SEXY AS HELL



Alexander Skarsgård, du har fått konkurrens.

Charlie Hunnam

första skivan!

Om 9 minuter ska jag ge mig iväg till tuben i alldeles för mycket smink runt ögonen. Men det är ju inte så stor skillnad på mig just nu och annat white trash som ska ut och festa..Fast det är måndag. Jag är en vampyr ikväll, NU KÖR VI!

Orsa

Orsa var najs! Åkte en massa snowboard och umgicks med våra närmaste familjevänner. Skönt att komma bort lite ibland!


Mysig utelunch




På afterskin


Filippa och Kimmie


Världens sötaste unge




Afterski


Fesa, mamma och Bisse

åt kebab idag, och det var naaajs

Ringde mamma efter skolan och tvingade henne att komma och hämta mig i Råcksta och köpa med kebab hem. Om jag har blivit sugen på något så måste jag bara ha det. Jag är en tjej som alltid får det jag vill ha liksom (typ). Har pluggat lite ekonomi. Men mest har jag och mamma legat i varsin soffa och lyssnat på bra musik och snackat om allt och inget. Jag har låtsats läsa boken bara. Elvis e jävligt bra. Och Supertramp och Pretenders. och Tom Petty. Och en massa andra. Fyfan vad jag älskar 80-talsrock! Idag har vi delat ut middagsinbjudningar till vår 80-talsskiva. Taggat. Men jobbigt att sälja alla dessa biljetter bara! Liksom en lite klump i magen som ligger där och ständigt påminner om att man måste börja pracka på folk biljetter. Ööh.


vafan liksom? snygg kille btw

walk of life

fa-an vad jag är trött. Damn. Igår var en otroligt trevlig kväll må jag säga. God middag hos Maja, Pure, Hybris, Retro och till slut efterfezt hos Oskar. Och idag mår jag som jag förtjänar. Låg och sov i soffan idag när vi firade att pappa fyller år, haha, trevligt tjej. Och ingen kebab fick jag. Men tårta, bulle, glass, chips och jordnötter har jag lyckats proppa i mig. Och ingen int ekonomi har jag pluggat. 2 c00l 4 school helt enkelt. Ses imorn, puss och kram mina många läsare. Om ni ser mig på stan, var inte blyga! Kom gärna fram och hälsa och ta en idolbild tillsammans med mig!!


jag och en läsare

åh jävlar



så sjukt jävla sexig. vill ha.

cool

Silence & Noice Hi-waist Matte Leggings from Urban Outfitters, Ray Ban Wayfarer Square from Solstice Sunglasses Boutique, Steve Madden Tarrgaa, American Apparel Unisex Big Tank

Typ lyssnar på lite musik

Hej. Jag har nu 9 kronor kvar på mitt konto. Ville bara säga det. Fast på sparkontot är det inte lika tomt, men som sagt, det är ju sparkontot... Jag ser fram emot helgen. Roligt på lördag! taggat!

Laugh'n A Half - D.A.D.

Den är bra! Den spelas ofta på rockklassiker, och jag har alltid undrat vilken låt det är så jag letade upp den och jag har den turen att ha Uffes skivsamling som har allt inom rock. Jag var där och snokade för någon dag sen och upptäckte att han till och med hade Babyshambles bästa CD. Och här har jag suttit och laddat ner en massa som vi redan har hemma.

People are strange - The Doors

Också riktigt bra låt! Älskar texten.

Har precis läst bibeln också. Herregud vad mycket det var att läsa!! Lukasevangeliet som jag läste gjorde mig inte mycket klokare kan jag säga...

Nej nu var det väl inte mycket mer jag ville säga?

När jag ändå håller på kan jag också rekommendera dessa låtar:

The passenger -  Iggy Pop
Purple Haze - Jimi Hendrix
Stairway to heaven - Led Zeppelin
Because the night - Patti Smith group
Oh Susie - Secret service
woman - mstrkrft remix - Wolfmother   

+ allt av Creedence Clearwater Revival 


Och självklart: RIVERSIDE - Sidney Samson



tjena

sexy boy
























Berre

(ska läsas med amerikansk dialekt)
Åh banne mig. det var jävlig kul igår. svenske merke tiger.

Jag kenner mig fortfarande full. De va en underbar natt med mucke öl och söta pojkar.

Nej. Till allvaret. Skoja. Jag var fett full. Jag fick en öl an vinne. Jag dansade med väskpojken och gänget. David Komar was there. Snyggfilip också. Och mystiska oskar. Jag har fixat en filmkväll till Joel och Liza. Undrar om någon av dom kommer. Jag erbjöd att jag och oskar också kan vara med. Jag kan väl offra mig liksom.

Snart ska vi till skolan. Jag och liza ska komma lite tidigare och äta lunch. gött

Fan tjejer. Roligt igår. Jag håller med liza. Lets make this a tradition. Orkar man? Nja
Dumma ikaros kom aldrig!? vafen.
Men oskar var där *lucky me*
Jag träffa en kille med en pil ner mot snoppen.


