Sol

Hej på er. Jag har det fortfarande väldigt bra här uppe i nord. Saknar er såklart! Vill att ni ska komma hit och hälsa på! Har varit riktigt sommarväder här på sistone. Jag har solat lite och blivit lite brun. Har suttit på uteserveringar och myst. Jobbat mycket, blir över 200 timmar den här månaden tror jag! Vi firade Espen och Theres i lördags, för dom båda fyller år på onsdag. Det var sjukt lyckat! Vi tjejer började med middag på Graffi, sen var det förfest hos Theres och till sist Vega där alla var skitfulla, jag dansade på bordet och Theres hade sönder alla glas. Sen vart det lite efterfest hos Kornelius.. Imorgon ska jag bjuda Espen på födelsedagsmiddag. Tiden går så sjukt fort! Det är ju sommar nu.. Snart fyller jag år också. DÅ måste ni vara hemma redo för att fira mig! Tror jag stannar lite längre här sen, typ jobbar september ut. Herregud jag kommer aldrig härifrån! Men tanken är att jag ska jobba ihop lite mer pengar (är typ helt pank) och sen drar jag och Theres till Asien och eventuellt Australien, får se hur mycket pengar vi får ihop. Och efter det är det ingen som vet vad som händer, det är ju det som är charmen med livet tycker jag, att man kan vara lite spontan och inte har hela sitt liv planerat. Men blir nog plugg nästa vår. Kanske här i Trondheim eller i Uppsala eller vet vet, kanske i Brasilien? Haha nej men vi får se.. Just det! Jag har köpt en cykel! Och färgat håret lite ljusare.

Helgen


bra dagar

Hej! Har precis fått lön och jag är överlycklig! Äntligen lite pengar! Så nu ska jag betala räkningar, inte lika kul.. Och så ska jag köpa en cykel :) Kommer bli najs att kunna glida runt med i sommar. Har och haft måndag och tisdag lediga och det har vart helt underbart! Vart strålande sol båda dagarna. I måndags hängde jag, Theres och Anna hemma hos Espen och åt pizza och chillade (Espen var inte där, han hade gått till jobbet hehe) Sen satt jag och Anna i solen innan ett hårt magpass på gymmet. Sen lagade jag och Espen jättegod wook och kollade på American history X som jag aldrig hade sett. Den var asbra! Se den! Igår satt jag i solen hela dagen och bara koste meg med en massa härligt folk. :)) Nu undrar ni säkert vem den här Espen är som jag skriver om hela tiden.. Det är Theres kompis som jag träffade hemma hos hennne på förfest förra helgen. .. Är dålig på att sätta ord på känslor. Men jag gillar honom väldigt mycket :)
Det finns en anledning till att det heter Solsiden
Kornelius gjorde iskaffe med flöte i till oss.. Feeder!
Satt med Theres på bryggan igår och åt lite glass
Fina Espen
Vidar och Emma
Äta snackplatå

Avicii


sliten

Tjena. Har jobbat ganska mycket på sistone. Många 9-10timmarspass.. Börjar känna mig lite sliten, så ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Det var så himla mysigt att ha Beckie här över helgen, men det gick alldeles för fort! Vi var ute fredag och lördag och stökade och var på efterfest och förfest och hela köret! Sjukt kul hade vi! Var på Avicii i torsdags, det var grymt, såklart. Jag och Anna stod längst fram och mosades! Haha, men fan man känner att man inte e 18 längre! Vi skulle ju ha gått ut efter, men vi åt på BK och drog hem efter det. Satte mig på gräset utanför mitt hus och tog en cigg innan jag skulle hem och sova och så kommer en jävla brud joggandes, kl 2 på natten! Inte okej. Varför ska alla jogga när jag är full/ har walk of shame/ är bakis!? Som när jag hade världens värsta walk of shame nån gång för något år sen och det var Stockholm marathon, då kände man sig inte jättefräsch... Här i Trondheim är iaf allt bra, vi har haft väldigt fint väder på sistone, mycket sol coh mycket folk på uteserveringarna.
Kornelius fyllde 20 och detta firades både tisdag och onsdag!
Blev bjuden på många shotts
Kornelius och hans pojkvän David :)
Onsdagen, det går vilt till på Cirkus!
Carl-Magnus
Synne og Anniken
Sötizz
Espen på uteserveringen på Graffi i söndags :)
Sen gick jag ut efter jobbet i måndags också! Förfest och sen downtown blev deee
Tezzan och jag
Fet förfest i en källare med graffitti på väggen och grejer
hahaha downtown,....
ooooohhh

RSS 2.0