ting tjong anneli

(Härmar maja lite)

Hoppas ni inte har missat I Anneli som går på 1an, och om ni har det, kolla NU!
Teorikursen gick bra. Kunde typ aaallt. Nej men det var rätt booring. Det var 2 småpojkar som skulle ta mopperkort som var med på lektionen, ena var fett söt, lammkött! Ja ni, det var väl inte så mkt jag hade att säga. Förutom att Malle Balle har facerapat mig. Sosse och grejer var jag, fyfan. och jävla Albin Sjöstrand, vad är grejen?



Amen tjena, bra outfit i alperna??

lyssnar lite håkis och dricker kaffe

Idag har jag varit på Bodypump på Sats. Var fett jobbigt! skivstång, hantlar och grejer. Men man känner sig så förjävla duktig efter så det är najs. Snart ska jag iväg på en teorikurs för körkort. Typ, Tråkigt. men jag måste ju ta det där jävla körkortet! Ska gå en intensivkurs, så planerar dom på körskolan in allt; riskettan, halkbana, uppkörning och teoriprov så att jag ska hinna innan jag åker. men jag är väl medveten om att jag kanske inte kommer hinna innan jag åker, så jag räknar inte med det. Men det skulle ju vara jävligt bra om det vore så. jaja. Imorgon blire lite jobb, sen till maja för middag och lite festligheter, är riktigt taggad! Har en bra magkänsla. Liza har köpt flygbiljetter till oss, den 28 november far vi! lääskigt! (Liza jag satte in pengar för biljetten på ditt konto precis) Och så är det bara snowboardkläder och bindingar kvar som kommer gå på ca 8000. say what? Jag har väl inte riktigt dom pengarna... hmm. Jävla pengar.



Snart så...

fredagen ur mitt perspektiv

Vi började på södra bar. Fick knappt komma in:

Vakten - Det är 20 här tjejer
Maja - Men kom iiigen vi är alltid här!
Jag - Men kom iiigen klockan e bara 9!
Vakten - ...................... Okej då.

Score så var vi inne! På södra bar, fan vad c00la vi ör som lyckades komma in liksom!

Men det var sådär, charmen med södra bar är ju faktist att sitta ute på terassen. Samma som med F12. Hur skulle F12 funka om det inte fanns någon terass? Men det var trevligt hursomhelst. Vi gick sedan vidare på barjakt på Götgatan. Gick in på en random bar som visade sig vara asnajs! Vi satt och snackade med bartendrarna och en tjej som satt själv brevid oss (vi satt i baren fett soft) Vi blev bjudna på 2 öl och en cider var av bartendern. Det var kanske mindre bra, man säger ju inte nej till gratis alkohol liksom??

Sen skulle vi träffa fiffi.. Jag åt en piggelin? Sen ångrade vi oss i kristineberg och åkte tillbaks . Då hade jag också hunnit ringa både mamma och pappa för att kolla så att det var okej om vi kom dit och hade efterfest. (varför ringa båda?) och pratat med Micke och sagt att vi skulle komma dit på efterfest. Hmmm. Men sen ångrade vi oss och skulle till spyan. Jag skulle fixa in oss.

Men vi träffa två killar utanför tuben och vi gick till Amba. Tvingade de stackars killarna att köpa en varsin öl till oss och sekunden vi fick ölen i handen prang vi iväg till vippen och sa "Gustav Rosling" hahahaha.

Sen drog Maja och jag stannade med randomboy. Sen gick vi mot spyan, men jag dumpade honom och gick in med Nils. Jag och Nils hängde i gubbrummet, men sen drog vi. Påväg till Tuben kom en kille fram och hotade stackars Nils. Han hade tydligen blivit misshandlad förut och polisanmält, så den här killen hotade honom och sa att han bör ta tillbaka anmälan.

Då gick vi fram till polisen och Nils gjorde en till anmälan. hehe. Jag fick vara vittne.

Ja, där slutar väl kvällen. Iallafall det ni får veta.

(.)(.)

Tja tja bloggen! Har legat hemma och chillat idag. Det är det bästa med söndagar, att man faktist får ligga hemma och bara chilla! Den som jobbar eller utför någon form av arbete på en söndag ska ju bli stenad enligt bibeln, så jag håller mig till reglerna och tar det lugnt. Because Jesus told me liksom.

