lately

Hej! Har vart hemma i Sverige sen i söndags. Då åkte jag direkt från flygplatsen och kollade på Lizas bandymatch, dom torskade tyvärr, men Liza var duktig och gjorde mål!
Sen fyllde pappa 50 år på måndagen och vi var hemma typ hela dagen och firade honom och åt tårta och så. Jag var på Fotografiska med mamma, det var asbra utställningar, min favorit var faktist Mats Bäcker som hade sjukt fina bilder från konsertpubliken på bl.a. Keith Richards, Mick Jagger och Prince. Sen klippte vi oss och gjorde blonda slingor. Igår var jag och mamma i stan och shoppade. Jag köpte en skinnjacka på Zara och lite annat fint. Sen drack jag, Liza och Bögi lite vin och åt sen på Vapiano. Gott! Idag var jag och pappa och shoppade lite, jag fick ett par Ray Bans, naajs! Sen åt vi semla och kollade film. Kom precis hem från Birgitta, pappas moster. Vi var och åt middag med familjen på Chez Michelle för att fira pappa lite. Jag åt jättegod oxfilé och drack rödvin igen (!). Imorgon ska jag ut med Filippa och på lördag blir det middag hos mig och utgång igen. Och så har jag en massa mer inplanerat! Tiden går så fort, snart är jag tillbaka i Trondis igen..
Duktiga Liza
Är det bara jag som tycker att den där skulpturen ser lite snuskig ut?
God lunch
En av favoriterna av Corbijn
Min absoluta favorit på Anthony Kiedis (sångare i Red hot) av Corbijn
Snygg bild tagen av Mats
Mamma insisterade på att ta bild på min profil som hon tycker är så fin...
"Nu räcker det!"
Fin bild på Prince, också av Mats.
Kul grej med den här bilden är att det är Magnus Lindberg som var sångare i 80-talsbandet Grymling som faktist är min gudmors man.. Coolt att ha sin svettiga hals hängande på fotografiska liksom..
God
Glaad för nya brillZ
Farfar och Malin
Birgitta
Grattis!
Trötta prutten somnade i soffan hos Birgitta efter middan

tja

Jag och Johanna (my roomie) såg precis på första avsnittet av Paradise Hotel Norge. Feeett bra! Jag älskar paradise hotel.. Och så var det världens sötaste kille med!! I helgen jobbade jag, men slutade runt 7 på lördagen, så jag var och åt middag med Anna på Bare Blåbär. Sen kom fler folk dit och drack öl med oss och sen vart det Vega som vanligt, askul! Slutade med efterfest hos en polis med champagne och jag har aldrig. Dagen efter jobbade jag och det var hemskt. Nu är det inte ens en vecka tills jag kommer hem, ska bli så mysigt. Haha jag har verkligen inget att skriva! Jag jobbar en massa och när jag inte jobbar festar jag eller umgås med kompisar. Och tränar lite... Inget speciellt som händer. Lika bra det! Eller jag har ju en massa kul att berätta, men det är för barnförbjudet, hehe..  Lite bilder istället.


Jag var värd en Ben & Jerrys Cookie dough när jag fick veta att Nisse hade dött :(
På Raus i tisdags, det var classic tuesday med drinkar för 59 spänn, värt!
Söta paret på Cirkus
Min favoritpaj, nom!
Vega!
hahha
Sindre og Markus

jeg kommer hjem

Heej. Idag har jag vart på skatteetaten och folkregistrerat mig här i Norge. Så nu har jag officiellt utvandrat från Sverige. Coolt. Eller inte. Sen handlade jag saker till mitt rum, blev bland annat lite ljus och en orkidé. Så nu har jag jättemysigt här i rummet. Sen jobbade jag. Gick bra, fick vara oppå vilket betyder att man inte har en egen station att ta hand om, utan man hjälper till lite och det är fett chill för då behöver man inte stressa så mycket. Annars så händer inte så mycket. Tror inte det blir någon Miami-resa för oss tyvärr, av lite olika anledningar. MEEEEN! Jag kommer hem och hälsar på i 10 dagar!! Woop woop! Så skriv upp att jag kommer den 18e mars och åker den 29e! Då måste vi ses allihopa! Saknar er så jevla mycke! Och så vill jag gå på spyan.

Vassfjellet

Hej. Nu mår jag lite bättre.. Var ute en sväng igår, det var kul. Bra att komma ut och göra något så att man inte tänker så mycket och är ledsen. Idag åkte jag och Lena snowboard i Vassfjellet som ligger ca 40 min härifrån. Det var najs! Har ju inte åkt sen alperna..

Min sista dag med Nisse

Det var en vacker dag. Hoppas du har det bra där uppe i himlen tillsammans med Farmor. Jag älskar dig Nisse <3

Strawberry daiquiri night

Bartender Korny
Strawberry daquiris!
Jag og Puss
Mojito!
Stian
Snygg
Gissle
hehe
Några drinkar senare

ramble on

''

´


i could have lied

Go kväll. Sitter och myser i min säng och lyssnar på mina älsklingar. Jobbade ikväll, var inte på jobbhumör alls. Vi hade Abacus som är ett företag som typ värvar studenter till deras företag så dom bjuder dom på en massa mat och dricka för att muta dom typ. Och tänk då 70 studenter som får hur mkt mat och dricka de vill, gratis. Gaaanska jobbiga. Jag passar fan inte som servitris, orkar inte vara trevlig hela tiden och fjäska för folk och grejer. Är ledig imorgon och då blire drinkkväll igen hemma hos Birgitte. Blir Strawberry daiquiris och Mojito! Det blir narre. Igår var jag med Marcel på vinprovning. Några riktigt goda Prosecco och några goda rödvin. Och så fick vi lunch, jättegod renstek. Och så gick jag och Marcel och åt blåbärspaj till dessert. En bra dag!

Coola Lena
Och jag
En sån där kille som man bara kan få i sina drömmar. Snygging liksom.
Juste, var hemma hos Kornelius i förrgår och åt middag och drack öl, vin, och kaffebaileys. Gittisen och Lena kom också, mycket trevligt!

RSS 2.0