Min och Otis konversation i natt

 

3:41amGustav

nice

packed som vanligt lille vän?

3:46amJenny

jaa

måste jag mog säga

vad gär du?

3:46amGustav

nice

jag ligger i sänge

3:47amJenny

mm ska jag mec snart

men jag orkarinte

k0ommer bli bakis

måste at resorb

3:50amGustav

fyllo



Ja vafan

Nej Maja ocj Julia, ni är inte skyldiga mig pengar för taxin, jag bjuder på den.
Jävla trevlig taxichaffis faktist.... Jaha, man kanske borde ta och sova. Ska träffa Liza, Beckie och Anna imorn, mina bästa sötaste vänner. haha fan vad töntogt det där lät. jag har druckit öl och en sex on the beach och får skriva om varje ord eftersom att jag knappast kan stava rätt i detta läge. Om jag hade skrivit som jag skrivit från bötjan skulle det ha sett ut såhär: hej jag heter henny jag är bäst nu ska jag sopva. god natt pyss pyss!!!!

Miniresumé 2009

Snodde en lista från Kissie, haha!

År 2009 har jag:

Rest  [X]

Köpt någonting som kostar över 10 000 kr

Opererat dig  

Tatuerat mig [X]

Piercat mig [X]

Vaccinerat mig mot svininfluensan

Åkt på kryssning [X]

Deltagit under gayparaden

Varit på gayklubb 

Varit osäker på min sexuella läggning

Blivit gravid

Blivit av med oskulden

Haft sex på första dejten [X]

druckit alkohol [X]

rökt vatten pipa [X]

Testat knark [?]

varit kär

dejtat

Dumpat 

haft ett förhållande i över en månad

kysst en främling [X]

sovit i samma säng med någon av samma kön [X]

sovit i samma säng med någon av motsatt kön [X]

lekt med någons känslor

lärt känna över 10 nya människor [X]



Snart är det dags att skriva en stor årsresumé, ska bli kul! Om ni bläddrar bak i arkivet så kan ni hitta år 2008 årsresumé, den är rätt rolig..


Min tattuering

Jag och Malin gjorde likadana små hjärt-tattueringar på vänstra höften. Pappa gjorde en stor döskalle på benet. Jag älskar hjärtan och har alltid velat tattuera mig, så jag är nöjd, dessutom är den väldigt liten. Trodde det skulle göra mycket ondare än det gjorde, kändes mer som att det brändes än som en nål. Fast Malin tyckte att det gjorde skitont, så det är väl olika från person till person.




Mitt hjärta och Malin som blir tattuerad. Haha, ser ni hur ont hon har?


Pappas döskalle


Hemma

Så var man tillbaka. Kallt som fan är det. Har inte vågat mig ut riktigt än. Men ikväll ska jag till Mickan, ska bli mys att träffas efter 3 veckor! Saknar er nu.. Thailand var helt underbart! Skinande sol varje dag. Vi har mest tagit det lugnt, badat, solat, ätit och shoppat. Längtar redan tillbaka! Har en stark känsla av att jag kommer bli förkyld snart...






THAILAND

Om en halvtimma åker vi till Arlanda och 15.05 lyfter planet! Känns helt stört. Fyfa vad skönt de ska bli! Har nyss packat färdigt, alldeles för mkt kläder som vanligt. Vem behöver kläder i Thailan liksom?
Igår var det Glitter och Glamour och det var astrevligt! Verkligen lyckat, god mat och trevligt sällskap. Jag älskar er tjejer! Vi har alltid så kul tillsammans! Efter det vart det Collage. Alltid trevligt där. Jag drack inget men hade lika kul ändå! Men det blev tidig hemgång för mig. Aldrig mer trött och bakis på planet. (Val Thorens) Ha det underbart här hemma i kylan nu, jag ska skänka er varma tankar från stranden! PUSS!



Kamala Beach, Phuket

Glitter & Glamour 2

Är på fredag! Ojoj, hur ska detta gå? En favorit i repris kanske? Då tar vi dit Micke Sandgren och Markus Määtttääää som får haffa 3 tjejer. Fredrika, du tar med Absinten och Maja tar sängen och papperskorgen på övervåningen, okej? haha
Nej men det ska bli kul som fan, blir ju utgång den här gången efter. Fast jag åker ju till thailand dan efter så jag ska ta det väldigt lugnt. Inget i stil med i somras när Liza kommer in och säger: Jenny du ska ju på tågluff idag! Fyfan, har nog aldrig hoppat ur sängen så fort, och sen att jag inte hittade min klänning gjorde ju inte saken bättre.
 Har precis bakat pepparkakor och kollat paradise hotell. Jävlar vas spännande det är! Att baka pepparkakor alltså. Nää, skoja. Hoppas Andreas åker ut, skulle vara rätt åt honom.

Nu ska jag och Malleballe kolla Gossip girl!

Och så måste jag rekomendera mina serie som jag följer som ni måste se!


- Dexter 
- Weeds
- Skins (jävligt bra! mycket droger och fester)
- The mentalist
- True blood (den är nog bäst av alla på listan, Alexander Skarsgård)



Glitter & Glamour 07




varför ska det vara så svårt att komma på en bra rubrik?

I måndags firade vi Cissi på Knast! Hon blev bjuden på ett och annat och det var förvånande att att hon kunde gå hem själv. (lite vingligt var det dock) Bra musik och skön stämning, träffade min gamla tränare och så träffade vi Robinson-Tienne..........

Lite bilder från i lördags:


















RSS 2.0