Min dag i vackra ord

Idag: Legat i sängen alldeles för länge med solen inskinandes som har värmt mina fötter medan jag har läst Carolina Gynnings EGO Woman. Nisse låg brevid och mös. En liten prommis med honom. Träffade en snygg tjej som Nisse gillade som hetter Sara (en hund). Sen åt jag sallad. Sen ringde jag Liza som tyckte jag skulle komma över på en kopp kaffe. Vi bastanta tanter gör så när vi umgås. Tar en kaffe och pratar om gamla minnen från förr (förra helgen).. Jag funderade på om det var värt att lämna min soliga säng, min underbara bok, mitt feta hår och pyjamas. Till slut gick jag och duschade, slängde på mig kläder och c00la glajjor. Ray Bans. Äkta. Det ni. *Rich girl*
Så åkte jag till Liza och till min stora förtjusning så var Anna redan där och höll ställningarna. Beckie vågade sig också dit efter ett tag. 2 koppar kaffe och en del skvaller senare hade det blivit sent för oss och vi måste bege oss hem till hemmets trygga vrå. Jag kollade Skins. Blev ledsen för min älskling blev ihjälslagen med ett baseballträ. Som det kan gå. Nu laddar jag in The Cranberries och The Doors i min Itunes. För er coola kan jag säga att Cranberries har jävligt många fler bra låtar än bara Zombie. Lyssna. Skola imorgon. Inte så jätteupphetsande kanske. Men jag ser fram emot att pressa Cissi på detaljer om dejten med Ikaros. Man ska väl sova. Typ. nu.


Old fucking picture from the year 2007 in a förort called Sundby (no, not sundbyberg, SUNDBY for fuck sake. How hard can it be?) It was a nice night. We drank vodka and socialised. Some where very drunk an fell asleep under the table or in the parents bed. Later when some of us decided to go home I said: "Beckie and Antevik! Should'nt you two fine young people swap number with each other so you can call each other a late night for a bootycall? Rebeckas answer was not very enthusiastic. But drunk as I was I didn't recognize that. Oops. Tiger, den svenske märket Tiger!?


Hard work work

Ska snart åka till jobbet. Väntar bara på farmor.. Mamma gråter för vi fick precis veta att Malins bästa kompis mamma dog i natt i cancer. Mamma, pappa och Malin skulle precis åka iväg till sjukhuset för att hälsa på, men det var för sent. Jag kan knappt hålla mig för tårar, men man vill ju inte förstöra sminket. Har aldrig ens träffat Theresas mamma, men jag är jävligt ledsen för hennes skull.

jävla youtube som tog bort ljudet på sälenfilmen.

Ska snart plugga psykologi.
Är mätt för jag åt risotto och glass nyss. En sån där god Ben&Jerrys. Maja har rätt. I 1an var vi små nätta fjortisbrudar med strumpbyxor uppe vid magen (eller inte)  som hade ett bandylag som hette Magic Chrystal, men nu har vi blivit gamla bastanta tanter. Inte lätt att vara gammal inte.

Jag säger som maja. Inget ska få förstöra den här våren! Men Maja. Det är ingen annan som kan förstöra din/min vår. Det är bara någon som kan försöka, och om det lyckas, det bestämmer du själv. Vänd andra kinden till  ta inte åt dig och skit i de som förstör. Faktist. Kan vara svårt. Men man har inte ansvar för alla andra, man har ansvar för att man själv ska må så bra som möjligt! (som en vis person sade)

Och en annan sak. Djup. Vad är egentligen djup? Jag hatar fan folk som påstår sig vara "djupa" och säger att "nej han är inte tillräckligt djup för mig", eller som tycker att samtal måste vara djupa för att det ska vara nått att ha. Hur kan man ens tro att man har makten att bestämma vem som är djup och inte? Och om man anser sig själv vara så jävla djup och så mycket bättre än alla andra så kanske man ska ta och fundera på hur man egentligen ser på världen och sig själv och om man har bra eller dålig kongruens! (hehe)
Nej människor som lyssnar på deppig alternativ musik och som sitter och skriver deppiga dikter och säger att de inte vill leva är inte djupa, de är deprimerade och bör söka hjälp.

Oj vilket djupt inlägg det blev.

SÄLEN THE MOVIE


VI SES PÅ HC!!!!

Sälen var great! Bra väder och allt. HC var grymt! Nu har jag gjort en film. Chocklaaatlotteriii. Har fått den frasen på hjärnan... unz unz unz

Bastanta världens bästa grannar hade vi också.


Vi drar till fjällen fest hela kvällen

Kl 1 ska jag vara på Solna tingsrätt för rättegång mot David Bonde. Vet inte vad jag ska säga om det mer än att nu jävlar vinner vi den här också. Hoppas att rättvisan är på min sida idag.
Sen går bussen till sälen kl 3. Hoppas verkligen jag hinner med den! Annars får jag helt enkelt gå tidigare från rättegången..
Har inte ens packat färdigt än. Tycker det är så svårt! Tar alltid med mig för mycket. Ska jag ta med systemkameran eller inte? Den tar ju så mkt plats. En extra kofta? Extra skor? Nej jag skiter det. hmm. Men vinboxen får vi inte glömma. Glöm ej: leg, bussbiljett, pengar, bankkort, skidglajjor, mobil, ipod osv...

VI SES PÅ HC!


RSS 2.0