Malin sitter och snackar med en forumkollega i telefon. Just nu pratar dom om vem som ska bli ny spexmästare "det kommer säkert bli värsta tävlingen mellan dom" (Hugo och Gustav Brodin, tog jag nyss reda på) Malin tyycker att jag lägger mig i i hennes samtal, men hon får fan skylla sig själv när hon sitter i mitt rum och skvallrar.

Igår var väl planen att jag skulle dra ut, men det var ingenitng som lockade mig till att lämna min varma säng. Uffe hade lite förkrök här hemma och kom in och sa att jag skulle komma ut och hälsa på "en skiiitsnygg kille" som var son till hans kompis. Okeeeeeeeeeej då sa jag och gick så graciöst ut i min mjukisutstyrsel och osminkade ansikte, samt feta hår för att hälsa på den här snyggingen. Men han nådde inte riktigt upp till min standard, så jag gick in och la mig i mitt rum igen.

Imorgon ska jag jobba. Tisdag ledig. Onsdag jobb. Torsdag också. Fredag också. Sen helg och ledig :D

Maja tyckte jag skulle berätta om fredagen ur mitt perspektiv, så jag ska nog göra det, i ett eget inlägg.

Och anledningen till att jag har tuttrubrik är att jag inte kom på något bättre!

tjoho

motherfucka. datan lagga när jag hade skrivit värsta fina inlägget där jag berättade om min kväll igår. Det var kul! Jag hamnade till sist i Gubbrummet på Spyan. heheheheeeeeee.

namnamnamnam

heej. Malin och hennes pojkvän har gjort slut. Tråkigt, gillade ju han! Nu har jag iof en chans! yeeessss
Tror hon blir ihop med Max Flytström istället. Hon tycker han e snygg.

SNart äre kungarna av tylösand yeeeah!

Bowling (gammalt inlägg)

Tjenna. Idag Bowlade jag (Jenkan), Master Bowler, Liziz_girl och Böggi i Åkeshov. Det var fett roligt! Länge sen! Vi borde verkligen hitta på mer sånt, nästa är ju badhus och klättring. Och gokart! hihi. Jag vann! Yesssssss
Sen fikade/åt vi på Waynes i Vby. Sen hem en snabbis och sen upp till Vby igen för att träna Shape med Anna. F Y F A N. Det var det jobbigaste jag varit med om på ett jävla tag. Jag svettades som en gris och grät nog lite också. Snacka om träningsvärk imorn? Vi kunde ju knappt gå nerför trapporna påväg hem liksom. Banne mig. Imorgon blir det jobb, torsdag också, och fredag kan jag vara ledig om jag vill. Får se, I do need the money. Sen så är man ju lite taggad på helg också. Men man måste ju vänta till onsdag för att få fråga vad som händer i helgen. Kommer ni ihåg det från gymnasiet? Att man inte fick fråga innan lillördagen, för man fick ju inte vara alltför taggad, det slutade oftast illa. (gör fortfarande) Och jag bryter regeln och frågar; VAD HÄNDER I HELGEN!? hehe. hejdå, godnatt på er.


hahaahaha


racing

tjenna. Idag var jag först på banken i vby och satte in depositionen på 20000 för vårt boende i alpish. Fett läskigt. Tänk om jag råkade skriva en siffra fel så att det typ kommer in på ett franskt porrbolag eller en fransk pub istället... typ. Får maila till Megan Simpson och kolla sen hehe. Sedan skjutsade jag Anna på cykel hem till my crib. Vi körde fett fort. Tog bileN till farsta och mötte upp Beckie som just hade jobbat sitt första ensamma pass i godisaffären, det gick bra, förutom att kassan balla uur lite. Vi åt lunch och sen hämtade vi upp LizeN och åkte till Bromma Blocks. Kolla lite affärer o fikade. Mysig dag! Med min Fab 4 :D Nu ska jag och mamma ut och övningsköra, för jag vill bli lika c00l som Anna med körkort. Sen träffa Bögie så får vi se vad vi hittar på! Tjingeling.

weird dream

Haha! Kom precis på vad jag drömde i natt. Drömde att Beckie hade tattuerat sig! Hon hade samma tattuering som Kissies bror, en rosett på vaden! ahahah weird.

