger:
hahah du har redan planerat ditt liv ju, fan va najs

sommar 08

hmm undrar vart vi ska åka sommar 08.. Man måste ju boka resa och grejer snart! Jag tycker nått i stil med Ayia Napa eller Rhodos låter bra. Men Liza och Freddie babblar om Spanien.. Nej, nej det är Grekland som gäller. Inget sunny beach tack, det låter otäckt. Kreta var bra, men nej, nu är jag sugen på något riktigt bra. Har ni några tips? Det är drygt 7 månader kvar dock, men jag är redan astaggad på spritresa sommar 08! (spritresa är vad min kära mamma kallar det) Känner på mig att det kommer spåra galet............

                                     image106

söndag

Vet att jag suger på att uppdatera, men är man bakis så är man....
Kan börja med att berätta om igårkväll. Var först på middag hos familjevänner, de va rätt så trevligt. Sen åkte jag till Coffa kl halv 12 där Matilda, Sandra och Frida höll hus. Jag låg rejält efter vad gäller intaget av vätska så jag var tvungen att hinna ikapp, vilket inte var en så bra idé.... Det var iaf kul så länge det varade. Mickan kom lite senare också. Runt halv 4 kände jag och Mickan att det nog var dags att börja tänka på refrängen. Det slutade med att jag skulle gå hem själv ändå från spånga station hem till Sundby. Med huvudet fullt av dimma började jag gå och lyckades såklart tappa bort mig lite, men sen hittade jag hem till slut. Thank god. Idag har jag inte gjort ett skit. Har mått så jävla illa. Imorron är det skola och jag e sjukt otaggad på de. Har ett idrottprov och ett feprov i veckan. Fyfan. Förlåt om jag gör er deprimerade haha. Här är iaf några glada bilder från igårkväll:



Helgen har varit en bra helg tycker jag. Har hunnit med att träffa båda mina favoritälsklingar Matilda och Mickan så bättre kan det inte bli <3 fast de blev inget Daniella, men henne ska jag träffa på onsdag :)

Mycket viktigt

nuuuuu ska jag minnsan berätta för er att Calle Schulman var mästare på attt fylleblogga! Han och hans käre broder Alex Schulman var mina absoluta favoriter! Jag läste båda deras bloggar varje dag. Och så en dag tog det bara stopp. Calle ville inte blogga längre.. Och Alex tyckte att bloggandet gjorde honom ond, att det förstörde för honom. Dom slutade blogga nästan samtidigt. Och där stod jag, ensam och vilsen. I en värld full av hat och bitteret. haha jag börjar låta som nån poet typ? Men jag blev iaf djupt besviken. Det var ju min största allvarligaste hobby att läsa dom här två bloggarna. Och plötsligt var dom bara borta. Bara sådär. Som om dom aldrig ens hade funnits. Och efter ett tag kände jag att jag var tvungen att börja blogga själv för att fylla upp tomrummet efter mina älsklingar. Men jag är inte Alex och Calle Schulman.. det vet vi ju ;) Dom var så speciella. Det var en del av min vardag att först läsa Alex blogg, och sen Calles. Och ofta flera gånger per dag. Men sen så svek dom mig och resten av den Svenska befolkningen, det gjorde ont i hjärtat. Vad ryktena säger så håller Alex på att skriva en bok om sin pappa. Och vad Calle gör har jag ingen aning om! Kanske samlar han in smycken till sin lilla låda efter besök i loftsängen? Och så ska jag passa på att berätta att jag såg Linus Vilhelmsson från "fonkystudios" idag i Vällingby!!!  Han gjorde tillsammans med Christian Prendel filmerna "Farlig korv" och "Fucking Stockholm" som jag rekommenderar att ni laddar ner på ovanstående länk! Så jävla sköna filmer! Jag, Mickan, Fredrika, Liza, Maja och Johanna badade nyss i min bubbelpool. Det var otroligt trevligt och mysigt. Varmt och skön. Exakt 39 grader, precis som jag lovade ;) Funderar på att jobba imorron, blev ju inte direkt värsta röjet så att jag inte pallar upp och jobba imorron. SKa se vad som händer. Men vad som än händer så ska jag festa. God natt!

