Shopping

Idag var jag och Farmor inne i stan och shoppade. Vi träffade min farbror och hans nya tjej också, vi fikade med dom på NK. Sen åt jag och farmor sallader på NK. Fan va schteek.. Jag valde ut min framtida födelsedagspresent också! Men den är hemlig :P


Här är det jag köpte:

  
Linne från Tommy Hilfiger                                           Linne från Acne

  
Klänning och trosor från Urban Outfitters    Klänning med blixtslås från Tiger

Mordbrand

Igår var jag och Matilda på fest hos Jacob i Sundby. Det började rätt så okej. jag var inte på det bästa festhumöret. Eftersom kom det fler och fler folk. Snäll som Jacob är så lät han alla som ville komma dit komma in. Ett stort misstag. Vid halv ett ungefär så tänkte jag dra mig hemmåt. Jag och Matilda gick upp på övervåningen för att besöka toaletten som då var upptagen. Vi gick in och satte oss i lillebrors rum och väntade och under tiden pratade vi lite med ett par killar och Matilda ringde telefonsamtal. Efter ett tag så var toaletteniaf ledig och vi kan ha varit därinne i absolut högst  5 minuter. När vi sedan kommer ut är vi ensamna på övervåningen bortsett från en däckad kille. Sen går jag in i ett rum och upptäcker att hela garderoben brinner. Någon har tänt på. Jag har en aning om vilka det kan ha varit som tände på. Jag ringde iaf 112 direkt och de va där inom 10-20 min. Elden spred sig över mer än halva övervåningen. Risken fanns att killen som låg däckad i rummet brevid kunde ha kvävts av röken och till och med dött om vi inte upptäckt branden så tidigt.. Jag tycker så jävla synd om Jacob. Han fick åka in till sjukhuset med chock och rökskador. Jag förstår verkligen inte hur någon kan göra något sånt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2784688.ab

Bilder







Läskigt! Först är han på mina bilder, sen på mina kompisar och nu även på samma bowling. Surjanne stalkar oss!


Catch up

Tjaaaa

Min vecka:

I lördags var vi hos Lukas. Det var rätt så kul. Hmm..

I söndags... Kommer inte ihåg.

I måndags var jag, Liza och maja i stan och köpte lurre. Jag köpte kol och persikatobak till min rosa vattenpipa. Jag hade med mig Nisse och han var så duktig så. . Vi åt också lunch på söder, sen kollade vi på Blood diamond hos Liza. Sen chillade jag hemma.

I tisdags jobbade jag. Sen på kvällen var jag hos Liza med några andra riktigt jävla sköna lirare. saaaaajk. haha nej ;)
Det var fan trevligt. Jag och Martin bangade dock feta efterfesten på dagiset. Vi åkte taxi hem till Martin och mös istället.

Igår bowlade jag, martin, Danni och Simon Söder. JAG VANN! Sen åt vi middag på Helenes krog och bar på Söder. Otroligt trevlig dag!

Idag jobbade jag och nu är jag med Martin, vi ska kolla TV nu :) Juste, Martin kom till affären idag och överaskade mig! Så jävla gullig! <3<3<3

Midsommar

Igår var det ju midsommar. Jag var först på bröllop ute på Helgö. Mammas kompisar Annika och paul gifte sig hemma i deras trädgård. Mycket trevligt faktist. Paul är engelskman så det var en massa engelsktalande släktingar till honom där. Jag blev självklart placerad nästan helt själv med en massa engelskmän. Dom var från Liverpool. Ena killen som var 14 bast jobbade hårt på 4.5 päronciderna..  Efter maten gick jag och mamma upp och satte oss vid skumpabordet. Vi korkade upp en skumpa och hittade en limpa camel som vi blossade lite på. Najs mamma! Man kan lätt säga att hon har släppt lite på strängheten...
Jag tog skjuts med Annikas mamma till bplan vid 22 tiden där jag mötte Martin och sedan också Liza och Julia. Vi åkte hem till mig och rökte vattenpipa och chillade. Trevlig midsommar :)


Anna

Min käre gode vän Anna Strömqvist fyllde 17 år igår och det ska vi fira lite med en överraskning ikväll! En ledtråd - Är du här nu igen?

Grattis Anna! <3


Jag på Magaluf!



Drygt en månad kvar!!! Fiifan va najs de kommer bli :D

Skittisdag

Om en kille heter srdjan jovanovic MÅSTE man haffa! Och varför då inte (om man har svårt för flera konsonanter på rad) kalla honom för SURJANNE!? Its the coooolest.

