...




Gick in på aftonbladet nyss, hittade dom här 2 artiklarna. Ena handlar som ni ser om spetsiga pålar nedstuckna i vattnet vid slutet av en badbrygga och den andra om att killarnas skitiga kalsonger smutsar ner badvattnet så mycket att man måste höja klorhalten med 10-20 %. Fyfan, jag vågar inte bada längre! Jag håller mig nog till poolarna hemma...

Magalufbilder!



tar så lång tid att ladda upp bilder, kommer fler sen.

Hemma

Kom iof hem för 2 dagar sen, men har inte haft ork och lust att skriva något. Är sjuk (som alltid)... Men det är smällar man får ta när man är "wild and crazy". Magaluf var sjukt najs! Bra uteställen och bra strand. Riktigt varmt hade vi det. Faktist varmare än hemma, där det snopet nog blev värmebölja när vi lämnade landet. Träffade en massa vänner och bekanta, alltid lika trevligt! Nån dag ska jag summera hela resan med bilder och allt. Puss

MAGALUF FEKKE

Halla!!! Nu sitter jag pa hotellet pa internet. Coool. Vi har nyss forat med nagra andra killar pa hotekket. Trevligt.- nu ska vii ut och festaaa pa glade viking!!! Jag har betalat for internet... Tontigt. 10 spenn... Det var en kille med sror rumpa pa casablanca! Liza dansade med han hehe.. sen strulade hon med en annan feeeeeeettt schnygg! Sen va jag och anna pa grabbarna grus o festade gernet, vi dansade pa podiet breve djn. Najs. puss

NU ÅKER VI!

Om 20 minuter kommer Mikaela hit och hämtar mig, sen åker vi till MAGALUF!!!!!!! SUCKERS!
Ha det bra här hemma :)

Grattis mamma <3

Magaluf

Om lite mer än ett dygn sitter vi på planet till Magaluf. Som vi har taggat för den här resan så kan den inte bli annat än perfekt. Sol, bad och goda drinkar är vad som väntar och jag längtar verkligen. Men som sagt, imorgon åker vi. Hejdå trista kalla sverige. Nu blir det oavbrutet party i en vecka. Fekke fekke spåra spåra

Magalufgänget:




Slappt

Tja. Jag är lite sjuk och har varit det sen ett par dar tillbaka.. Har haft sjukt ont i hela kroppen och även i halsen och jag har knappt orkat lyfta ett finger. Bara legat och slappat och kollat film typ. Har iaf hunnit packa lite till Magaluf! VI ÅKER I ÖVERMORGON!!!!!!! Helt sjukt! Hoppas bara att jag har tillfrisknat till dess. Det är väll därför som jag har isolerat mig och inte gått utanför dörren på 3 dagar, just för att vara fin och frisk till Magaluf. Och visst är det bättre. Har Hällt i mig äckliga förkylningsmediciner som en galining. Dom smakar som en blandning av vodka, bajs och lakrist. Naajs?
 Nu har jag börjat köra Xbox tillochmed. Det visar att man har lite för mycket tid över... Men det är kul med lite beachvolleyball. Hmmmm... Satt nyss och bläddrade igenom bilder som Anna tagit på mig. SHIT! "I en annan del av köping"
Här är ett litet kollage:


Blidö






'


När Simon klippte gräslök, vilket var det enda han gjorde på hela helgen... ;)


Landet

Idag åker jag och Martin ut till Wedars land som ligger i skärgården (tror jag) Ska bli jättemysigt :)



Igår satt jag, Anna, Rebecka och Liza på Kristinebergsklipporna och rökte vattenpipa. Riktigt najs.


17 suger

Nej det suger inte så mycket, det duger. Men det är en tråkig mellanålder. Jaja, bara 364 dagar kvar till 18! Dags att börja räkna ner kanske? ;)

Jag hade i alla fall en skittrevlig födelsedag igår som spenderades med några av mina närmaste vänner. Liza kom lite tidigare och hjälpte mig med salladen och dukning, tack! :) Sen kom resten runt 5, halv 6. "Fint folk kommer sent"? Middagen bestod av grillad kycklingfilé och kycklingspett, sallad och såser. Till efterrätt hade jag gjort hallinochrabarberpaj med vaniljsås. Allt var väldigt gott om jag får säga det själv. Jag fick en massa fina presenter av alla också!
Efter maten badade jag, Fredrika, Anna och Liza bubbel. Det var riktigt varmt, hela 39 grader. Runt 10-tiden började nästan hela gänget röra sig mot innerstan till en fest på Östermalm. Där var det väldigt trevligt. Trevliga människor och sjukt stor lägenhet. 280 kvadratmeter hörde jag det ryktas om. Det skulle man inte banga på! När vi skulle hem så gick inte tuben längre så vi tog taxi till t-cen och sen nattbussen hem. Jag sov hos Liza och vi kom väll hem runt 3. Tack alla som var med igårkväll, ni gjorde min födelsedag perfekt :)

Här är bilder från igår tagna med min nya digitalkamera som jag fick av pappa :


Magaluf

SNART är det magaluf! Kan ni fatta att det bara är två veckor kvar!? Vet inte vad jag ska säga, jag längtar bara så sjukt jävla mycket! Jag vet att det kommer bli roligaste på hela sommaren, antagligen på hela året.