fyllebloggar du?

e hos Mickan nu! Hon ligger här brevid i sängen och dom andra sitter där ute. NU RAPADE HON! :P
haha... hmm undrar vad vi ska göra. vi vill inte åka till Kallhäll, Danderyd eller Enskede. Lite långt sådär ;) Annars kanske de blir bubbeln ni vet.. tralalalalaaaa... Jag tycker att min låt som jag har på min blogg är väldigt bra. Mickan pratar med nån i mobilen nu.. och frågar om dom vill bada bubbel.. mmmmmmmmm, myysigt ;) "fyllerbloggar du?" kommer liza in och frågar! HAHAHA de du!

lite kul sådär

Den här tog jag från http://mikaelaholm.blogg.se/
Man googlar och tar den första bilden som kommer upp. Min personliga favorit är den första ;)

Namn: Bor i: Vän: 
Kär i: Djur: 
Mat: Färg:

ÄNTLIGEN FREDAG!

Äntligen hemma efter en lång jobbig dag i skolan. Äntligen helg! Är så jävla taggad! Vad ofta jag använder ordet äntligen föresten..Mamma satte nyss på Greenday, det var längesen man lyssnade på dom.. Vart tog dom vägen? Ikväll ska några tjejer hem till Mickan och äta middag, sen drar vi troligen ut. Ska bli jättemysigt :) Fast vi vet inte vart vi ska, hoppas vi hittar nått.. Annars har vi en plan B; nämnligen min bubbelpool! Den e mysig den me, med sina 39 grader och bubblor.. Vad ska alla hitta på i helgen? Imorgon ska jag och Mickan på fest, fast jag vet inte var och när.. Men Mickan vet! Tur det ;)

Tja fan

Va och gymmade idag med David, han hjälpe mig med alla svåra maskiner. Jag kommer ha världens träningsvärk imorron! Känner redan nu.  Imorron har jag dans på estetisk.. Det är kul, men nackdelen är att vi ska ha uppvisning för hela skolan i vår, inte kul. Eller jo lite kul, men läskigt. I helgen ska jag festa. Kanske på Ekerö, men av erfarenhet så vet vi ju att det är riskabelt att ge sig iväg ut till Ekerö.. Vi minns ju förra gången i rucklet ute på landet, inte så lyckat ;D


Dett är då min absolut bästa vän Daniella Matilde Hernandez. Vi har känt varann i 10 år. En riktig kompis som man kan lita på till 100%. Hon är helt perfekt (bortsett från dyslexsin) haha ;) Jag älskar dig Daniella!

                   image90

kollar blinda på tv?

Idag körde jag och Matilda Aerobics, det var inte att leka med! Svetten rann... Jag lade märke till attt mina "magmuskler" är helt otränade. Efter kanske 5 situps fick jag typ kramp i magen. Inte bra, men nu när jag har så duktig och tränar så ofta ska jag bli vältränad som fan. Fast förvänta er inget ;)

Måste bara dela med mig av en tanke som slår mig rätt så ofta nu för tiden. Ibland när jag är i ett annat rum än vardagsrummet och TV:n står på så att man hör den men inte ser den, och det är en reklam som kommer där man inte vet vilken affär det är som reklamen är för p.g.a. att dom inte säger det utan att man bara får se vad det är på skärmen. Så tänker jag varje gång: Men fan vad dåligt att dom inte säger vilken affär det är som gör reklam för, tänk dom stackars blinda som sitter och kollar på tv, dom får ju inte veta vad reklamen handlar om! Och sen kommer jag på att BLINDA KOLLAR VÄLL FÖRFAN INTE PÅ TV!? Och så känner jag mig så dum... Ändå så tänker jag samma sak igen nästa gång.. Konstigt, konstigt.. Och inga dumma blondinkommentarer nu tack ;) haha


