Livet är det där eländiga som pågår mellan fyllorna

Lurade precis min mamma att jag hade gjort en tatuering i svanken där det stod "Sexy bitch"... haha, ibland är dom bra lättlurade! Musikalen var jäättebra! Maja var bäst! David Dahl var också sjukt bra. Och dom andra såklart!
 Sen har jag kollat på 3 filmer idag; Youth in revolt, skitbra var den! 5 av 5 toasters!! Sen såg jag Kick Ass, också bra. Till sist Bröllopsfotografen som också var helt okej. Men Youth in revolt rekommenderar jag starkt! Mysig och rolig film! Nu ska jag faktist sova här snart för jag är dödstrött. God natt




HAHAHA!



Killen vi träffade vid fridhemsplan igår! "Jag älskar blont hår"


Klart man ska ha gratis spotify premium!

Gör undersökningen NU!


http://www.gratispremium.com/?ref=388126




ps. Jag e så jävla bakis. Känns som att jag ska dö. Snart ere musikal. Igår var jag på skiva och sen gick jag och Johanna till Spyan. True story

studentfoto och hultantagg

Det var det jag gjorde idag. Var tvungen att stiga upp aaalldeles för tidigt för min smak och åka iväg till skolan i regnet. Sen dra på sig studentklänningen och mössan och stå och fejkle i tusen år :P Jag hatar verkligen enfotot, jag blir alltid så ful. Inget bra ljus på mig. Eller så visar det bara den riktiga jag. Haha. I varje fall så köpte jag musikalbiljett till på torsdag, TAGGA! Tror jag ska på skivan imorgon, tror. Skulle ju kunna vara trevligt. E lite sugen på att supa också, var ju hela 3 dagar sen sist. Idag har jag också börjat fixa lite med flaklåtarna, jääävlar vad mkt det blir. Eftersom att jag har utsett mig sj till musikfixare så är det också jag som får rensa bort de dåliga låtarna MOHAHAHAHAHAAAAA! (bye bye TiKToK) skoja. inte.






Såhär glad kan man vara på ens 18årsdag på Hultsfred!

Manboy<3



SNYGG!


Kan inte jämföras

DRÖMPROJEKT Stellan Skarsgård drömmer om att göra ”Lång dag

VS




Inte riktigt i samma liga...

Trött tjej

Idag har jag jobbat. En riktigt seg dag kan jag säga er! Ett  tag trodde jag att klockans visare hade stannat, så sakta som tiden gick.. Men nu är jag hemma och hela min kropp är mör.. Snart ska jag och pappsen åka iväg och käka på restaurang. Sen ska jag möta upp Anna och gänget för filmkväll hos Anna. Perfekt för lilla trötta mig. Var hemma och kolla Avatar och åt chips igår. Mys.


härjarskivan



de ballade uuuur

Igår var en mycket trevlig kväll! Började med att jag och mamma satte oss på en bar på söder och förade. Jag drack en sur drink och en öl. Sen gick vi på Toms studentskiva där jag till min stora förvåning träffade en massa basketkompisar. Nancy, Mosou, Sahar, Emma, Pitche och många fler. Kul! Har fan saknat Sahar, vi bestämde att vi skulle ta en fika och att vi skulle bada bubbel ehehe. Jag fick blåsa i en alkoholmätare. Det var några från landstinget som gjorde en undersökning. Jag hade 0,71 promille. Det var tydligen hyfsat mycket. Precis innnan man börjar bli skitfull. Det var sant. För sen blev jag det, och drog till Spyan med Staffan och hans kompisar. Spyan e alltid spyan, jävligt kul. Torsdagar e bäst. Vad hände sen då? Heeeemlis! nu ska jag sova!!!!!!

(e fortfarande full tror jag)


HÖRDE NI DET!?

St Anton har allt, bra skidåkning, galen afterski och party varje kväll i veckan. St Anton kan beskrivas som allt i ett.

St Anton ligger I Österikiska alpområdet Arlberg och är ett av de mest snösäkra områdena i alperna. Arlberg består av orterna Lech, Stuben, Zürs, St. Christoph och St. Anton. Här finns över 80 liftar och ca 280 km välpreparerade pistade nedfarter och kanske lika mycket offpist att upptäcka. Man kan tyvärr inte åka skidor mellan orterna men som tur är så erbjuds en gratis skidbuss.

Anton är en mysig liten stad fri från bilar, full av trevliga butiker, bra restauranger och livliga barer vilket gör att tiden utan pjäxor aldrig blir tråkig. St Anton är känt för den galna afterski som man kan uppleva varje eftermiddag i veckan i någon av barerna. Om det inte passar med Jägermeister, så finns det alltid något annat man kan göra inom gångavstånd i denna bubblande skidort.

Boende i St Anton
Här finns det fullt av boende allt från pittoreska alpstugor, billiga hotell och lyxhotell

För att ta sig till St. Anton från Sverige så reser man lättast via Munchen där tåget tar ca 4 timmar, eller bil ca 3,5 timmar.


It began in Hässleholm

Nu när jag egentligen bör plugga har jag tagit en paus för att lyssna lite på Familjen och Johnossis nya album, båda är fet najs. Fast familjen måste jag nog ge en chans till innan det klickar mellan oss. Men jag är överlycklig att "It began in Hässleholm" har kommit ut. Dom kör alltid den på början av sina konserter, men den har inte funnits som låt förr. Nu vill jag gå på familjen konsert. Jävlar vad man längtar till sommaren och ännu en födelsedag på Hultsfred! Familjen är det absolut bästa livebandet jag sett. Dom klår Kings of leon och The Killers med hästlängder. SMK är också snuskigt bra. Kommer ihåg på Hultan i somras när dom sprang omkring nakna på scenen, det är sånt vi gillar!


Tja

Nu sitter jag på psykologin. trevligt. Sen ska jag gå hem och plugga religion. Jobbigt. Imorgon ska jag på skiva. I måndags var jag på skiva. Det var kul. Jag blev full. Tranan sa att jag var snygg. Då blev jag glad. Nu ska jag skriva om depression. Hejdå.

nu ska jag börja uppdatera

ser ut som att det blir skiva ikväll trots allt! Men va fään liksom jag ska upp tidigt imorn och ha booktalk med GUC, läskigt. Men det blir väl en tidig kväll. Skriver UF nu. Så jävla booring. Det där företaget alltså.

Jaha. Skivorna har vart spårade. Vi har vart spårade och efterfesterna har väl vart mest spårade?? 4 promille jajamän. Börja faktist bli aningen trött på att supa. Tro det eller ej!!?!

Nått mer kul? hmmm.. VI TAR STUDENTEN OM 1 MÅNDAG OCH 6 DAGAR!!!!!!!!!



Ellerhur ser jag elak ut? :P

tjena tjena

nu ska jag och liza in till stan o kolla lite. kanske inviga våren/sommaren som vi alltid gör med en glass i kungsan? PUSs

RSS 2.0