En sak som inte är lika rolig är att Ticket som vi beställde resan ifrån har klantat sig gällande vår betalning av resan. Dom har sagt fel belopp till alla, så alla har betalt olika mycket. Jag tror att dom flesta har betalat nu iaf. Men jag har betalat ca 130 spänn för mycket. Jag vet att det inte är mycket. Men å andra sidan så är det 130 kronor av någon annans resa, så jag förväntar mig att ni är ärliga och att den som betalat för lite till Ticket ger mig pengar. haha gnällkärring, men vafan. Vi borde verkligen ha ett Magalufmöte snarast!

Idag ska jag städa hela tomten typ. Iaf området runt stora poolen som ser förjävligt ut!

Jaja, nu ska jag väll hitta på nått mer givande än den här töntiga bloggen. Hare brajj, vi hasch!

Lördag

Idag har jag: solat, badat, ätit, kollat tv. Det har varit väldigt skönt. Nu har jag och Malin som äntligen är hemkommen från Malta kollat på Scrubsmaraton och gör fortfarande.

Igår hade jag släkt hemma hela dan för att i förskott fira att jag fyller 17. Jag fick massa pengar, en DKNY väska, smink, kuddar och lite smått och gott.. På kvällen åkte jag till Hitler (Laura) och Lovisa Åberg. bl.a. Danni, Arvid, Erik och Ville var där. Det var en riktigt trevlig kväll.. Jag, Laura, Erik och Ville nattbadade i kyrksjön. Svinvarmt! Lätt över 25 grader. Sen gick jag, Ville och Erik hem till spånga med freeballs och styva nipples... haha
Jag skulle stajla lite och hoppa över trappstegen som gick från ytterdörren på Hitlers hus istället för att gå ner som vanligt folk. Självklart så landar jag hårt , så jag har asont i höften nu. Men det var en trevlig kväll ändå :)

Båt

Vilken underbar sommarmorgon!  Solen skiner, fåglarna kvittrar, vattnet gnistrar och livet leker. Hehe
Idag ska åka båt med Liza och hennes pappa. Verkligen en perfekt dag för det. Ska bli hur mysigt som helst. Tänkte nog bada lite också. Tror inte det är något farligt för den lilla förkylningen som är kvar från Hultan.

Igår hade jag, Liza och Nisse pickninck på Ulvsundaängen. Det var supertrevligt. Vi låg där nästan hela dan. Jag var på polisförhör angående branden också, det var lite nervöst faktist. (Även fast jag inte är misstänkt eller så)

Martin är tydligen värsta naturbegåvningen på att köra bil, så han kommer antagligen hem tidigare från intensivkursen han är på. Jag saknar honom jättemycket. Föresten hade vi varit tillsammans i en månad i förrigår, den 1:a juli.

Jag drömde jättekonstiga drömmar både i natt och igår natt. I natt drömde jag att jag fick en porche av pappa som jag gled runt med. Sen skulle vi köpa halloweenmasker som vi skulle ha för att skrämma min lillasyster. Helt plötsligt hade vi två husvagnar som vi skulle åka och campa med. Skumt...

Jag och pappa vill åka på en sista minutenresa vecka 28 nån gång, typ på tisdagen. Skulle va riktigt najs. Fast iof så är ju poolen snart färdig och så har jag hört rykten om att värmebölja är på väg mot Sverige.

På måndag fyller jag 17 år. Känns lite "onödigt" eftersom att jag har kännt mig som 17 år i ett halvår nu... Om nån frågar så säger jag oftast att jag är 17.. Jaja. På måndag ska jag ha "kalas" för några tjejkompisar. Inte alla, orkar inte engagera mig så mycket, utan det blir väll mellan 5-10 pers. Vi ska bada lite om det blir fint väder, sen grilla och sen kanske utgång om det händer nått. :)

Nu ringde polisen och kommer hit om 10 min och ska prata med mig.. usch läskigt. Men jag är glad att kunna hjälpa till iaf.

RSS 2.0