HALLELUJA!

Prov i Historia ställs in
Skrivet av: Partow Khademi

Kära elever! 


Efter några timmars reflektion har jag kommit fram till följande beslut:


1)  Historia provet den 24 oktober ställs in. 

2)  Läxförhöret i Företagsekonomi kvarstår.  Ta historia lektionen på onsdag och plugga till läxförhörett!  Alternativt jobba med labuppgiften i Naturkunsakap på onsdag.  Ingen historia lektion på onsdag. 

3)  Nytt datum för historia provet blir antingen den 11e eller 12e Nov.  Provet fastställs efter diskussion med er på fredag. 


mvh,


Partow



Läste nyss detta och blev överlycklig! Dessutom ringde Partom mig och bad mig pass the message. Fan vad najs! Jag som hade tänkt tillägna restrerande dagar innan provet till att plugga.




skolan

nu ska jag gå till skolan. hejdå ;)

Tjoho

Matteprovet gick skit. IG blir det helt säkert. Var och fikade med Laura och Danni efter skolan och det var riktigt mysigt. Daniella är astaggad på att följa med till Valle. Men Liza velar ju med Spanien så vi får helt enkelt se hur det blir.... Jaja. Jag blir så stressad av allt det där.

It takes a fool to remain sane

Lyssnar på The ark och dom är fan bra. Lite nostalgi sådär.. Var tvungen att ta en liten paus från mattematikpluggandet. Fiifan vad det är tråkigt. Men jag måste plugga för jag har seriöst inte gjort en enda uppgift på kapitlet vi har prov på. Som Liza sa; ett mirakel om det blir ett G. yesyes.

Tråkigt att vara tvungen att gå hem och plugga efter skolan. Jag blir "efterskolandeprimerad". Som om inte "iskolandeprimerad" vore nog liksom....

Martin kör upp imorgon för bil. Hoppas verkligen han klarar det! Då kan han skjutsa mig till skolan vaarje dag sen ;)

Igår fick jag hem foton från Photobox som jag har framkallat. Det var från när jag och Lillemma var på Kreta förra sommaren. Fan vilken lyckad resa det var. Dom ska jag klistra in i mitt fina rosa fotoalbum när jag får tid..

Kuul liv. Back to plugg.



"Julia det är fusk att vara sådär full"

Helg

Nu sitter jag på datakunskapen och gör ingenting. Typ kollar facebook och sånt coolt.

Tråkigt att vara hemma faktist. Nyköping var sjukt najs, hade gärna stannat ett par dar eller en vecka till ;). Askul att träffa Adam, Ralle, "Robinsongurra" och alla igen! Dom är så sjukt sköna. Jag <3 Nyköping.
 
I fredags hos Cissi var det också väldigt trevligt. Lite spårat för vissa kanske, haha. (typ alla?) Stackars Cissi gjorde illa huvudet... Men jävligt kul ändå.

Min helg får helt klart 5 av 5 toasters!













Cissi langar fekke

Snart ska jag iväg till Cissi. Där är det kröök. Imorgon ska jag till Nyköping med Anna och Rebecka och hälsa på Adam, ralle och gänget från Hultan. Ska bli askul! :)

Jag har fått en ny data med den SUGER verkligen. Internet hänger sig hela tiden, jag kan inte ladda upp bilder på bloggen. Och den är seg. Kul. AJA fekke fekke spåra spåra

RSS 2.0