THE GANGSTAHS

Förlåt Julia. Borde ha varit ärlig. Men ville inte röja täckmanteln duvet. Kan ju ha varit någon som har hackat bloggen. det kanske faktist är så. Helt plötsligt hade jag 5 läsare över det vanliga... hmmmmmm. kanske dags att byta lösen? :P

   
 

Snygga

jag fick precis en klump i magen

Anton Abele har fått en plats i riksdagen.

alperna, inte långt kvar!

Tjaaa. Nu är fanimig alperna nära! Ska betala deposition på 20 000 kr snarast! Försöka få det gjort imorgon! Så Liza, I want 500 euro av dig. hihi. Just nu ligger det väl runt 26 tusen där på kontot och skräpar, Thailand nån!?
Fan vad epic fail om man skulle ta alla pengar (som kommer vara 100 000 när alla har satt in på mitt konto) och dra utomlands för att sedan aldrig återvända. Man kommer ju liksom inte särskilt långt med den summan. Om man inte stannar på ett ställe och jobbar på en bar och lever livet och bara hänger på stranden och dricker bananmilkshake. typ.
Man kan ju alltid drömma. Börjar få lite resfeber.
Tänk att jag ska lämna alla här hemma. Mamma, Pappa, Malin, Uffe. Maja och gänget. Beckie Anna! Och alla andra. Läskigt! Kanske får köpa biljetter och komma hem en vecka och hälsa på? Ta ledigt från jobbet en vecka. Nej men ni får komma dit och hälsa på! Och bo i vår minimala 24 kvadratmeterslägenhet... Kanske inte. Tror helt seriöst att det bara får plats med en åt gången. Men hotell är ju inte fel det heller. När man ändå åker nånstans liksom. Men men, jag vet inte mkt. Vi får se hur allt ser ut när vi kommer dit! Micke sa att man bör vara där runt den 25e för att det är då det inte har kommit några folk dit och då är det lättare att få jobb. Har börjar nojja mig ordentligt över att inte få jobb. Då är det fail asså. Så jag skulle nog absolut kunna tänka mig att vara där tidigare just to be sure. Annars: "mamma och pappa, kan ni skicka mig 5000 i månaden? Snäääällla!?" Hehe. Skulle iof vara sjukt soft. men inte sen när man kommer hem då man måste betala tillbaks 25000 till dom. Men ska tvinga dom att ge mig 1000 spänn var varje månad. Det är ju bara fair med tanke på att de inte behöver försörja mig, typ med mat och toapapper... haha.. jaja, nu börjar jag bli trött så jag sitter och skriver en massa skit. Föresten så träffa jag Hemming på tuben idag. Det var trevligt. Sen har det inte hänt så mycket mer intressant idag. God natt!


those where the days

hahahahha. fyfan! var tvungen att lägga upp den!

chips nån?

hej. Sitter hemma och dricker lite kaffe jag. Väntar på att pappa ska komma så att vi kan övningsköra till jobbet. Har fan inget mer att säga för tillfället! haha hejdå.

nu är det så att jag har fått väldigt många förfrågningar/klagomål på att jag ska börja blogga mer. så nu gör jag det.

Jag hade värsta deppfuckingångestdagen idag. Vaknade av sorgligaste drömmen där farmor först levde, men sen kom jag på att det inte var så, så jag vaknade i princip av att jag grät. Så man kan väl säga att jag "vaknade på fel sida"... Sen chillade jag gal1 hemma med TVn.. Sen kom pappa pch vi övningskörde till Farsta. Det gick f1 bra! Fick inte motorstopp eller nått.. jippiiii. Men jobbet var tungt. Är ju tvungen att ta hand om precis ALLT. så det är rätt mkt press.. Måste beställa in tomtar och skit till jul och polkagrisar och jag vet inte vad. Har ju ingen vidare koll.. Och så är glassboxen typ sönder. Fyfan för att vara chef. Och var eviga dag måste jag svara på frågan "var är Anita?"

Men men. Hoppas att imorgon blir en bättre dag!