Nåväl. Min dag har varit skit. Jag är ännu mer sjuk idag än jag var igår. Ont i halsen, rinnande näsa, hostig, det kliar i mina tänder, det svider i munnen. Jag har torra läppar, röda ögon. SÅ jävla synd om mig helt enkelt. SP2A middag imorn fan, kommer jag att klara av det? Det är den stora frågan.. Jag vill verkligen. Kanske kommer dit opch smittar alla lagom inför sommaren, mohaha.

ps. Martin jag gillar dig <3

mer bilder


Johan sjunger

Haha! ta denna video med en nypa salt. Det är i camp Nyköping kl 6 på morgonen eller något sånt.


Tyngsta låten bruuschan!


Hultanbilder




fler bilder kommer upp senare. detta är bara från första kvällen..

Finns det plats för en neger?

Jag har nu sovit ut lite. Men är fortfarande halvdöd. Jag är förkyld, har ont i halsen, hostar och spottar blod. Najs?
Det är antagligen resultatet av sena nätter och mycket skrikande på spelningarna.

Hur som helst så är ni nog mer nyfikna på vad som faktist hände på hultan. Men tyvärr, det som händer på hultsfred stannar på hultsfred. Nej, skojja. Det var sjukt kul! Jag längtar tillbaks.. Nu när man äntligen är hemma så vet man typ inte vad man ska göra. Jag drömde till och med om cider i natt! Om äppelcider, som var 8.9 %, det ni! Haha

Killarna som bodde brevid oss i camp Nyköpng var ritkigt sköna. Iaf dom flesta. Den där jävla Axel var jobbig. Första dagen hade han en megafon som irriterade oss riktigt mycket. Men sen så kom vakterna och tog den, halleluja! Han gillade också att slå sönder saker med sitt basebollträ. En av höjdpunkterna måste ha varit när han slog på något så hårt att han tappade basebollträt i marken så att det studsade upp i hans ansikte.

Pommesfritzl är far till alla barnen..

Några nya Engaskämt lärde jag mig också. (Förlåt, men jag kan inte hjälpa att jag roas av hemska och grova saker)
Vad är det som cyklar och cyklar men aldrig kommer fram? - Engla

Robinsongurra klottrade "Engla stoled my bike" på Rebeckas tält. haha

Sista dagen vaknar jag av att Julia skriker "NEJ SLUTA HÄLLA T-RÖD PÅ VÅRAT TÄLT!!" hahaha

Vi stod typ längst fram på dom flesta spelningarna. Det var riktigt najs. Jag stod längst fram på Babyshambles, men när min rygg knäcktes och jag höll på att bli mosad ställde jag mig längre bak. Håkan Hellström var asbra! Jag måste erkänna att jag fällde några tårar. Ken Ring var också riktigt bra. Jag köpte en "måste mecka den" t-shirt. coool ;)

Ett av de absolut skönaste citaten: "Den är inte lång, men den är jäääävligt smal!"

Jag vet redan vem du är, vet redan vad du heter, vad jag vill veta nu är vad du tar i centimeter. Finns det plats för en neger? Finns det plats för en neger?
Jag vet nog en som hade plats för en neger... ;)

Jag tog runt 200 bilder. Några av dom kommer säkerligen upp här inom kort.


Intervju

En riktigt pinsam film från rockparty.se där jag och Julia blir intervjuade..


HULTSFREEEED

Live från hultan: Hultan äger! SNART SKA VI SE HÅKAN!!!!! Igår tog jag på han i familjen!!!! WHOOAA WHOOOAA KNULLA ALLA BRUDAR!!!! eller korv.

Vårt camp NYKÖPING är nominerat till hultans smutsigaste och äckligaste JARAAA....

Vi har kommit på ett bra knep så att cidern rinner ner snabbare: man gör hål på burken. Det rinner asbra då. Vår bong är försvunnen för tillfället. Do'h

Sverige spelAR fotboll nju, Det står 1-1. HEJA sverige


PUSSSS


HULTSFRED

Om 20 minuter åker vi iväg med bilen, sen bär det av med festivalbussen från t-centralen. Och kl 20.00 är jag framme i HULTSFRED! Nu är det fan nära och jävlar vad jag är taggad. Lustgas, cider och vodka. Här ska det festas! So long suckers!

fyfan!