Busigt

Kom hem från stan för någon timma sen. Jag och pappa shoppade väska till mig. Det blev en stor svart från Lollipops paris i Souk. Efter att ha gått på stan i ett antal timmar så är jag nu helt slut. I morse när jag gick upp och skulle göra mig i ordning för skola så tittade jag ut genom fönstret och möttes av en hemsk syn. Regn, rusk och kallt. Jag gick helt enkelt och la mej i sängen igen och somnade om. Busigt av mig, men Ibland måste man få unna sig lite ledighet ;)

Snart ska jag springa iväg till Emma för vi ska kolla på Desperate Housewives! :D

                                           image89

avslappning

Kom nyss hem från ett Poweryoga-pass. Det är så skönt. Man blir så avslappnad,men det är andå ansträngande. Jag är stolt över mig själv för att jag klarade av en ställning som heter "Clownen" och som går ut på att man ska stå på huvet med knäna på armbågarna. Den var svår men jag klarade den till sist! :D Vi har inte vågat oss på gymmet än, som är fullt av läskiga turkar. Men nån dag ska vi ta mod till oss och gå dit trots turkar och annat läskigt. Eller, jag menade nysvenskar... ;)

Nu har skolan börjat igen och det känns sådär. Visst får man träffa sin härliga klass igen, men när man går upp på mornarna är det så mörkt att man tror att det fortfarande är natt och man bara vill fortsätta sova. Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa mig en väska.

pusspuss

haha

- Varfär har finnarna snoppen i örat?

- För att dom vill lyssna på Kiss!

bilder

Här bjuder jag på lite smaskiga bilder från igårkväll, enjoy :)



Tjoho

Igår började jag kvällen med att träffa Mickan och hennes kompisar. Dom hade hyrt en lokal i Riksby som vi satt några stycken i och förade. Sen kom det ännu fler folk, bla Natta och Mark. Vid 10 tiden rörde vi oss hem till Petra i Nockeby. Då kom Heimdahl och hans kompisar och Jombe och David. Alla tjejerna var utklädda, jag var djävul och Mickan va "ful" som hon uttryckte det men jag tycker hon va jättesöt<3 Jag lägger in några bilder från kvällen senare. Juste, det snöade ju igår! Nu blir micke glad ;)

Snart kommer Sandra hit och leker med mig och Nisse :)


what to do?

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag va inne i stan en sväng med pappa och Nisse :) Jag hade Nisse i handväskan för han var lite rädd för alla läskiga människor i stan..  Snart ska jag träffa min älsklingsmickan i vällingby. Vi vet inte riktigt än vad vi ska hitta på men det tar vi som det kommer. Kanske fika eller åka till nån och kolla film. Eller om vi har tur kanske det dyker upp nån trevlig fekke. Ska dra mig nu puss <3

älskling

Min älskling Daniella har skaffat blogg!

Daniellas blogg

Favoritbilder

 
 


1.Jag och Emma på Kreta
2.I limmon påväg till balen
3.Anonym däckad person 
4.Jag och Matilda, Gotland
5.Glitter & Glamour
6.Thailand
7.Kräftis
 8.Födelsedan
9.Nollning
10.Innan jag hoppade bungyjump
11.Matilda och jag på fekke ;)
12.Anna. Rebecka och jag, Nyår
13.Basket
14.Daniella<3
15.Jag och Liza
16.Gotland
17.Jag
18.Malin och jag, Thailand
19.Grönan
20.Mickan och jag på Spången
21.Poolparty
22.Hos Holländare på Kreta
23.Glitter & Glamour





hummer

image41

Den är så jävla snygg! Jag ska lätt ha en svart Hummer H2 när jag blir rik.

RSS 2.0