På fredag ska jag och Anna åka bil. Ska bli najz.

Usch. Nu får det väl bli helg så att vi kan hitta på något kul!

Föresten!! Jag vill åka till ett badhus och bada och åka ruchelkanor och allt! Kan vi inte försöka göra det någon dag!? Vilka är på!?!? :D



ps

jag mår fortfarande psykiskt dåligt av petflaskehistorien.

ey

kollar reprisen av paradise nu. verkar okej. fyfan vilka bitchiga brudar! hehe

Helgen va naaaaaaaaaajs. I fredags middag hos mig, södra bar och sen efterfest hos mig..kulkul

sen lördag bakiZz, men kämpade och jag och maja gick först till nivåfucking22 sen Sogni där vi träffa massa folk. sen LARÖÖÖY. där vi också träffa folk. det var sjuuukt kul. kanske börja hänga där igen? hiehihi

efterfest efter det hos amanda, sen en till (!) efterfest hos Hemming. hahah jag och Maja har blivit så beroende av efterfest att vi kör två på en kväll. hur skall detta sluta?

Sen skulle stackars jag upp kl 9, och jag hade somnat kl halv 7. fiifan. Men vi träffade iaf Erik som är en av dem vi ska bo med i valli, han verkar skittrevlig, så det känns brrrraa.

idag jobade jag heldag och bögie jobbade på förmiddagen med mig så de va najz. hon är fett duktig! :D duktig bögie

imorgon är jag ledig, skönt! då ska jag och anna träna. föresten, undrar om jag får träna. det fanns nämligen inga pengar på mitt konto så jag kunde inte betala månadsavgiften. piiinsamt. men nu har jag satt in 6 lax så de e najs..

hejdå

c00l

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Bögie
3. Hur lång är du? Typ 168-169 cm tror jag...
4. Vilken var den senaste film du sett? Inception senast på bio, sjukt bra film.. Annars... Irene Huss
5. Vem ringde du senast? Bögie.. Eller GB på jobbet idag.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Bra." till mamma
7. Vad är dagens planer? Kolla färdigt Paradise och sen sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Hmm.. Ringa, SMS är lite jobbigt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? För 1 minut sen. Hon ligger ute i vardagsrummet.
11. Vilken ögonfärg har du? Blågröna
12. När vaknade du idag? Först typ kl 5 när mamma gick upp, sen kl 7 när Uffe gick upp och till sist kl 11.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, men varje dag. NOT
14. Vilken är din favoritplats? I pisten. hehe. nej men.. På spy bar. haha skoja. Då blire väl sängen.
15. Vilken plats föredrar du minst? Perrongen i väntan på tuben eller bussen som jag precis missade.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Öh. Ingen aning. orkar inte tänka så långt fram. Tar varje dag som den kommer. Vill vara lite spontan. Men förhoppningsvis har jag pluggat färdigt och har ett jobb som jag tycker är roligt. Lite rik skulle jag gärna vara också.
17. Vad skrämde dig som barn? Ja du.
18. Vem fick dig att skratta senast? Beckie tror jag nog. Jag fick iaf henne att skratta när jag berättade om gången jag sållde kokosbollar!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Japp. Om jag inte vore en total geek som samlade på dom.
20. Har du stationär eller bärbar dator? En gammal god stationär.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? I t-shirt. bara. fast nu när det börjar bli kallt blir det mjukisbyxor också.
22. Hur många kuddar har du i sängen?  6
23. Hur många landskap har du bott i? Men vafan. 1.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor. Annars sjuka tofflor.
26. Är du social? Jovars. fast har gärna lite tid för mig själv ibland. Men blir ofta sällskapssjuk.
27. Vilken är din favoritglass? Ben Jerrys cookiedough
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara till en lägenhet.
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Ja, jag dricker nästan bara Machiato nu för tiden.
31. Vad dricker du till frukost? Apelsinjuice.
32. Sover du på någon särskild sida? Det vet jag inte. Jag sover ju så brukar inte ha så bra koll på sånt.
33. Kan du spela poker? Naj naj naj
34. Tycker du om att mysa? jaaaa, bästa!
35. Är du en beroendemänniska? A. Fast håller mig till serieberoende. Annars nej. Om jag hade varit det så hade jag varit beroende av både droger och alkohol och tobak vid det gär laget.
36. Känner/kände du någon med samma födelsedag som din? Emelie Ahlqvist
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska. Spanska (not)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp, maria pool <3
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet vinner nog där. Härligt med havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? På upplevelser, resor och mat.
42. Äger du dyra smycken? Ja. Men använder sällan smycken.
43. Har du någon gång testat narkotika? Kanske det kanske.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Snopp. haha. nej det var väl sallad som jag åt till middag.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Den var svår.. Måste säga att Tully får mig att skratta väldigt lätt! Annars. Min syster är rätt rolig.
46. Har du något ärr på din kropp? Ja. Hela knäna fulla. och efter min bröstoperation.
47. Vad har du för ringsignal? Samsung
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Säkert
49. Flirtar du mycket? På fyllan kanske det händer. Annars inte alls.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Vetefan
51. Kan du byta olja på bilen? Nja naj naj
52. Har du fått fortkörningsböter? Om jag hade haft körkort hade jag säkert haft det
53. Vilken var den senaste bok du läste? Scar Tissue, Anthony Kiedis självbiografi
54. Läser du dagstidningen? Metro på väg till jöbbet, men jag gör mest sudokun.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Naj naj naj. Eller räknas porrtidningar? höhö
56. Dansar du i bilen? Hur skulle det gå till?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rockklassiker
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista till jobbet
59. När var du i kyrkan senast? I torsdags på farmors begravning