Är helt jävla död! Var nyss i Vby och kirrade lite cider. Vi blev srewed. Det suger. hmm...
HULTAN imorgon. Jävlar vad taggat. Packningen är töng och inte att leka med. Göra nu. Typ sova. Schleten redan innan hultan. Inte okej?

youtube

Halloweenprank gone wrong




Toilet prank




Head in toilet




el fin de semana

En helgresumé skulle kanske sitta fint:

Boattrippen i torsdags var riktigt najs.. Vi åkte bortom Hässelby och la oss vid en ö på klipporna och grillade, schteekte och badade från båten. Perfekt dag!

jag och annamartin mickan och annaanna och jag




I Fredags var jag, Martin och hans två systrar på vernissage i Hässelby slott. Konstnären var Martins mosters Italienska man Gioseppe. En del tavlor var faktist riktigt fina. Vi dfrack vin och åt goda snittar och analyserade alla tavlor... ;)
Sen åkte jag och martin till badberget och svalkade oss. På kvällen kollade jag och matilda på film och chillade. Välbehövligt!


Skepp ohoj!

Imorgon bär det ut med Wedars pappas båt till sjöss! Fo helveddee vad mysigt då. Det blir jag, JullZz, Anna, Wedar, Martin och Simon Söder. Kanske Mickan också. Vi åker ut rätt tidigt, vid 9tiden och kommer hem vid 5. Sola, bada och åka båt. Kan det bli bättre? Bra väder blir det också.

image844

Ängbybadet, we meet again

Haha ikväll ska jag, Mickan och Liza till Ängbybadet igen. Mickan och jag ville hitta på något.. Ingen kom på någon superbra idé så vi sa att vi skulle sätta oss och chilla på någon brygga på Ängbybadet. men det är najs. Känns bara som att man hänger där mkt nu (3 ggr på 2 dar) hmm.. kanske är det så att jag var för cool för att hänga där när det var fjortistider i 8an, men att alla typ måste ha hängt där så att jag får ta igen det nu. Jag får suga vidare på den karamellen! Dao är man ju inte överdrivet välkommen till heller, men vi får se om man kanske slinker in där igen?


Tisdagkvällen

Efter skolan hängde vi på Ängbybadet och solade. Sen hängde vi där igen på kvällen. Trevligt sällskap var det och äckligt vin som inte var så äckligt trots allt.. Lite Dao blev det också. Även lite bråk och bilkrock med trottoar. Men vafan det är så det ska va ;) Jag hade det trevlig i alla fall.. Det var en kille (lizas ragg) som dissade Hultan feeeett mkt. Han frågade vilka artister som skulle komma och när jag svarade så dissade han alla. Typ såhär: jag: Håkan Hellström kommer, Han: Suger bögballe! Jag: Timo Räisänen kommer Han: Suger finneballe osv... Men det var kul. Alltid lika trevligt att träffa en massa nya människor. Och gamla(tvåtydigt) med för den delen.

Soligt

Fan vilket härligt väder det är! Idag hade vi bara en lektion, efter den stack jag, Maja, Liza, Iza, Hanna och Gabbi ut till Kärsön och solade och spelade volleyball. Hur trevligt som helst. Jag brände mig lite, har värsta shortsbrännan! Inte okej...

Har inte hunnit skriva om helgen, så upptagen har jag varit ;)
I Fredags åkte jag och Jullan in till stan efter skolan, jag handlade en svart kjol på Topshop. Sen åt jag, Maja och Jullan kina i vällingehus. Sen åkte vi till Zacke med bl.a. Olof. Det var en helt okej kväll. Jag hatar att säga det, men det hade förmodligen varit roligare om jag hade druckit som alla andra. Martin kom iaf sen, så det var kul :) Och Julia och Maja hade det ju väldigt roligt med sin lilla Polarbear ;D

På lördagen jobbade jag. Vi har fått en ny mjukglassmaskin, sjukt god glass! Kände att jag nästan blev beroende där ett tag. Inget bra sommarjobb haha!
Efter jobbet åkte jag direkt till Liza och vi fixade oss och åkte till Helena som hade födelsedagsmiddag. Väldigt trevligt och god mat. Roligt att träffa lite gamla vänner som Elsa, Jenny och Emelie. Efter middagen åkte nästan alla in till Söder, men jag och Liza kände att det inte riktigt var våra hoods. Vi åkte istället till Alvik, Alléparken och satt ute opch myste med Anna, Beckie, Anton och 5 till killar.

I söndags kom Beckie och Danni hit och vi solade på altanen. Jag sänkte värmen i bubbeln så att vi kunde svalka oss. Vi gjorde världens godaste kycklingsallad. Mycket trevligt det med... Sen hade jag och Martin Picknick i Humlegården :) <3


Fredag



Lördag



Söndag


Måndag

RSS 2.0