"Jag önskar jag vore din glass"

hoppla, jag är med Matilda och vi har efter mycket slit fixat design och allt vad det innebär.
Vi har fått jobb, hos Leo... Vi är inte riktigt säkra på vad jobbet går ut på, men det är nånting med att sälja saker (?) haha låter väldigt dum nu, men får ta reda på fler detaljer.. Det var den feta lönen som lockade ;)

Var och fikade idag med Daniella i stan och när vi var vid Fridhemsplans tunnelbana så kom vi att tänka på en rolig sak som hände i somras just på samma ställe. Det var en varm dag och vi hade varit i rålis och schteekt lite. Jag hade köpt en glass som jag gick och sög på lite porrigt sådär ;) Då kommer det plötsligt fram en upphetsad turk och kollar mig stint i ögonen. "Jag önskar att jag vore din glass.." säger han hest och jag slickar långsamt på glassen och kollar in i hans ögon med min kåtaste kåtblick och viskar att "jaa, du är min glass gubbelilla.."

Eller nej föresten, så gick det inte alls till, jag kollade skräckslaget på honom och skyndade mig förbi honom och rusade ner för trapporna. Jag slängde sedan glassen framför tåget och tänkte att nu vill du inte vara min glass längre va!? :)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0