wtf

Måste bara säga: Line i Paradise Hotel är ju SKITFUL. vad är grejen med att alla vill ha henne? va? VA?

Esben

också najs. är visst innne på blonda killar för tillfället. nininini


Shank-a-tronic punkadelica

Ja. Måste fan säga att Hoffmaestros nya album är riktigt bra.

-Our song

-Lullaby

Gillart

Are we the waiting?

Tja.

Idag har jag: jobbat med Bögie. Ja, typ det. Det var kul.

Nu sitter jag och lyssnar på Green day. F1 bra. "Are we the waiting" är bra, lyssna på den!

Jag är snuskigt taggad på helg! IMORN! wiihiii

Jag funtar på att ha middag i helgen för mina kompizar. Det skulle vara kul. Då kan vi dricka vin (som Hemming tycker är töntigt att säga). Men Maja ska iaf dricka rödvin och jag tänkte nog våga mig på vitt vin. Men varannan vatten!

Love ya. Föresten så ska vi boka alpernalägenhet nuuuu!

Backin up

hahahahah jag dör. Nya bed intruder


he

jag är inte så upprörd som det verkar, ville bara vara lite dramatisk.

det går bra nu

?

OCH FUCK YOU SEASONAL ACOMMODATION

Hi Jenny
I have spoken to the owner and unfortunately she has found someone else for the apartment that she is going to go ahead with. I am really sorry about this.
What would you think of VDI04 and VDI05? Both studio apartments with four beds for €10,086 for the season.
I'm really sorry again and we will find you something.
Thanks

MEN FUCK YOU LANGLEY!

Hej Jenny!

Vi har tacksamt mottagit din ansökan angående jobb hos oss på Langley. Intresset av att jobba hos oss är mycket stort och konkurrensen om de lediga tjänsterna är mycket hård.

Tyvärr måste vi meddela dig att vi inte kan erbjuda dig någon anställning då vi valt att gå vidare med andra sökande.

Vi tackar än en gång för din ansökan och önskar dig lycka till.

Bästa hälsningar,
Langley

U can run and tell dat

Tjena. Igår var en jävligt trevlig kväll! Köpte snowboardboots (äntligen) om en månad ska jag gå dit igen och köpa bindningar för det fanns inga nu. Sen hem till Liza för mysig middag med Bögie. Lite Idol och vin på det och sen kom Cissi. Sen en snabbis till Sogni för Tequilashot. Sen Solli som var kul. hoho. Idag mår jag inte så bra. Däckade mitt på dan och har sovit sen dess typ till 7. Ingen aussgang för mig ikväll. E förkyld också. Men vad gör man inte för att få supa ner sig liksom?


hehe


RSS 2.0